Brashida Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Φέτος το καλοκαιρι και κάθε καλοκαίρι έρχονται τα πρόβληματα.Το κύριο είναι η ζέστη οπότε θέλω να ρωτήσω σχετικά με αυτό και πως να αντιμετωπίσω την ζέστη ειδικά στο υπνοδωμάτιο μου χωρίς κλιματισμό.Η πρώτη λύση που σκέφτομαι είναι ανεμιστήρα οροφής/δαπέδου.Εχω μια άποψη γι'αυτό παρόλο που έχω δοκιμάσει νομίζω ότι δεν κανει τίποτα σοβαρό και δεν δροσίζει τόσο καλά.Δεν ξέρω παρόλο που δοκίμασα δεν μου άρεσε.Ειναι καλά όταν λειτουργεί και έρχεται ο αέρας πάνω σου μετά πάλι ζεσταίνεσαι.Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο οτιδήποτε που βοήθησε. Υγ να πω ότι τα παντζούρια φυσικά δεν τα ανοίγω όλη μέρα γιατί έχει ζέστη ειδικά το μεσημέρι και όταν χτυπάει ο ήλιος κυρίως απόγευματακι προς βράδυ αλλά και πάλι δεν υπάρχει διαφορά άντε λίγη μόνο.
zx1234r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Το ζητούμενο είναι να διώχνεις τον ζεστό αέρα απο το δωμάτιο. Έχοντας ανεμιστήρες σε όχι καλά αεριζόμενο χώρο, η θερμοκρασία ανεβαίνει λόγω της τριβής, δεν πέφτει. Καλύτερα να έχεις έναν ανεμιστήρα κοντά στο παράθυρο στραμμένο προς τα μέσα και με μία πόρτα ανοιχτή ώστε να δημιουργείται ροή αέρα προς τα έξω. Επίσης, πολλά νερά λαχανικά και φρούτα και καθαρά ρούχα. 1 2
MikeJ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δροσισον ... https://www.google.com/amp/s/thecaller.gr/callers-choice/h-petra-pou-tha-sas-apallaksi-apo-ti-zesti-xriazete-mono-nistia-30-imeron/amp/ 3
momotis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Brashida είπε έχετε να προτείνετε κάτι άλλο οτιδήποτε που βοήθησε. Σύντροφε Βρασίδα,προαιρετικά,μπορείς να εφαρμόσεις στην παρακάτω κατοχυρωμένη πατέντα ένα σεντόνι απο πάνω για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και δροσιά. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από momotis 5
tyf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) μπορεις να δοκιμασεις ενα air cooler ειναι ανεμιστηρας με ειδικο φιλτρο που εξατμιζει νερο και χαμηλωνει την θερμοκρασια. https://www.skroutz.gr/s/14606457/Thomson-THRAF575E.html καταναλωνει ρευμα οσο ενας ανεμιστηρας περιπου. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από tyf 1
elgol Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Αυτα ειναι καλα σε αποδοση (ερωτηση) γιατι οντως ειναι οικονομικα σε ρευμα σε σχεση με τα φορητα κλιματιστικα
dtzgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Για εξωτερικούς χώρους είναι μια χαρά. Σε εσωτερικό χώρο στην αρχή είναι οκ, αλλά προοδευτικά ανεβάζουν την υγρασία της ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα σύντομα να μη γίνεται τίποτα και στο τέλος να ιδρώνεις και περισσότερο από πριν.
censOred Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Προτείνω τον διαλογισμό. Μπορείς να αποσυνδεθεις από το περιβάλλον και να δροσιστείς αν το δουλέψεις σκληρά. Ίσως αν όλη η οικογένεια το προσπαθήσετε να είναι πιο αισθητά τα αποτελέσματα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Να πίνεις πολύ νερό (όχι παγωμένο), να τρως ελαφριά και να κάνεις κρύα μπάνια για να ρίχνεις τη θερμοκρασία του σώματος. Βάλε και ένα δυνατό ανεμιστήρα να σε χτυπάει όλη τη νύχτα για να μην ιδρώνεις.
txcellas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Air cooler και αντιστοιχα με νερο ανεβάζουν την υγρασια και μολις τα κλεισεις εχεις και υγρασια και ζεστη. Οτι χειρότερο δηλαδη.
green gordon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Nikosmile είπε Βάλε και ένα δυνατό ανεμιστήρα να σε χτυπάει όλη τη νύχτα για να μην ιδρώνεις. Και να έχεις πρόχειρες τις εφημερίες των νοσοκομείων για όταν ξυπνησεις. 5 1
ELTASSOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ανοιχτα αντικρυστα παραθυρα να γινεται ελεφρυ ρευμα και ανεμιστηρας μακρυα να βλεπει τοιχο να κυκλοφορει ο αερας και συ να δρισιζεσαι με αερακι απο καραμπολα στον τοιχο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις