skiabox Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το τελείωσα και εγώ χωρίς καν να παλέψω με τη Μαλένια και με βοήθεια στο co op, για το final boss. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από Malthador 2
dekulinkgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, skiabox είπε Το τελείωσα και εγώ χωρίς καν να παλέψω με τη Μαλένια και με βοήθεια στο co op, για το final boss. Για πες τελικες εντυπωσεις.Ρωταω γιατι θυμαμαι στην αρχη ειχες μετανοιωσει για την αγορα του.
skiabox Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Για πες τελικες εντυπωσεις.Ρωταω γιατι θυμαμαι στην αρχη ειχες μετανοιωσει για την αγορα του. Καλά ναι σαν casual gamer μου είχε φανεί εξαιρετικά δύσκολο από την αρχή κιόλας το παιχνίδι. Μετά όμως και με τη βοήθεια του co op βρήκα και άλλα 2 άτομα και περάσαμε πολλά βράδια προσπαθώντας να προχωρήσουμε. Εχει δηλαδή και πολύ ενδιαφέρον το game από την άποψη του co op. 2
GrafeioTeleton Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Αναφορικά με το NG+ και τα endings Spoiler Είμαι σε NG2 και τελειώνω το "Lord of Frenzied Flame" ending. Έχω ήδη βγάλει "Age of the Stars" ending την πρώτη φορά. Μπορώ στο NG3 να βγάλω το "Elden Lord" ending ή θα χρειαστεί καινούργιο playthrough?
dekulinkgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Λογικα ηθελες να γραψεις αν στο ng2 μπορεις να κανεις το elden lord ending.Οχι δεν μπορεις.Χρειαζεται να πας σε ng3.
GrafeioTeleton Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ίσως δεν το έγραψα σωστά Spoiler 1 Playthrough - "Age of the Stars" ending NG2 - "Lord of Frenzied Flame" ending NG3 - "Elden Lord" ending Αυτό είναι το πλάνο μου. Είμαι ήδη στο τελευταίο boss στο NG2 για αυτό το ending. Το ερώτημα είναι το εξής: Αυτό το στίγμα των fingers που σου αφήνει σαν τατουάζ (στο NG2) εξακολουθεί να υπάρχει στο NG3 με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις το "Elden Lord" ending?
ilos Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Αν σε νοιάζει μόνο για τα trophies, δε χρειάζεται να κάνεις NG+ για κανένα από όλα τα endings. Κάνε backup αμέσως μετά το elden beast (μην ακουμπήσεις την Marika). Και μετά διαλέγεις κάθε φορά ποιο θες, αρκεί να έχεις κάνει τα NPC questlines τους. 2
GrafeioTeleton Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι και Όχι. Δεν μου κάθεται καλά μέσα μου να το κάνω με Backup και προτιμώ να το ξαναπαίξω. Απλά δεν βρίσκω κάποια πληροφορία σε αυτό που ζητάω. Το αστείο είναι ότι, σχεδόν, τα έχω ξεκλειδώσει όλα (ειδικά στο πρώτο walkthrought που έφαγα 120 ώρες χωρίς google). Και πάω πρόσχαρος χτες να ξεκλειδώσω το Legendary Talismans Trophie Spoiler παίρνοντας τo Radagon Icon και τσουπ τίποτα. Λέω τι φάση, αφού τα έχω μαζέψει από αυτά που λέει η λίστα. Spoiler Κοιτάω καλύτερα και είχα το Marika Scarseal αντί για το Marika's Soreseal. Έπρεπε να έβλεπες τα μούτρα μου.... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από GrafeioTeleton
Archantwn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Βγήκε Platinum (με ένα playthrough βέβαια) . Lvl 175 ξεψάχνισα νομίζω σχεδόν τα πάντα σε περίπου 120ωρες. Έχουν μείνει λίγα item από εδώ και από κει. Λίγο με χάλασε η μάχη με το elden beast. Από όλα τα boss μου φάνηκε ότι ήταν λίγο πρόχειρα φτιαγμένη. Ας το άφηναν στον Radagon. Βγήκε όταν έκανα μια δοκιμή με wing of astel +10 (spam το skill του, λόγο του όγκου του που έχει το beast) και meteorite staff, γιατί βαριόμουν να βάλω τα άλλα που είχα στο αριστερό χέρι, χωρίς χρήση spell και με tiche. Ούτε τα σωστά talisman δεν είχα. Είχα αφήσει ξεχασμένο το gold scarab. 1
Saloufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Elden Ring Patch 1.05 Adds Faster Loading Times On Xbox Series X|S Βγήκε patch που διορθώνει τα loading times στις κονσόλες της Microsoft που ήταν το λιγότερο θα έλεγα τραγικά. Όποιος θυμάται είχα συγκρίνει με την έκδοση του pc με ssd 500mb/s r/w και σε πολλά σημεία φόρτωνε πιο γρήγορα από το series X με τον Nvme 2.5gb/s r/w. Από reddit λένε από 30 δευτερόλεπτα έπεσε στα 3 με 4 το loading. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Saloufas 2
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, FCastor είπε Ειμαστε ηδη στο 10ο Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από SabotazNic
FCastor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ειμαστε ηδη στο 1ο Yap. Βασικά έκανα link όλο το playlist με Elden Ring. Ξεκαρδιστικό και ιδιαίτερα εύστοχο. 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, FCastor είπε Yap. Βασικά έκανα link όλο το playlist με Elden Ring. Ξεκαρδιστικό και ιδιαίτερα εύστοχο. 10ο* ήθελα να γράψω. Ναι, και του lost ark είναι on point, οποτε θα θεωρήσω και για τα υπόλοιπα games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα