Προς το περιεχόμενο

FIFA 20 [PS4][Switch][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα το παιχνίδι κανονικά μέσω EA Access . Για ακόμα μια φορά το demo δεν έχει σχέση με το κανονικό παιχνίδι και μάλιστα το demo για μένα είναι και πολύ καλύτερο ...

Είδα μια βελτίωση στα γραφικά σε επίπεδο φωτισμού που ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο έτσι και αλλιώς αλλά με στεναχώρησε η κίνηση πάρα πολύ που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αφύσικη και αργή ειδικά στην υποδοχή της μπάλας και στο κοντρόλ ... Ο ρυθμός είναι πιο αργός απο το 19 αλλά δεν με στεναχωρεί αυτό ... Επίσης όπως ξέραμε Juventus δεν υπάρχει την ονομάζει κάπως αλλιώς με άλλο σήμα , οι παίκτες της εμφανίζονται κανονικά ... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σκέφτονται να σου δίνει την δυνατότητα να το διορθώσεις εσύ όπως στο Pro .

Εν κατακλείδι αν έχετε το 19 ή EA Access δεν αξίζει να το αγοράσετε άμεσα εκτός αν βγάλουν διορθωτικό update που θα διορθώνουν αρκετά πράγματα ...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο επισημο φορουμ της Εα αλλα κ σε αλλα ξενα forums, πεφτει πολυ γκρινια..

Το career mode*(που με αφορα,γιατι το λιωνω) στην ea access ειναι σε απαραδεκτη κατασταση..πχ η Σιτυ παει για υποβιβασμο,αναλαμβανεις μια μικρη ομαδα κ παιρνεις πρωταθλημα κ πας κ καλα στην Ευρωπη κ το προπονητικο σου rating απο 69 παει 61 αντι πχ για 85 κλπ κλπ

Επισης λενε οτι παλι(οπως στο 19) δεν δουλευει η ρυθμιση "handball" που θα επρεπε να δινει φαουλ στις παραβασεις με χερια..

Πολλοι γκρινιαζουν γιατι τα ροστερ ειναι με τους αναπληρωματικους μεσα κ αλλοι γιατι πχ στις 30 κεφαλιες μονο η μια παει γκολ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Division Rivals πριν από λίγο. Νικάω 4-1 ,ο άλλος δε λέει να το παρατήσει ,μειώνει  στο 65' 4-2 , στο 77' 4-3 από κει και μετά χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη ώσπου στο 90+3' με ισοφαρίζει (καρδιακό)4-4 αλλά το γκολ ακυρώνεται (σωστά) γιατί ήταν offside !.Χτυπάω το ελεύθερο να πάει στου δι@όλου την βάνα η μπάλα ,Λήξης! 4-3 ,νίκη !

Τί ήταν αυτό ρε!!😬

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά δεν κρατηθηκα και το παραγγειλα για το xone μου...περιμένω από Παρασκευή πως κ πως να το λιώσω...πάντα κάποιοι κράζουν κάθε χρόνο θετικό το πιο αργό τέμπο και η φυσική της μπάλας 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου αρέσει περισσότερο από το Pro. Έχεις περισσότερες επιλογές στην επίθεση, είναι πιο χαλαρές οι άμυνες σε σύγκριση με το pro και αυτό έχει ώς αποτέλεσμα μεγαλύτερη ποικιλία στα γκόλ και οι παίχτες δεν έχεις την αίσθηση ότι γλιστράνε σε πάγο όπως στο fifa 2019..

Το μόνο που με αποτρέπει να το αγοράσω είναι ότι με έχετε φοβίσει οι περισσότεροι από εσάς, ότι η EA θα τα σκατώσει στην τελική έκδοση του παιχνιδιού..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραίο το γκολ φίλε αλλά δεν κρατιέμαι, θα το πω. Βλέπω τώρα τελευταία βιντεάκια του PES και τώρα είδα αυτό, φαίνεται τόσο κούφιο και ψεύτικο. Όσον αφορά το gameplay, δηλαδή τον σκληρό πυρήνα του παιχνιδιού, το PES είναι και με τη βούλα μπροστά. Θα περιμένουμε να χειμωνιάσει λίγο να μπει και στο game pass.

• Like 1
Δημοσ.

Τα γκολ στο TOP 10 είναι εξωπραγματικά εντυπωσιακά, ενώ το παραπάνω είναι ρεαλιστικό. Παρατηρώ επίσης στο 2ο replay, το πατινάρισμα που κάνει σκόρερ λίγο πριν το σκάψιμο. Ρε FIFA πόσα χρόνια θα σου πάρει να το διορθώσεις αυτό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην κανονική ροή του παιχνιδιού στο game play δηλαδή, είναι κλάσης ανώτερο το fifa από το pro.. Δείχνει πιο αληθινό στο μάτι.. 

Το παιχνίδι το έχω παίξει σε demo στο ps4 και το έχω και στο switch που ξεκίνησα χθες καριέρα με Celta (αλλά δεν είχε ultimate difficulty).. Είναι πολύ καλό σε handheld mode παίζεται πολύ ευχάριστα , αλλά δεν είναι το ίδιο με τον ανταγωνισμό.. Σίγουρα θα αγοραστεί σε ps4 για καλύτερη εμπειρία .. Όποιος έχει όμως Switch και γουστάρει να παίζει στο χέρι fifa του το προτείνω.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Στην κανονική ροή του παιχνιδιού στο game play δηλαδή, είναι κλάσης ανώτερο το fifa από το pro.. Δείχνει πιο αληθινό στο μάτι.. 

Το παιχνίδι το έχω παίξει σε demo στο ps4 και το έχω και στο switch που ξεκίνησα χθες καριέρα με Celta (αλλά δεν είχε ultimate difficulty) δεν ξέρω για τις άλλες εκδώσεις, πάντως το 19 στο ps4 στη καριέρα είχε την ultimate δυσκολία όποιος γνωρίζει ας με διορθώσει.. Είναι πολύ καλό σε handheld mode παίζεται πολύ ευχάριστα , αλλά δεν είναι το ίδιο με τον ανταγωνισμό.. Σίγουρα θα αγοραστεί σε ps4 για καλύτερη εμπειρία .. Όποιος έχει όμως Switch και γουστάρει να παίζει στο χέρι fifa του το προτείνω.. 

Αν και δεν γραφω συχνα αποφασισα να το κανω γιατι πρεπει με καποιο τροπο να τονιστουν οι διαφορες των φετινων παιχνιδιων,

ειμαι 45 χρ και απο το 2008 που παρατησα το προ παιζω μονο φιφα, σε αυτα τα 11 χρονια ημουν παρα πολυ ενεργος (εχω φτασει level 95 fifa) και καθε φορα που εβλεπα καποιον να προσπαθει να πει οτι το προ ηταν καλυτερο απλα ελεγα οτι ηταν φανμποι και οτι δεν ηξεραν τι εχαναν που δεν επαιζαν φιφα,

τα τελευταια χρονια παντα κατεβαζα το demo του προ ή τις δωρεαν εκδοσεις και παντα ελεγα οτι δεν υπαρχει συγκριση με το φιφα που ηταν πολυ καλυτερο,

φετος παιζοντας πρωτα το demo του προ ηταν ξαφνικα σαν ο χρονος να γυρισε στο 2006 και το υπεροχο τοτε gameplay ειχε ξαναγυρισει στα τωρινα δεδομενα, ειλικρινα ειναι δυσκολο να περιγραψεις την αισθηση που παιρνεις κατα την διαρκεια του αγωνα, με τις κινησεις των παιχτων που μοιαζουν τοσο φυσικες, με τα physics της μπαλας, με την καμερα, με τις σωματικες επαφες, με το οτι ακομα και 1 μηνα μετα καθε ενα γκολ και ενοοω καθε ενα ειναι διαφορετικο με το αλλο, με το οτι καταλαβαινεις καθε ενα παιχτη ποιος ειναι χωρις να χρειαζεται να δεις το ονομα του κατω στην οθονη και με τοσες αλλες λεπτομερειες που εχει το φετινο gameplay,

ετσι μετα απο 11 χρονια δεν αγορασα το φιφα που παντα το επαιρνα day 1 και πηρα το προ

εχει ατελειες και λαθη? απειρα

ολα τα modes του ειναι χρονια πισω απο το φιφα (master league vs carreer mode - my club vs fut κτλ) αλλα παιδια η ευχαριστηση που νιωθεις οταν παιζεις ενα αγωνα ειναι απεριγραπτη (ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ)

αυτα ηθελα να πω, φυσικα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα και εχει διαφορετικες αναγκες απλα οσοι δεν εχετε δωσει μια ευκαιρια στο demo φετος πραγματικα αξιζει 

χμους/γιωργος

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, george4791 είπε

Αν και δεν γραφω συχνα αποφασισα να το κανω γιατι πρεπει με καποιο τροπο να τονιστουν οι διαφορες των φετινων παιχνιδιων,

ειμαι 45 χρ και απο το 2008 που παρατησα το προ παιζω μονο φιφα, σε αυτα τα 11 χρονια ημουν παρα πολυ ενεργος (εχω φτασει level 95 fifa) και καθε φορα που εβλεπα καποιον να προσπαθει να πει οτι το προ ηταν καλυτερο απλα ελεγα οτι ηταν φανμποι και οτι δεν ηξεραν τι εχαναν που δεν επαιζαν φιφα,

τα τελευταια χρονια παντα κατεβαζα το demo του προ ή τις δωρεαν εκδοσεις και παντα ελεγα οτι δεν υπαρχει συγκριση με το φιφα που ηταν πολυ καλυτερο,

φετος παιζοντας πρωτα το demo του προ ηταν ξαφνικα σαν ο χρονος να γυρισε στο 2006 και το υπεροχο τοτε gameplay ειχε ξαναγυρισει στα τωρινα δεδομενα, ειλικρινα ειναι δυσκολο να περιγραψεις την αισθηση που παιρνεις κατα την διαρκεια του αγωνα, με τις κινησεις των παιχτων που μοιαζουν τοσο φυσικες, με τα physics της μπαλας, με την καμερα, με τις σωματικες επαφες, με το οτι ακομα και 1 μηνα μετα καθε ενα γκολ και ενοοω καθε ενα ειναι διαφορετικο με το αλλο, με το οτι καταλαβαινεις καθε ενα παιχτη ποιος ειναι χωρις να χρειαζεται να δεις το ονομα του κατω στην οθονη και με τοσες αλλες λεπτομερειες που εχει το φετινο gameplay,

ετσι μετα απο 11 χρονια δεν αγορασα το φιφα που παντα το επαιρνα day 1 και πηρα το προ

εχει ατελειες και λαθη? απειρα

ολα τα modes του ειναι χρονια πισω απο το φιφα (master league vs carreer mode - my club vs fut κτλ) αλλα παιδια η ευχαριστηση που νιωθεις οταν παιζεις ενα αγωνα ειναι απεριγραπτη (ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ)

αυτα ηθελα να πω, φυσικα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα και εχει διαφορετικες αναγκες απλα οσοι δεν εχετε δωσει μια ευκαιρια στο demo φετος πραγματικα αξιζει 

χμους/γιωργος

Πάντως το δοκίμασα εννοείτε το pro 20 στο demo , έπαιξα τέσσερα ματσάκια και δεν άντεξα  άλλο, δεν  το ευχαριστιέμαι γενικά ...  Έχω το pro 19 στο xbox one λόγου xboxpass και το pro 18 στο ps4 το είχα πάρει στο 10 ευρώ  !! Πάντα προσπαθώ να του δώσω τελοσπάντων μια  ευκαιρία , αλλά εδώ και  χρόνια με τραβάει πολύ περισσότερο το fifa και δεν με ενοχλεί να το αγοράσω και day one, γιατί το παίζω όλη την χρονιά μέχρι να βγει το επόμενο , που δυστυχώς αυτό το πράγμα δεν μπορεί να μου το δώσει το pro ούτε στο μισό !! 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 2
Δημοσ.

Aυτό που παρατηρώ είναι ότι όσοι ήταν λάτρεις του PES τα παλιά χρόνια, μπορούν (από πέρσι κιόλας) να απολαύσουν και πάλι ένα ωραίο ποδοσφαιράκι χωρίς ενοχές.

Ωραίος και το FIFA (το αγόραζα και εγώ τα πέτρινα χρόνια της Konami), αλλά το να παίζεις Pro είναι άλλου επιπέδου ευχαρίστηση! Το περσινό το παίζω ακόμα στο Master League. 3 CL έχει σηκώσει η Πανάθα! 😂

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί παίζουν και τα δυο και τα ξέρουν καλά όπως κι εγω,αφού πλέον καθε χρόνο μετά τις γιορτές τα βρίσκεις πολύ φθηνά 20-25 ευρώ.Εγω αγοράζω και τα δυο από το 2001. Το φιφα δεν μπορεί να με κρατήσει πάνω από ένα δύο μήνες,εκτός από εποχές 2013-2016 και θα το πάρω και φέτος μετά τις γιορτές μόλις το βρώ φθηνά. Τον υπόλοιποι χρόνο θα παίζω Pes.

Το φιφα το βρίσκω καλύτερο μόνο στο ονλαιν, όπου τελικά όμως καταλήγεις αντί να παίζεις να ασχολείσαι ώρες ατελείωτες κάθε μέρα με το μάρκετ του που είναι εθιστικό. Στο οφλαιν αν και έχει τόσες επιλογές, τόσα πρωταθλήματα και ομάδες το γκειμπλει του είναι πολύ μέτριο. Στο 19 πχ είναι μόνο run and gun ,τρέξιμο πάνω κάτω σουτ και... ξανα τρέξιμο πάνω κάτω σουτ...δεν δίνει φάουλ έξω από την μικρή περιοχή, σπάνια τα πέναλτι, σπάνια τα γκολ από κεφαλιες, μονότονα γκολ και αλλά πολλά.Θα το αγοράσω Γενάρη Φλεβάρη όταν το βρώ με κάνα 20ρι ευρώ, και μέχρι τότε Pes.Κριμα τα τόσα πρωταθλήματα και επιλογές για οφλαιν παιχνίδι. Γιατί το παρατάω το ονλαιν και ξαναγυρίζω πάλι σε εποχές μάστερ λίγκ και καριέρας. 

Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω UCL και έχει την περσινή διοργάνωση και όχι την φετινή... Λέω το 19 έβαλα δεν παίζει και με ανάγκασε να δω που είναι ο Hazzard για να δω αν όντως τρέχω το 20....

Αρχισε να... pro-ίζει 🤔🤔🤔; Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τίτλο της EA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...