Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Γεία σας. Σας έχει τύχει να παραγείλετε από το Ali express και ο πωλήτης που παραγείλατε κάτι από την τοποθεσία σας να το στείλει σε άλλη χώρα χώρις να το γνωρίζετε και εσείς να το περιμένετε αυτό που έχετε παραγείλει και να γράφει οτι η παραγελία ολοκληρώθηκε και να του στείλετε μυνήμα και αυτός να να διαγράφει από το site και να εξαφανιστεί αν γνωρίζετε τι πρεπει να κάνω γιατί είναι η πρώτη φόρα που την έχω πάθει
markoliaz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Κύπρια είπε Γεία σας. Σας έχει τύχει να παραγείλετε από το Ali express και ο πωλήτης που παραγείλατε κάτι από την τοποθεσία σας να το στείλει σε άλλη χώρα χώρις να το γνωρίζετε και εσείς να το περιμένετε αυτό που έχετε παραγείλει και να γράφει οτι η παραγελία ολοκληρώθηκε και να του στείλετε μυνήμα και αυτός να να διαγράφει από το site και να εξαφανιστεί ΟΧΙ
socratis23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 52 λεπτά πριν, Κύπρια είπε Γεία σας. Σας έχει τύχει να παραγείλετε από το Ali express και ο πωλήτης που παραγείλατε κάτι από την τοποθεσία σας να το στείλει σε άλλη χώρα χώρις να το γνωρίζετε και εσείς να το περιμένετε αυτό που έχετε παραγείλει και να γράφει οτι η παραγελία ολοκληρώθηκε και να του στείλετε μυνήμα και αυτός να να διαγράφει από το site και να εξαφανιστεί αν γνωρίζετε τι πρεπει να κάνω γιατί είναι η πρώτη φόρα που την έχω πάθει στείλε μήνυμα στο aliexpress.αν θυμάμαι το αλι τους πληρώνει αν και μόνον αν έχεις πατήσει αποδοχή της παραγγελίας. Αλλιώς ελπίζω να έχεις πληρώσει μέσω paypal και να τον κυνηγήσεις απο εκεί. Τόσα χρόνια απο το aliexpress ψωνίζω και δεν έχω ακούσει ή δει κάτι παρόμοιο. Αν θέλεις πρόσθεσε μερικές πληροφορίες (αν έκανες αποδοχή, αν πλήρωσες με paypal) ώστε να σε βοηθήσει και κάποιος απο το forum.
chios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Από ποτέ το aliexpess έχει PayPal;; Άνοιξε θέμα στο Ali θα βγάλεις άκρη.
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δεν εχει paypal to ali.Μπες στο ιστορικο που δειχνει τις παραγγελιες σου, με μπλε χρωμα διπλα στην παραγγελια γραφει open dispute.Πατα το και ενημερωσε το ali τι εχει συμβει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Γεία σας παιδία τώρα κατάφερα μετά από τόσες μέρες να απαντήσω συγνώμη σε ολούς ευχαριστώ για την βοήθεια σας τελίκα ελύσα το θέμα με το Ali express και μου επέστρεψε τα λεφτά μου πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα