JTRGamer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθεσινη μου νικη (online)😎 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από JTRGamer
babis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Απογοήτευση...καμία σχέση με demo αυτό δεν παίζετε σκορ πόλο πραγματικά...οι αμυντικόι είναι σαν κώνοι....update άμεσα αλλιώς κλαίμε τα λεφτά μας... 1
vagosvts7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν άντεξα τελικά και το πείρα και στο ps4 το fifa 20.. Όποιος παίζει offline σαν εμένα παράδειγμα καριέρα manager, θα το κατά ευχαριστηθεί το παιχνίδι αν δεν το χαλάσουν στα επόμενα updates.. EA είναι αυτή.. Έχουμε και λέμε.. Πολύ καλή ροή παιχνιδιού..Καλοί φισκουλες.. Πολύ καλό passing game, όχι το τικι-τακα γίνονται και λαθοι στις πάσες..Καλό pace των παιχτών ανάλογα τα stats τους.. Καλή η AΙ της cpu στο legendary που δοκίμασα γιατί ακόμα κατεβαίνει το game και παίζω quick match..Μόλις κατέβει θα αρχίσω καριέρα σε ultimate δυσκολία..Πάντως οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές μέχρι στιγμής.. Έχουμε ακόμα μέλλον και για άλλες εντυπώσεις, αυτές ήταν της πρώτης ματιας που λένε .. ΥΓ. Peace.. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από vagosvts7
Nik01 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακομα παιζω το 19 και σκέφτομαι το 20 να το αγοράσω αργότερα.Αλλα ρε γαμοτο δεν ξέρω τι συμβαίνει με το φιφα. Σήμερα έπαιξα λίγο φιφα 14 ps4 και έπαθα σοκ. Το πρόβλημα στα τελευταία φιφα με τα animations που κολλάνε που δεν έχουν συνοχή,δεν υπάρχει στο 14.Χωρίς πλάκα παίζεις πιο ευχάριστα τα παλιά φιφα από τα σημερινά.Οι αγωνες εχουν καλυτερη ροη. Δεν είναι μονο που έχει βελτιωθεί το Pes,αλλα τουτο είναι όλο και χειρότερο στο γκειμπλει.Τι συμβαίνει?Ο κόσμος καραγουσταρει το φουτ σαν mode και τρέχει και αγοράζει και αυτοί κοιτάνε να βελτιώνουν μόνο το ονλαιν και να αγοράζουν δικαιώματα ομάδων και διοργανώσεων και το γκειμπλει σε αυτό χαλι. Απλά δοκιμάστε παλιότερα φιφα όσοι ακόμα τα έχετε η δείτε στο YouTube και θα δείτε την διαφορά. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Nik01 1
kmanikas13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Η μόνη λύση είναι legendary επίπεδο και ο ρυθμός στο slow. Έτσι απολαμβάνεις το παιχνίδι!
greekboy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 επαιξα αρκετα Online χθες (seasons). Χωρις μεγαλη αναλυση συμφωνω με αυτο που ειπε καποιος φιλος παραπανω, σκορ απο water polo. Κατι πρεπει να γινει με τις αμυνες. Γενικα θελει λιγο συνηθεια σε σχεση με το 19, κακο δεν ειναι, αλλα δεν εχω ενθουσιαστει κιολας
chill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Long live EA access!!! Με 24,99 € παίρνεις 10 ώρες του full game και γλιτώνεις την φλόμπα που θέλουν να σου πουλήσουν. Έχασε licenses, ξεχάσαμε τον Alex Hunter για μια περιπέτεια αλά....volta ή μήπως LOLta, η διοργάνωση του Champions League είναι η....περσινή. Το gameplay καρά scripted....Αγοράζω fifa ανελλιπώς από εποχές snes. Φέτος θα απέχω....ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία όταν θα γίνει διαθέσιμο στο ea access, 6 μήνες μετά. Για την ώρα ένα τεράστιο PASS! 2
kmanikas13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, chill είπε Long live EA access!!! Με 24,99 € παίρνεις 10 ώρες του full game και γλιτώνεις την φλόμπα που θέλουν να σου πουλήσουν. Έχασε licenses, ξεχάσαμε τον Alex Hunter για μια περιπέτεια αλά....volta ή μήπως LOLta, η διοργάνωση του Champions League είναι η....περσινή. Το gameplay καρά scripted....Αγοράζω fifa ανελλιπώς από εποχές snes. Φέτος θα απέχω....ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία όταν θα γίνει διαθέσιμο στο ea access, 6 μήνες μετά. Για την ώρα ένα τεράστιο PASS! Έδωσες 24 ευρώ για να το παίξεις 10 ωρες και θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό;
chill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, kmanikas13 είπε Έδωσες 24 ευρώ για να το παίξεις 10 ωρες και θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό; 24,99€. Προφανώς και πήρα την συνδρομή για όλο το πακέτο όχι για τις 10 ώρες του fifa. Αλλα και μόνο γιαυτό να το έκανα πάλι κερδισμένος θα ήμουν αφού θα γλίτωνα τα 60+ ευρώ που έδινα παραδοσιακά στην ΕΑ κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.facebook.com/OhMyGoal.KeliNetwork/videos/455673845046694/? Απορώ τι σχέση έχει αυτό με ποδόσφαιρο. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Alejandro
Apple271 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Για να παίξεις online χρειάζεται κάποια ενερη συνδρομή από το ps4;
Alejandro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Apple271 είπε Για να παίξεις online χρειάζεται κάποια ενερη συνδρομή από το ps4; Φυσικά.
Πανος999 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δεν μπορώ να βρω να νοικιασω με τπτ το παιχνιδι.. Ειναι συνεχως νοικιασμενο.. Σε 3 video club που ειμαι γραμμενος.. Δν μπορει να ειναι τοσο χαλια.. Αποκλείεται!! Θελω να το δω με τα ματια μου..εχω νοικιασει 2 φορες το pro αλλα ρε γαμωτο δν συγκρινονται! Το master league ειναι λες κ παιζω παιχνιδακι παιδικο στο κινητο..
babis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Τόσο χάλια δεν είναι εννοείται μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση νομίζω θα μπορούν να βγουν πιο σωστά συμπεράσματα απλά έχουν δώσει ένα Τσικ έμφαση στην επίθεση και πλεονέκτημα με αποτέλεσμα να μπαίνουν πολύ εύκολα γκολ και αν παίξουν 2 καλοί επιθετικά αλλά κακοί αμυντικά παίχτες(online εννοώ) μπορεί το σκορ κάλιστα να έρθει 5-5 η 6-4 κλπ.... Ερώτηση για τους παλιούς άρχισα να χαζοπαιζω fut,υπάρχει κάνα tip γενικότερα;τι να κάνω τι να αποφεύγω κλπ;υπάρχει επίσης κανας vfm παίχτης εκεί στο 80 rating;βλέπω πολύ τον origi της λιβερπουλ πάντως που είναι γρηγορος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα