crimson_gr1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Γεια σας! Χθες είχα τη "μεγάλη χαρά" να τσιμπήσω ένα ransomware (το heroset) και είπα να απευθυνθώ εδώ μήπως κάποιος από εδώ έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία κάτι παρόμοιο και θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του... Υποθέτω πως θα τα κλαίω τα αρχεία που επηρεάστηκαν (σχεδόν όλα!), αλλά κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. ΥΓ: Ναι το τσίμπησα από εκεί που όλοι υποψιάζεστε... Shame shame... Το bullying καλοδεχούμενο μαζί με τις συμβουλές... 🥺 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ναι πιθανότατα δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τα αρχεία σου γιατί το κλειδί είναι private και το έχει ο hacker. Μπορείς να δοκιμάσεις με το StopDecrypter tool αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες. Δεν είχες antivirus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Mην αφήνετε το pc σας χωρίς antivirus. Kαι ειδικά μην το αφήνετε με windows defender (γιατί είναι σαν να μην έχει antivirus). Aκόμα μην ακούτε κόσμο και κοσμάκη που λέει δεν έχω antivirus και έχω το pc 10 χρονια και δεν έχει πάθη τίποτα απο virus. O κάθε άνθρωπος κάνει διαφορετική χρήση. Oσο αναφορά το heroset νομίζω δεν γίνετε να βγει. Aλλα κανε κάνα search google μήπως υπάρχει κάποιο tool. Aμα εχεις backup απλά κανε restore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crimson_gr1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δυστυχώς δεν είχα antivirus... Τα λάθη πληρώνονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, crimson_gr1 είπε Ναι το τσίμπησα από εκεί που όλοι υποψιάζεστε Από που ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crimson_gr1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Torrent 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, crimson_gr1 είπε Torrent Aν δεν κάνω λάθος κάποιο torrent site που τώρα δεν θυμάμαι το ονομα του το είχαν μολύνει με ransomware και τα υπόλοιπα torrent sites το κάναν block. Γιατί ήταν παρα πόλις κόσμος που του κλείδωσαν το pc με το ransomware. Πολύ πιθανό ακόμα να μην είναι safe. Βάλε ένα bitdefender η ένα kaspersky να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Προτείνω bitdefender γιατί φέτος είναι πιο καλο του kaspersky. Και εχι και 3 μηνες free την pro version. Απλα κανοντας register. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από asdfaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosugar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσοι χρησιμοποιείτε το windows defender ενεργοποιήστε την προστασία για τα ransomware. Όσο αφορά τον topic starter. Αποθήκευσε τα αρχεία σου σε ένα εξωτερικό μέσο και ίσως κάποια στιγμή να βγει decryptor για Heroset. Να τσεκάρεις τακτικά εδώ https://www.nomoreransom.org/el/index.html . Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από nosugar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2019 στις 1:08 ΜΜ, asdfaster είπε μην το αφήνετε με windows defender μια χαρα ειναι το defender. Σε συγκριση με την εκδοση των 7, η μερα με τη νυχτα. Αλλιως kaspersky free. Το bitdefender ποτε δεν το συμπαθησα για καποιο περιεργο λογο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Alex-V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alex-V είπε μια χαρα ειναι το defender. Σε συγκριση με την εκδοση των 7, η μερα με τη νυχτα. Αλλιως kaspersky free. Το bitdefender ποτε δεν το συμπαθησα για καποιο περιεργο λογο. Tο φοβάμαι το windows defender για ιους αλα και για ransomware. Ουτε εγώ το συμπαθούσα πάντα kaspersky έχω από το 2006 ως σήμερα. Aπλά έληξε το kaspersky 1 year key και επειδή είχα δει σε κάποιο forum ότι το defender είναι δωρεάν για 3 μήνες ειπα ας το βάλω να δω και άμα δεν είναι καλο θα αγοράσω ξανά το kaspersky. Kαι μετα του έκανα κάποια test με ιούς. Το defender έπιασε το 99% ενώ το kaspersky το 90%. Kαι είναι και πιο ελαφρύ. Αυτό το βλέπω σε loading τον παιχνιδιών και όταν ανοίγω φακέλους. Εχει πολύ καλύτερη σπιρτάδα το pc. Eτσι λοιπόν τώρα το έχω ήδη 6 μήνες δωρεάν και είναι τέλειο. Aμα σταματήσει το δωρεάν θα το αγοράσω για 1 χρόνο. Το συνδυάζω μαζί με ad guard και δεν περνάνε ούτε spams ούτε διαφήμισης σε facebook ούτε ιοι γενικός δεν περνάει τίποτα. Δοκίμασε τα. Ειδικά με το adguard δεν θα ξανά πας σε ublock origin και τέτοια πράγματα. θα ξεχάσεις τι είναι spam έχει τρομερά φίλτρα για spam protection. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από asdfaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, asdfaster είπε Tο φοβάμαι το windows defender για ιους αλα και για ransomware. Ουτε εγώ το συμπαθούσα πάντα kaspersky έχω από το 2006 ως σήμερα. Aπλά έληξε το kaspersky 1 year key και επειδή είχα δει σε κάποιο forum ότι το defender είναι δωρεάν για 3 μήνες ειπα ας το βάλω να δω και άμα δεν είναι καλο θα αγοράσω ξανά το kaspersky. Kαι μετα του έκανα κάποια test με ιούς. Το defender έπιασε το 99% ενώ το kaspersky το 90%. Kαι είναι και πιο ελαφρύ. Αυτό το βλέπω σε loading τον παιχνιδιών και όταν ανοίγω φακέλους. Εχει πολύ καλύτερη σπιρτάδα το pc. Eτσι λοιπόν τώρα το έχω ήδη 6 μήνες δωρεάν και είναι τέλειο. Aμα σταματήσει το δωρεάν θα το αγοράσω για 1 χρόνο. Το συνδυάζω μαζί με ad guard και δεν περνάνε ούτε spams ούτε διαφήμισης σε facebook ούτε ιοι γενικός δεν περνάει τίποτα. Δοκίμασε τα. Ειδικά με το adguard δεν θα ξανά πας σε ublock origin και τέτοια πράγματα. θα ξεχάσεις τι είναι spam έχει τρομερά φίλτρα για spam protection. Μπα. Το ειχα δοκιμασει το adguard. Ο απολυτος συνδυασμος για εμενα ειναι ublock origin + privacy badger. Απολυτα σταθερα εδω και καιρο με ισχυρο developing. To bitdefender πραγματι θα συμφωνησω μαζι σου ειναι πολυ ισχυρο σε ανιχνευση με βαση το kaspersky. Τωρα απο θεμα ελαφροτητας τσεκαρε μια το kaspersky free. Καμια σχεση με την πληρωμενη εκδοση. Τωρα για το windows defender μια χαρα ειναι πιστεψε με. Ειδικα η εκδοση των 10 τσακιζει πολλα antivirus και δεν υπαρχει λογος συνηθως να το αντικαταστησεις με αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα