Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς φροντιστήρια για τα παραπάνω? ξέρω αθήνα έχουν αλλά η αθήνα μου πέφτει κάπως μακρυά
filip123go Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Strech είπε Θα θέσω άλλο ένα ερώτημα γιατί με κάλυψαν οι ωραιές απαντήσεις σας. Τα χαρτιά και η προυπηρεσία παίζουν ρόλο ; Καθώς από ότι έχω παρατηρήσει ζητάνε μόνο ΑΕΙ/ΤΕΙ και με προυπηρεσία 4/5 χρόνια. Ναι πόλοι ζητάνε μόνο ΑΕΙ/ΤΕΙ στον τομέα της πληροφορικής η σχετικό κλάδο. Αν έχεις όμως 300 project στο GitHub, δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν το πτυχίο σου. Και δεν νομίζω να ζητάνε όλοι 4-5 χρόνια προϋπηρεσίας... Τουλάχιστον στην Java ένα psvm να ξέρεις, σε καλούν για συνέντευξη.. Δυστυχώς υπάρχουν λίγη developers στον πλανήτη , ακόμα, ακόμα λιγότεροι στην Ελλάδα και από αυτούς, να ξέρουν να γράφουν σωστά κώδικα , το 1/20 ... 1
ss13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 8/6/2019 στις 12:04 ΜΜ, kourkoumpini είπε καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς φροντιστήρια για τα παραπάνω? ξέρω αθήνα έχουν αλλά η αθήνα μου πέφτει κάπως μακρυά Καλώς όρισες , μπορείς και μόνος / μόνη σου https://www.facebook.com/groups/417662781745398/ να μάθεις γλυτώνοντας τα χρήματα του φροντιστηρίου , κάνε μια ερώτηση εδώ και θα σε βοηθήσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ss13 είπε Καλώς όρισες , μπορείς και μόνος / μόνη σου https://www.facebook.com/groups/417662781745398/ να μάθεις γλυτώνοντας τα χρήματα του φροντιστηρίου , κάνε μια ερώτηση εδώ και θα σε βοηθήσουν θενξ. και δεν ειναι αμελητεα τα χρηματα του φροντιστηριου οφειλω να ομολογησω. 1500ε περιπου! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
ss13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 3:36 ΜΜ, kourkoumpini είπε θενξ. και δεν ειναι αμελητεα τα χρηματα του φροντιστηριου οφειλω να ομολογησω. 1500ε περιπου! Ναι απλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που διαβάζεις εαν επιλέξεις το να διαβάσεις μόνος σου , πολλοί έχουν καταφέρει να το πάρουν χωρίς φροντιστήρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα