shodan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Ίσως σε βοηθήσει και το παρακάτω βίντεο από τον Διαμαντή. Ο Διαμαντής είναι μέγας μύστης στα souls και εξηγεί αρκετά πράγματα γύρω από τον κόσμο και στην ιστορία. 2
aggeliki :) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, shodan είπε Ίσως σε βοηθήσει και το παρακάτω βίντεο από τον Διαμαντή. Ο Διαμαντής είναι μέγας μύστης στα souls και εξηγεί αρκετά πράγματα γύρω από τον κόσμο και στην ιστορία. 😲😲😲😲😲 ΧΑΜΟΣ! Άντε να βγάλεις άκρη!
ilos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Well φτυαράκι μετά από 1 χρόνο.🤣 Μπορούν να κάνουν από σήμερα preloading για το DLC όσοι το έχουν κάνει preorder. ~16.5 GB.
spiritclay Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 παιδια το dlc στην φυσικη του μορφη περιλαμβάνει και το main game η θα πρεπει να το παρω ξεχωριστά?
CarbonFibre Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, spiritclay είπε παιδια το dlc στην φυσικη του μορφη περιλαμβάνει και το main game η θα πρεπει να το παρω ξεχωριστά? To dlc δεν πωλείται σε φυσική μορφή μόνο του. Τo Elden Rind Shadow of the Erdtree edition σε φυσική μορφή έχει το main game σε δισκάκι και το dlc με κωδικό. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από CarbonFibre 1 1
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Πάντως κάποια mobs, NPCs και mini bosses τώρα στην αρχή που παίζω κόβουν πολύ άσχημα damagio και είμαι 60 vigor με veterans... Θα πρέπει να πάρεις τα fragments μου φαίνεται για να είσαι λιγότερο tryhard.🤣
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Συνεχίζει η PS4 έκδοση να τρέχει καλύτερα στο PS5 από άποψη performance? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από {TDi}Dj2k..infc
costacurta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες συγνώμη κιόλας. Το είχα τερματίσει το παράτησα. Το έβαλα τώρα και έχω χάσει τη μπάλα να ρωτήσω κάποιον ενεργό παίκτη. 1)πως λειτουργεί το fast travel? Μόνο σταsites of grace τα χρυσά? Δηλ αν θέλω να πάω τέρμα πάνω βορρά χιόνια μόνο με πόδια πάω? 2)τα flask Tears υγείας και μάνα γιατι κάνουν refill χωρις rest? Λειτουργεί σκοτώνοντας εχθρούς ξανά αυξάνονται? 3)Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα μιμικ η τα παππετσ? Βγαίνουν μόνο σε boss? Μου βγαίνουν σε άχρωμο και όταν πατάω τετράγωνο δεν τα βγάζει 4)αν πέσω από το μεγαλύτερο ύψος με το άλογο δεν πεθαίνω? 5)επειδη είχα κάνει mage. Με το r2 δεν δίνει καμία εντολή απλά επιτίθεται σαν να κρατάω ένα μπάστουνι? Με το r1 πχ κάνει ξόρκι αναλόγως πιο έχω επιλέξιμο. Ρωτάω γιατι σε κατά να με το r1 κάνει τη γρήγορη και το r2 την βαριά επίθεση 6)η λάμπα πέραν από το αυτονόητο κάνει κάτι άλλο? 7)στον κάτω κόσμο πως πάω? Πως εμφανίζεται βασικά σε χάρτη? 8)το wondrous είναι κάτι ανάλογο με άλλα flasks αλλά μονάχα ένα? Του οποίο μπορώ να παραμετροποίησω? 9)τα ash of war τι είναι? Συγκεκριμένες κινήσεις που μπορώ μόνο λίγες φορές να κάνω αφού τα αγοράσω? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από costacurta
stcp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Πωωω. Πρεπει να κανουμε επαναληψεις και μετα διαγωνισμα τα sos! Κι εγω εχω ενα χρονο που το τερματισα κ δε θυμαμαι τιποτα, περα απο την υπεροχη διαδρομη μηνων μεχρι να φτασω στο τελος. Φοβαμαι να το ξαναπιασω... 1
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 παρα πολλες πληροφοριες παιδες και γω level 185 και δεν καταλαβαινω χριστο]
jimpsar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω τα saves από ps5 σε Pc. ? Κρίμα να τον ξεκινήσω από τη αρχή 713 lvl με 13 runs.. Thank you
Archantwn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Συνεχίζει η PS4 έκδοση να τρέχει καλύτερα στο PS5 από άποψη performance? Και εγώ αυτό σκεφτόμουν... Αλλά μάλλον θα βάλω την ps4 γιατί εκεί έχω το plat. Δεν το μετέφερε όταν μετέφερα και το save στο 5. 1
CarbonFibre Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 16 ώρες πριν, costacurta είπε Ρε παίδες συγνώμη κιόλας. Το είχα τερματίσει το παράτησα. Το έβαλα τώρα και έχω χάσει τη μπάλα να ρωτήσω κάποιον ενεργό παίκτη. 1)πως λειτουργεί το fast travel? Μόνο σταsites of grace τα χρυσά? Δηλ αν θέλω να πάω τέρμα πάνω βορρά χιόνια μόνο με πόδια πάω? 2)τα flask Tears υγείας και μάνα γιατι κάνουν refill χωρις rest? Λειτουργεί σκοτώνοντας εχθρούς ξανά αυξάνονται? 3)Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα μιμικ η τα παππετσ? Βγαίνουν μόνο σε boss? Μου βγαίνουν σε άχρωμο και όταν πατάω τετράγωνο δεν τα βγάζει 4)αν πέσω από το μεγαλύτερο ύψος με το άλογο δεν πεθαίνω? 5)επειδη είχα κάνει mage. Με το r2 δεν δίνει καμία εντολή απλά επιτίθεται σαν να κρατάω ένα μπάστουνι? Με το r1 πχ κάνει ξόρκι αναλόγως πιο έχω επιλέξιμο. Ρωτάω γιατι σε κατά να με το r1 κάνει τη γρήγορη και το r2 την βαριά επίθεση 6)η λάμπα πέραν από το αυτονόητο κάνει κάτι άλλο? 7)στον κάτω κόσμο πως πάω? Πως εμφανίζεται βασικά σε χάρτη? 8)το wondrous είναι κάτι ανάλογο με άλλα flasks αλλά μονάχα ένα? Του οποίο μπορώ να παραμετροποίησω? 9)τα ash of war τι είναι? Συγκεκριμένες κινήσεις που μπορώ μόνο λίγες φορές να κάνω αφού τα αγοράσω? 1. Ανοίγεις το χάρτη όπου βρίσκεσαι και επιλέγεις όποιο site of grace θες για fast travel. δεν είναι ανάγκη να είσαι σε site of grace 2. Οταν είσαι στο ανοιχτό χώρο και σκοτώσεις μερικούς εχθρούς σου δίνει κάποια φλάσκ πίσω 3. Αριστερά στη μέση της οθόνης σου βγάζει σαν μια μικρή διάφανη-φωτεινή πύλη όταν μπορείς να καλέσεις πνεύματα. 4. Πεθαίνεις ανάλογα το πόσο ψηλά είσαι. 5. Σωστά το κάνει. 6. Το αυτονόητο 7. R3 8. Μόνο ένα ναι.Μπορεις να κάνεις ανάμυξη τα διάφορα crystal tears που βρίσκεις και σου δίνει κάθε φορά διαφορετικό effect ανάλογα τα tears. Γίνεται σε site of grace 9. Τα βάζεις στα όπλα . Κινήσεις με κάποια εφέ ή μαγεία, bleed κλπ. Τα βρίσκεις αφού σκοτώσεις εχθρούς συνήθως και καταναλώνουν μάνα. Κουράγιο και υπομονή και θα τα ξαναθυμηθείς 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα