Προς το περιεχόμενο

Acer ED242QRAbidpx 23.6 Inch FHD Curved 144hz 155€ κατοπιν παραγγελιας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οθόνη του τίτλου σε προσφορά από το αγγλικό αμαζον κατοπιν παραγγελιας 1-3 μηνες. Στα 155 ευρω με τα μεταφορικά. 

Φθηνή λύση για όσους θέλουν 144hz

https://www.amazon.co.uk/Acer-ED242QRAbidpx-Curved-Monitor-FreeSync/dp/B0792CYMCN?ref_=mw_olp_product_details

Επεξ/σία από Επισκέπτης
τα μπολντ+αφαιρεση χαρακτηρισμου της οθονης χωρις να την εχει δει το μελος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Usually dispatched within 1-3 months" θεωρω μεγάλο διάστημα.

Σαν χαρακτηριστικά περιμένω απόψεις απο τους πιο ψαγμένους

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Συνήθως δεν αργούν τόσο. Από ότι ξέρω από προσωπικη εμπειρία στον μήνα στέλνουν. Και από κριτικές διαβάζω πολλά και διάφορα. Το σίγουρο είναι ότι καλές 144hz έχουν 300ευρω. Άρα την θεωρώ τίμια 

• Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

"Usually dispatched within 1-3 months" θεωρω μεγάλο διάστημα.

Σωστος, το προσθεσα στον τιτλο και στο #1.

11 λεπτά πριν, Theofi είπε

Συνήθως δεν αργούν τόσο. Από ότι ξέρω από προσωπικη εμπειρία στον μήνα στέλνουν.

Απο προσωπικη εμπειρια στο παραπανω και απο μενα: ή σου ακυρωνουν λιγο πριν ληξει το διαστημα. Εν προκειμενω, λιγο πριν τους 3 μηνες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bill987 είπε

Τα σχόλια στο skroutz τα είδατε ???

https://www.skroutz.gr/s/16377455/Acer-ED242QR.html#reviews

Γράφουν σχόλια χωρίς να την έχουν αγοράσει κάποιοι...και γενικά το Σκρουτζ δεν θα ήταν ποτέ λόγος για να πάρω η όχι κάτι... Προτιμώ να διαβάζω σχόλια απτό αμαζον και σελίδες με reviews :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Theofi είπε

Γράφουν σχόλια χωρίς να την έχουν αγοράσει κάποιοι...και γενικά το Σκρουτζ δεν θα ήταν ποτέ λόγος για να πάρω η όχι κάτι... Προτιμώ να διαβάζω σχόλια απτό αμαζον και σελίδες με reviews :)

Αφού διαβασες που διάβασες πες δυο λόγια,το καλή και φθηνή άσε να το κρίνει ο καθένας.

Πολύ πολύ λίγο που έψαξα είδα ότι η άσπρη με την μαύρη είναι διαφορετικές και ότι η άσπρη δεν είναι 144hz ενώ η μαύρη είναι.

8/8 τόσο αρνητικά σχόλια έστω και στο skroutz κάτι λένε παντως.Ειδικα για φθηνή 144 οθόνη που σίγουρα η μετάβαση από καμιά αρχαία θα ήταν εντυπωσιακή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά κάντε και λίγο έρευνα από κει και πέρα... Μήπως να έρθω να στην συνδέσω κιόλας ; Εγώ έγραψα μια αντικειμενικά προσφορά.τσ υπόλοιπα είναι θέμα του καθενός

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Theofi είπε

Εσυ την εχεις ηδη; Ποσο καιρο την εχεις; Ειναι καλη;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Theofi είπε

Ρε παιδιά κάντε και λίγο έρευνα από κει και πέρα... Μήπως να έρθω να στην συνδέσω κιόλας ; Εγώ έγραψα μια αντικειμενικά προσφορά.τσ υπόλοιπα είναι θέμα του καθενός

Μα αφού διαβασες και έκανες και τον κόπο να ποσταρεις γιατί να μην πεις συνοπτικά σε αυτόν που ενδιαφέρεται δύο βασικές κουβέντες.Και από την άλλη λινκ για σύγκριση δεν έχεις βάλει,200+ γράφεις ενώ δεν ισχύει..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Εσυ την εχεις ηδη; Ποσο καιρο την εχεις; Ειναι καλη;

Δεν έχω την συγκεκριμένη .αλλά να διαβάζω και σχόλια ατόμων που χωρίς να την έχουν λένε... υπερβολή.εγω πάω με πιο σοβαρά ριβιουζ

Δημοσ.

Στις αξιολογήσεις ατόμων που δεν έχουν το προϊόν, κάντε ένα report. Θα σας πάρει 7 δευτερόλεπτα και θα διώξετε τα "σκουπίδια" για να βοηθηθεί ο επόμενος υποψήφιος αγοραστής.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Theofi είπε

Δεν έχω την συγκεκριμένη .αλλά να διαβάζω και σχόλια ατόμων που χωρίς να την έχουν λένε... υπερβολή.εγω πάω με πιο σοβαρά ριβιουζ

Ωραια, αφαιρεσα λοιπον το "καλη" απο το πρωτο σχολιο, αφου δεν μπορεις να παρουσιαζεις κατι ως δικη σου γνωμη οταν δεν την εχεις και δεν εχεις δει το προιον.  Επισης αφαιρω το "απο 200+ Ελλαδα" αφου οπως σου ειπε αλλο μελος δεν βλεπω να ισχυει και δεν εδωσες καποια απαντηση σε αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ωραια, αφαιρεσα λοιπον το "καλη" απο το πρωτο σχολιο, αφου δεν μπορεις να παρουσιαζεις κατι ως δικη σου γνωμη οταν δεν την εχεις και δεν εχεις δει το προιον.  Επισης αφαιρω το "απο 200+ Ελλαδα" αφου οπως σου ειπε αλλο μελος δεν βλεπω να ισχυει και δεν εδωσες καποια απαντηση σε αυτο.

Πιθανόν να μην είναι οι ίδιες. Αλλάζει ένα γράμμα στο τέλος, έτσι ήταν και στην έκδοση με τα 240 hz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...