vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Πήρα μια τοστιέρα απλή και δεν έχει οδηγίες στα ελληνικά τι και πως το κάνω. Θυμάμαι την βάζεις πρώτα να κάψει κάνα δεκάλεπτο και μετά την καθαρίζεις;
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Νομίζω δεν θα βγάλει κάτι να καθαρίσεις. Άναψε τη να ζεσταθεί, σκούπισε τη με ένα χαρτί λίγο και έτοιμη θα είναι για τοστάκια 1
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω δεν θα βγάλει κάτι να καθαρίσεις. Άναψε τη να ζεσταθεί, σκούπισε τη με ένα χαρτί λίγο και έτοιμη θα είναι για τοστάκια Ώραια έλεγα μήπως ήθελε να ρίξω κάτι... Σε ευχαριστώ
ParhsG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 52 λεπτά πριν, vairass είπε Ώραια έλεγα μήπως ήθελε να ρίξω κάτι... Σε ευχαριστώ Συνηθως βρωμαει στην αρχη. Η δικη μου ελεγε ζεσταμα με ανοιχτα παραθυρα 15 λεπτα ισως και μετα πλυσιμο
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, ParhsG είπε Συνηθως βρωμαει στην αρχη. Η δικη μου ελεγε ζεσταμα με ανοιχτα παραθυρα 15 λεπτα ισως και μετα πλυσιμο Μύρισε λίγο ναι... Έφτιαξα μετά τοστ.
opera Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Πριν τη χρηση τη περνας με λιγο λαδι με ενα χαρτι κουζινας,το ιδιο και τα μαυρα τηγανια ,στα κεραμικα δε χρειαζεται .
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, opera είπε Πριν τη χρηση τη περνας με λιγο λαδι με ενα χαρτι κουζινας,το ιδιο και τα μαυρα τηγανια ,στα κεραμικα δε χρειαζεται . Ε τώρα πάει την έκαψα ήδη Ίσως το κάνω την δεύτερη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα