Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεία σας. Σας έχει τύχει να παραγείλετε από το Ali express και ο πωλήτης  που παραγείλατε κάτι από την τοποθεσία σας να το στείλει σε άλλη χώρα χώρις να το γνωρίζετε  και εσείς να το περιμένετε αυτό που έχετε παραγείλει  και να γράφει οτι η παραγελία ολοκληρώθηκε  και να του στείλετε μυνήμα και αυτός να  να διαγράφει από το site και να εξαφανιστεί αν γνωρίζετε τι πρεπει να κάνω γιατί είναι η πρώτη φόρα που την έχω πάθει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Κύπρια είπε

Γεία σας. Σας έχει τύχει να παραγείλετε από το Ali express και ο πωλήτης  που παραγείλατε κάτι από την τοποθεσία σας να το στείλει σε άλλη χώρα χώρις να το γνωρίζετε  και εσείς να το περιμένετε αυτό που έχετε παραγείλει  και να γράφει οτι η παραγελία ολοκληρώθηκε  και να του στείλετε μυνήμα και αυτός να  να διαγράφει από το site και να εξαφανιστεί

ΟΧΙ

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Κύπρια είπε

Γεία σας. Σας έχει τύχει να παραγείλετε από το Ali express και ο πωλήτης  που παραγείλατε κάτι από την τοποθεσία σας να το στείλει σε άλλη χώρα χώρις να το γνωρίζετε  και εσείς να το περιμένετε αυτό που έχετε παραγείλει  και να γράφει οτι η παραγελία ολοκληρώθηκε  και να του στείλετε μυνήμα και αυτός να  να διαγράφει από το site και να εξαφανιστεί αν γνωρίζετε τι πρεπει να κάνω γιατί είναι η πρώτη φόρα που την έχω πάθει

στείλε μήνυμα στο aliexpress.αν θυμάμαι το αλι τους πληρώνει αν και μόνον αν έχεις πατήσει αποδοχή της παραγγελίας.

Αλλιώς ελπίζω να έχεις πληρώσει μέσω paypal και να τον κυνηγήσεις απο εκεί.

Τόσα χρόνια απο το aliexpress ψωνίζω και δεν έχω ακούσει ή δει κάτι παρόμοιο.

Αν θέλεις πρόσθεσε μερικές πληροφορίες (αν έκανες αποδοχή, αν πλήρωσες με paypal) ώστε να σε βοηθήσει και κάποιος απο το forum.

Δημοσ.

Δεν εχει paypal to ali.Μπες στο ιστορικο που δειχνει τις παραγγελιες σου, με μπλε χρωμα διπλα στην παραγγελια γραφει open dispute.Πατα το και ενημερωσε το ali τι εχει συμβει.

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεία σας παιδία τώρα κατάφερα μετά από τόσες μέρες να απαντήσω συγνώμη σε ολούς ευχαριστώ για την βοήθεια σας τελίκα ελύσα το θέμα με το Ali express και μου επέστρεψε τα λεφτά μου πίσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...