stcp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 50 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγκρινετε build? Γενικα ζοριζομαι. Παιζω μονο 2h melee και δεν εχω κανενα spell. Δεν εχω ιδεα πως κανω cast spell, τα περισσοτερα που εχω εχουν απαιτησεις για αλλα stats Νομίζω καλά το πας, αλλά έχεις πολυυυυ δρόμο ακόμα! Εγώ ξηγήθηκα και στον Bayle κρυφτούλι και poison mist και ΤΕΛΟΣ. Άντε γιατί τώρα έχουμε και δουλειές
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, stcp είπε Νομίζω καλά το πας, αλλά έχεις πολυυυυ δρόμο ακόμα! Εγώ ξηγήθηκα και στον Bayle κρυφτούλι και poison mist και ΤΕΛΟΣ. Άντε γιατί τώρα έχουμε και δουλειές Με τι item κανω cast spell? μονο με staff? μου τα εχει ολα με X.
stcp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Με τι item κανω cast spell? μονο με staff? μου τα εχει ολα με X. Ναι, με staff τα spells, με seal τα incantations. Αλλά με τα stats που έχεις σε Intelligence/Faith δε νομίζω να μπορείς να κάνεις και πολλά. Αλλά δε σε νοιάζει κι όλας αφού έχεις άλλο build. Άλλο παιχνίδι με μαγικά, αξίζει να το δοκιμάσεις όταν τακτοποιήσεις τη Renalla (αν τη θυμάμαι καλά) που θα μπορείς να ξαναμοιράσεις τα stats σου, αλλά για εμένα δεν ήταν. Θέλω μάχη σώμα με σώμα!
SabotazNic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Με τι item κανω cast spell? μονο με staff? μου τα εχει ολα με X. Τα sorcery δεν πολυ αξιζουν, εκτος αν παιζεις int build. Ανεβασε το faith στο 15 και ειναι λιγο πολυ το ταβανι για αρκετα dragon incantations που ψιλο αξιζουν στα fights. Bonus, ψαξε να βρεις το dragon communion seal για τα cast αυτων 1
ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 18 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τα sorcery δεν πολυ αξιζουν, εκτος αν παιζεις int build. Ανεβασε το faith στο 15 και ειναι λιγο πολυ το ταβανι για αρκετα dragon incantations που ψιλο αξιζουν στα fights. Bonus, ψαξε να βρεις το dragon communion seal για τα cast αυτων Επιθετικά sorceries όχι αλλά έχει support και static που σκίζουν αν τα έχεις σε ένα καλό built.
DimitriosT86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά μια γνώμη όποιος έχει διάθεση και χρόνο για απάντηση: Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με soulslike παιχνίδι απλά το συγκεκριμένο όσο το βλέπω σε youtube και γενικότερα τόσο πολύ θέλω να το παίξω αλλά και 50ρικο έτσι να δώσω χωρίς να πιάσει τόπο δεν ψήνομαι για πρώτη γνωριμία με αυτή την κατηγορία ενδείκνυται το elden ring? Επειδή έχω ps plus μπορώ να δοκιμάσω το damon souls θα πάρω κάποια γεύση ή δεν έχουν καμία σχέση? Ευχαριστώ.
Charismo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, DimitriosT86 said: Καλησπέρα παιδιά μια γνώμη όποιος έχει διάθεση και χρόνο για απάντηση: Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με soulslike παιχνίδι απλά το συγκεκριμένο όσο το βλέπω σε youtube και γενικότερα τόσο πολύ θέλω να το παίξω αλλά και 50ρικο έτσι να δώσω χωρίς να πιάσει τόπο δεν ψήνομαι για πρώτη γνωριμία με αυτή την κατηγορία ενδείκνυται το elden ring? Επειδή έχω ps plus μπορώ να δοκιμάσω το damon souls θα πάρω κάποια γεύση ή δεν έχουν καμία σχέση? Ευχαριστώ. Δοκίμασε το Demon's Souls. Στο gameplay μοιάζουν πολύ, αν και το Demon's Souls είναι λίγο πιο αργό και δεν σου δίνει την ελευθερία του Elden's Ring. Είναι λίγο πιο γραμμικό όσον αφορά τα μέρη που μπορείς να επισκεφθείς σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Αν ωστόσο τα βρεις ζόρικα και δεν σου αρέσει, δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σου αρέσει το Elden Ring. (Αν και το παραπάνω δεν είναι απόλυτο) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Charismo 1
DimitriosT86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Δοκίμασε το Demon's Souls. Στο gameplay μοιάζουν πολύ, αν και το Demon's Souls είναι λίγο πιο αργό και δεν σου δίνει την ελευθερία του Elden's Ring. Είναι λίγο πιο γραμμικό όσον αφορά τα μέρη που μπορείς να επισκεφθείς σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Αν ωστόσο τα βρεις ζόρικα και δεν σου αρέσει, δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σου αρέσει το Elden Ring. (Αν και το παραπάνω δεν είναι απόλυτο) Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο στο elden ring είναι αυτό που αναφέρεις οτι είναι χαοδης πρέπει ανάλογα το level να βρίσκεσαι σε συγκεκριμένες περιοχές και γενικότερα πρέπει να έχει συγκεκριμένα όπλα για συγκεκριμένους αντιπάλους και όλα αυτά με όποια δυσκολία σε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί. Επίσης δεν είμαι πολύ του διαβάσματος και γενικά ο χρόνος ασχόλησης δεν είναι πολύς παρόλο των παραπάνω ο κόσμος του και γενικά το παιχνίδι φαίνεται υπέροχο οι κόσμοι τα γύρω γύρω και γενικά.
Charismo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, DimitriosT86 said: Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο στο elden ring είναι αυτό που αναφέρεις οτι είναι χαοδης πρέπει ανάλογα το level να βρίσκεσαι σε συγκεκριμένες περιοχές και γενικότερα πρέπει να έχει συγκεκριμένα όπλα για συγκεκριμένους αντιπάλους και όλα αυτά με όποια δυσκολία σε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί. Επίσης δεν είμαι πολύ του διαβάσματος και γενικά ο χρόνος ασχόλησης δεν είναι πολύς παρόλο των παραπάνω ο κόσμος του και γενικά το παιχνίδι φαίνεται υπέροχο οι κόσμοι τα γύρω γύρω και γενικά. Το γεγονός πως το Elden Ring είναι τόσο ανοιχτό σε σχέση με τα παραδοσιακά Souls (Demon's, Dark) είναι αυτό που για εμένα το καθιστά πιο εύκολα προσβάσιμο αν δεν έχεις εμπειρία με παρόμοια παιχνίδια, γιατί σου δίνεται η δυνατότητα αν κάπου κολλήσεις, να επισκεφθείς κάποια άλλη περιοχή για να φαρμάρεις κτλ. Στο Demon's Souls οι επιλογές σου είναι λιγότερες και το μονοπάτι που πρέπει να επιλέξεις τις περισσότερες φορές είναι πολύ συγκεκριμένο. Αν κολλήσεις κάπου πρέπει να σφίξεις δόντια. (Αν και το θεωρώ επίσης εύκολο σε σχέση με αυτά που ακολούθησαν. Για την ακρίβεια Demon's και Elden Ring για εμένα προσωπικά είναι τα δύο πιο εύκολα της FromSoftware.)
DimitriosT86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, Charismo είπε Το γεγονός πως το Elden Ring είναι τόσο ανοιχτό σε σχέση με τα παραδοσιακά Souls (Demon's, Dark) είναι αυτό που για εμένα το καθιστά πιο εύκολα προσβάσιμο αν δεν έχεις εμπειρία με παρόμοια παιχνίδια, γιατί σου δίνεται η δυνατότητα αν κάπου κολλήσεις, να επισκεφθείς κάποια άλλη περιοχή για να φαρμάρεις κτλ. Στο Demon's Souls οι επιλογές σου είναι λιγότερες και το μονοπάτι που πρέπει να επιλέξεις τις περισσότερες φορές είναι πολύ συγκεκριμένο. Αν κολλήσεις κάπου πρέπει να σφίξεις δόντια. (Αν και το θεωρώ επίσης εύκολο σε σχέση με αυτά που ακολούθησαν. Για την ακρίβεια Demon's και Elden Ring για εμένα προσωπικά είναι τα δύο πιο εύκολα της FromSoftware.) Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις θα παίξω το damon souls και μετά αναλόγως θα πράξω καλή συνέχεια αν και θέλω πολύ να το παίξω το elden ring μην σου πω για τα γραφικά του απο series s πήρα ps 5 για να το δω
ilos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κάποιος που είναι αρχάριος σε soulslike, το demons ίσως να μην είναι και η καλύτερη επιλογή imo. Σίγουρα είναι πιο μικρό σε διάρκεια και φαινομενικά πιο "απλοϊκό" από το elden ring που μπορεί να σου προκαλέσει δέος με το μέγεθος, αλλά αυτό δε το καθιστά πιο προσβάσιμο - ίσα ίσα. Έχει mechanics περασμένης δεκαετίας που από τότε τα έκανε πιο streamline η from software και είναι ίσως το soulslike με τις μεγαλύτερες "τιμωρίες" όσο ο παίχτης χάνει και πίστεψε με θα χάσεις πάρα πολλές φορές όσο δε ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις και τι είναι επικίνδυνο. 1000 φορές elden ring και σου εξηγώ από κάτω γιατί το demons souls θα σου σπάσει τα νεύρα στην αρχή. Δεν έχει το κλασικό estus health system που έχουν όλα από το dark souls Ι και μετά (πλην bloodborne με τα vials που έχει και αυτό παρόμοιο με το DeS). Που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράζεις/φαρμάρεις grass. Ειδικά αν χάνεις συνέχεια και έχεις κολλήσει κάπου στην αρχή, πολύ πιθανό και να ξεμείνεις κάποια στιγμή και δε θα μπορείς εύκολα να κερδίσεις souls που είναι το currency. Αν δε ξέρεις πως να rushάρεις μέχρι την 4-2 that is🤣. Όταν έχεις πεθάνει και είσαι σε spectral form (που πχ αν θες να πας για pure world light tedenciy θα είσαι όλη την ώρα γιατί θα αυτοκτονείς στο nexus κάθε φορά που είσαι σε body form) έχεις 50% hp ή έστω 75% αν κάνεις equip το cling ring που ευτυχώς το βρίσκεις νωρίς. Αν έχεις χαμηλά hp μπορεί να πας και μονόχιτος έτσι είτε ίσως από black knight (υπάρχει ένας αρχή ή και περισσότεροι αν είσαι pure black world) και σίγουρα από black skeleton ειδικά το lounge attack είναι op.Καλό είναι να ανεβάζεις vitality δηλαδή μόνο αρχή. Το pure white/black world tedency mechanic είναι κάργα punishing. Αν χάσεις αρκετες φορές σε μια περιοχή σε body form αυτή γίνεται transform σε pure black εκδοχή της. Σπωνάρουν red phantoms από mobs που κάνουν extra damage όπως και οι απλοί εχθροί. Παρόλα αυτά έχεις καλύτερες/σπανιότερες ανταμοιβές από drops και υπάρχουν κάποια αντικείμενα (κυρίως από red phantom NPC's/invaders) που μπορείς να τα πάρεις μόνο έτσι. Κάποιος που το έχει λιώσει μπορεί επίτηδες να κάνει pure black περιοχές πχ για να φτιάξει ένα build με αυτά τα items, αλλά κάποιος που παίζει πρώτη φορά θα του έρθει ο ουρανός σφοντύλι. Ομοίως αν σκοτώνεις bosses και δε χάνεις σε body form η περιοχή μετατοπίζεται προς pure white world tedency που και εκεί υπάρχουν νέα events/NPC's με rewards και items να ανακαλύψεις. Τουλάχιστον όταν είσαι σε pure black σπωνάρει κάπου ένας colorless demon που αν τον φας ξαναγυρίζεις σε neutral - οπότε δε δεινοπαθείς συνέχεια.🤣 Μικρή πιθανότητα (γιατί δε παίζει κόσμος πλέον) αλλά υπάρχει. Αν παίζεις online έχει τα χειρότερα low level invades από όλα τα souls. Και δεν είναι καν close.🤣 Εντελώς unbalanced και punishing. Από 1 shot με nothern regalia, party wipes με firestorms πίσω από γωνίες, acid cloud/scraping spear trolling (αυτό είναι σατανικό και δηλώνω ένοχος κύριε πρόεδρε🤣), γενικά όρεξη να έχεις θα σκεφτείς κάτι. Για παράδειγμα τελευταία φορά που έπαιξα είχα σπάσει επίτηδες το stormruler για να μη κάνει καθόλου damage και έκανα invade στην 5-2 με το sodden ring (που για κάποιο λόγο δε το παίρνουν πολλοί και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπαιρνα πριν πάω στους βάλτους) και απλά πέταγα κόσμο προς τα τρόλια rofl. Αν κολλήσεις κάπου δεν είναι εύκολο να πας κάπου αλλού και δε θα βγάλεις και το game. Έχεις 5 archstones/περιοχές. Οι οποίες δεν είναι καν ανοιχτές στην αρχή πριν φας τον phalanx. Αν κολλήσεις πχ στην δεύτερή στον flamelurker (πάρα πολύ πιθανό) δε μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη περιοχή του συγκεκριμένου archstone. Πρέπει να τον φας. Αν πας τώρα στη τρίτη και κολλήσεις στις φυλακές δε μπορείς να προχωρήσεις στο tower που είναι μετά. Αν δηλαδή κολλήσεις κάπου την έκατσες, δε τερματίζει. Πρέπει να φας από κάθε archstone το last archdemon boss που βρίσκεται στο τέλος κάθε archstone, Αντίθετα το elden ring είναι πολύ πιο fluid με πάρα πολύ optional stuff και όχι συγκεκριμένη σειρά. Υπάρχουν σίγουρα triggers, αλλά θα είναι μάλλον διαφορετικά από τον έναν παίχτη στον άλλο ανάλογα τις πράξεις του. Μπορείς να χάσεις NPC's και ολόκληρα questlines που επηρεάζουν το ending, αλλά τουλάχιστον θα φτάσεις στο ending κουτσά στραβά. Παρόλα αυτά αξίζει με τα 1000 σαν game kai αυτό, απλά παίξε πρώτα κάτι πιο noob friendly όπως το elden ring ή το dark souls 2 (όχι την scholars έκδοση που έχει σημεία που είναι απλά σπαστικά από αντίδραση και μόνο γιατί το og ήταν αστείο σε δυσκολία). Επίσης το elden ring έχει και offline "journalist mode" που δεν έχει κανένα άλλο souls. Μπορείς να κάνεις summon spirits (mimic γκουχ γκουχ) που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο απλό, αλλά έτσι δε θα μάθεις τα boss patterns για να γίνεις καλύτερος. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από ilos 1
DimitriosT86 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, ilos είπε Κάποιος που είναι αρχάριος σε soulslike, το demons ίσως να μην είναι και η καλύτερη επιλογή imo. Σίγουρα είναι πιο μικρό σε διάρκεια και φαινομενικά πιο "απλοϊκό" από το elden ring που μπορεί να σου προκαλέσει δέος με το μέγεθος, αλλά αυτό δε το καθιστά πιο προσβάσιμο - ίσα ίσα. Έχει mechanics περασμένης δεκαετίας που από τότε τα έκανε πιο streamline η from software και είναι ίσως το soulslike με τις μεγαλύτερες "τιμωρίες" όσο ο παίχτης χάνει και πίστεψε με θα χάσεις πάρα πολλές φορές όσο δε ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις και τι είναι επικίνδυνο. 1000 φορές elden ring και σου εξηγώ από κάτω γιατί το demons souls θα σου σπάσει τα νεύρα στην αρχή. Δεν έχει το κλασικό estus health system που έχουν όλα από το dark souls Ι και μετά (πλην bloodborne με τα vials που έχει και αυτό παρόμοιο με το DeS). Που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράζεις/φαρμάρεις grass. Ειδικά αν χάνεις συνέχεια και έχεις κολλήσει κάπου στην αρχή, πολύ πιθανό και να ξεμείνεις κάποια στιγμή και δε θα μπορείς εύκολα να κερδίσεις souls που είναι το currency. Αν δε ξέρεις πως να rushάρεις μέχρι την 4-2 that is🤣. Όταν έχεις πεθάνει και είσαι σε spectral form (που πχ αν θες να πας για pure world light tedenciy θα είσαι όλη την ώρα γιατί θα αυτοκτονείς στο nexus κάθε φορά που είσαι σε body form) έχεις 50% hp ή έστω 75% αν κάνεις equip το cling ring που ευτυχώς το βρίσκεις νωρίς. Αν έχεις χαμηλά hp μπορεί να πας και μονόχιτος έτσι είτε ίσως από black knight (υπάρχει ένας αρχή ή και περισσότεροι αν είσαι pure black world) και σίγουρα από black skeleton ειδικά το lounge attack είναι op.Καλό είναι να ανεβάζεις vitality δηλαδή μόνο αρχή. Το pure white/black world tedency mechanic είναι κάργα punishing. Αν χάσεις αρκετες φορές σε μια περιοχή σε body form αυτή γίνεται transform σε pure black εκδοχή της. Σπωνάρουν red phantoms από mobs που κάνουν extra damage όπως και οι απλοί εχθροί. Παρόλα αυτά έχεις καλύτερες/σπανιότερες ανταμοιβές από drops και υπάρχουν κάποια αντικείμενα (κυρίως από red phantom NPC's/invaders) που μπορείς να τα πάρεις μόνο έτσι. Κάποιος που το έχει λιώσει μπορεί επίτηδες να κάνει pure black περιοχές πχ για να φτιάξει ένα build με αυτά τα items, αλλά κάποιος που παίζει πρώτη φορά θα του έρθει ο ουρανός σφοντύλι. Ομοίως αν σκοτώνεις bosses και δε χάνεις σε body form η περιοχή μετατοπίζεται προς pure white world tedency που και εκεί υπάρχουν νέα events/NPC's με rewards και items να ανακαλύψεις. Τουλάχιστον όταν είσαι σε pure black σπωνάρει κάπου ένας colorless demon που αν τον φας ξαναγυρίζεις σε neutral - οπότε δε δεινοπαθείς συνέχεια.🤣 Μικρή πιθανότητα (γιατί δε παίζει κόσμος πλέον) αλλά υπάρχει. Αν παίζεις online έχει τα χειρότερα low level invades από όλα τα souls. Και δεν είναι καν close.🤣 Εντελώς unbalanced και punishing. Από 1 shot με nothern regalia, party wipes με firestorms πίσω από γωνίες, acid cloud/scraping spear trolling (αυτό είναι σατανικό και δηλώνω ένοχος κύριε πρόεδρε🤣), γενικά όρεξη να έχεις θα σκεφτείς κάτι. Για παράδειγμα τελευταία φορά που έπαιξα είχα σπάσει επίτηδες το stormruler για να μη κάνει καθόλου damage και έκανα invade στην 5-2 με το sodden ring (που για κάποιο λόγο δε το παίρνουν πολλοί και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπαιρνα πριν πάω στους βάλτους) και απλά πέταγα κόσμο προς τα τρόλια rofl. Αν κολλήσεις κάπου δεν είναι εύκολο να πας κάπου αλλού και δε θα βγάλεις και το game. Έχεις 5 archstones/περιοχές. Οι οποίες δεν είναι καν ανοιχτές στην αρχή πριν φας τον phalanx. Αν κολλήσεις πχ στην δεύτερή στον flamelurker (πάρα πολύ πιθανό) δε μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη περιοχή του συγκεκριμένου archstone. Πρέπει να τον φας. Αν πας τώρα στη τρίτη και κολλήσεις στις φυλακές δε μπορείς να προχωρήσεις στο tower που είναι μετά. Αν δηλαδή κολλήσεις κάπου την έκατσες, δε τερματίζει. Πρέπει να φας από κάθε archstone το last archdemon boss που βρίσκεται στο τέλος κάθε archstone, Αντίθετα το elden ring είναι πολύ πιο fluid με πάρα πολύ optional stuff και όχι συγκεκριμένη σειρά. Υπάρχουν σίγουρα triggers, αλλά θα είναι μάλλον διαφορετικά από τον έναν παίχτη στον άλλο ανάλογα τις πράξεις του. Μπορείς να χάσεις NPC's και ολόκληρα questlines που επηρεάζουν το ending, αλλά τουλάχιστον θα φτάσεις στο ending κουτσά στραβά. Παρόλα αυτά αξίζει με τα 1000 σαν game kai αυτό, απλά παίξε πρώτα κάτι πιο noob friendly όπως το elden ring ή το dark souls 2 (όχι την scholars έκδοση που έχει σημεία που είναι απλά σπαστικά από αντίδραση και μόνο γιατί το og ήταν αστείο σε δυσκολία). Επίσης το elden ring έχει και offline "journalist mode" που δεν έχει κανένα άλλο souls. Μπορείς να κάνεις summon spirits (mimic γκουχ γκουχ) που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο απλό, αλλά έτσι δε θα μάθεις τα boss patterns για να γίνεις καλύτερος. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την ανάλυση που έκανες θα κάνω εκτύπωση το σχόλιο να το έχω δίπλα μου για οδηγό θα το ξεκινήσω το damon souls τώρα που το έχω να πάρω μια ιδέα αλλά αν όντως τα βρω τόσο σκούρα δεν θα με επηρεάσει για το elden ring θα το πάρω αργά ή γρήγορα. Τώρα για όλες αυτές τισ αναφορές και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς δεν κατάλαβα τίποτα προφανώς γιατί είμαι άσχετος αλλά παίζοντας (λογικά) θα μπω στο mood. Ερώτηση τα guides που έχει στο youtube βοηθάν ή θα μου χαλάσουν την εμπειρία γενικά προσπαθώ στα παιχνίδια να μην τα χρησιμοποιώ εξαντλώ αντοχές να το βρω μόνος παρόλο που δεν υπάρχει χρόνος. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι να είσαι καλά και σίγουρα θα επανέλθω για το elden ring αν υπάρχει διάθεση για βοήθεια θα ηταν ανεκτίμητη. 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, ilos είπε scraping spear trolling (αυτό είναι σατανικό και δηλώνω ένοχος κύριε πρόεδρε🤣) Ένας πήγε να με παίξει έτσι, και τελικά έκανα roll με το meat clever (ισως?) και έκανα το attack στο έδαφος που δνε επηρεάζεται από το quality του όπλου 1 ώρα πριν, DimitriosT86 είπε Ερώτηση τα guides που έχει στο youtube βοηθάν ή θα μου χαλάσουν την εμπειρία γενικά προσπαθώ στα παιχνίδια να μην τα χρησιμοποιώ εξαντλώ αντοχές να το βρω μόνος παρόλο που δεν υπάρχει χρόνος. Τα guides θα τα χρειαστείς και πιο εύκολο και προσβάσιμο είναι το fextra life 1
ilos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DimitriosT86 είπε Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την ανάλυση που έκανες θα κάνω εκτύπωση το σχόλιο να το έχω δίπλα μου για οδηγό θα το ξεκινήσω το damon souls τώρα που το έχω να πάρω μια ιδέα αλλά αν όντως τα βρω τόσο σκούρα δεν θα με επηρεάσει για το elden ring θα το πάρω αργά ή γρήγορα. Τώρα για όλες αυτές τισ αναφορές και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς δεν κατάλαβα τίποτα προφανώς γιατί είμαι άσχετος αλλά παίζοντας (λογικά) θα μπω στο mood. Ερώτηση τα guides που έχει στο youtube βοηθάν ή θα μου χαλάσουν την εμπειρία γενικά προσπαθώ στα παιχνίδια να μην τα χρησιμοποιώ εξαντλώ αντοχές να το βρω μόνος παρόλο που δεν υπάρχει χρόνος. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι να είσαι καλά και σίγουρα θα επανέλθω για το elden ring αν υπάρχει διάθεση για βοήθεια θα ηταν ανεκτίμητη. Όχι είμαι κάθετος το πρώτο run να είναι blind, free of spoilers κλπ και ας χάσεις πράγματα. Μετά αφού το τερματίσεις μπορείς να δεις wiki για NPC's/Questlines/Endings/items κλπ. Έτσι θα το εκτιμήσεις καλύτερα. Πράγματα που δεν έδωσες σημασία (πχ item descriptions) κρύβουν πολλά μυστικά από πίσω σε σχέση με το lore και το story. Γενικά τα from soft games δε σου δίνουν φόρα παρτίδα το story, ίσα ίσα πολλοί χαρακτήρες κρύβουν πράγματα ή ακόμα και ψεύδονται για να σε παραπλανήσουν ή να στη φέρουν (με κλασσικότερο όλων τον Patches που είναι σχεδόν σε όλα τα games)🤣. Το story το ξετυλίγεις σιγά σιγά μόνος σου από τις περιγραφές και τα συμφραζόμενα από τους διάφορους χαρακτήρες. Ακόμα και από τα φαινομενικά πιο ασήμαντα πράγματα. Πχ στο Elden Ring μπορείς να ακούσεις αχνά μια μελωδία από μακριά να την τραγουδάει ένα harpy monster, αλλά αν δε του επιτεθείς και πας σιγά σιγά από πίσω μπορείς να την ακούσεις καλύτερα και να μάθεις πράγματα σχετικά με βασικούς NPC's και την τοποθεσία τους. Υπάρχουν πάμπολλα τέτοια παραδείγματα. Στο Σέκιρο πχ μπορείς να χάσεις μια ολόκληρη τοποθεσία και ένα βαρβάτο boss, αν δε κρυφακούσεις πράγματα από χαρακτήρες με συγκεκριμένη σειρά κιόλας πριν κάνεις trigger επόμενα πράγματα. Ξεκίνα λοιπόν elden ring. Αν τα βρεις σκούρα κάνε summon κόσμο να σε βοηθήσει ή χρησιμοποίησε spirits όταν βρεις κάποια καλά. Ότι souls έχεις, ξόδευέ τα όποτε βρίσκεις sites of grace για level ups (προσπάθησε να ανεβάσεις vigor για αρχή κοντά στο 40 για να είσαι πιο άψοφος). Αν κάποιο boss/περιοχή σου φαίνεται ζόρικά, άστο πήγαινε αλλού και επέστρεψε όταν θα είσαι μεγαλύτερο level και θα έχεις αναβαθμίσει τα όπλα σου. Αν βρεις κάποιο όπλο που σου κάνει κλικ και σου ταιριάζει, δες τα απαραίτητα stats στο description του και ανέβασε τα στο χαρακτήρα σου για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σωστά. I have faith in you.🤣 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ένας πήγε να με παίξει έτσι, και τελικά έκανα roll με το meat clever (ισως?) και έκανα το attack στο έδαφος που δνε επηρεάζεται από το quality του όπλου Τα guides θα τα χρειαστείς και πιο εύκολο και προσβάσιμο είναι το fextra life Ναι το meat cleaver roll attack είναι strong af, δε γίνεται parry και έχει phantom range που δε το περιμένει ο άλλος. Το κακό είναι ότι είναι το μόνο attack του που αξίζει σε pvp. Από την εμπειρία μου χρειάζεσαι μαζί και κάποιο άλλο όπλο/spell για να το κάνεις να δουλέψει σε non noobs. Και φυσικά ωχριά μπροστά στο τι op πράγματα υπάρχουν για glass canons. Πάντως και το meat cleaver "σπάει", απλά έχει μεγάλο durability σε σχέση με άλλα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από ilos 1
stcp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 13/12/2024 στις 2:28 ΜΜ, DimitriosT86 είπε Καλησπέρα παιδιά μια γνώμη όποιος έχει διάθεση και χρόνο για απάντηση: Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με soulslike παιχνίδι απλά το συγκεκριμένο όσο το βλέπω σε youtube και γενικότερα τόσο πολύ θέλω να το παίξω αλλά και 50ρικο έτσι να δώσω χωρίς να πιάσει τόπο δεν ψήνομαι για πρώτη γνωριμία με αυτή την κατηγορία ενδείκνυται το elden ring? Επειδή έχω ps plus μπορώ να δοκιμάσω το damon souls θα πάρω κάποια γεύση ή δεν έχουν καμία σχέση? Ευχαριστώ. Παρομοια με σενα, δεν ειχα καμμια σχεση με souls-like, μου φαινονταν και απωθητικα. Πριν 3 χρονια πετυχα ενα demons σε τιμη χωμα, λεω αντε ας το παρω να δω, αν και μαλλον θα πανε τα λεφτα χαμενα. Επαιξα λιγο, μου επιβεβαιωθηκε η αποψη, αλλα λεω ας του δωσω μια 2η ευκαιρια...ας του δωσω μια 3η ευκαιρια...οταν μπηκα μεσα στον κοσμο του και καταλαβα τι γινεται...κολλησα! Μετα ηρθε το elden ring, ειναι το game στο PS5 που εχω γραψει τις περισσοτερες ωρες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα