Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 1 μηνα θεραπεια με ottovent συνεχιζω να εχω glue ear problem(αφου εκανα τυμπανογραφημα) ενα βουητο στο αυτι. Συνεχιζω την θεραπεια κανονικα αλλα δεν βλεπω αποτελεσματα, φοβαμαι οτι δεν θα γλιτωσω την επεμβαση.

εχω 4 αεροπορικες πτησεις 2 ωρων για αναψυχη μετα απο 15 μερες, πρεπει να ξερω τι θα κανω, αν θα μπω μεσα ή οχι, για να χασω χρηματα μονο απο τις πτησεις και οχι και απο τα ξενοδοχεια. Πρεπει να αποφασισω συντομα εως και πολυ συντομα.

πρεπει να αποφασισω αν θα παω, και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας. Αν συντρεχει σοβαρος λογος για διατρηση τυμπανου και μονιμη βλαβη δηλαδη.

ΥΓ Μην μου πειτε να παω σε γιατρο, πηγα, ρωτησα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Μετα απο 1 μηνα θεραπεια με ottovent συνεχιζω να εχω glue ear problem(αφου εκανα τυμπανογραφημα) ενα βουητο στο αυτι. Συνεχιζω την θεραπεια κανονικα αλλα δεν βλεπω αποτελεσματα, φοβαμαι οτι δεν θα γλιτωσω την επεμβαση.

εχω 4 αεροπορικες πτησεις 2 ωρων για αναψυχη μετα απο 15 μερες, πρεπει να ξερω τι θα κανω, αν θα μπω μεσα ή οχι, για να χασω χρηματα μονο απο τις πτησεις και οχι και απο τα ξενοδοχεια. Πρεπει να αποφασισω συντομα εως και πολυ συντομα.

πρεπει να αποφασισω αν θα παω, και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας. Αν συντρεχει σοβαρος λογος για διατρηση τυμπανου και μονιμη βλαβη δηλαδη.

Ποια ειναι η ορολογια στα ελληνικα για το glue ear problem; σορρυ γιατι εχω ενα θεματακι κ δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου και συνεχεια το καθυστερω (εχω ενα μονιμο βουητο στο δεξι αυτι αλλες φορες χανεται τελειως και αλλες το εχω δυνατα. δεν ειναι σταθερης εντασης)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δηλαδή δεν σου έφτασε η γνώμη του ιατρού σου και ψάχνεις μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη από τους ιατρούς του insomnia για το αν επιτρέπετε να ταξιδέψεις;;;;      

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Δηλαδή δεν σου έφτασε η γνώμη του ιατρού σου και ψάχνεις μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη από τους ιατρούς του insomnia για το αν επιτρέπετε να ταξιδέψεις;;;;      

Οτι και να πω, συνεχιζετε ακαθεκτοι.

32 λεπτά πριν, kallair είπε

Ποια ειναι η ορολογια στα ελληνικα για το glue ear problem; σορρυ γιατι εχω ενα θεματακι κ δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου και συνεχεια το καθυστερω (εχω ενα μονιμο βουητο στο δεξι αυτι αλλες φορες χανεται τελειως και αλλες το εχω δυνατα. δεν ειναι σταθερης εντασης)

Αρνητικη πιεση στο αυτι, υγρο στο αυτι σε μενα.  Να το ψαξεις δεν θελει αλλη αναβολη. Μπορει να εκανες ζημια απο τις καταδυσεις

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δε θα πεταγα.

στην πτηση θα νιωθεις σιγουρα αβολα και αμα γινει τπτ αλλο θα περασεις και ολες τις διακοπες σου αβολα. για θεμα κινδυνου, η ρηξη ειναι μεσα στις ποθανοτητες..

ο γιατρος τι σου ειπε?

Επεξ/σία από MariaLog
Δημοσ.

Βαλε μπαμπακι με πρασινο οινοπνευμα και πετα οσο θες...να ειναι λιγο υγρο παντα ωστε να εχεις ισες πιεσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MariaLog είπε

εγω δε θα πεταγα.

στην πτηση θα νιωθεις σιγουρα αβολα και αμα γινει τπτ αλλο θα περασεις και ολες τις διακοπες σου αβολα. για θεμα κινδυνου, η ρηξη ειναι μεσα στις ποθανοτητες..

ο γιατρος τι σου ειπε?

Μην το κανεις. Δεν ηταν απολυτος αλλα ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα για μεγαλη ζημια.

Flying and diving with glue ear and grommets. Children and adults with glue ear will struggle to "pop" their ears and equalise when flying, particularly on descent as the air pressure increases. This may be very painful.

http://www.danieltweedie.com/glue-ear

Is it dangerous to fly with blocked ears?
If at all possible, it's best to avoid flying when you or your children have an ear infection or a sinus infection. These block the Eustachian tubes, placing additional pressure on the eardrum. ... While flying with an earinfection doesn't always result in a ruptured eardrum, it can be very painful and uncomfortable.Apr 10, 2017
Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...