poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said: Πουλινε να εισαι καλα! Ανοιξα ένα αρχείο το οποιο δεν γραφει διαρκεια και δεν λειτουργει το "μπρος-πισω" στον player, αν το αφησεις όμως παίζει όλο το βιντεο (αρκετα ειναι ετσι απ`οτι βλεπω, ίσως αναλογουν στo "poor"; δεν ξέρω), το οποιο ειναι περιπου 9λεπτά, έχει όμως μεγεθος 3,61 γιγα (!!) και date modified 26/10/2080 😲 Ως προς τις επεκτασεις προφανως πρεπει να βαλω την επεκταση που ειχε το αρχικό αρχείο,έτσι; το οποιο ειναι ένα θεμα γιατι άλλα ήταν mkv, αλλα μπ4, άλλα .ts κοκ. αν δεν παιξει πχ με Mp4 βαλε mkv αν και παιζει και λαθος να βαλεις να παιξει( oxi παντα).τωρα σιγουρα εχουν χαθει διαφορα χαρακτηριστικα για αυτο και δεν παιζει το μπροστα πισω.εκει πρεπει να γινει σαν edit το video με προγραμμα και να το ξανασωσεις για να ειναι πιο Playable.αλλα δοκιμασε και αλλο προγραμμα. μπορει να λεει επισης 9 λεπτα γιατι ετσι το αναγνωριζει αλλα στην πραξη να ειναι 20 και μετα το "edit" να φανει. για μενα τα επαναφερεις ολα ακομα και τα poor εφοσον θες να παρεις οσο το δυνατον περισσοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασε και το Disk Drill Σε εμένα έχει επαναφέρει το 98% των αρχείων ενός δίσκου χωρίς προβλήματα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Σε ευχαριστώ JIiakometi αλλά ο συνδεσμος που αναφερεις οδηγει στην δωρεαν εκδοση που εχει οριο, απ`ότι διαβασα, 500 ΜΒ. Συνεπως δεν εχει νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 16 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said: Σε ευχαριστώ JIiakometi αλλά ο συνδεσμος που αναφερεις οδηγει στην δωρεαν εκδοση που εχει οριο, απ`ότι διαβασα, 500 ΜΒ. Συνεπως δεν εχει νοημα. συνεπως κατι υποννοει ο JIiakometi όπως και εγω για το File scavenger. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Το Disk Drill στην δωρεάν εκδοση του αναλύει το δίσκο και σου δείχνει ποιά και πόσα αρχεία μπορείς να νακίτησεις ασφαλώς. Μπορείς να ανακτήσεις απόλυτα τα 500 ΜΒ αλλά για τα υπόλοιπα ναι, πρέπει να το αγοράσεις. Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει το File Scavenger, το οποίο παραπιμπτώντως είναι πολύ δημοφιλές, όχι άδικα φαντάζομαι, θα λειτουργεί κάτω από τις ίδιες ή παρόμοιες συνθήκες. Στο κάτω κάτω, αν έχεις σημαντικά αρχεία, το κόστος του λογισμικού ειναι μικρό σε σχέση με αυτά που ζητήσει μία εταιρία ανάκτησης. Δυστυχώς αγαπητέ τα λάθη πληρώνονται. Το λέω πρώτα πρώτα για μένα που έχω κάνει αρκετά !!!! Η μόνη λύση είναι Back up Back up Back up. Οταν δεν υπάρχει επωμιζόμαστε τις συνέπειες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Δοκιμασα το "δοκιμαστικό" του getdataback και δεν βρισκει τίποτα απολυτως, ειναι δυνατόν; Επίσης με σπασμενο το ρ-στουντιο η συγκομιδη ειναι επιεικως πενιχρη αν και διαφορετική από το ρεκουβα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ότι βασει του επισημου οδηγου του προγραμματος οι ενδειξεις που μου εμφανιζονται παραπεμπουν σε "πολύ κατεστραμμενο δισκο". Μήπως τελικως το φορματ μεσω δεκτη mpeg-4 επιφερει πιο δυσμενη αποτελεσματα από το φορματ σε περιβαλλον η/υ; Παίζει ρολο αν η εκδοση του προγραμματος ειναι παλαιοτερη σε σχεση με τα αρχεια που τελικά θα εντοπισει; Δηλ μια νεωτερη εκδοση τετοιων προγραμματων βρισκουν-σωζουν και περισσοτερα αρχεία εν σχεσει με μια παλαιοτερη εκδοση ή ΄απλως έχουν αλλες ευκολίες;Σε σπασμενα, όσο έχω ψαξει, παίζουν αρκετα παλαιές εκδόσεις. Θα κοιταξω και αυτα που μου αναφερετε, στο δοκιμαστικο τουλαχιστον. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από ΑΠΟΛΛΩΝ83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 15 hours ago, Jiakometi said: Καλησπέρα, Το Disk Drill στην δωρεάν εκδοση του αναλύει το δίσκο και σου δείχνει ποιά και πόσα αρχεία μπορείς να νακίτησεις ασφαλώς. Μπορείς να ανακτήσεις απόλυτα τα 500 ΜΒ αλλά για τα υπόλοιπα ναι, πρέπει να το αγοράσεις. Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει το File Scavenger, το οποίο παραπιμπτώντως είναι πολύ δημοφιλές, όχι άδικα φαντάζομαι, θα λειτουργεί κάτω από τις ίδιες ή παρόμοιες συνθήκες. Στο κάτω κάτω, αν έχεις σημαντικά αρχεία, το κόστος του λογισμικού ειναι μικρό σε σχέση με αυτά που ζητήσει μία εταιρία ανάκτησης. Δυστυχώς αγαπητέ τα λάθη πληρώνονται. Το λέω πρώτα πρώτα για μένα που έχω κάνει αρκετά !!!! Η μόνη λύση είναι Back up Back up Back up. Οταν δεν υπάρχει επωμιζόμαστε τις συνέπειες ... ναι και το File scavenger στην Free εκδοση νομιζω εχει μονο view για Jpg. 11 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said: Παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Δοκιμασα το "δοκιμαστικό" του getdataback και δεν βρισκει τίποτα απολυτως, ειναι δυνατόν; Επίσης με σπασμενο το ρ-στουντιο η συγκομιδη ειναι επιεικως πενιχρη αν και διαφορετική από το ρεκουβα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ότι βασει του επισημου οδηγου του προγραμματος οι ενδειξεις που μου εμφανιζονται παραπεμπουν σε "πολύ κατεστραμμενο δισκο". Μήπως τελικως το φορματ μεσω δεκτη mpeg-4 επιφερει πιο δυσμενη αποτελεσματα από το φορματ σε περιβαλλον η/υ; Παίζει ρολο αν η εκδοση του προγραμματος ειναι παλαιοτερη σε σχεση με τα αρχεια που τελικά θα εντοπισει; Δηλ μια νεωτερη εκδοση τετοιων προγραμματων βρισκουν-σωζουν και περισσοτερα αρχεία εν σχεσει με μια παλαιοτερη εκδοση ή ΄απλως έχουν αλλες ευκολίες;Σε σπασμενα, όσο έχω ψαξει, παίζουν αρκετα παλαιές εκδόσεις. Θα κοιταξω και αυτα που μου αναφερετε, στο δοκιμαστικο τουλαχιστον. Καλο ειναι να ειναι η τελευταια εκδοση. β.αν πηγε να κανει κανονικο format και οχι quick format τοτε ναι υπαρχει περιπτωση να εχει σκισει τα ραμματα του σκληρου.καλο ηταν και το easyrecovery professional. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφ`ου ευχαριστήσω όσους ασχοληθηκαν με το θέμα, να αναφέρω την εμπειρία μου από τα σχετικά προγραμματα, ίσως φανούν χρησιμα σε κάποιον άλλο. Χρησιμοποιησα 6 προγραμματα και θα τα θεσω ιεραρχικώς, βάσει της αποτελεσματικότητός τους. 1) DISK Drill. Μακραν του δευτέρου. Ανεκτησε τα περισσοτερα αρχεία (περίπου τα 2/3) σε λογικό μάλιστα χρονικό πλαίσιο. Jiakometi σε ευχαριστώ θερμά! 2) Active file recovery. Tο αμέσως πιο αποτελεσματικό, αλλά απείχε αρκετα από το 1), δεν βρηκε καθολου αρχεία .ts 3) R-Studio. Το μοναδικό που βρηκε 1-2 αρχεία που δεν βρηκε το 1). Σκαν για πάνω από 24 ωρες. 4) Recuva. Ελάχιστα ευρήματα, λογική απαιτουμενη ωρα για σκαν 5) Get data back. Απολύτως τίποτα!! Ευτυχως όχι πάνω από 4-5 ωρες σκαν. 6) Εasy recovery. Θα μπορουσα θεωρητικώς να το βαλω στο 5) γιατί βρηκε 2-3 αρχεία τα οποία όμως ήταν σε δεκαδες κομμάτια (αρχεια βιντεο) εκ των οποίων τα μισα ήταν κατεστραμμενα. Και απαιτησε 30 ωρες σκαναρισματος, αν και επελεξα τί αρχεία θέλω να ελεγξει. Νομιζω του αρμοζει το βραβειο του χειροτερου προγραμματος. Υ:Πουλινε το αγαπημενο σου file scavenger δεν μπορεσα να το βρω όσο κι αν προσπάθησα. Μου ειχες αναφερει σε προηγουμενο μηνυμα ότι υπάρχουν προγραμματα που "σουλουπώνουν" τα κατεστραμμενα αρχεια. Αν για παραδειγμα έκανα ανακτηση σε ενα αρχειο βιντεο 90 λεπτων και παιζει κανονικά μέχρι το 70ο λεπτό και μετά σταματα, υπάρχει τροπος-πιθανοτητα να "διορθωθεί" και να παίξει και το εναπομείναν 20λεπτο; Η ερωτηση εννοείται αφορά στους παντες, αν μπορει καποιος να με ενημερωσει. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από ΑΠΟΛΛΩΝ83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 14 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said: Αφ`ου ευχαριστήσω όσους ασχοληθηκαν με το θέμα, να αναφέρω την εμπειρία μου από τα σχετικά προγραμματα, ίσως φανούν χρησιμα σε κάποιον άλλο. Χρησιμοποιησα 6 προγραμματα και θα τα θεσω ιεραρχικώς, βάσει της αποτελεσματικότητός τους. 1) DISK Drill. Μακραν του δευτέρου. Ανεκτησε τα περισσοτερα αρχεία (περίπου τα 2/3) σε λογικό μάλιστα χρονικό πλαίσιο. Jiakometi σε ευχαριστώ θερμά! 2) Active file recovery. Tο αμέσως πιο αποτελεσματικό, αλλά απείχε αρκετα από το 1), δεν βρηκε καθολου αρχεία .ts 3) Video re do. Το μοναδικό που βρηκε 1-2 αρχεία που δεν βρηκε το 1). Σκαν για πάνω από 24 ωρες. 4) Recuva. Ελάχιστα ευρήματα, λογική απαιτουμενη ωρα για σκαν 5) Get data back. Απολύτως τίποτα!! Ευτυχως όχι πάνω από 4-5 ωρες σκαν. 6) Εasy recovery. Θα μπορουσα θεωρητικώς να το βαλω στο 5) γιατί βρηκε 2-3 αρχεία τα οποία όμως ήταν σε δεκαδες κομμάτια (αρχεια βιντεο) εκ των οποίων τα μισα ήταν κατεστραμμενα. Και απαιτησε 30 ωρες σκαναρισματος, αν και επελεξα τί αρχεία θέλω να ελεγξει. Νομιζω του αρμοζει το βραβειο του χειροτερου προγραμματος. Υ:Πουλινε το αγαπημενο σου file scavenger δεν μπορεσα να το βρω όσο κι αν προσπάθησα. Μου ειχες αναφερει σε προηγουμενο μηνυμα ότι υπάρχουν προγραμματα που "σουλουπώνουν" τα κατεστραμμενα αρχεια. Αν για παραδειγμα έκανα ανακτηση σε ενα αρχειο βιντεο 90 λεπτων και παιζει κανονικά μέχρι το 70ο λεπτό και μετά σταματα, υπάρχει τροπος-πιθανοτητα να "διορθωθεί" και να παίξει και το εναπομείναν 20λεπτο; Η ερωτηση εννοείται αφορά στους παντες, αν μπορει καποιος να με ενημερωσει. για το File scavenger check pm. υπαρχουν προγραμματα πχ virtual dub τα οποια ανοιγουν ενα αρχειο το οποιο μπορει να εχει προβληματα.δεν σημαινει οτι θα στο φτιαξουν γιατι μπορει ενα κομματι του αρχειου να εχει χαθει.αν κατι ομως δεν εχει χαθει μπορουν να το φτιαξουν οπως και σε πολλες περιπτωσεις εκει που υπαρχει προβλημα και πχ κολλαει το video ή δεν σε αφηνει να πας μπρος πισω,να το διορθωσει ωστε να ειναι Playable.βεβαια θα φαει καποια ωρα για να το ξαναφτιαξει και να το σωσει αλλα πρεπει να κανεις και δοκιμες με το προγραμμα. δηλαδη εχει αρκετες επιλογες αν θα το ξανακανει encoding.σιγουρα θα πρεπει να εχεις τους καταλληλους codecs για να το ανοιξει οποτε προτεινω το K lite codec pack . θα υπαρχουν και αλλα προγραμματα σιγουρα απλα δεν εχει τυχει να ασχοληθω.χρησιμοποιουσα το virtual dub για ταινιες κτλ για divx ή να κοψω κομματια απο ταινια κτλ. κατα τα αλλα καλως η κακως το καθε προγραμμα ειναι φτιαγμενο διαφορετικα.εκει πχ που το 6 το θεωρεις χειροτερο μπορει σε αλλη περιπτωση να βγει το καλυτερο.για αυτο λεμε παντα δοκιμες με αρκετα προγραμματα.συν οτι πολλα προγραμματα εχουν και πολλες επιλογες που μια αλλαγη μπορει να σημαινει πολλα.οταν πχ δεν υπαρχει Filesystem μερικα προγραμματα σκαναρουν ολο το δισκο και για αυτο κανουν τοσες ωρες ωστε να βρουν οτι μπορουν ενω σε αλλα σου λεει να πεις τι Filesystem ηταν ο δισκος μηπως και καταφερουν να επαναφερουν περισσοτερα.δηλαδη τους δινεις περισσοτερα στοιχεια για να εχεις και μεγαλυτερες πιθανοτητες επαναφορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα