Nik01 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φάουλ έξω από την μικρή περιοχή δίνει? Γενικά φάουλ και κάρτες τα έχουν καταργήσει οι Καναδοί.Σεντρες κεφαλιες έχει?Όλα αυτά δεν τα έχει το 19 και δεν αποφασίζω να το πάρω παρόλο που το βρίσκω και 30 ευρώ μεταχειρισμένο. Mακριά μπαλιά τρέξιμο και ξανά μακριά μπαλιά τρέξιμο,άσχετα τι σύστημα βάλεις. Έχουν αλλάξει αυτά με το update? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Nik01
babis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Κλασική EA κάτι φτιάχνει με το update αρκετά χαλάει....ενώ έφτιαξαν οι άμυνες αρκετά πάλι ο Ρυθμός του παιχνιδιού έγινε τικι τάκα....σουτ μπαίνουν από παντού.....γενικά ενώ στο fut πήγαινα καλά χθες έπαιξα 5 παιχνίδια και στο 1 νίκησα άνετα έχασα τα 3 επίσης άνετα και το τελευταίο ισοφάρισα στο 93 ενώ έχανα 0-2 κ έπαιζα και με 10....
Πανος999 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Ξεκινησα με Schalke καριερα τλκ.. Περιττο να πω οτι 1 μιση χρονο μτ, εχω κρατησει μονο Nubel, Kabak κ Harit..Στον 1ο Γεναρη παιζουν πολυ καλα παιχτακια για ελεύθεροι.. Alex sandro, Alderweireld, Eriksen, Cuadrado, Werner..
aggelos_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα πριν λίγες μέρες το FIFA 20 Ultimate προσφορά και όντως δίνει πολλά αυτή η έκδοση, αλλά δεν ευκολύνει τα πράγματα στο Ultimate Team. Εκεί πρέπει κανείς να έχει παίκτες των 500.000 ας πούμε τουλάχιστον, μπας και παίξει επίπεδο προ και πάνω. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τα καταφέρω. Και έχω για πρώτη φορά χημεία πάνω από 80. Η Ultimate έκδοση του παιχνιδιού δίνει ένα σωρό gold παίκτες από 78 overall και πάνω, αλλά έχω δει και από το fifa 19 ότι δεν λένε τίποτα και αυτό το βλέπεις όταν έχεις για λίγο ειδικούς παίκτες. Ας πούμε είχα τον Ζιντάν και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σάρωνε όλο το γήπεδο, σουτ κεραυνούς σχεδόν όλα μέσα. Μόνο με αυτόν έπαιζα. Η μέρα με την νύχτα. Άντε οι υπόλοιποι να έκαναν καμία πάσα που και που. Και για τα σουτ που λέτε, με τους απλούς παίκτες μπαίνει ένα γκολ στις 6-7 προσπάθειες περίπου. Οι gold παίκτες δεν λένε τίποτα κυριολεκτικά. Σπάνια να κάνουν καμία καλή φάση, που και που κανένα σουτ, μέτριο αλλά γενικά πολύ άχρηστοι. Και δεν παίζει ρόλο ούτε η χημεία ούτε τίποτα. Αν δεν έχεις δύο, τρεις παίκτες πάνω από το gold (όχι τις μπλε κάρτες, κι αυτοί άχρηστοι είναι), δεν κανείς τίποτα. Στο Semi pro επίπεδο που παίζω Ultimate team με το ζόρι κάνω νίκη. Όλοι σχεδόν οι gold παίκτες κινούνται σαν ηλίθιοι. Φεύγουν μακριά από την μπάλα, δεν υποστηρίζουν τον παίκτη που την έχει και την χάνουν απλά αν έρθει δίπλα ο αντίπαλος. Ο Ζιντάν ή ο Ριβάλντο, που τους είχα για 7 αγώνες, δεν καταλάβαιναν τίποτα. Για να χάσουν μπάλα έπρεπε να τους την πέσουν τρία άτομα. Όταν παίζω καριέρα (όχι ultimate team δηλαδή), το βάζω στο professional και τα καταφέρνω μπορώ να πω. Θα τύχουν όμως και αγώνες που ομάδα από το τέλος της βαθμολογίας θα μου αλλάξει τον αδόξαστο. Παίζουν σαν την Ρεάλ και την Μπάρτσα ταυτόχρονα. Απίστευτη δυσκολία. Η ομάδα μου (συνήθως παίρνω Άρσεναλ) παίζει σαν Τρίτη κατηγορία ερασιτεχνικό. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες φορές τι γίνεται μ’ αυτό το κωλοπαίχνιδο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από aggelos_
panosoninja Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Fifa 20 ultimate team Καλησπέρα έκανε αναβάθμιση το φιφα και η ομάδα μου στο ultimate χάθηκε ξέρεις κανεις τίποτα ;
kjtzemis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. προσφατα ξεκίνησα και εγώ ultimate team, τα τελευταία χρόνια με άφηνε παντελώς αδιάφορο και τωρα πριν κανα 2-3 βδομαδες είπα να κάνω έναν κόπο να δω τι είναι...ΚΟΛΛΗΣΑ...αυτό ήταν.καιρο είχα να ασχοληθω τόσες ώρες σε καθημερινή βάση με ένα συγκεκριμένο mode του παιχνιδιού (βέβαια βοηθάει και η καραντίνα σε αυτό). το ερώτημα μου και εκεί που θα ήθελα λίγο τα φώτα σας είναι πως κερδίζω καλούς παίχτες και εννοώ τις special cards...εκτός από την αγορά τους μέσω coins (που σε κάποιους παιχταράδες ξεφεύγουν πάνω 100κ coins) ή με πραγματικά χρήματα (που δεν θελω σε καμία περίπτωση να μπω σε τέτοιο τρυπάκι και θελω να πιστεύω να μην σε «αναγκάζει» από μόνο του το παιχνίδι να κανείς κατι τέτοιο).μπορω με κάποιον άλλον τρόπο;;συνήθως τα πακέτα που δίνει μόλις κανείς ένα objective ναι μεν είναι σε gold cards αλλα πλέον μου δίνει ένα σορό αδιάφορους παίχτες ακόμα και κατω του 80 overall..πριν καμία βδομάδα έτυχε και μπυ έδωσε καλούς παίχτες σε gold card βέβαια αλλα μου έδωσε έναν benzema έναν Werner έναν de ligt που έχουν μεγάλα overalls και είναι και μεγάλα ονόματα...α και μια special card τον αμερικανό Sargent (ή όπως λέγετε) που μου τον έδωσε μόλις έφτασα level 15. βλεπω απτό squad building μπορείς να κερδίσεις παίχτες όπως balayoko και πολλούς ακόμα που είναι special cards αλλα δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να φτάσω σε σημείο να τους κερδίσω γτ θα πρεπει να «δωρίσω» πάνω από μια 11αδα και εκτός αυτού θα πρεπει να δώσω τους καλούς παίχτες μου για να φτάσω τα chemistry και τα overall που ζητάει. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα παίζω single player battle squads και Οχι online (ακόμα τουλάχιστον γτ σε καμία βδομάδα έλεγα να μπω και στα online).στα online δίνει καλυτερα awards απότι στα single ή μια απτά ίδια;;; επισης έχω μπει και έχω παίξει δυο φορές single draft και τις δυο έκανα 4/4 αλλα απότι κατάλαβα τζάμπα τα 15.000 που έδωσα και τος δυο φορές καθώς τα awards ήταν για ακόμη μια φορά αδιάφορα...υπάρχει λόγος να μπαίνω εκεί θα δώσει κάποια στιγμή κατι καλό σε παίχτη ή κάρτα ή καλυτερα να κρατάω τα χρήματα;; Παιδια χίλια συγνώμη για το τεράστιο κείμενο απλα προσπαθώ να βγάλω μια άκρη.οποιος θελει να δώσει μια βοήθεια ή συμβουλές για το τι είναι καλό να προσέχω και να κάνω θα το εκτιμούσα.
mpemp6 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Παιδιά χρονι.πολλα με υγεια..γίνετε μια προσπάθεια να ξεκινήσουμε σε λίγες μέρες πανελλήνιο πρωτάθλημα 11vs11 FIFA pro clubs για XBOX ONE. Όσοι έχετε ομάδα αλλά και όσοι επιθυμείτε να πάρετε μεταγραφή για ομάδα μπείτε σε αυτήν την σελίδα έτσι ώστε να μαζευτούμε και να ξεκινήσουμε. https://www.facebook.com/groups/513830886160715/?ref=share
giannis22k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Xbox Fifa 20 και μεταγραφες Καλημερα. Γινεται να κανω τις καινουργιες μεταγραφες απο το XBOX για το Fifa20?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα