shkreliand Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είχα δυο εβδομάδες να ανοίξω το macbook γιατί έλειπα. Καθώς το άνοιξα μου άνοιξε στην αρχή και πήγε να κάνει reintall τα os αλλά δεν μπορούσε να το συνεχίσει αφού δεν υπάρχει cd ή εικονικό αρχείο εγκατάστασης στο μακ. Έτσι αν έκανα restart μου έβγαζε το ίδιο. Το έσβησα και το ανοίγω παλι έχοντας το option πατημένο και μου βγάζει σαν να έχω τοποθετημένο αρχείο εγκατάστασης, το ssd που είναι εγκατεστημενο το λειτουργικό και το hdd για backup. Αφού επιλέγω το δεύτερο που είναι τα Os ξεκινάει μια χαρά αλλά αν καν επανεκκίνηση κάνει το ίδιο. Και ξεκινάω με έχοντας πατημένο το option. Τώρα πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από shkreliand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Πήγαινε στα settings -> Start up Disk και βεβαιώσου ότι ο δίσκος που κάνει boot είναι ο SSD. Αν όχι, επίλεξε τον και θα κάνει boot πάντα από εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Σε ευχαριστώ, έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα