Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, user3364 είπε

Το σκέφτομαι να πάω Αθήνα για την πολεοδομία την Δευτέρα αλλά το θέμα είναι ότι δουλεύω και δεν θέλω να χάσω το μεροκάματο!

Μάλλον βλέπω να χάνω τα 80χιλιάρικα και να χαλάσω χρήματα για δικηγόρο

ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν τον γλιτώνεις τον δικηγόρο.

Τι σου είπα, ΕΞΑΡΧΗΣ, για να βγαίνει και ουσία: Αφου, ότι έγινε έγινε, να σε ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΕΙ για την ζημιά. ΑΥΤΟΣ πρέπει να είναι ο στόχος!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν τον γλιτώνεις τον δικηγόρο.

Απογοήτευση καθώς για να να πάρω το σπίτι στο Λουτράκι δεν μου δίνει δάνειο η eurobank

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν στην πυλωτη έχεις συνιδιοκτησία 50%, πώς έβγαλε άδεια; Αν δεν εβγαλε, τον πας δικαστικά και του παίρνεις τα σωβρακα.

Επίσης, πως εξαντλήθηκε ο συντελεστής; Έχτισε πάνω από 160τμ στην πυλωτη;

Ήταν σίγουρο ότι μπορούσαν να σηκωθούν και 4 όροφοι (ώστε να έχετε από 2) και να χτιστεί και η πυλωτη με τον συντελεστή δόμησης της περιοχής; Άλλαξε ο συντελεστης μετέπειτα; 

Στα συμβόλαια και το καταστατικό σε συμβούλεψε δικηγόρος πώς να διασφαλιστείς ή τα έκανες μόνος σου όπως συμφωνήσατε προφορικά; Αν σε συμβούλεψε, πήγαινε ρωτα τον τι και πώς. Αν τα έκανες μόνος σου, πάρε το μάθημα σου και καλά ξεμπερδεματα.

Επεξ/σία από dtzgr
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πυλωτή χωρίζεται στα 2 καθώς στη μέση είναι ο διάδρομος της πολυκατοικίας άρα θα χουνε μείνει γύρω στα 10 με 20 m2 ανεκμετάλλευτα. Το θέμα είναι ότι μην πλαστογράφησε την υπογραφή μου για να χτίσει αν συμβαίνει αυτό θα τον γ@$*σ#

Ήταν σίγουρο ότι η πολυκατοικία είναι 4όροφη καθώς βγήκε άδεια για 4 ορόφους με πυλωτή. Πρώτα έφτιαξε ο ξάδελφος μου τους 2 πρώτους ορόφους και μετά εγώ τον 3ο άλλα σταμάτησα

Στα χαρτιά τα είχαμε προβλέψει όλα εκτός το κτίσιμο της πυλωτής.

Εγώ θα πάω στην πολεοδομία θα το ψάξω καλά σιγά να τον αφήσω να με εκμεταλλευτεί!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Από την στιγμή που έχουν καλυφτεί τα τετραγωνικά δόμησης είναι νόμιμη η πυλωτή, αλλιώς δεν θα φαινόταν ότι είναι καλυμμένα όλα τα τετραγωνικά. Γιατί να μην μπορείς να χτίσεις στην πυλωτή; επέκταση άδειας δεν μπορείς να κάνεις; 

Δημοσ.

Βαλε έναν μηχανικό να κάνει έρευνα στην πολεοδομία για το αν έχει χτιστεί με άδεια η πυλωτη. Υπάρχουν 2-3 σενάρια για το τι μπορεί να έγινε, οποίο και να ισχύει 2 τίνα υπαρχου.ν, η το γκρεμιζει ή το πας δικαστικά και σε 10 χρόνια μπορεί να δικαιωθείς. Το Λουτράκι δυστυχώς ξέχνα το

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μίλησα με τον γνωστό (είναι αρχιτέκτονας) μου που θα αγόραζε τον 4ο και θέλει να με βοηθήσει να ερευνήσω τι γίνετε με την πυλωτή. Αν είναι παράνομο μου είπε ο γνωστός μου θα μπορώ να τα γκρεμίσω αν και ιστορία θα πάει 10χρονάκια και δυστυχώς ξεχνάω το σενάριο να αγοράσω το σπίτι + να φτιάξω 2ο διαμέρισμα του 3ο που το άφησα ημιτελές. Ακόμα σημεία ζωής δεν έχω από τον ξάδελφο μου!

Δημοσ.

Και σε δεκα χρονακια να βγει άκρη, πάλι κερδισμένος θα είσαι γιατί λογικα η αξία του 4ου θα είναι μεγαλύτερη απο σήμερα. Καλό κουράγιο και να ξέρεις πως τέτοια γίνονται ακόμα και στις καλύτερες οικογενειες.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το θέμα ότι μου καταπάτησε το δικαίωμα που είχα για τον 4ο. Θα κάνω εξουσιοδοτήσει τον γνωστό μου να ψάξει στη πολεοδομία και θα τον πάω δικαστικός. Βέβαια ο γνωστός μου είπε και το εξής σενάρια

1. Να έκτισε την πυλωτή και να την έβαλε σε ρύθμιση αυθαίρετων κτισμάτων.

2. Να άλλαξε την οικοδομική άδεια και να το έκτισε νόμιμα

3. Να είναι αυθαίρετο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, user3364 είπε

Είναι το θέμα ότι μου καταπάτησε το δικαίωμα που είχα για τον 4ο. Θα κάνω εξουσιοδοτήσει τον γνωστό μου να ψάξει στη πολεοδομία και θα τον πάω δικαστικός. Βέβαια ο γνωστός μου είπε και το εξής σενάρια

1. Να έκτισε την πυλωτή και να την έβαλε σε ρύθμιση αυθαίρετων κτισμάτων.

2. Να άλλαξε την οικοδομική άδεια και να το έκτισε νόμιμα

3. Να είναι αυθαίρετο

Η πύλωτη, πότε χτίστηκε ?

Γιατί, αν είναι ΜΕΤΑ το 2011, ΔΕΝ μπορεί να νομιμοποιήθει!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι αυθαίρετη?

Δημοσ.

Για αρχή, στέλνεις το μηχανικό σου στην πολεοδομία. Θα τα βρει όλα εκείνος. Στη συνέχεια και αναλόγως με το τι θα βρείτε, θα αποφασίσετε για τις επόμενες κινήσεις σας. Το φόρουμ δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

H

13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η πολυκατοικία άρχισε να χτίζετε το Σεπτέμβριο του 08 και τελείωσε το Δεκέμβριο του 10

Η πυλωτή χτίστηκε στο 1,5 χρόνο που είχα να πατήσω Αθήνα την τελευταία φορά που πάτησα ήταν τον Ιανουάριο του 18

Επίσης αυτά που ανέφερα ηταν σενάρια του γνωστού μου

και σαν μην μου έφτανε αυτό στο Λουτράκι ενοικιάζω σπίτι το οποίο τώρα πρέπει να το αφήσω και να βρω άλλο καθώς ο ιδιοκτήτης δεν μου ανανεώνει το συμβόλαιο (που λήγει στις 30 Ιουνίου) γιατί βρήκε άλλον να ενοικιάσει το σπίτι με 500ευρώ και δεν μπορώ να του δώσω αύξηση 100ευρώ (δίνω 400). Σήμερα μου το ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να το παραδώσω μέχρι τις 02 Ιουλίου. Όλα μαζεμένα μου ήρθαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...