nosugar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Έχω δει σε αρκετά σπίτια τον ανεμιστήρα με το νερο. Δεν είναι επικίνδυνος για τις ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές;
thanasisxask Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 58 λεπτά πριν, green gordon είπε Και να έχεις πρόχειρες τις εφημερίες των νοσοκομείων για όταν ξυπνησεις. Αν μπορέσει να κουνηθεί... 1
lary7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, mylo είπε Μετακόμισε στο νότιο ημισφαίριο που έχουν χειμώνα Έχει και πόλεις στην βόρεια Ευρώπη που φτάνει μέχρι 21 τον Αύγουστο. Χοντροί μισθοί και ιδανικό κλίμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, green gordon είπε Και να έχεις πρόχειρες τις εφημερίες των νοσοκομείων για όταν ξυπνησεις. Αυτό συμβαίνει μόνο στις απότομες μεταβολές θερμοκρασίας, κυρίως από AC. Όταν σε χτυπάει ανεμιστήρας στους 32°C, καλοκαιριάτικα με 80%RH, δεν παθαίνεις τίποτα.
apostolosl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Εγω εδω και 2-3 χρόνια εχω βρει ενα τιπακι που (τουλάχιστον) μου έχει σώσει τον βραδυνο ύπνο. με το που βραδιάσει βγάζω τον ανεμιστήρα εξω από το δωμάτιό μου με κατεύθυνση προς το δωμάτιό μου... αυτομάτως μου γεμίζει το δωμάτιο εξωτερική νυχτερινή δροσιά (όσο υπάρχει τις νυχτερινές ώρες δηλαδή). πάντως αυτό βοηθάει μια χαρά στο να κοιμάμαι ανετα. ούτε air condition ούτε τίποτα... 4
Brashida Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, apostolosl είπε Εγω εδω και 2-3 χρόνια εχω βρει ενα τιπακι που (τουλάχιστον) μου έχει σώσει τον βραδυνο ύπνο. με το που βραδιάσει βγάζω τον ανεμιστήρα εξω από το δωμάτιό μου με κατεύθυνση προς το δωμάτιό μου... αυτομάτως μου γεμίζει το δωμάτιο εξωτερική νυχτερινή δροσιά (όσο υπάρχει τις νυχτερινές ώρες δηλαδή). πάντως αυτό βοηθάει μια χαρά στο να κοιμάμαι ανετα. ούτε air condition ούτε τίποτα... Θα στον κλεψουν να προσεχεις! λαου λαου
sezebo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Χάσε καμία 30 κιλά να φύγει το λίπος και να δεις πόσο πιο δροσερός θα νιώσεις
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, tyf είπε μπορεις να δοκιμασεις ενα air cooler ειναι ανεμιστηρας με ειδικο φιλτρο που εξατμιζει νερο και χαμηλωνει την θερμοκρασια. https://www.skroutz.gr/s/14606457/Thomson-THRAF575E.html καταναλωνει ρευμα οσο ενας ανεμιστηρας περιπου. Τα air cooler είναι μάπα ..... To έχω και θα φάει πέταμα
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 κανε συνεχεια ντους και πινε πολλα υγρα. δεν υπαρχει αλλη λυση.
deafman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψεκαστηρι με νερο. Βασικο. Ψεκαζεις κρεβατι ψεκαζεσαι κ εσυ και σε βγαζει για καποια ωρα. Επομενη πατεντα: usb hab οτι εχεις, 4 ανεμηστηρακια usb απο τα jumbo με ευκαμτο βραχιονα, τα βαζεις ολα στο hub, το στερεωνεις καπου πανω απο το κρεβατι και τα βαζεις να βαρανε ολο το μηκος του κρεβατιου. Οτι καλυτερο και αν δεν εχεις θεμα με το βουητο κοιμασαι κιολας. Κοστος κατω απο 10 ευρω και modular design 😋 Ps. Το συστημα δουλευει απο pc, laptop και φορτιστη κινητου με usb extention Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από deafman 1
banned_acc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, deafman είπε Ψεκαστηρι με νερο. Βασικο. Ψεκαζεις κρεβατι ψεκαζεσαι κ εσυ και σε βγαζει για καποια ωρα. Επομενη πατεντα: usb hab οτι εχεις, 4 ανεμηστηρακια usb απο τα jumbo με ευκαμτο βραχιονα, τα βαζεις ολα στο hub, το στερεωνεις καπου πανω απο το κρεβατι και τα βαζεις να βαρανε ολο το μηκος του κρεβατιου. Οτι καλυτερο και αν δεν εχεις θεμα με το βουητο κοιμασαι κιολας. Κοστος κατω απο 10 ευρω και modular design 😋 Εγώ λέω να βάλει παγάκι κάτω από τη μασχάλη. Συγνώμη, ψεκάζεις το κρεβάτι πριν κοιμηθείς;;;;; 1
deafman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 minute ago, guzel said: Εγώ λέω να βάλει παγάκι κάτω από τη μασχάλη. Συγνώμη, ψεκάζεις το κρεβάτι πριν κοιμηθείς;;;;; Θυμαμαι το εκανα στα φοιτητικα μ. Οχι μπουγελο να μουχλιασουν ολα.
Doubt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Brashida είπε Θα στον κλεψουν να προσεχεις! λαου λαου Ναι, αν αφήνει ανοιχτά, μόνο τον ανεμιστήρα θα κλέψουν...
tyf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Τα air cooler είναι μάπα ..... To έχω και θα φάει πέταμα εχω ακουσει οτι για να δουλεψουν σωστα πρεπει να εχεις ανοιχτο παραθυρο. οχι σε κλειστο χωρο. βεβαια δεν το εχω δουλεψει για να ξερω. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από tyf
Προτεινόμενες αναρτήσεις