Προς το περιεχόμενο

FIFA 20 [PS4][Switch][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν θυμαμαι περυσι, η τιμη που βλεπω τωρα για preorder (59,99$) ειναι μονο για την περιοδο μεχρι να βγει ή θα μεινει και αυτη η τιμη μετα το launch? η αληθεια ειναι οτι και εγω θυμομουν 60+ε τα προηγουμενα χρονια

Δημοσ.
7 ώρες πριν, greekboy είπε

παιδια επειδη δεν θυμαμαι περυσι, η τιμη που βλεπω τωρα για preorder (59,99$) ειναι μονο για την περιοδο μεχρι να βγει ή θα μεινει και αυτη η τιμη μετα το launch? η αληθεια ειναι οτι και εγω θυμομουν 60+ε τα προηγουμενα χρονια

Θα παιζει στα 55 ευρω περιπου μεχρι λιγο πριν βγει, μόλις βγει θ ανεβει λιγακι εκει στα 60-62 κ μετα απο κανα μηνα θ αρχισει να πεφτει ευρω ευρω.. Λογικα με βαση τα τελευταια χρονια το παω κ εγω.. 

Εγω θα το νοικιασω κ φετος κ εκει κατα τα μεσα Οκτώβρη θα το παρω αν εχει παει γυρω στα 45..Αν εχω μεινει ευχαριστημένος!! 

Αν κ με οσα βλεπω για αλλαγες career mode εχω αρχισει να γουστάρω απο τρ!!! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίζοντας λίγα παιχνίδια στο demo έχω θετικές εντυπώσεις το παιχνίδι είναι σε πιο αργό Ρυθμό σε σχέση με το 19...θετική προς το παρόν εντύπωση αλλά κλασικά η ea είτε θα βγάλει άλλο παιχνίδι είναι μετά από το 1ο update θα το αλλάξει εντελώς αλλά τι να κάνουμε που ακόμα και έτσι είναι αρκετά μπροστά από τον ανταγωνισμό 

Δημοσ.

Με εξαίρεση τον ρυθμό δραματικές αλλαγές δεν είδα....βέβαια πόσο να βελτιώσεις κάτι που είναι ήδη καλό; Το volta είναι άθλιο μια φορά, καμία σχέση με το fifa street. Το mix ανδρών και γυναικών στις ομάδες δε με χάλασε. Sony και καλά να ασχοληθούμε και με το γυναικείο ποδόσφαιρο #care

Λογικά θα προσπεράσω. Fifa 19 μέχρι τον Απρίλιο και δωρεάν Fifa 20 όταν γίνει διαθέσιμο στο EA access!

Δημοσ.

Αγόρασα συνδρομή EA Access πριν λίγο για Playstation 4 . Αλλά το FIFA 20 δεν το έχει εμφανίσει ακόμα.Ξέρει κανείς πότε θα το εμφανίσει για pre-Load?Και με το 10 hours play τί γίνεται?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Αγόρασα συνδρομή EA Access πριν λίγο για Playstation 4 . Αλλά το FIFA 20 δεν το έχει εμφανίσει ακόμα.Ξέρει κανείς πότε θα το εμφανίσει για pre-Load?Και με το 10 hours play τί γίνεται?

Δεν θα στο δώσει άμεσα διότι όλοι θα αγόραζαν το EA Access αντί το παιχνίδι ... Λογικά προς Απρίλιο-Μάιο θα στο κάνει διαθέσιμο ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Speed είπε

Δεν θα στο δώσει άμεσα διότι όλοι θα αγόραζαν το EA Access αντί το παιχνίδι ... Λογικά προς Απρίλιο-Μάιο θα στο κάνει διαθέσιμο ...

Ναι τελικά το διαβασα και γω αυτό.Ευχαριστώ.

Επίσης τελικά αγόρασα το fifa 20 στανταρ εκδοση για ps4.Τώρα έτσι με Ea access και στανταρ εκδοση fifa 20 θα μπορώ να έχω 10 ώρες trial από σήμερα και παίξιμο απο 19/9/2019?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Ναι τελικά το διαβασα και γω αυτό.Ευχαριστώ.

Επίσης τελικά αγόρασα το fifa 20 στανταρ εκδοση για ps4.Τώρα έτσι με Ea access και στανταρ εκδοση fifa 20 θα μπορώ να έχω 10 ώρες trial από σήμερα και παίξιμο απο 19/9/2019?

Το demo είναι ήδη διαθέσιμο. Το πλήρες παιχνίδι από τις 19 λόγω EA Access.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας παίξει κάποια παιχνίδια στο demo,μόνο θετικά πράγματα έχω να πω...μου αρέσει ο Ρυθμός και η φυσική της μπάλας,μου αρέσουν οι τερματοφύλακες δεν κάνω προπαραγγελια αλλά θα το πάρω σίγουρα στο xbox έπαιξα και λίγο pro μου φάνηκε ωραιο(φοβερά γραφικά) αλλά ίσως λόγο ότι έχω να το πιάσω 10 χρόνια μου φάνηκε ξένο...γενικότερα θεωρώ ότι η μεταπήδηση είναι δύσκολο πράγμα γιατί είναι σαν να ξεκινάς από το 0 όσον αφορά το skill,μακάρι να υπάρχει ωραίος ανταγωνισμός ώστε στην νέα γενιά να δούμε ομορφιές και όχι εφησυχασμό

Επεξ/σία από babis13
  • Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανένας αν υπάρχουν  sliders σε αυτό το fifa?

Δημοσ.

παντως βλεπω οτι ειναι ελαχιστες οι διαφορες με το φιφα19..

μονο volta ουσιαστικα εχει μπει κ μαλιστα χωρις  offline τουρνουα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...