Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, SabotazNic said:

https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-1123

Possible unstable performance fixes

For the PS5 version of the game, unstable framerate may be improved by using the "Rebuild Database" option from the device’s safe mode.

Δεν ήξερα ότι κάνοντας "rebuild database" στο PS5 αυξάνονται τα χαμηλά frames και διορθώνεται το κακό optimization 🤣

Παίζει να μην έχω διαβάσει ποτέ τόσο άκυρες δικαιολογίες για προβλήματα με το performance.

Στην ουσία φταίει το ποντίκι, ο σκληρός, τα κατά λάθος RT settings ή κάποια 3rd party εφαρμογή... 

Άρα λοιπόν όσοι θέλουν να το παίξουν σε κονσόλα με σταθερό framerate, η μοναδική ελπίδα είναι μπας και το PS5 Pro καταφέρει να κάνει brute force τα προβλήματα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Δεν ήξερα ότι κάνοντας "rebuild database" στο PS5 αυξάνονται τα χαμηλά frames και διορθώνεται το κακό optimization 🤣

Αυτό θυμάμαι ήταν possible fix από user, το οποιο μπορεί να βοηθήσει στο stutter. Δεν νομίζω πια να είναι θέμα optimization, μάλλον είναι θέμα του engine που το έχουν φτάσει στα όρια του και επιπλέον δεν είναι next-gen only, το οποιο δεν βοηθάει.

Αμφιβάλλω να φτιαχτεί το performance, δεν μπορούν να το φτιάξουν, άμα μπορούσαν θα το είχαν κάνει δυο χρονια τώρα, έχουν άπειρα λεφτά.

Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος και όντως να είναι άχρηστο το συγκεκριμένο department. Όπως και να έχει, ελπίζω το επόμενο games τους να είναι επάνω σε κάποιο καλο engine.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Όπως και να έχει, ελπίζω το επόμενο games τους να είναι επάνω σε κάποιο καλο engine.

Αυτό ακριβώς.

Ας πάνε σε UE5 στην τελική (αν και εκεί υπάρχουν θεματάκια αλλά όχι τόσο χοντρά).

Το department είναι σίγουρα άχρηστο εφόσον τουλάχιστον το θέμα framerate μπορεί να λυθεί σε μεγάλο βαθμό με FSR/DLSS ή απλά να κατεβάσουν κι άλλο το κάτω όριο ανάλυσης (ήδη έχει dynamic resolution).

Εφόσον η PS4 έκδοση τρέχει ήδη με σταθερό 60άρι στο PS5, σίγουρα θα μπορούσαν να χαμηλώσουν μερικά settings στο Performance mode. Είναι πραγματικά να απορείς με τις επιλογές τους...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες ερώτηση. Έχω mage build με ραβδί για ξόρκια από απόσταση και το moonveil για gameplay με σφάξιμο που κάνει scale με intelligence.Και τα έχω τερματισμενα στο 10 στον blacksmith. Τώρα στο dlc έχω μαζέψει ένα σωρό πράγματα πέτρες για upgrade. Αλλά όταν πάω στο hub στον blacksmith δεν τα δίνει σε επιλογή. Δεν πάνε παραπάνω στο dlc?? Επίσης αν ισχύει αυτό δήλ αν έχουν τερματίσει τα upgrade και επειδή δεν θέλω να αλλάξω όπλα όλα αυτά μου είναι ουσιαστικά άχρηστα σωστά? Γιατί έχω γεμίσει ένα σωρό πράγματα δεν ξέρω τι τα κάνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, costacurta είπε

Παίδες ερώτηση. Έχω mage build με ραβδί για ξόρκια από απόσταση και το moonveil για gameplay με σφάξιμο που κάνει scale με intelligence.Και τα έχω τερματισμενα στο 10 στον blacksmith. Τώρα στο dlc έχω μαζέψει ένα σωρό πράγματα πέτρες για upgrade. Αλλά όταν πάω στο hub στον blacksmith δεν τα δίνει σε επιλογή. Δεν πάνε παραπάνω στο dlc?? Επίσης αν ισχύει αυτό δήλ αν έχουν τερματίσει τα upgrade και επειδή δεν θέλω να αλλάξω όπλα όλα αυτά μου είναι ουσιαστικά άχρηστα σωστά? Γιατί έχω γεμίσει ένα σωρό πράγματα δεν ξέρω τι τα κάνω 

Δεν πάνε παραπάνω αλλά μην ανησυχείς. Το damage-defence σου κάνει scale με τα scadutree fragments στο dlc. Τις πέτρες τις δίνει πιο πολύ για να αναβαθμίσεις νέα όπλα που θα βρεις αλλά και άλλα που είχες ήδη.

Σκέψου το σαν μια προτροπή να δοκιμάσεις νέα πράγματα θα έλεγα γιατί πολύ κόσμο ερχόμενος στο dlc έχει τα build του και θέλει ένα "σπρώξιμο" να κάνει δοκιμές με τα τόσα νέα "καλούδια" που θα βρει.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Δεν πάνε παραπάνω αλλά μην ανησυχείς. Το damage-defence σου κάνει scale με τα scadutree fragments στο dlc. Τις πέτρες τις δίνει πιο πολύ για να αναβαθμίσεις νέα όπλα που θα βρεις αλλά και άλλα που είχες ήδη.

Σκέψου το σαν μια προτροπή να δοκιμάσεις νέα πράγματα θα έλεγα γιατί πολύ κόσμο ερχόμενος στο dlc έχει τα build του και θέλει ένα "σπρώξιμο" να κάνει δοκιμές με τα τόσα νέα "καλούδια" που θα βρει.

Έχω δοκιμάσει και έχω φτιάξει κάποια άλλα. Να πω την αλήθεια μου ότι και να δοκίμασα και όσο και έχουν νερφαρει το moonveil στο pve είναι ακόμα πάρα op

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον ειναι το 1ο παιχνιδι της fromsoftware που με νικησε.Παρα πολυ απογοητευμενος απο το dlc.Το κανανε υπερβολικα δυσκολο.

Οπως αναφερετε συνεχεια λεει you died.Βεβαια και στα αλλα παιχνιδια της εταιρειας σου εβγαζε αυτο το μηνυμα αλλα εκει ηθελα να το περασω.Εδω μου φαινεται σαν αγγαρεια απιστευτη και δεν περναω καλα.Εχω κολλησει στον messmer ο οποιος με εχει σακαταψει.Στα υπολοιπα παιχνιδια ενιωσες οτι ειχες μια ευκαιρια να περασεις καποιον boss ,ενω εδω απλα ειναι bullshit.Συνηθως με 2 χτυπηματα σε εχουν σκοτωσει,τεραστιο range επιθεσεων ,πολυ aggresive τα bosses(που αν ηταν στο sekiro δεν θα ειχα προβλημα) .Δικαιολογημενο τα τοσα παραπονα για την δυσκολια.

Σημερα τελευταια προσπαθεια μπας και εχω καποια προοδο,διαφορετικα παει για uninstall το παιχνιδι και τσαμπα τα 40 ευρω πραγματικα.

Υ.Γ υποτιθεται οτι το εχουν κανει balanced-nerfed το dlc τωρα.Ουτε θελω να φανταστω πως ηταν.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Συγγνωμη,εχεις τελειωσει ολες τις side περιοχες και εφτασες στον Messmer ? Η πηγες καρφι για το καστρο με μηδαμινο level και λες οτι σε "νικησε" ?

Δημοσ.

Δεν εκανα ολες τις γυρω περιοχες αλλα απλως προχωρουσα  και ξαφνικα βρεθηκα στον messmer.Δεν ειναι οτι τον αναζητουσα.

Ειμαι παντως level 10 (scadutree blessing)

Δημοσ.
Στις 27/7/2024 στις 4:12 ΜΜ, dekulinkgr είπε

Μαλλον ειναι το 1ο παιχνιδι της fromsoftware που με νικησε.Παρα πολυ απογοητευμενος απο το dlc.Το κανανε υπερβολικα δυσκολο.

Οπως αναφερετε συνεχεια λεει you died.Βεβαια και στα αλλα παιχνιδια της εταιρειας σου εβγαζε αυτο το μηνυμα αλλα εκει ηθελα να το περασω.Εδω μου φαινεται σαν αγγαρεια απιστευτη και δεν περναω καλα.Εχω κολλησει στον messmer ο οποιος με εχει σακαταψει.Στα υπολοιπα παιχνιδια ενιωσες οτι ειχες μια ευκαιρια να περασεις καποιον boss ,ενω εδω απλα ειναι bullshit.Συνηθως με 2 χτυπηματα σε εχουν σκοτωσει,τεραστιο range επιθεσεων ,πολυ aggresive τα bosses(που αν ηταν στο sekiro δεν θα ειχα προβλημα) .Δικαιολογημενο τα τοσα παραπονα για την δυσκολια.

Μην αγχώνεσαι.

Οι περισσότεροι που έχουν βγάλει το dlc είναι με cheese builds πχ από youtube και summons/co op. Κρίμα που δεν έχει και trophies/achievements να γελάσουμε με τα χαμηλά ποσοστά που θα βγάλουν το dlc.

Αρα αν δεις και δεν βγάζεις άκρη με builds ή summons/co op, τότε το αφήνεις στην άκρη για αργότερα.

Δυστηχώς τα bosses οπως έχει αναφερθεί από τις αρχές και στο δίπλα θέμα και στο steam είναι όμορφα σχεδιαστικά αλλά σαν gameplay/mechanics είναι όντως χάλι μαύρο.

• Like 2
  • Haha 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον εβγαλα κι εγω off τον Radahn consort of Miq με το glitch που υπαρχει στο youtube (unseen form κλπ), χωρις να παλεψω καν και ουδεμμια ενοχη εχω!😁

To 2o μερος του ηταν τραγικο.

Το μονο boss που με τιποτα δεν μπορω να κερδισω ειναι ο Bayle the Dragon. 

Δημοσ.

Εγκρινετε  build?

Γενικα ζοριζομαι. 

Παιζω μονο 2h melee και δεν εχω κανενα spell.

Δεν εχω ιδεα πως κανω cast spell, τα περισσοτερα που εχω εχουν απαιτησεις για αλλα stats :P

Στιγμιότυπο οθόνης

Στιγμιότυπο οθόνης

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω να αγοράσω το elden ring στο ps5 αλλά το είδα σε φίλο και μου φάνηκε πως έχει αρκετά drops χωρίς λόγο. Μπορώ να παίξω την έκδοση του ps4 στα 60fps; Δεν με ενδιαφέρουν τα γραφικά απλά θέλω τα 60fps σταθερά άντε με μερικά drops στα boss fights

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...