Saloufas Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-104?utm_source=SM_Official&utm_medium=official_post&utm_campaign=Elden_Ring_Patch_104 1
petran91 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 48 λεπτά πριν, Saloufas είπε https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-104?utm_source=SM_Official&utm_medium=official_post&utm_campaign=Elden_Ring_Patch_104 Increased Colossal Swords/Colossal weapons attack speed and lowered their recovery time. Jump attack not included. Increased the two-handed attack damage of Colossal Swords/Colossal Weapons. Jump attack not included. Κατά την άποψη μου επειδή έπαιζα heavy armor (Lionels) με full STR, αυτά ήταν ήδη OP, ειδικά με mimic. Το έκαναν κι άλλο? GG
nickk0kkav Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, petran91 είπε Increased Colossal Swords/Colossal weapons attack speed and lowered their recovery time. Jump attack not included. Increased the two-handed attack damage of Colossal Swords/Colossal Weapons. Jump attack not included. Κατά την άποψη μου επειδή έπαιζα heavy armor (Lionels) με full STR, αυτά ήταν ήδη OP, ειδικά με mimic. Το έκαναν κι άλλο? GG Που να παιξεις κανα blood of river ή blasphemous blade να δεις τι σημαινει op Χωρις πλακα εχοντας πολλες ωρες με collosal sword σε συγκεκριμενους πολυ γρηγορους αντιπαλους ειχα μεγαλο θεμα . Αλλα με μερικα weapon arts κ το cold damage παλευοταν η κατασταση . Με ελαφρια οπλα (απο το λιγο που επαιξα δηλαδη ) ειχες προβλημα στους μεγαλοσωμους αντιπαλους γιατι δεν εκανες interupt τις επιθεσεις τους με τιποτα . Νομιζω οτι ηταν δικαιο οπως ηταν κ στο ng+ ειχα ενα ελαφρυ οπλο στο δεξι χερι κ ενα colossial στο αριστερο χερι με προφανες μειονεκτημα οτι δεν εχεις ασπιδα . Τωρα θα ειναι πραγματικα op τα collosial αν γινουν πιο γρηγορα . Εκτος αν η αυξηση της ταχυτητας ειναι ελαχιστη ...
ilos Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Όσο αναφορά το exploit με το carian retaliation, το madness build up, το stun και κατ'επέκταση το 2 shot με το frenzied burst με το dragon communion seal καθώς και το bleed nerf (ειδικά με rivers/double seppukku) ήταν much needed nerfs για pvp. Από την άλλη θα κάνει τα tryhard high rank invades ακόμα πιο tryhard, ΑΛΛΑ θα αναγκάσει κόσμο για να βρει άλλες creative ideas και builds. Ίσως ξαναβρούνε βέβαια τίποτα σπασμένο πάλι.😁 2
Hergal123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδια, να ρωτήσω, διάβασα στα patch notes για τον Patches (λολ) και συνειδητοποίησα οτι τερμάτισα το παιχνίδι και δεν τον εχω συναντήσει (ή δεν το παρατήρησα) γιατι δεν είχα πάει ποτε στο Murkwater cave. Πήγα αλλά δεν ήταν κανένας εκεί πέρα απο τα mobs και είχε έτοιμο και το return to the entance. Πήγα σε όλες τις τοποθεσίες που λέει το wiki Spoiler (Murkwater Cave, Volcano Manor, Mt Gemlir, Shaden Castle) , δεν τον βρήκα πουθενά. Spoiler Και στο Volcano Manor που θυμάμαι να είχα διαβάσει για την εναλλακτική του, δεν ήταν σίγουρα όταν ήμουν. Είναι απο τα NPC που εξαφανίζονται όταν τερματίσεις το παιχνίδι;
ilos Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Hergal123 είπε Καλησπέρα παιδια, να ρωτήσω, διάβασα στα patch notes για τον Patches (λολ) και συνειδητοποίησα οτι τερμάτισα το παιχνίδι και δεν τον εχω συναντήσει (ή δεν το παρατήρησα) γιατι δεν είχα πάει ποτε στο Murkwater cave. Πήγα αλλά δεν ήταν κανένας εκεί πέρα απο τα mobs και είχε έτοιμο και το return to the entance. Πήγα σε όλες τις τοποθεσίες που λέει το wiki Απόκρυψη περιεχομένων (Murkwater Cave, Volcano Manor, Mt Gemlir, Shaden Castle) , δεν τον βρήκα πουθενά. Απόκρυψη περιεχομένων Και στο Volcano Manor που θυμάμαι να είχα διαβάσει για την εναλλακτική του, δεν ήταν σίγουρα όταν ήμουν. Είναι απο τα NPC που εξαφανίζονται όταν τερματίσεις το παιχνίδι; Αν δεν ανοίξεις το σεντούκι δεν εμφανίζεται.
Charismo Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Hergal123 είπε Καλησπέρα παιδια, να ρωτήσω, διάβασα στα patch notes για τον Patches (λολ) και συνειδητοποίησα οτι τερμάτισα το παιχνίδι και δεν τον εχω συναντήσει (ή δεν το παρατήρησα) γιατι δεν είχα πάει ποτε στο Murkwater cave. Πήγα αλλά δεν ήταν κανένας εκεί πέρα απο τα mobs και είχε έτοιμο και το return to the entance. Πήγα σε όλες τις τοποθεσίες που λέει το wiki Απόκρυψη περιεχομένων (Murkwater Cave, Volcano Manor, Mt Gemlir, Shaden Castle) , δεν τον βρήκα πουθενά. Απόκρυψη περιεχομένων Και στο Volcano Manor που θυμάμαι να είχα διαβάσει για την εναλλακτική του, δεν ήταν σίγουρα όταν ήμουν. Είναι απο τα NPC που εξαφανίζονται όταν τερματίσεις το παιχνίδι; Το ίδιο είχε συμβεί και σε εμένα και Spoiler Όταν πήγα στο cave για να ανοίξω το σεντούκι βρήκα απλά το bell του. Αν δεν το έχεις συναντήσει και ολοκληρώσεις το Volcano Manor τον βρίσκεις νεκρό, όπως εγώ.
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μπορεί να έρθει κάποιος στον κόσμο μου να με βοηθήσει να βγάλω τον margit? Είμαι σε Xbox.
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Πραγματικά απορώ πως καταφέρατε να τερματίσετε το game lvl 110 μετά από 100 ώρες. Έχω φτάσει ήδη lvl 125 και είμαι στις 80 ώρες περίπου (μαζί με το χρόνο που το αφήνω ανοιχτό επειδή δεν έχει pause), έχω φάει ότι έχει βρεθεί στον δρόμο μου ως τώρα, ενώ από demigods μου έχει μείνει μόνο η Malenia, την οποία μόλις την ρίξω θα πάω για τερματισμό. Η άποψή μου είναι η ίδια με πριν: με διαφορά το πιο εύκολο Soulsborne game, το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι healing potions και παρατηρητικότητα για να φοράει τα κατάλληλα talismans κάθε φορά. Ή εγώ είμαι πάρα πολύ καλός (που δεν είμαι) ή απλά κανένα boss δεν χρειάζεται ιδιαίτερη στρατηγική για να βγει. Σε κανένα δεν πέθανα πάνω από 5-6 φορές για να το ρίξω, άντε να ζορίστηκα λίγο παραπάνω στο Castle Sol, να έπρεπε να πεθάνω 10 φορές αντί για 5 ξέρω 'γω. Δύο ερωτήσεις για να μην ψάχνω σε wikis και φάω spoilers: 1) Αναφέρθηκε πιο πριν κάποια μυστική περιοχή που ήθελε συγκεκριμένο setup για να ανοίξει. Πώς πάω εκεί, δώστε κανά hint. 2) Στο Caelid πως πάω στην βόρεια αριστερή χερσόνησο; Αυτή που είναι αριστερά από το Greyoll's Dargonbarrow.
Charismo Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, Malthador είπε Πραγματικά απορώ πως καταφέρατε να τερματίσετε το game lvl 110 μετά από 100 ώρες. Έχω φτάσει ήδη lvl 125 και είμαι στις 75 ώρες περίπου (μαζί με το χρόνο που το αφήνω ανοιχτό επειδή δεν έχει pause), έχω φάει ότι έχει βρεθεί στον δρόμο μου ως τώρα, ενώ από demigods μου έχει μείνει μόνο η Malenia, την οποία μόλις την ρίξω θα πάω για τερματισμό. Η άποψή μου είναι η ίδια με πριν: με διαφορά το πιο εύκολο Soulsborne game, το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι healing potions και παρατηρητικότητα για να φοράει τα κατάλληλα talismans κάθε φορά. Ή εγώ είμαι πάρα πολύ καλός (που δεν είμαι) ή απλά κανένα boss δεν χρειάζεται ιδιαίτερη στρατηγική για να βγει. Σε κανένα δεν πέθανα πάνω από 5-6 φορές για να το ρίξω, άντε να ζορίστηκα λίγο παραπάνω στο Castle Sol, να έπρεπε να πεθάνω 10 φορές αντί για 5 ξέρω 'γω. Δύο ερωτήσεις για να μην ψάχνω σε wikis και φάω spoilers: 1) Αναφέρθηκε πιο πριν κάποια μυστική περιοχή που ήθελε συγκεκριμένο setup για να ανοίξει. Πώς πάω εκεί, δώστε κανά hint. 2) Στο Caelid πως πάω στην βόρεια αριστερή χερσόνησο; Αυτή που είναι αριστερά από το Greyoll's Dargonbarrow. 1) Όσο μπορώ χωρίς spoilers Spoiler Στην Capital Leyndell προσπάθησε να φτάσεις όσο πιο βαθιά στη γη μπορείς. Όταν δεις boss με βωμό από πίσω προσπάθησε να διαβάσεις μηνύματα παικτών και μετά λύσε ένα γρίφο. 2) Αν έχεις φτάσει Spoiler στο Siofra River Well (που λογικά έχεις φτάσει), προσπάθησε να βρεις άλλη έξοδο από εκεί που μπήκες. Θα καταλήξεις σε αυτό το σημείο που ψάχνεις αργά ή γρήγορα. 2 1
dekulinkgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Malthador είπε Πραγματικά απορώ πως καταφέρατε να τερματίσετε το game lvl 110 μετά από 100 ώρες. Έχω φτάσει ήδη lvl 125 και είμαι στις 80 ώρες περίπου (μαζί με το χρόνο που το αφήνω ανοιχτό επειδή δεν έχει pause), έχω φάει ότι έχει βρεθεί στον δρόμο μου ως τώρα, ενώ από demigods μου έχει μείνει μόνο η Malenia, την οποία μόλις την ρίξω θα πάω για τερματισμό. Η άποψή μου είναι η ίδια με πριν: με διαφορά το πιο εύκολο Soulsborne game, το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι healing potions και παρατηρητικότητα για να φοράει τα κατάλληλα talismans κάθε φορά. Ή εγώ είμαι πάρα πολύ καλός (που δεν είμαι) ή απλά κανένα boss δεν χρειάζεται ιδιαίτερη στρατηγική για να βγει. Σε κανένα δεν πέθανα πάνω από 5-6 φορές για να το ρίξω, άντε να ζορίστηκα λίγο παραπάνω στο Castle Sol, να έπρεπε να πεθάνω 10 φορές αντί για 5 ξέρω 'γω. Δύο ερωτήσεις για να μην ψάχνω σε wikis και φάω spoilers: 1) Αναφέρθηκε πιο πριν κάποια μυστική περιοχή που ήθελε συγκεκριμένο setup για να ανοίξει. Πώς πάω εκεί, δώστε κανά hint. 2) Στο Caelid πως πάω στην βόρεια αριστερή χερσόνησο; Αυτή που είναι αριστερά από το Greyoll's Dargonbarrow. Κοιτα με τα εφοδια που σου δινει οντως ειναι απο τα πιο ευκολα soulsborne.Το εγραψα και σε προηγουμενο post,οι 3 τελευταιοι υποχρεωτικοι bosses ειναι της πλακας.Ο τελευταιος ειναι μονο σπαστικος. Η malenia ειναι με διαφορα η πιο δυσκολη του παιχνιδιου.Αν δεν σε δυσκολεψει και αυτη τοτε μηπως εισαι οντως πολυ καλος???😁
nickk0kkav Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Ενταξει η Malenia ειναι η πιο δυσκολη . Ο Mohg και ο Dragonlord placidusax μονο εμενα δυσκολεψαν ?? Καλα ειδικα τον 2ο δεν θα τον βρηκαν κ πολλοι κ ουσιαστικα μια σπασμενη κινηση εχει αλλα τα deaths ειναι deaths.. Spoiler Το laser που σε σε εχει ενα hit kill 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Αστείες ώρες, έχετε χάσει της Μαρίκας τα ματια. Χαλαρά άμα πάτε στον interactive map θα χάσετε την μπάλα με ότι έχετε αφήσει. Το πρώτο playthough μου πήρε 200+ ώρες και έχασα αρκετά πράγματα που ειλικρινά έγλειψα ότι γωνια υπάρχει στον χάρτη, η τουλάχιστον έτσι νόμιζα. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 2 hours ago, dekulinkgr said: Κοιτα με τα εφοδια που σου δινει οντως ειναι απο τα πιο ευκολα soulsborne.Το εγραψα και σε προηγουμενο post,οι 3 τελευταιοι υποχρεωτικοι bosses ειναι της πλακας.Ο τελευταιος ειναι μονο σπαστικος. Η malenia ειναι με διαφορα η πιο δυσκολη του παιχνιδιου.Αν δεν σε δυσκολεψει και αυτη τοτε μηπως εισαι οντως πολυ καλος???😁 Καλά δεν μιλάμε να κάνεις χρήση όλων των resources που σου δίνει το game, γίνεσαι τρομερά ΟP έτσι. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου rune arcs, καθόλου λάδια στα όπλα, καθόλου skills και επιλεκτικά το μιμικάκι. Με Moonveil και Dark Moon παίζω (και τα δύο στο +10) και φεύγουν τα πάντα αέρας. Μακάρι να ζοριστώ στην Malenia, θέλω λίγο challenge. 1 hour ago, nickk0kkav said: Ενταξει η Malenia ειναι η πιο δυσκολη . Ο Mohg και ο Dragonlord placidusax μονο εμενα δυσκολεψαν ?? Καλα ειδικα τον 2ο δεν θα τον βρηκαν κ πολλοι κ ουσιαστικα μια σπασμενη κινηση εχει αλλα τα deaths ειναι deaths.. Reveal hidden contents Το laser που σε σε εχει ενα hit kill Κάπου πήρε το μάτι μου για τον Mohg ότι τον προτείνουν level 130-135 or smth, εντάξει γελάω, στο 115 τον έβγαλα μόλις με την δεύτερη, απλά λίγο προσοχή όταν μπαίνει στο phase 2 θέλει. Συγχρονισμένα rolls θέλει μόνο. 1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said: Αστείες ώρες, έχετε χάσει της Μαρίκας τα ματια. Χαλαρά άμα πάτε στον interactive map θα χάσετε την μπάλα με ότι έχετε αφήσει. Το πρώτο playthough μου πήρε 200+ ώρες και έχασα αρκετά πράγματα που ειλικρινά έγλειψα ότι γωνια υπάρχει στον χάρτη, η τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Τι lvl έφτασες στις τόσες ώρες; Εμένα μου κάνει εντύπωση πως οι περισσότεροι το τελείωσαν στις 100 ώρες lvl 110, βόλτες έκοβαν στον χάρτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα