dimitrins Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, bomberb17 είπε Όντας κάτοχος του συγκεκριμένου scooter πάνω από 1 χρόνο με πάνω από 1000 διανυθέντα χιλιόμετρα, καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΡ (αν και το SN μου δεν είναι στο recall). Η αλήθεια είναι ότι ο μηχανισμός δίπλωσης είναι ένα από τα "αδύνατα" σημεία του, αν και εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, πέραν το ελαφρό "παίξιμο". Απότι διάβασα οι διάφορες λύσεις για να μην υπάρχει παίξιμο μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ, μια και θα υπάρχει μεγάλη τάση στη βίδα και πιθανό σπάσιμο. Προσωπικά πιστεύω το μεγαλύτερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι τα λάστιχα. Αν τρυπήσει η σαμπρέλα, είναι σχεδόν αδύνατο να την αλλάξεις μόνος σου (ακόμα και αν "πιάνουν" τα χέρια σου και έχεις εμπειρία από ποδήλατα κλπ). Ακόμα και επαγγελματίες είχαν τεράστια δυσκολία στην αλλαγή της. Ιδιαίτερα η αλλαγή για την μπροστινή ρόδα είναι "'άθλος"... Infoquest = Mηδενική υποστήριξη Το φέρνει, το πουλάει τελειώσαμε Σαμπρέλες, λάστιχα κόψτε το κεφάλι σας Εδώ και περίπου 1 εβδομάδα δοκιμάζεται η λύση tubeless + σετ επισκευής tubeless Αποτελέσματα αργότερα
mader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 βασικα... αυτα τα scooterακια τησ xiaomi και οχι μονο ειναι για πεταμα. Ειναι αρκετα επικίνδυνα και χαμηλης ποιοτητας / επιδόσεων. Δεν εχουν καθολου καλο σχεδιασμο, ουτε σωστο συστημα πέδησης, ουτε καν υποτυπώδες αναρτήσεις / shock absorbers κτλ] εγω δεν θα τα συνεστηνα σε ΚΑΝΕΝΑΝ. και πριν αρχίσετε να λετε τα δικα σας, να σας ενημερωσω οτι σχεδιαζω ηλεκτροκίνητα οχήματα απο το 2009 και τα τελευταια 6 χρονιια σε επαγγελματική κλιμακα. Οποτε, αν δεν θελετε να καταλήξετε στο νοσοκομείο... ξανασκεφτείτε το!!
telis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, GK3 είπε Εγώ το πήρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα, προληπτικά και μετά την ανακοίνωση ανάκλησης άλλαξα τη συγκεκριμένη βίδα,κόστος μηδέν.Ασε λοιπόν τα όσοι το πήραν κάθονται στο παγωτό προφανώς είσαι παντελώς άσχετος και προφανώς δεν μπορείς να αλλάξεις μια βίδα. Μην κατακρίνεις φίλε τους κινέζους,αυτοι κανουν απιστευτες εξαγωγες,δουλευουν και παραγουν σε αντιθεση με εμας τους ελληνες που ειμαστε παντελως αχρηστοι να φτιαξουμε ουτε μια βίδα ,περαστικά. Εχεις προφανώς μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω μιας και πουθενά δεν κατεκρινα τους Κινέζους. Και μπράβο που αλλάζεις βίδες μόνος σου. Να το βάλεις στο βιογραφικό σου 1
nosstrom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 προσωπικά όταν πείρα από άλλο κατασκευαστή τσέκαρα μια μια τις βίδες και κάποιες θέλανε λίγο σφίξιμο και lock tight, όπως επίσης και τα φρένα το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θέλει προσοχή και δικιά μας μέριμνα..
stormiez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 8/6/2019 στις 4:13 ΜΜ, DrFreeman είπε Ποτέ δεν αγοραζεις τέτοια πράγματα από Κίνα... Εγώ απο εκει το πήρα!! κοντα 2 χρονια τώρα! <3
gjp1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Στις 8/6/2019 στις 6:05 ΜΜ, gripakos είπε Ειχαμε δεν ειχαμε ακομα και για διαστημοπλοιο να μιλαμε εδω μεσα παντα καποιος θα πει το ονομα apple!😂😂😂😂😂 Κανει τις περισοοτερες λαλακιες
Dimitris Verlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Ωχ, αρχίσαμε τις ανακλήσεις...Xiaomi μην γίνεσαι Apple...
crossmo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2019 στις 4:33 ΜΜ, ktlk21 είπε Προφανώς δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα πριν πετάξεις την παπατζα σου...H infoquest δεν είναι τιποτα πάραπάνω απο εισαγωγέας...δεν δίνει επίσημη εγγύηση XIAOMI...Αυτη δίνει μόνο μέσω του επίσημου δικτύου που δεν περιλαμβάνει Ελλάδα ακόμα..Αρα είτε πάρεις απο mistore ελλάδα είτε απο bangood το ίδιο ισχύει...Φιλικά Στις 8/6/2019 στις 4:33 ΜΜ, ktlk21 είπε Προφανώς δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα πριν πετάξεις την παπατζα σου...H infoquest δεν είναι τιποτα πάραπάνω απο εισαγωγέας...δεν δίνει επίσημη εγγύηση XIAOMI...Αυτη δίνει μόνο μέσω του επίσημου δικτύου που δεν περιλαμβάνει Ελλάδα ακόμα..Αρα είτε πάρεις απο mistore ελλάδα είτε απο bangood το ίδιο ισχύει...Φιλικά Πστ... εσύ που γνωρίζεις.... εγώ δεν είδα κανένα banggood να βγάζει τέτοια ανακοίνωνση.... για να σε δω να το στέλνεις με ACS εκεί να στο φτιάχνουν. "Με σημερινή ανακοίνωσή της η Info Quest, επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, ενημερώνει τους κατόχους" Kαι τουλάχιστον η QUEST είναι εισαγωγέας και στηρίζει το προιόν, απόδειξη η ανακοίνωση που έβγαλε.... το banggood και το κάθε banggood δεν υποστηρίζεται από τη XIAOMI...οπότε ναι....αν το έχεις πάρει από εκεί , αφενός έκανες μ@@@κια γιατί ίδια τιμή με εδώ έχει και δεν περιμένεις και 10 μηνες να σουρθει αφ΄ ετέρου...ναι τον ήπιες. Γίνατε όλοι γνώστες... Στις 9/6/2019 στις 9:53 ΠΜ, telis είπε Εχεις προφανώς μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω μιας και πουθενά δεν κατεκρινα τους Κινέζους. Και μπράβο που αλλάζεις βίδες μόνος σου. Να το βάλεις στο βιογραφικό σου Χαχαχαχαχα άψογος! Στις 8/6/2019 στις 9:06 ΜΜ, GK3 είπε Εγώ το πήρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα, προληπτικά και μετά την ανακοίνωση ανάκλησης άλλαξα τη συγκεκριμένη βίδα,κόστος μηδέν.Ασε λοιπόν τα όσοι το πήραν κάθονται στο παγωτό προφανώς είσαι παντελώς άσχετος και προφανώς δεν μπορείς να αλλάξεις μια βίδα. Μην κατακρίνεις φίλε τους κινέζους,αυτοι κανουν απιστευτες εξαγωγες,δουλευουν και παραγουν σε αντιθεση με εμας τους ελληνες που ειμαστε παντελως αχρηστοι να φτιαξουμε ουτε μια βίδα ,περαστικά. Εσύ που είσαι γνώστης θα έπρεπε να το ξέρεις και να αλλάξεις τη βίδα μήνες πριν την ανακοίνωση της ανάκλησης... έχει βουήξει το ιντερνετ με το θέμα αυτό Και επίσης μην κατακρίνεις τους άσχετους... άλλο σχολίασε ο φίλος και βρήκες ευκαιρία να μας δείξεις πόσο μάγκας και σχετικός είσαι...μεταξύ μας...πιο άσχετος είσαι εσύ.. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από crossmo 1
Xarh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μπράβο στη Xiaomi, που τα ανακαλεί, με δικά της έξοδα και κόπο. Αυτό δείχνει πολύ υπεύθυνη εταιρεία. Εδώ το αυτοκίνητό μου ανακαλέσανε για πρόβλημα για αερόσακο. Και αυτό έχει γίνει σε πολλές εταιρείες.
ktlk21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2019 στις 2:09 ΜΜ, crossmo είπε Πστ... εσύ που γνωρίζεις.... εγώ δεν είδα κανένα banggood να βγάζει τέτοια ανακοίνωνση.... για να σε δω να το στέλνεις με ACS εκεί να στο φτιάχνουν. "Με σημερινή ανακοίνωσή της η Info Quest, επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, ενημερώνει τους κατόχους" Kαι τουλάχιστον η QUEST είναι εισαγωγέας και στηρίζει το προιόν, απόδειξη η ανακοίνωση που έβγαλε.... το banggood και το κάθε banggood δεν υποστηρίζεται από τη XIAOMI...οπότε ναι....αν το έχεις πάρει από εκεί , αφενός έκανες μ@@@κια γιατί ίδια τιμή με εδώ έχει και δεν περιμένεις και 10 μηνες να σουρθει αφ΄ ετέρου...ναι τον ήπιες. Γίνατε όλοι γνώστες... Χαχαχαχαχα άψογος! Εσύ που είσαι γνώστης θα έπρεπε να το ξέρεις και να αλλάξεις τη βίδα μήνες πριν την ανακοίνωση της ανάκλησης... έχει βουήξει το ιντερνετ με το θέμα αυτό Και επίσης μην κατακρίνεις τους άσχετους... άλλο σχολίασε ο φίλος και βρήκες ευκαιρία να μας δείξεις πόσο μάγκας και σχετικός είσαι...μεταξύ μας...πιο άσχετος είσαι εσύ.. Επειδή προφανώς είσαι δεν γνωρίζεις και απλά παπαγάλιζεις οτι σου αρέσει, μάθε ότι οταν έφερα το πατίνι απο Κίνα, δεν το είχε φέρει καν το mi store... ήμουν απο τους. πρώτους που κυκλοφορούσαν... 2ον ότι είναι το mi store στην Ελλάδα είναι καιντο Bangood... μεταπωλητής... οσο και αν δεν σου αρέσει... και οσο για θέμα εγγύησης στειλε ενα μυνημα στην xiaomi και θα σου πει η ίδια .. Οσο για το Bangood έχω στείλει πίσω και είχα αντικατάσταση (για καμερα) και μου πιστωσαν τα λεφτά αποστολής... Το κομμάτι πήγαινε έλα έχεις θέμα μόνο.. σε όλα τα υπόλοιπα οι Κινέζοι είναι άψογοι.. Στις 8/6/2019 στις 9:38 ΜΜ, bomberb17 είπε Όπως έγραψα, έχω κάνει αρκετή χρήση και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μέχρι στιγμής (πέρα από το "παίξιμο" που απλά είναι ενοχλητικό) Επίσης κοντά 3 χρόνια, μς 3 καλές πτώσεις και σπασίματα και ολα δουλεύουν άψογα, εκτός απο την μπαταρία που πλέον την άκουσε Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από ktlk21 1
bomberb17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 0 πτώσεις μη με ματιασω😃 επίσης βρήκα πατέντα για σκασμενη σαμπρέλα.. αντί να την αλλάξεις (που είναι πανδυσκολο) βάζεις μέσα μια ειδική γλίτσα και όλα καλά!! 1
Pr3D@t0R Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/6/2019 στις 8:41 ΠΜ, bomberb17 είπε 0 πτώσεις μη με ματιασω😃 επίσης βρήκα πατέντα για σκασμενη σαμπρέλα.. αντί να την αλλάξεις (που είναι πανδυσκολο) βάζεις μέσα μια ειδική γλίτσα και όλα καλά!! Κάτι σαν τον αφρό fast ή το υγρό που βάζουμε στα tubeless λάστιχα πχ του ποδηλάτου;; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από Pr3D@t0R
bomberb17 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Pr3D@t0R είπε Κάτι σαν τον αφρό fast ή το υγρό που βάζουμε στα tuneless λάστιχα πχ του ποδηλάτου;; https://www.amazon.co.uk/SLIME-Tube-Sealant-Hang-Tab/dp/B000W45GGW 1 1
THESPYROS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά κανένας επαγγελματίας να μ αλλάξει το λαστιχο που έσκασε στη. Θεσσαλονίκη υπάρχει για το πατινι μου δεν μπορώ με τίποτα μόνος βα το βάλω Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από THESPYROS
bomberb17 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασε σε κάποιο ποδηλατάδικο, θέλει ψάξιμο όμως γιατί μπορεί να μην έχουν τα κατάλληλα εργαλεία αφού η σαμπρέλα είναι πιο χοντρή από των ποδηλάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα