JTRGamer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Daredevil είπε pace? Λίγο πιο αργός μου φάνηκε αλλά μπαίνουν πολλά γκολ και πιο ευκολα παρόλα αυτα. Ένα άλλο πολύ σημαντικό που πρόσεξα είναι οτι οι πάσες -τα σουτ-και τα reactions είναι πιο "instant",ανταποκρίνονται πιο άμεσα οι εντολές απο το χειριστήριο όταν πατας τα κουμπια θέλω να πω Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από JTRGamer 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) νταξ..- greek video γκριντζαρα άσχημα Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από xtrmsnpr
billsnake21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Ο συγκεκριμένος γενικά αν τον παρακολουθήσεις και σε livestream είναι λίγο ό,τι να ναι
Platini_Athens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Στο πρωτο ματς που επαιξα στο ντεμο ....περιεργως μου φανηκε και μενα γρηγορο.....με την παλια μου καρτα ASUS 7770 1gb και σε πολυ χαμηλη αναλυση, 800Χ600. Απο το 2ο ματσακι και μετα την επομενη μερα, σε αναλυση που δεν χαλας τα ματακια σου...με τη νεα καρτα γραφικων που αγορασα....μου φανηκε ΑΡΓΟ!!!! ντοινννννννν To παιχνιδι φυσικα και ειναι βελτιωμενο απλα εμενα οι διαφωνιες μου ειναι σε κατι νεα συστηματα εκτελεσης πεναλτυ και φαουλ, στα πολλα σκιλλς οπως επισης απο το 19 ηδη το συστημα του σουτ με τη μπαρα. Αλλα και πως αλλιως να γινουν ολα αυτα θα μου πεις... Θεωρω οτι το φουτ εχει ΤΟΣΟ πολυ ψωμι ωστε να επιτρεψει στο προ (το οποιο ειναι πολυ καλο φετος αν και διαβαζω οτι στο φουλ γκειμ αλλαξαν παλι διαφορα και τα καναν παλι μανταρα) να παρει τα σκηπτρα απο το φιφα.
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέχρι πέρυσι έπαιζα FIFA. Μετά το PES 2020 με πιάνουν τα γέλια με το FIFA 1
johnmayson Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Την τεταρτη βγαινει το web app και την πεμπτη το origin access basic για 10 ωρες για το fifa 20.Γνωριζει καποιος τι ωρα θα ξεκινησει στο access το παιχνιδι;;Θα μπορεις να το κατεβασεις με το που παει 00:01 ;; Θελει κανα 10 ωρο μεχρι να κατεβει.Εγω μαλλον απλη εκδοση θα παρω.Εννοειται παιζω μονο ultimate team.Οποιος εχει σκοπο να παιξει ultimate ας ενημερωσει. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Γνώμες; Το πήρε κάποιος από σας;;
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Υποψιάζομαι ότι δεν θα διαφέρει και πολύ από τούτο εδώ:
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, nzeppos είπε Υποψιάζομαι ότι δεν θα διαφέρει και πολύ από τούτο εδώ: Το δικασες
panoskatos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 27/7/2019 στις 10:49 ΠΜ, JTRGamer είπε Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του FIFA 2020 με Αζάρ και Φαν Ντάικ Λες και βλέπω εξώφυλλο απο παιχνίδι του 1987 είναι . Χάλι μαυρο αυτο το φούξια , οπως και στο μενού . Τέλος πάντων το παχνίδι το βρήκα μια χαρά . Το βόλτα χαζομάρα.
Platini_Athens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εχω αποφασισει ΑΝ και τι θα παρω μεταξυ των 2 ποδοσφαιρακιων.... φανταζομαι οτι το φιφα 20 ειναι ΑΡΚΕΤΑ ΙΔΙΟ με το 19....που επαιξα ελαχιστα ΑΡΑ στην χειροτερη να σκασω μια 40+αρα και να ασχοληθω ελαχιστα παλι......απο την αλλη ΑΝ παρω το νεο προ που εχω να ασχοληθω σοβαρα απο το 2013!!!!....αντε ξανα μανα να μπω στο τρυπακι νεου χειρισμου, τακτικων, μενου κλπ που σιγουρα μου ειναι οικεια αφου εχουμε παιξει πολυ προ στην ζωη μας. Αυτο το βολτα ΤΕΛΙΚΑ (οσο βλεπω βιντεακια) ισως να εχει πλακα και ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ να μαθω κανα σκιλλ το οποιο θα μπορω να το χρησιμοποιω και στα αλλα mode του φιφα....σωστα;;;;;;;; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Platini_Athens
Nerazzurri Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Έτσι φαίνεται Platini, μέσω του Volta θα βοηθήσει στις τρίπλες. Αναφορικά με το άλλο που λες που ασχολήθηκες ελάχιστα το ίδιο πράγμα συνέβη και με μένα με το FIFA 17. Θέλει χρόνο να αφιερώνεις αν πρόκειται να σκάσεις το 50 ευρώ και να έχει αντίκρισμα. Περισσότερο όμως αν ασχολείσαι με FIFA Ultimate Team που παίζεις σε άλλα χρονικά πλαίσια έτους καθώς σε μερικούς μήνες θα βγαίνει το επόμενο FIFA κ.ο.κ.
tommybertsen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Κάθε πέρσι και καλύτερα... Αντικατοπτρίζεται και στις ώρες που έχω στο κάθε παιχνίδι ανά τα έτη.. Τέτοιες ώρες συνήθως είχα αγοράσει το fifa...Φέτος, δεν θα αγοράσω τίποτα, θα κάτσω στα αυγά μου και θα παίξω τα περίπου 20 παιχνίδια που έχω στην ουρά... Αν κάτι αλλάξει δραματικά προς τα Χριστούγεννα (θα αλλάξει το gameplay, συνηθίζεται να αγοράζεις άλλο παιχνίδι και να καταλήγεις με άλλο), θα το σκεφτώ. Καλό παιχνίδι σε όσους το πάρουν
babis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Το έγραψα και στο τοπικ των κονσολών μιας και το παίζω στο xbox πια...πολύ πόλο το παιχνίδι άμυνες 0 οι επιθετικοί είναι 3 φορές πιο γρήγοροι ακόμα και ο αντίπαλος έχει τον ρακιτιτς και εσύ τον Άλμπα
Platini_Athens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, babis13 είπε Το έγραψα και στο τοπικ των κονσολών μιας και το παίζω στο xbox πια...πολύ πόλο το παιχνίδι άμυνες 0 οι επιθετικοί είναι 3 φορές πιο γρήγοροι ακόμα και ο αντίπαλος έχει τον ρακιτιτς και εσύ τον Άλμπα Λοιπον διαβασα περι γρηγορων επιθετικων που αντε να τους πιασεις.....τωρα λες αυτο το οποιο εφοσον συμβαινει με Ρακιτιτς vs Αλμπα και να μην τον φτανει ο 2ος μου κανει για μεγα μουφα.... ΟΜΩΣ!!!!! εχω βαρεθει στο φιφα το εξης....τους gamers που πιεζουν ασφυκτικα στο μισο γηπεδο...ΑΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ την ομαδα στην σεντρα με συστηματα, τακτικες και οδηγιες......δεν κουραζονται ποτε φυσικα και οι αμυντικοι ΦΤΑΝΟΥΝ τους παντες και κοβουν φασεις-ευκαιριες για τετ α τετ!!!! Το γηπεδο φανταζει ΤΟΣΟ μικρο και λες ΠΩΣ γκενειν αυτο ρε φουστη μου...... Μηπως τελικα αυτο που λες δεν ειναι τοσο λαθος; Μηπως ειναι καλυτερα και πλεον μπορεις να αντιμετωπισεις αντιπαλους που εξπλοιταρουν; (η μεγαλυτερη μαστιγα του φιφα) Λεω τωρα...μηπως φερει την ισορροπια που χρειαζεται.....μπορει να γραφω βεβαια και βλακειες! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Platini_Athens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα