Platini_Athens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μια υποθεση που εχει ομως βαση... Εφοσον και αυτο το φιφα 20 ...''ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ'' (παραθετω φωτο) https://postimg.cc/p9h7Fh1D ....στις μεγαλες κατηγοριες θα εχουμε gamers που λιωνουν ΑΡΑ θα εχουν ξεκλειδωσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το παιχνιδι και θα αρχισουν σε ακομη ενα τιτλο τα διαφορα κουλα!!!!! Ελεος παλι, το κεφαλι μου ρε ΕΑ!!!!!! υγ προς το παρον απο ντιβ 10 στην ντιβ 9 (ανικητος και κουπα) με αρκετα rage quit των αντιπαλων μου.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δε κατάλαβα τίποτα κυρ Πλατινί μου. Για εξήγα.
tommybertsen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Ούτε εγώ 😛 Κοινώς δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν τα achievements (υπάρχουν κάθε χρόνο) με τα διάφορα κουλά (και ποια είναι αυτά τα κουλά). Τα χάντικαπ κι αυτά, είναι μάλλον αποκύημα της φαντασίας μας. Ουσιαστικά το παιχνίδι θέλει να προσομοιώσει τον ρεαλισμό, αφήνοντας random διακυμάνσεις στην απόδοση των παικτών/ομάδων συνολικά. Με αυτό τον τρόπο, φαίνεται ότι έχει προβάδισμα ο ένας ή ο άλλος. Κοινώς η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου "στην μέση" 😛 Το σίγουρο με τα τελευταία 2 Fifa, είναι το γεγονός ότι μετά από σχεδόν κάθε update, είναι λες και παίζεις άλλο παιχνίδι. Αυτό, συν το ότι δίνουν τεράστια έμφαση στο FUT, με κάνουν να απέχω ή να περιμένω γενναία πτώση τιμής για να το αποκτήσω. Όταν θα έχει αλλάξει το gameplay του καμιά 50ρια φορές από τα update 2
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Ούτε εγώ 😛 Κοινώς δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν τα achievements (υπάρχουν κάθε χρόνο) με τα διάφορα κουλά (και ποια είναι αυτά τα κουλά). Τα χάντικαπ κι αυτά, είναι μάλλον αποκύημα της φαντασίας μας. Ουσιαστικά το παιχνίδι θέλει να προσομοιώσει τον ρεαλισμό, αφήνοντας random διακυμάνσεις στην απόδοση των παικτών/ομάδων συνολικά. Με αυτό τον τρόπο, φαίνεται ότι έχει προβάδισμα ο ένας ή ο άλλος. Κοινώς η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου "στην μέση" 😛 Το σίγουρο με τα τελευταία 2 Fifa, είναι το γεγονός ότι μετά από σχεδόν κάθε update, είναι λες και παίζεις άλλο παιχνίδι. Αυτό, συν το ότι δίνουν τεράστια έμφαση στο FUT, με κάνουν να απέχω ή να περιμένω γενναία πτώση τιμής για να το αποκτήσω. Όταν θα έχει αλλάξει το gameplay του καμιά 50ρια φορές από τα update το περσινό δεν το πήρα,δεν μου χε αρέσει καθόλου. Το φετινό περιμένω μήπως μου το πάρει δώρο (στο ps4) κάποιος φίλος στα γενέθλια μου που πλησιάζουν . 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε το περσινό δεν το πήρα,δεν μου χε αρέσει καθόλου. Ούτε εμένα μου άρεσε μετά από 1-2 updates. Αλήθεια σου λέω, στο demo φαινόταν διαφορετικό παιχνίδι Το πήρα (39€ , ουσιαστικά μισή μέρα πριν κυκλοφορήσει - από κλειδάδικο - μετά από μερικές ώρες είχε πάει 44€ 😛 ) και έχω γράψει τις λιγότερες ώρες από κάθε άλλο Fifa. Ούτε για online δεν είχα όρεξη να μπω, καθόλου όμως. 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το φετινό περιμένω μήπως μου το πάρει δώρο (στο ps4) κάποιος φίλος στα γενέθλια μου που πλησιάζουν . Εγώ περιμένω το δώρο των Χριστουγέννων. Κάνα deal μέσω ΕΑ ή σε κλειδάδικο και έτσι ίσως το τσιμπήσω. Αλλιώς...ούτε αλλιώς 😛
Platini_Athens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δε κατάλαβα τίποτα κυρ Πλατινί μου. Για εξήγα. OK θα στο εξηγησω...τι πιστευω δλδ....χωρις να θελω να πεισω κανεναν στο φορουμ! Απλα εκφραζω τη γνωμη μου ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ για να μην παρεξηγηθουμε κι ολας. Δεν ειμαστε 5 χρονων να κλαιμε επειδη δεν ξερουμε να χανουμε! Λοιπον....το παιχνιδι ....πχ ενα mode με το οποιο δεν εχω ασχοληθει σχεδον ποτε ειναι τα προ κλαμπς...εκει τι κανεις; Παιρνεις εναν παιχτη και οσο παιζεις ανεβαινουν τα στατς...σωστα δεν τα λεω; Επισης στην καριερα...τι γινεται εκει....μια απο τα ιδια ΑΝ ΔΕΝ κανω λαθος....παιρνεις νεους παιχτες οι οποιοι ΕΠΙΣΗΣ ανεβαινουν τα στατς τους....φυσικα υπαρχει ενα ταβανι στον καθενα. Στο απλο σιζονς οσες κουπες παιρνεις και οσες ντιβ 1...καταγραφονται και υπαρχει μια ρανκ λιστα οπου φαινεται ο 1ος και οι βαθμοι του. Καλα δεν τα λεω μεχρι εδω; ΑΡΑ....αν πιστευεις στο χαντικαπ.....το οποιο ουσιαστικα εκφραζεται αναμεσα σε 2 αντιπαλους αναλογα ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος που εχει ασχοληθει στο παιχνιδι (ΚΑΙ ΕΧΕΙ ξεκλειδωσει περισσοτερα achievements- το παραπανω που ποσταρα το ξεκλειδωσα σε αγωνα ονλαιν...ΑΝ ΔΕΝ κανω λαθος ξεκλειδωνεις καποια και οφλαιν.) Η ΕΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ και καπως πρεπει να ανταμοιβονται ΕΚΕΙΝΟΙ οι gamers για τον χρονο, την προσπαθεια και την αποδοση τους μεσα στο παιχνιδι. Το χαντικαπ θεωρω ειναι in game και δεν θα μπορουσε να γινει αλλιως. Πιστευω οτι ΟΣΟΙ κατεβαινουν στα τουρνουα και αγωνιζονται σε xbox και ps4....οι γνωστοι γιουτιουμπερς και prο players EXOYN ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ OΛΑ στον εκαστοτε τιτλο φιφα και γι αυτο μπορει να πει καποιος οτι διαγωνιζονται επι ισοις οροις. Ολοι οι αλλοι (εμεις) που αλλος εχει ξεκλειδωσει 1, αλλος 31 και καποιος αλλος μπορει και τιποτα.... βιωνουμε ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΣ (σε καποια το βλεπουμε οτι ειναι υπερ μας) τα διαφορα κουλα ,το εις βαρος χαντικαπ, για το οποιο γινεται αναφορα μαλιστα και απο πολυ καλους γνωστους gamers. υγ εννοειται ειναι ΟΛΑ μαζι...πολλοι παραγοντες... ΟΧΙ μονο τα ατσιβμεντς...εχει και μια βιτρινα με κουπες που πρεπει να γεμισεις....ειναι οι βαθμοι που πρεπει να μαζευεις ωστε να ανεβαινεις στην καταταξη. Ομως εμενα θα πηγαινει 3 φορες η μπαλα στο δοκαρι ενω ο αλλος θα σκοραρει απο το σπιτι του με την 1η επειδη κατι ή κατι συγκεκριμενο εχει ξεκλειδωσει περισσοτερο στο παιχνιδι απο μενα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από Platini_Athens
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δεν είπαμε να κατηγορήσουμε κανέναν,άραξε και γράφε ότι πιστεύεις για να το συζητάμε.Απλώς όταν δε κατάλαβα χριστό (που συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τί εννοείς) τα achievements που έχει το παιχνίδι το θεωρείς προσόν αν κάποιος τα έχει ολοκληρώσει; Αυτό εννοείς; Γιατί πάει να καεί το μυαλό μου.. Στο ps4 νομίζω το 17 ή 18 το έβαλα κάτω και μου πήρε μόλις 30ώρες(αν θυμάμαι καλά) να ολοκληρώσω το 90% των achievements(στο super easy και με 4λεπτους αγώνες),πάει να πει ότι θα με επιβραβεύσει η ΕΑ;Ούτε καν,στο online divisions έτρωγα ξύλο. πατ πατ στην πλατούλα ίσως να μου έκανε. Πάνω έβαλες ένα SS την ώρα που ξεκλειδώνεται ένα achievement και έγραψες για λεζάντα "χάντικαπ".. Πώς γίνεται να εννοείς το αυτόα;; Το fut αν σκας φράγκα έχεις μια πολύ καλή ομάδα (p2w), αλλιώς με ότι σου δίνει το παιχνίδι χωρίς να ευχαριστηθείς πολλά εκεί μέσα. Στα pro clubs ναι έναν παίχτη έχεις ουσιαστικά αντί να χειρίζεσαι ολόκληρη ομάδα(που ingame μπορείς να καλέσεις για πασα κτλ). Στην καριέρα έχεις ομάδα ολόκληρη για χειρίζεσαι,όχι νέους παίχτες ή παλιούς..Και διαλέγεις άμα θα κάνεις training κάποιους να ανεβάσεις κάποια στατιστικά τους,αλλά τι;Τί θες να πεις πραγματικά δε μπορώ να σε καταλάβω.. Πραγματικά τα achievements δε ξέρω πώς γίνεται κάποιος να τα συνδέσει με το οτιδήποτε σε ένα παιχνίδι,πέρα από την προσωπική του ικανοποίηση ότι τερματίζει το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως τα έχεις στο μυαλό σου, αλλά αν είναι να ζεις σενάριο συνωμοσίας μη πετάς τα λεφτά σου στην ΕΑ και χαλάς τα νεύρα σου, προτίμησε να τα δώσεις αλλού. 1 1
tommybertsen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Γιατί πάει να καεί το μυαλό μου. Πάει; Εμένα έφαγε κεραυνό... Θα κάνω unsub και αν ποτέ το πάρω, ξαναsub 1
Platini_Athens Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε τα achievements που έχει το παιχνίδι το θεωρείς προσόν αν κάποιος τα έχει ολοκληρώσει; Αυτό εννοείς; Γιατί πάει να καεί το μυαλό μου.. Στο ps4 νομίζω το 17 ή 18 το έβαλα κάτω και μου πήρε μόλις 30ώρες(αν θυμάμαι καλά) να ολοκληρώσω το 90% των achievements(στο super easy και με 4λεπτους αγώνες),πάει να πει ότι θα με επιβραβεύσει η ΕΑ;Ούτε καν,στο online divisions έτρωγα ξύλο. πατ πατ στην πλατούλα ίσως να μου έκανε. Πάνω έβαλες ένα SS την ώρα που ξεκλειδώνεται ένα achievement και έγραψες για λεζάντα "χάντικαπ".. Πώς γίνεται να εννοείς το αυτόα;; Το fut αν σκας φράγκα έχεις μια πολύ καλή ομάδα (p2w), αλλιώς με ότι σου δίνει το παιχνίδι χωρίς να ευχαριστηθείς πολλά εκεί μέσα. Στα pro clubs ναι έναν παίχτη έχεις ουσιαστικά αντί να χειρίζεσαι ολόκληρη ομάδα(που ingame μπορείς να καλέσεις για πασα κτλ). Στην καριέρα έχεις ομάδα ολόκληρη για χειρίζεσαι,όχι νέους παίχτες ή παλιούς..Και διαλέγεις άμα θα κάνεις training κάποιους να ανεβάσεις κάποια στατιστικά τους,αλλά τι;Τί θες να πεις πραγματικά δε μπορώ να σε καταλάβω.. Πραγματικά τα achievements δε ξέρω πώς γίνεται κάποιος να τα συνδέσει με το οτιδήποτε σε ένα παιχνίδι,πέρα από την προσωπική του ικανοποίηση ότι τερματίζει το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως τα έχεις στο μυαλό σου, αλλά αν είναι να ζεις σενάριο συνωμοσίας μη πετάς τα λεφτά σου στην ΕΑ και χαλάς τα νεύρα σου, προτίμησε να τα δώσεις αλλού. Αυτο που θελω να πω...βασικα δεν το λεω εγω (δεν το βγαζω απο το μυαλο μου δλδ)...το παιχνιδι το ιδιο το ''λεει'' οτι εχει να κανει με την ΠΡΟΟΔΟ σε οποιοδηποτε mode! Το λεβελ , οι ΧΡ points....κλπ κλπ Aρα αφου ξεκλειδωνεις πραγματα στο παιχνιδι..το παιχνιδι ερχεται με τη σειρα του επειδη παιζεις και μονο ετσι ''το διαβαζει'' στον λογαριασμο σου-ακαουντ και ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ πραγματακια πιο ευκολα και συχνα in game. Πχ στα σκιλλ games εχει βαθμολογια και σκορ. (....και νομιζω μια χαρα καταλαβαινομαστε απο τη στιγμη κι ολας που εγραψες οτι ΜΠΗΚΕΣ στον κοπο να ολοκληρωσεις-τερματισεις το παιχνιδι, το 90% εστω των ατσιβμεντς και ΑΝ διαβασες το υ.γ στο ποστ μου πιο πανω προσθεσα ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ η ολοκληρωση των ατσιβμεντς ΑΛΛΑ ειναι και πολλα αλλα ακομα) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ λοιπον.... δεν ειμαι απολυτος οτι ετσι ειναι οπως λεω αλλα πιστευω για μενα οτι παει καπως ετσι η φιλοσοφια του παιχνιδιου. Στο φουτ τωρα....με τοσες πολλες καρτες ΙΔΙΕΣ.......και τον Μεσσι να κερδισεις.....υπαρχουν καρτες του Μεσσι που καποιoι εχουν παιξει απειρα ματς και εχει γραψει το κοντερ σε ασσσιστ και γκολ ενω καποιοι αλλοι οπως τους εκατσε η καρτα την εβαλαν προς πωληση για να βγαλουν κερδος. Αν δεις λοιπον στην καρτα καθε παιχτη γραφει ποσοι owners την ειχαν την καρτα αυτη πριν απο σενα και ποσα γκολ και ασσιστ εχει πετυχει στο Other club/your club. Aυτη ειναι η προοδος αντιστοιχα στο φουτ οποτε αν θελετε δοκιμαστε να αγορασετε εκεινη την καρτα που θελετε αλλα που εχει πολλα γκολ και ασσιτ κατω απο κει που λεει YOUR CLUB. Το χουμε τεσταρει με φιλους απο αλλο Ελληνικο φορουμ και ισχυει 100%!!!! Δεν αποδιδουν ολες οι καρτες (του ιδιου παιχτη) το ιδιο!!!! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από Platini_Athens
babis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Παίδες έκανα την ίδια ερώτηση και στις κονσόλες χαζεύα τόσο καιρό το fut αλλά δεν είχα ασχοληθεί έχω χαζοφτισξει μια ομάδα με rating γύρω στο 80....κανείς που έχει ασχοληθεί φέτος η παλιοτερα έχει να πει ξανά tip;πως να βγάζεις πιο εύκολα coins μπας κ ανέβουμε καθόλου γιατί λίγα ονλαιν που μπήκα οι άλλοι είχαν ομαδάρχες άνω του 85 rating με 100χημεια κλπ...
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 @Platini_Athens οκ!!! 1 ώρα πριν, babis13 είπε Παίδες έκανα την ίδια ερώτηση και στις κονσόλες χαζεύα τόσο καιρό το fut αλλά δεν είχα ασχοληθεί έχω χαζοφτισξει μια ομάδα με rating γύρω στο 80....κανείς που έχει ασχοληθεί φέτος η παλιοτερα έχει να πει ξανά tip;πως να βγάζεις πιο εύκολα coins μπας κ ανέβουμε καθόλου γιατί λίγα ονλαιν που μπήκα οι άλλοι είχαν ομαδάρχες άνω του 85 rating με 100χημεια κλπ... τι να σου πω,μια φορά είχα αγοράσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (το 15)coins και είχα φτιάξει μια ντούμπανο ομάδα..Από κει και πέρα φάρμινκ παίζοντας υποθέτω.
babis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Ναι ρε παιδί μου και εγώ παλιότερα έπαιζα σεζονς single play μαζί με τα δώρα κλπ μάζευα έλεγα αν υπάρχει κάναμε τρόπος είτε online είτε offline να μαζέψεις έστω πιο γρήγορα....προσπαθώ να βρω και κάναν guide αλλά όλοι λέμε τα ίδια bronze pack,sniping κλπ
Platini_Athens Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, babis13 είπε Ναι ρε παιδί μου και εγώ παλιότερα έπαιζα σεζονς single play μαζί με τα δώρα κλπ μάζευα έλεγα αν υπάρχει κάναμε τρόπος είτε online είτε offline να μαζέψεις έστω πιο γρήγορα....προσπαθώ να βρω και κάναν guide αλλά όλοι λέμε τα ίδια bronze pack,sniping κλπ Σκεψου το διαφορετικα....οτι και να κανεις....οσο υπαρχουν ατομα που σκανε αληθινα χρηματα την εβδομαδα και ανοιγουν πακετα και μετα πουλανε και αγοραζουν και φτιαχνουν υπερομαδες σε χρονοτ ντετε κλπ κλπ ....η ΕΑ στηριζει μεγαλο μερος των εσοδων της στα φιφα ποιντς αλλωστε.......οτι και να κανεις λοιπον....enjoy the game και αποδεξου οτι καποιες φορες θα χανεις απο υπερομαδες (αν και πιο πανω εγραψα ενα τιπ λογικα ισχυει και στο φιφα20) αλλα και θα κερδιζεις αφου δεν ειναι ολοι παιχταραδες.
babis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Κοίτα δεν με νοιάζει και τόσο αν χάνω η αν νικάω αρκεί αυτό να είναι στα πλαίσια του δικαίου...έχοντας παίξει αρκετά ματσάκια μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο ΦΙΦΑ άσχετο με άλλα θεματακια που έχει υπάρχει η αίσθηση δικαιοσύνης.... παίζοντας και άλλα παιχνίδια στο fut οι πιο πολλοί αντίπαλοι είναι στα δεδομένα μου λίγο πάνω λίγο κάτω οκ έχουν γίνει πιο σκληρές οι άμυνες γιατι όλοι έμαθαν λίγο πολύ να αμύνονται.... γενικότερα εγώ είμαι ευχαριστημένος με το φετινό ΦΙΦΑ βλέπω κράξιμο από δω και από εκεί αλλά δεν το λαμβάνω καν υποψιν Σκρουτζ,σχόλια σε γνωστά σαιτς κλπ...
Platini_Athens Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, babis13 είπε Κοίτα δεν με νοιάζει και τόσο αν χάνω η αν νικάω αρκεί αυτό να είναι στα πλαίσια του δικαίου...έχοντας παίξει αρκετά ματσάκια μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο ΦΙΦΑ άσχετο με άλλα θεματακια που έχει υπάρχει η αίσθηση δικαιοσύνης.... παίζοντας και άλλα παιχνίδια στο fut οι πιο πολλοί αντίπαλοι είναι στα δεδομένα μου λίγο πάνω λίγο κάτω οκ έχουν γίνει πιο σκληρές οι άμυνες γιατι όλοι έμαθαν λίγο πολύ να αμύνονται.... γενικότερα εγώ είμαι ευχαριστημένος με το φετινό ΦΙΦΑ βλέπω κράξιμο από δω και από εκεί αλλά δεν το λαμβάνω καν υποψιν Σκρουτζ,σχόλια σε γνωστά σαιτς κλπ... Συμφωνω μαζι σου....κι εμεις παρομοια αισθηση εχουμε περι ''δικαιοσυνης''.....ΑΝ ΚΑΙ θεωρουμε οτι αυτο θα παψει να ισχυει στις μεγαλες κατηγοριες και οσο περναει ο καιρος. Σιγουρα ομως ειναι καλυτερα τα πραγματα τωρα διοτι και χωρις σκιλλ μπορεις να περασεις τον προσωπικο σου αντιπαλο, υπαρχει εντονη η αδρανεια και επισης ειναι καπως πιο αργο που λειτουργει υπερ της αμυνας. Τωρα βεβαια ΑΝ σου φυγει ο αλλος και ειναι τρεχαντηρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα