Olivier Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα,μόλις χθες απολύθηκα από την δουλειά μου η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να βγω στο ταμείο ανεργίας για πρώτη φορά .Από τον Οκτώβριο του 2017 έχω ανελλιπώς 25 ένσημα ανά μήνα μέχρι και τον Μάιο του 2019 το θέμα είναι πως σπουδάζω σε τμήμα ΤΕΙ από το 2016 και δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν δικαιούμαι το επίδομα ή όχι σαν φοιτητής
mourouzis2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μην αναφέρεις ότι είσαι φοιτητής στον ΟΑΕΔ. Ο νόμος που ορίζει ότι οι φοιτητές δεν δικαιούνται επιδότηση ανεργίας γράφτηκε για να αποκλείσει την πιθανότητα όλοι οι φοιτητές να δικαιούνται ανεργιακό ενώ δεν έχουν δουλέψει ποτέ πριν. Η εξήγηση υπάρχει στη σελίδα με τα FAQ του ΟΑΕΔ
zx1234r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Όπως και να χει, απευθύνσου στον οαεδ είτε της περιοχής σου, είτε της περιοχής του εργοδότη,
Olivier Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, μόλις γύρισα απο τον ΟΑΕΔ,προς τα παιδιά που μπορεί να βρεθούν στην ίδια κατάσταση με εμένα αν οι προϋποθέσεις με τα ένσημα και τις ημέρες εργασίας πληρούνται μπορείς να βγεις στο επίδομα κανονικότατα ανεξάρτητα αν είσαι φοιτητής ή όχι. 1
antbyron Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Προφανώς και γίνεται να βγεις εφόσον πληροίς τις προυποθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα