Προς το περιεχόμενο

FIFA 20 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα ξεκινάει από το fatigue ή μάλλον από την έλλειψή του. Αν ήξερες ότι με διαρκή πίεση οι παίκτες σου θα έχουν πεθάνει στο 40', τότε σίγουρα θα έπαιζες πιο συντηρητικά. Τουναντίον κάθε χρόνο έχουμε ένα ανελέητο ροντέο φλιπερακι πάνω κάτω και ποιον όποιον πάρει ο Χάρος.

Έπαιξα λίγο single player demo στο PES 2020 και ο ρυθμός είναι αρκετά ανθρώπινος, νομίζω είναι όμως μικρή σημασία έχει μιας και το θέμα είναι τι παίζει στο online. 

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nzeppos είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει από το fatigue ή μάλλον από την έλλειψή του. Αν ήξερες ότι με διαρκή πίεση οι παίκτες σου θα έχουν πεθάνει στο 40', τότε σίγουρα θα έπαιζες πιο συντηρητικά. Τουναντίον κάθε χρόνο έχουμε ένα ανελέητο ροντέο φλιπερακι πάνω κάτω και ποιον όποιον πάρει ο Χάρος.

Έπαιξα λίγο single player demo στο PES 2020 και ο ρυθμός είναι αρκετά ανθρώπινος, νομίζω είναι όμως μικρή σημασία έχει μιας και το θέμα είναι τι παίζει στο online. 

Στο νεο προ το θεμα απ οτι διαβαζω ειναι οτι ενω οφλαιν ειναι καλο ...ονλαιν ειναι αλλο παιχνιδι. 

Ολα το ιδιο ειναι μωρε. Το ιδιο συμπεριφερονται ονλαιν γι αυτο και τα rage quit  στα περισσοτερα ματς.

Στο φιφα τωρα το σταμινα πεφτει σε σχεση με παλιοτερους τιτλους. Στο απλο σιζονς, οχι στο φουτ.

Το φλιπερακι συμβαινει κατεμε διοτι ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ οι παιχτες σου σε καποια ματς.....σε αλλα ματς ΔΕΝ κοβει ο αντιπαλος.....επισης γλυστρανε σαν χελια...ή εσυ γλυστρας σαν χελι.....υπαρχουν και τα ισορροπημενα ματς φυσικα. Θα κοψεις εκει που ειναι να κοψεις και θα γλυστρησεις εκει που πρεπει να γλυστρησεις.

Στο 19 σε επιαναν οι αμυντικοι....τωρα στο 20 λετε οτι δεν σε πιανουν.

Φτιαξτο μαρη ΕΑ να μπορεις να κοψεις στην αμυνα κι οχι να περναει το τσιρκο επειδη εκανε 3 διαδοχικα σκιλλ ανενοχλητος μεσα στην περιοχη σου κι ολας και μετα θα σε παραδεχτω.

Τωρα αν φευγει ο Ροναλδος και δεν το φτανεις its OK. Aν φευγει ο Ρακιτιτς και δεν μπορεις να τον φτασεις με τον Αλμπα.....ε τοτε κλειστο (το μαγαζι)!!!!

Δημοσ.

Παίζοντας και άλλα παιχνίδια γύρω στα 10 ονλαιν στο σεζόν έχω να διαπιστώσω κάποια πράγματα :

ο Ρυθμός του παιχνιδιού είναι ωραίος δεν είναι αυτό το φλιπερακι οι πιο πολλές πάσες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί αλλιώς κόβονται...

ωραιες κινήσεις γενικότερα επίσης πολύ καλοί οι τερματοφύλακες γενικοτερα το νιώθω πιο ζωντανό....

προς το παρόν στα λίγα ματς που έχω παίξει υπάρχει η αίσθηση δικαίου...είσαι καλύτερος νικας,είναι καλύτερος ο άλλος λογικά θα χάσεις στο 19 πολλές φορές δεν ίσχυε αυτό για αυτό το αναφέρω..

Πάμε στα αρνητικά 

Όταν κάποιος προσπαθεί για παιχνίδι κατοχής όπως το παλεύω εγώ με Μπάρτσα στην αντεπίθεση με γρήγορες ομάδες κάθε κόντρα ειναι γκολ η φάση,ίσως φταίω και εγώ το παράδειγμα με ρακιτιτς και Άλμπα δεν είναι τυχαίο συνέβη χθες εναντίον άλλης Μπάρτσα...

τα φάουλ θέλουν προπόνηση τα βρίσκω δύσκολα...

Αυτά προς το παρόν δεν θα γίνω Μηδενιστής να πω χαλιά κλπ.....θα πω ότι το ντέμο ήταν πιο ωραίο...η μάλλον πιο ισορροπημένο...μακάρι με τα ανάλογα updates να ελαχιστοποιηθουν τα άσχημα...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, babis13 είπε

Όταν κάποιος προσπαθεί για παιχνίδι κατοχής όπως το παλεύω εγώ με Μπάρτσα στην αντεπίθεση με γρήγορες ομάδες κάθε κόντρα ειναι γκολ η φάση,ίσως φταίω και εγώ το παράδειγμα με ρακιτιτς και Άλμπα δεν είναι τυχαίο συνέβη χθες εναντίον άλλης Μπάρτσα...

Στο γιουτιουμπ ειδα ενα βιντεακι καποιου ''Μπορα Λετζεντ''.....αυτος λοιπον δειχνει ενα τροπο σπριντ με ΜΠΟΥΣΤ.....και σκεφτομαι οτι αν σου κανε ο αντιπαλος κατι τετοιο με τον Ρακιτιτς ...τοτε γι αυτο σου φυγε παρολο που ειχες τον Αλμπα....λαλακια φυσικα να συμβαινει κατι τετοιο αλλα το φιφα ποτε δεν ηταν ρεαλιστικο στην ταχυτητα ...οποτε γιατι να ειναι τωρα;

Επισης πρεπει να βρουμε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο να κανεις με τον αμυντικο ...ωστε να τον φτασεις..αλλωστε αφου δεν εχεις μπαλα στα ποδια και εχεις τον Αλμπα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να τον φτασεις χαλαρα...τον Ρακιτιτς τουλαχιστον οτι σπριντ μπουστ και να σου σκασει.

Αν δεν υπαρχει τοτε κλαφτα Χαραλαμπε!

Γινεται λεει με τον ιδιο τροπο και στο 19 οποτε παω να κανω λιγη προπονηση!

υγ φιφα και αξιοκρατια απλα δεν υφισταται! Ελπιζω να εχεις δικιο ομως.

Δημοσ.

Κοιτάξτε για να είμαι αντικειμενικός έχοντας παίξει και άλλα ακόμα η άμυνα θέλει πιο πολύ προσοχή...της Μπάρτσα από φυσικού ανεβαίνει πολύ την κατέβασα λίγο στα tactics τέτοια γκολ δεν έφαγα εκτός αν έκανα εγώ χαζομάρα...θεωρώ ο κόσμος θα το μάθει όπως κάθε φιφα...μέγιστο θετικό το θέμα της πίεσης και της πάσας θέλει προσοχή μεγάλη κατά τα άλλα ακόμα μαθαίνουμε ελπίζω με το update να υπάρχει διόρθωση αλλά όχι αλλαγή...

Δημοσ.

Xθες εγινε τελικα η αγορα, σημερα κατεβηκε και παιξαμε co op και βολτα (λιγο) ....βολτα γινεται να παιξεις εναντια σε φιλο;;;;;

Δεν ξερω πως ηταν πριν το απντειτ....παντως μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα. Εχει καλο φλοου και δεν ειναι τοσο πινκ  πονκ οπως το 19.

Μας φανηκε και πιο αξιοκρατικο. Θα δειξει η νεκροψια ομως...ειναι νωρις για σημαντικα συμπερασματα.

Δημοσ.
Στις 30/9/2019 στις 8:13 ΜΜ, Platini_Athens είπε

υγ φιφα και αξιοκρατια απλα δεν υφισταται!

16 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε

Μας φανηκε και πιο αξιοκρατικο.

c1040279-de9d-4fb4-939b-b44845054d5a.gif🙄

Δημοσ.

Nταξ οκ πεσατε να με φατε!+1 για τον Παρασκευα 😄 Το ''και πιο'' ισως δεν επρεπε να μπει. Μας φανηκε λοιπον αξιοκρατικο ΣΚΕΤΟ αλλα ειναι νωρις οπως εγραψα ακομα για να κρινουμε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkailas είπε

Μόνο μέσω Bluetooth; Ενσύρματα όχι; 

Και με τους δύο τρόπους μπορείς. Για να δουν τα windows μέσο USB θα πρέπει να εγκαταστησεις πρόγραμμα. Μου διαφεύγει τώρα η ονομασία του. Googleαρε το. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Και με τους δύο τρόπους μπορείς. Για να δουν τα windows μέσο USB θα πρέπει να εγκαταστησεις πρόγραμμα. Μου διαφεύγει τώρα η ονομασία του. Googleαρε το. 

DS4 Windows λέγεται. Θέλει λίγο προσπάθεια και setup με τα παιχνίδια του Origin γιατί δεν αναγνωρίζουν το PS4 χειριστήριο εξαρχής.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Platini_Athens είπε

Nταξ οκ πεσατε να με φατε!+1 για τον Παρασκευα 😄 Το ''και πιο'' ισως δεν επρεπε να μπει. Μας φανηκε λοιπον αξιοκρατικο ΣΚΕΤΟ αλλα ειναι νωρις οπως εγραψα ακομα για να κρινουμε.

Σε πειράζω εννοείται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...