polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 pira ton 160ari 7200.7 ATA kai ton exo se Epox 4PDA3I (to pc tis upografis mou) kai ap;oso fainetai den ton upostirizei... Ekana flash to pio prosfato bios kai pali provlimata. Ksekinao na kano setup ta windows kai mou leei create a partition.. Kano partition (panta mesa apo setup ton windows) kai mou leei ta eksis: .. this disk does not contain a WindowsXP compatible partition. To continue installing XP return to the partition selection screen and create a windows XP compatible partition on the disk above. Any ideas????
paravatis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 loipoooon, ta vimata einai ta eksis: 1)hirens boot cd 2)svisimo ooooolon ton dedomenon/partitions apo ton hdd 3)dimiourgia kai formarisma neon 4)installation ton windows xoris ti dimiourgia partitions logika afto tha sou lysei to prob an de sou to lysei kanena bios update.. /edit an den exeis to cd steile ena pm na vrethoume mias kai eimaste kai konta na sou to doso kai mou dineis ena keno cd. milame ti einai ergaleio trelo!!!
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 ti akrivos kanei afto kai poso eggiimeno einai gia seagate giati ton exo idi tigarei ton 160ari kai to na ta svino ola xoris apotelesma tha me pikranei ligaki...
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 ps: to disko to systima ton vlepei kanonika an DEN dokimaso na valo leitourgiko. Diladi ksekinisa kanonika me ton WD kai evala ton seagate mesa apla gia na metafero dedomena kai ton vlepei kanonika, kai fusika grafei kanonika. Apla sto setup ton windows mou ta xalaei.. Episis dokimasa me to Norton Ghost na kano clone ton partition me ta XP (tou Western Digital) se ena partition ston kainourio disko (Seagate) kai na bootaro apo ekei, alla den ksekinaei me tin kamia, parolo pou to cloning ginetai me epitixia..
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Loipon katafera na ton kano na paiksei.. Eixa steilei email se oles tis diefthinseis apto site tis epox, kai telika mou steilane ena bios update. Episis mou eipan oti ta Xp den vlepoun disko pano apo 137giga ektos kai an exei SP1.. Vevaia ego eixa idi SP1. Telospanton... Parolo pou eixa kanei update apo to programma tis Epox perasa afto kai meta o diskos itan kurile. Vevaia ithele repair apo to Setup ton XP (den epaize allios) alla telika ton esosa.. To anafero oste kapoios me Epox kai Seagate 160+ na kanei prota bios update kai na exei to SP1 kai tha einai jet!
orck Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 δεν καταλαβα με ποιο τροπο το εφτιαξες τελικα θυμαμαι παντως οτι το partition magic λεει οτι αν το πρωτο partition ειναι πανω απο ενα οριο τοτε δεν μπορει να ειναι το partition που ξεκιναει, αν δειτε εχει και καποια βελακια που δειχνουν τον συγκεκριμενο κυλινδρο/χωρητικοτητα
polaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Oute kai go katalava.. Ekana bios update kai eno ton eixa pano den egine douleia.. Mou stelnoun ena allo bios to opoio to pernao, reboot, vgazo ton palio disko kai vazo ton Seagate. Svino ola ta partitions oste na exo enan terasteio disko (ti foul xoritikotita tou), kano format kai setup, ola jet. Opote meta epaiksa me ta partitions kai ta xorisa opos ithela! Repair eipa oti ekana alla mou ekane niles pali opote efage ena format na goustarei!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.