Alejandro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Spoiler Για χαβαλέ, μην παρεξηγηθεί κανείς. 1
Scatman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν οι φανατικοί του FIFA που εξαντλούν όλα τα modes του παιχνιδιού, υπάρχουμε κι εμείς που παίζουμε σαν παρέα μεταξύ μας για χαβαλέ. Κι αυτή είναι η μαγεία (και) με τα sport games. Είναι για όλους, ανεξάρτητα τον προσανατολισμό σου. Όπως και να έχει, το FIFA 20 ξενέρωσε κι εμένα και τους φίλους μου. Ο λόγος; μπαίνει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εύκολα γκολ. Όταν παίζεις με ΑΙ ενδεχομένως δε σε ενοχλεί... άλλες οι απαιτήσεις εκεί. 'Οταν όμως ανταγωνίζεσαι την παρέα κάπου ξενερώνεις. Δε γίνεται το 80% των σουτ να πηγαίνουν εστία ή γκολ..και δε μιλάμε μόνο για κοντινά σουτ. Προφανώς, επιλέγοντας τοπ ομάδες έχεις παίχτες με καλύτερα στατιστικά αλλά.. τέτοιο χάλι; Κι όχι δε δέχομαι την έτοιμη δικαιολογία "μάθε καλύτερα" διότι αφενός δοκιμάζουμε το franchise αρκετά χρόνια, αφετέρου τι ακριβώς να μάθεις όταν ο άλλος τραβάει σουτ απ'τα 40-45 μέτρα και γράφει; Το κορυφαίο έγινε χθες όταν αμόλησα ένα σουτ με Σουάρες (Μπάρτσα) ~χωρίς ελπίδα για γκολ~ στην κλειστή γωνία του Κουρτουά (Ρεάλ) ~μιλάμε για τελείως κλειστή γωνία~ και μπήκε γκολ χωρίς καν να κινηθεί το τέρμα κι ενώ όλοι στην παρέα θεωρήσαμε είχε πάει άουτ η μπάλα. Γελάς απ'τη μία, ξενερώνεις απ'την άλλη . Για τον ίδιο ακριβώς λόγο παρατήσαμε το Pro 15 ή 16 (δε θυμάμαι, πάει καιρός) για πρώτη φορά απ'το 1998. Στραφήκαμε στο FIFA και ομολογώ όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν σοβαρά παράπονα. Κοιτάξαμε αρκετά τις διαθέσιμες επιλογές στα settings, δεν άλλαξε κάτι. Επιμείναμε αλλά φαίνεται πως είναι "νόσος" για το νέο παιχνίδι και δε θα επιστρέψουμε σε αυτό. Στο Pro 20 τι γίνεται; Έχει κανείς γνώμη; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από Scatman 1
Speed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Το Pro φέτος σίγουρα είναι καλύτερο απο τις προηγούμενες χρονιές αλλά έχει και αυτό τις αδυναμίες του είδικά στο Master League ... Αν το θέλεις για να παίζεις με την παρέα σου μια χαρά θα το ευχαριστηθείς ...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Scatman Στο manual ολα τα παραπανω? Στο ντεμο δεν μου φανηκε ευκολο στο manual. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Nik01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Το 20 δεν το έχω πάρει ακόμα. Θα το πάρω αργότερα όταν πέσει η τιμή του κι άλλο,γιατί το φιφα είναι δεύτερη επιλογή για μένα μετά το Pes.Αλλα παίζω κάθε χρόνο και φιφα. Στο οφλαιν στο φιφα το πρώτο που κάνω είναι να ρίξω τα speed στα sliders.Pass speed shot speed κλπ τα βάζω στα 40 εμένα και κομπιούτερ και τα άλλα τα αφήνω 50/50.Τώρα που υπάρχει το πρόβλημα στις άμυνες μπορείτε να ανεβάσετε τα error στα shot,ability τερματοφύλακα κλπ. Στο θέμα ότι μπαίνουν πολλά γκολ,νομίζω θα το φτιάξουν με τον καιρό.Ισα όσα που ένα πράμα που μου αρέσει στο οφλαιν του φιφα είναι τα πολλά ματς με under score σε σχέση με το Pes. Οσο για την μάστερ λίγκ του Pes 2020 είναι σούπερ.Παιζει ρόλο και το πολύ καλό γκειμπλει και το γεγονός ότι ο κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός, έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού και καταλαβαίνεις αμέσως ποιον παίκτη ελέγχεις από το πως παίζει. Είναι κάτι που δεν είχε ποτέ το φιφα και νομίζω ούτε πρόκειται να το κάνουν ποτέ, γιατί γενικά νομίζω επενδύουν σε δικαιώματα και αποκλειστικότητες ομάδων και διοργανώσεων γιατί αυτό τους απογειώνει στις πωλήσεις και σε θέματα γκειμπλει δίνουν λιγότερη σημασία. Ξεκολησα τελείως κι από το ονλαιν. Δεν ανανεωσα plus να μην μπαίνω στον πειρασμό,γιατί αν παίζεις και ονλαιν και μάστερ η καριέρα στο φιφα, σε τραβάει πιο πολύ το ονλαιν. Θέλει λίγο προσπάθεια, είναι όπως η εξάρτηση από το αλκοόλ 😄
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, Scatman είπε Εννοείς manual shooting? Eγω ολα manual τα εχω αλλα ναι. Το Shooting.
babis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Έχοντας παίξει πάνω από 70 παιχνίδια ονλαιν αρχικά απλό σεζονς με καλές ομάδες και μετά fut έχω να δηλώσω ότι οι άμυνες είναι θέμα συνήθειας και εξάσκησης...παίζω στο fut 4-2-3-1 σύστημα η άμυνα έχει δέσει δύσκολα τρώω γκολ γενικότερα υπάρχει ισορροπία υπάρχουν και ματς που ανοίγουν αλλά είναι θέμα επιλογής δηλαδή τρως γκολ κ πας φουλ επίθεση με αποτέλεσμα να είσαι ευαλωτος,γενικότερα το contain το a δηλαδή για χμποξ είναι λίγο άχρηστο παίζει πιο πολύ το jockey μεγάλη διαφορά με το 19....
Scatman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 ε, ναι. δε νομίζω να υπάρχουν και πολλά άτομα που παίζουν πλέον full auto
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 10 MILLION PLAYERS Γιορτή και πανυγήρι 1
Mesqal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Ποσα λεφτα κονομησανε απ τα coins δε μας λενε 😛
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Το πήρα στο ps4. Όποιος/α είναι ας κάνει add: snprxtrm
babis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Το θέμα δεν είναι πόσα κονομανε εταιρεία είναι και αφού βρήκε τον τρόπο καλά κάνει εγώ κράζω όσους σκάνε φράγκα και θέλουν την εύκολη λυση.... το θέμα είναι το προϊόν που πουλάς να αξίζει τα χρήματα του και να σε κρατήσει...τρομερό hate είχε το φιφα20 από τον κόσμο κάποια βάσιμα αρκετά της πλάκας,ότι και να γινόταν θα υπήρχε κράξιμο εγώ ειμαι ευχαριστημένος αρκετά ναι δεν είναι τέλειο αλλά δεν είναι και της πλάκας καλός η κακός ρυζικες αλλαγές θα δούμε στην νέα γενιά προς το καλυτερο ελπίζω λογικό για μένα...
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Ερώτηση: Στο fut γιατί δεν έχει κρατήσει την ομάδα? (Το όνομα εννοώ και την χρονιά "ίδρυσης") Με εβαλε τώρα ξανά να φτιάξω ομάδα, οπότε γράφει ότι δημιουργήθηκε Οκτώβρη 2019. Κάνει reset ?
Πανος999 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Επαιξα 1η φορα το fifa σμρ κ επεσα κ στα updates..Φτιαξανε κ τις αδυναμες 11αδες στο career mode απ οτι ειδα.. Γενικα δν καταλαβαινω γτ τοσο κραξιμο.. Το παιχνιδι μου φάνηκε αρκετα καλό! Οχι τπτ τρομερες αλλαγες αλλα οχι κ για τα 2 αστέρια που εχει στο skroutz.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα