momotis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέποντας το σχετικό review της πληθωρικής Μαριάννας και λόγω της εκπτωτικής περιόδου σκέφτομαι να προβώ σε αγορά των εν λόγω ακουστικών,που είναι και συμβατά με την κονσόλα. Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θα έχω πρόβλημα ασύρματης σύνδεσης στα 2-3 μέτρα στο σαλόνι δεδομένου οτι έχω 5.1 με ασύρματα τα 2 ηχεία(παρεμβολές,διακοπές κτλ)? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από momotis
fytotech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, momotis είπε Βλέποντας το σχετικό review της πληθωρικής Μαριάννας και λόγω της εκπτωτικής περιόδου (60 ευρω) σκέφτομαι να προβώ σε αγορά των εν λόγω ακουστικών,που είναι και συμβατά με την κονσόλα. Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θα έχω πρόβλημα ασύρματης σύνδεσης στα 2-3 μέτρα στο σαλόνι δεδομένου οτι έχω 5.1 με ασύρματα τα 2 ηχεία(παρεμβολές,διακοπές κτλ)? Όχι. 1
dinos234 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Όχι δεν υπάρχει κάποιο θέμα κανονικά θα παίζουν. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, momotis είπε της πληθωρικής Μαριάννας Χριστιάνα λέγετε η κοπέλα..... και ναι έχει βυζ......ματάρες
czarjuly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Πάρτα στα 59 ευρώ δεν το συζητώ εγώ τα είχα πάρει στα 90,το μόνο που προβληματίζει είναι ότι δεν έχει ενδείξεις ποιό είναι το αριστερό και ποιό το δεξί ακουστικό! 1
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Τι όπλο είναι αυτό ΡΕ! Μιλάμε τούμπανο ακουστικά 😂
momotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Στις 8/6/2019 στις 11:05 ΜΜ, czarjuly είπε δεν έχει ενδείξεις ποιό είναι το αριστερό και ποιό το δεξί ακουστικό! 'Oντως,επίσης τα πήρα σε λευκό και τα γράμματα στα πλήκτρα δεν φαίνονται έντονα,είναι σε ανοιχτο γκρί. Λοιπόν μετα απο 2 ώρες χρήσης μπορώ να πω οτι η απόδοση τους στα games ειναι καλύτερη απο οτι περίμενα. Απο άποψη κατασκευής δεν είδα κάτι αρνητικό. Στα έτοιμα προφίλ δεν έχει πολλα games,παρόλα αυτα το default mode στα games,παντα,το βρίσκω επαρκές.Δεν βρήκα λόγω να πειράξω κάτι απο το app. Έφαγαν ενα κόλλημα μόνο στο πρώτο 5 λεπτο,οπου δεν ανταποκρίνονταν στα κουμπιά,αλλα μετα απο ενα on/off δεν το ξαναέκαναν. Αν και δεν σκόπευα να τα βάλω αλλου,απο περιέργεια τα έβαλα στο pc και τα βρήκα τίμια για τον ήχο τους στο stereo. 1
czarjuly Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, momotis είπε 'Oντως,επίσης τα πήρα σε λευκό και τα γράμματα στα πλήκτρα δεν φαίνονται έντονα,είναι σε ανοιχτο γκρί. Λοιπόν μετα απο 2 ώρες χρήσης μπορώ να πω οτι η απόδοση τους στα games ειναι καλύτερη απο οτι περίμενα. Απο άποψη κατασκευής δεν είδα κάτι αρνητικό. Στα έτοιμα προφίλ δεν έχει πολλα games,παρόλα αυτα το default mode στα games,παντα,το βρίσκω επαρκές.Δεν βρήκα λόγω να πειράξω κάτι απο το app. Έφαγαν ενα κόλλημα μόνο στο πρώτο 5 λεπτο,οπου δεν ανταποκρίνονταν στα κουμπιά,αλλα μετα απο ενα on/off δεν το ξαναέκαναν. Αν και δεν σκόπευα να τα βάλω αλλου,απο περιέργεια τα έβαλα στο pc και τα βρήκα τίμια για τον ήχο τους στο stereo. Καλορίζικα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα