Tolisk13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μου έφερε ένας φίλος το λάπ τοπ του για επισκευή και εάν είναι να βάλουμε και έναν ssd δίσκο για πιό γρύγορα.. Βάζω τον δίσκο,ξεκεινάει το μηχάνημα,βάζω στο bios να ξεκινήσει το dvd rom πρώτο,ξέκεινάνε τα windows 10 και μετά απο λίγο,κάνει επανεκίνηση... Έβγαλα μία απο τις δύο μνήμες,μπάς έχει πρόβλημα κάποια απο τις δύο,πάλι τα ίδια. Άλλαξα δίσκο και έβαλα έναν 500GB,όχι ssd,πάλι τα ίδια. Έβαλα εξωτερικό dvd rom, μπάς και είναι το dvd,πάλι τα ίδια... Εχει κάρτα γραφικών η οποία μπορεί να βγεί,αλλά δέν έχω να δωκιμάσω εάν είναι αυτή... Τί άλλο μπορεί να είναι; Κάνει πάντως επανεκίνηση στο ίδιο σημείο...Πρίν ξεκινήσει να τα περνάει στον σκληρό...
filip123go Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Για δοκίμασε με ενα ubuntu live usb. Αν και μάλλον κάτι παίζει με θερμοκρασίες.
kremenarasi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Εαν είστε Αθήνα Φίλε μου μπορώ να βοηθήσω. Έχω κάρτα γραφικών για ACER. Για να δεις εαν όντως φταίει η καρτα γραφικών.
Tolisk13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, kremenarasi είπε Εαν είστε Αθήνα Φίλε μου μπορώ να βοηθήσω. Έχω κάρτα γραφικών για ACER. Για να δεις εαν όντως φταίει η καρτα γραφικών. Είμαι Νίκαια φίλε..Σε βολεύει καθόλου?
kremenarasi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 6993289142. Εαν μπορεις κατα της 3-4 ελα προς Ταυρο Πειραιώς 204. Παρε με ένα τηλέφωνο πρώτα
Tolisk13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, kremenarasi είπε 6993289142. Εαν μπορεις κατα της 3-4 ελα προς Ταυρο Πειραιώς 204. Παρε με ένα τηλέφωνο πρώτα Δεν μπόρεσα σήμερα,αλλά μπορούμε για Σαββατο Κύριακο να σε πάρω?
TASTYNET Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 9/6/2019 στις 8:07 ΜΜ, Tolisk13 είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα έχετε καμία λύση? Ευχαριστώ Έχω το ίδιο πρόβλημα έχετε καμία λύση Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα