Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Μα ειναι μονο για pc δυστηχως.Θα δοκιμασω να την cheesαρω που εχω δει στο internet σαν τελευταια προσπαθεια

Γιατί πολύ απλά δεν δεκαριζεις την Tiche?! Με λίγο βοήθεια την έχει μονη της. ;)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά. Για όποιον γνωρίζει κάτι μάλλον δεν έκανα σωστά και δεν μπορώ να κάνω το quest της Fia. Η μάγισσα στον πύργο απλά με διώχνει και δεν μπορώ να ανοίξω το σεντούκι εκεί που είναι τα mimic. Τι παίζει?

Επίσης δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο που με έπιασε ένα πλάσμα και με έκαψε στο σώμα αφήνοντας σημάδια.

Μια βοήθεια?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γιατί πολύ απλά δεν δεκαριζεις την Tiche?! Με λίγο βοήθεια την έχει μονη της. ;)

Tην ειχα full αναβαθμισει αλλα κανα 2 φορες που την ειχα σχεδον νικησει την μια φορα εκανα εγω μια βλακεια,εγινα greedy δηλαδη και η αλλη φορα χτυπαγανε το κουδουνι......

Παντως την καταφερα τελικα,με cheese βεβαια καθως δεν την αντεχα αλλο.Αν συνεχισω ng+ ισως την ξαναδοκιμασω.Παντως διορθωνει καποια θεματα οπως δεν χρειαζεται να κανεις ολοκληρη διαδρομη προκειμενου να φτασεις στο boss,soυ δινει τα arts & ash summons που βοηθανε αρκετα οποτε γινεται πιο ευκολο(εξαιρεση η Malenia)

Τωρα μιας και το τελειωσα οριστικα το game ας πω την αποψη μου.Παιχνιδαρα εννοειται,δυσκολα βλέπω αλλο παιχνιδι για φετος να το ξεπερναει.Ουσιαστικα ενα soulsborne σε ψευτο open world.Τωρα τα παρακατω αρνητικα εχουν να κανουν με μια γενικη,δικη μου αποψη πανω στα soulsborne παιχνιδια:

• Δεν εννοειται να μην εχει pause το παιχνιδι.Οπως και να προσπαθει καποιος να το δικαιολογησει  δεν γινεται.Στο solo offline ειναι απλα αδικαιολογητοι.
  • Το να μην εξηγει σχεδον τιποτα στο παιχνιδι.Δεν εννοω την ιστορια του μονο,θα πω και γιαυτο,αλλα για πολλα πραγματα που συμβαινουν.Ειναι τοσο δυσκολο να αναφερει poison-rot-death buildup?
  • Οσο αφορα την ιστορια το εγραψα και σε παλιο post το 99% δεν καταλαβαινει τιποτα.Το οποιο δεν με ενοχλει καθως ειναι σχεδον απολαυση να παιζεις τα παιχνιδια αυτα αλλα παμε σε αλλο κομματι μετα το
  • immersion στο οποιο δυστηχως υστερει αρκετα.Για να καταλαβετε τι εννοω.Το τελευταιο boss απλα δεν καταλαβαινα τι ακριβως ηταν και αυτο εχει να κανει με την ιστορια φανταζομαι.(δεν εχω δει το video του vaatividya ακομα)Δεν καταλαβα την ιστορια οποτε δεν ηξερα τι πολεμουσα.Και δεν ηταν μονο αυτο το boss.Τωρα αλλο πραγμα που με χαλαει στο immersion ειναι οι εχθροι.Δηλαδη δεν μπορω να πιστεψω π.χ οτι συνηπαρχουν knights και trolls μαζι.Ειναι εκει μονο και μονο για να σε σκοτωσουν.Η σε καποιο dungeon που ξαφνικα μπαινω σε ενα δωματιο και βλεπω τα ακινητα πραγματα που ριχνουν δηλητηριο.Πως βρεθηκαν εκει?
  • Tα platform στοιχεια και στο  jump του χαρακτηρα.Περισσοτερο εννοω το να κατεβαινεις προς τα κατω και να προσπαθεις να πετυχεις τα platform που εξεχουν(εκει με τα 3 fingers & haligtree στην αρχη).Ας το διορθωσουν καπως ή πολυ απλα μην τα βαζετε καθολου.
  • Η καμερα που ορισμενες φορες ειναι οτι ναναι.Βασικα αν ειστε σε κλειστο χωρο με εχθρο που κινεται παρα πολυ γρηγορα απλα καντε unlock την καμερα.

Tωρα επειδη με πιανει ενα fatigue με τα παιχνιδια της from συνηθως ξεκιναω καπακι ng+ παιζω 2 ωρες και μετα απλα το κλεινω.Μοναδικη εξαιρεση το sekiro που το τερματισα ξανα(για το "κακο" τελος)

Μιας που ανεφερα το sekiro για μενα παραμενει το καλυτερο παιχνιδι της εταιρειας με το καλυτερο boss ,τον Genichiro.Μετα θα εβαζα το bloodborne και μετα το elden ring.Aν ειχα παιξει στην εποχη του το demon souls ειμαι σιγουρος οτι θα το ειχα πρωτο.Aα παρολο που την μισω η malenia θα ηταν φοβερη στο sekiro.Δωσε dlc βρε from.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

• Tα platform στοιχεια και στο  jump του χαρακτηρα.Περισσοτερο εννοω το να κατεβαινεις προς τα κατω και να προσπαθεις να πετυχεις τα platform που εξεχουν(εκει με τα 3 fingers & haligtree στην αρχη).Ας το διορθωσουν καπως ή πολυ απλα μην τα βαζετε καθολου.

Αυτο το κομματι που κατεβαινεις κατω ειναι μακραν το χειροτερο του παιχνιδιου . Συμφωνω οτι δε κολλαει το platforming στο elden ring . Ευτυχως που ειναι τερμα προαιρετικο κομματι .

Στο haligtree παλι στην αρχη ...δεν ειναι ακριβως platforming νομιζεις οτι με αλματα πας προς τα κατω αλλα τελικα μονο ευθεια πας κ στις διακλαδωσεις γυρνας πισω για τα items. Δηλαδη σε ξεγελαει κ εχεις cheap deaths χωρις λογο αμα πηδηξεις .Αφηνω ομως ανοικτο το ενδεχομενο να υπαρχει κ πραγματικο platforming για καποιο item που δε το δοκιμασα 

- οσο για τη καμερα εμενα δε με πειραξε αλλα πιο πολυ επειδη εχω συνηθισει απο τα προηγουμενα παιχνιδια lock on / lock off το κανω αυτοματα :P Αλλα αντικειμενικα ισχυει οπως κ στους γιγαντιους εχθρους οταν θες να βαρεσεις ποδι ή ουρα πρεπει υποχρεωτικα να κανεις lock off τη καμερα αλλιως δεν παιζει . 

Και στα υπολοιπα που λες συμφωνω εκτος απο το immersion αλλα ειναι υποκειμενικο αυτο . 

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Δεν εννοειται να μην εχει pause το παιχνιδι.Οπως και να προσπαθει καποιος να το δικαιολογησει  δεν γινεται.Στο solo offline ειναι απλα αδικαιολογητοι.

Το game έχει pause. :D Equipment, help, menu explanation. ;)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, cocous είπε

Kαλησπέρα παιδιά. Για όποιον γνωρίζει κάτι μάλλον δεν έκανα σωστά και δεν μπορώ να κάνω το quest της Fia. Η μάγισσα στον πύργο απλά με διώχνει και δεν μπορώ να ανοίξω το σεντούκι εκεί που είναι τα mimic. Τι παίζει?

Επίσης δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο που με έπιασε ένα πλάσμα και με έκαψε στο σώμα αφήνοντας σημάδια.

Μια βοήθεια?

Πολύ πιθανό.Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχεις κάνει με το πλάσμα και το κάψιμο.Τα παιχνίδια αυτά όμως είναι έτσι που μπορείς να χάσεις εύκολα κάποιο quest.

Μάγισσα στο πύργο λες τη Ranni σωστά ; Αν δεν έχεις θέμα με spoiler δες google τι μπορεί να σπάσει το quest της(το οποίο αν όντως έχασες θα είναι κρίμα γιατί είναι έπος και σε οδηγεί σε τέλεια μέρη) 

Επεξ/σία από Chocobo
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Chocobo είπε

Πολύ πιθανό.Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχεις κάνει με το πλάσμα και το κάψιμο.Τα παιχνίδια αυτά όμως είναι έτσι που μπορείς να χάσεις εύκολα κάποιο quest.

Μάγισσα στο πύργο λες τη Ranni σωστά ; Αν δεν έχεις θέμα με spoiler δες google τι μπορεί να σπάσει το quest της(το οποίο αν όντως έχασες θα είναι κρίμα γιατί είναι έπος και σε οδηγεί σε τέλεια μέρη) 

Αυτή εννοώ. Πηγαίνω στον πύργο και με διώχνει όπως επίσης δεν μπορώ να ανοίξω και το σεντούκι που προχωράει το questline. Τώρα το τι μπορεί να σπάσει το story της δεν μπορώ να το βρώ στο Google. Αν τυχόν κανείς έχει βρει κάτι ας μου το ποστάρει να το δω. Πολύ ξενερωμα. Έχω 100+ ωρες και είμαι σχεδόν 180lvl. Και η αλήθεια είναι δεν είχα σκοπό να πάω σε ng+ διότι έχω και κάποια άλλα διαμαντάκια να ασχοληθώ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cocous είπε

Αυτή εννοώ. Πηγαίνω στον πύργο και με διώχνει όπως επίσης δεν μπορώ να ανοίξω και το σεντούκι που προχωράει το questline. Τώρα το τι μπορεί να σπάσει το story της δεν μπορώ να το βρώ στο Google. Αν τυχόν κανείς έχει βρει κάτι ας μου το ποστάρει να το δω. Πολύ ξενερωμα. Έχω 100+ ωρες και είμαι σχεδόν 180lvl. Και η αλήθεια είναι δεν είχα σκοπό να πάω σε ng+ διότι έχω και κάποια άλλα διαμαντάκια να ασχοληθώ.

Η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω αν μπορείς να συνεχίσεις το quest της Fia, το οποίο συνδέεται με το quest της Ranni αν δεν κάνω λάθος, αλλά με το κάψιμο που λες στο σώμα έχεις ενεργοποιήσει το  Lord of Frenzied Flame ending  το οποίο δεν αλλάζει πλέον. Το ίδιο λάθος είχα κάνει και εγώ και έπαιξα NG+ για να κάνω και τα υπόλοιπα endings. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, RocknRolla είπε

Η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω αν μπορείς να συνεχίσεις το quest της Fia, το οποίο συνδέεται με το quest της Ranni αν δεν κάνω λάθος, αλλά με το κάψιμο που λες στο σώμα έχεις ενεργοποιήσει το  Lord of Frenzied Flame ending  το οποίο δεν αλλάζει πλέον. Το ίδιο λάθος είχα κάνει και εγώ και έπαιξα NG+ για να κάνω και τα υπόλοιπα endings. 

Επειδή το τελείωσα είπα να δώ online διάφορα που δεν μπόρεσα να εξηγήσω/βρω κι είδα τι είναι αυτό το κάψιμο επειδή το έχασα στο πρώτο run.Εκεί που νόμιζα πως έχω κανει explore τα πάντα  βλέπω πως κάπως έχασα το μισό υπόνομο(κι ποιός ξέρει τι άλλο).Αναρωτιόμουν που πήγε η Hyetta αλλά και πάλι.Θυμάμαι που και ο Shabriri έλεγε πως κάτι εχει εκεί κάτω αλλά και πάλι δεν έπιασα το hint.Έπος απλά.

Το καλό είναι πως δεν φαίνεται να έχω χάσει πολλά(οι σχεδόν 200 ώρες απέδωσαν)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, cocous είπε

Αν κανεις το quest της millicent κ το φτασεις μεχρι τελος μπορεις να ακυρωσεις το  ending που σχετιζεται με αυτον που σε εκαψε οριστικα , δε ξερω αν μετα σου μιλησει η ranni ή η fia.

Παντως αν σε ενδιαφερε να κανεις ολα τα endings σε 1 playthrough για τα achivement αυτο δε μπορει να γινει πια . Αν ακυρωσεις το ending αυτο δε μπορεις να το επαναφερεις μονο σε new plus.

Αν πας να το ακυρωσεις ετσι κι αλλιως κρατα ενα back up τα saves σε περιπτωση που δε σου μιλησουν κ εχουν σπασει τα quests των ranni / fia να τελειωνεις με αυτο μη ξανακατεβαινεις υπονομους σε ng+

9 ώρες πριν, cocous είπε

Οπα οπα . Για το σεντουκι δε θυμαμαι. Ωστοσο αυτη σε καποια φαση του quest σε διωχνει ετσι κ αλλιως . Σιγουρα εχεις κανει σωστα ολα τα προηγουμενα βηματα ? 

Εφαγες 

Spoiler

Το hostile npc του ανθρωπου / λυκου ??

Εχεις μιλησει με την

Spoiler

Κουκλα ranni ?? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Επειδή το τελείωσα είπα να δώ online διάφορα που δεν μπόρεσα να εξηγήσω/βρω κι είδα τι είναι αυτό το κάψιμο επειδή το έχασα στο πρώτο run.Εκεί που νόμιζα πως έχω κανει explore τα πάντα  βλέπω πως κάπως έχασα το μισό υπόνομο(κι ποιός ξέρει τι άλλο).Αναρωτιόμουν που πήγε η Hyetta αλλά και πάλι.Θυμάμαι που και ο Shabriri έλεγε πως κάτι εχει εκεί κάτω αλλά και πάλι δεν έπιασα το hint.Έπος απλά.

Το καλό είναι πως δεν φαίνεται να έχω χάσει πολλά(οι σχεδόν 200 ώρες απέδωσαν)

Το game είναι τρομερό όντως, όχι πως περίμενα κάτι διαφορετικό από την εταιρία. Το ότι δεν έχει quest log και απλά σε κατευθύνουν οι npc με hints μου άρεσε πολύ γιατί δίνει ένα γοητευτικό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε αρκετά σημεία μετά από αρκετό ψάξιμο, ότι δεν έβρισκα είδα λύσεις σε κάποιο βίντεο ή άρθρο, αλλά δεν αλλάζω γνώμη για το αποτέλεσμα.

Σχεδόν διπλάσιες ώρες από εμένα, κάπου στις 120-130 ήμουν εγώ. Όπως επίσης σε Ng+ ήταν επίσης πολύ διασκεδαστικό, λόγω του εξοπλισμού, που είσαι ήδη δυνατός και φυσικά εξερευνείς με άλλον αέρα, γιατί γνωρίζεις πλέον που πας και πως πολεμάς.  Το μόνο From software που έπαιξα σε Ng+ ήταν το bloodborne, τόσο πολύ μου άρεσε :D

Δημοσ.

Πάντως για την πλατίνα εγώ κάνω 3ο playthrough τώρα, το πρώτο ήταν με το βασικό ending, στο δεύτερο έκανα το q της ranni με οδηγο από youtube, και στο 3ο που τελειώνω τώρα κάνω το ending με το fire.

Έχοντας δει ότι ήθελα να δω στο πρώτο Playthrough, σκοτώνοντας όλα τα Major bosses κτλ, τα 2 τελευταία playthrough μου πήραν σύνολο κανένα 5ωρο, και αυτά τα έκανα επειδή μετά το τέλος δεν μπορούσα να πάρω συγκεκριμένα achievements. Στην ουσία τρέχω και προσπερνάω τα πάντα πηγαίνοντας απλά στα σημεία ενδιαφέροντος. Γενικά δεν είναι τόσο ζόρι να πατήσεις begin new journey, φάνταζε πολύ ταλαιπωρία πριν το κάνω, αλλά δεν είναι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran91 είπε

Πάντως για την πλατίνα εγώ κάνω 3ο playthrough τώρα, το πρώτο ήταν με το βασικό ending, στο δεύτερο έκανα το q της ranni με οδηγο από youtube, και στο 3ο που τελειώνω τώρα κάνω το ending με το fire.

Έχοντας δει ότι ήθελα να δω στο πρώτο Playthrough, σκοτώνοντας όλα τα Major bosses κτλ, τα 2 τελευταία playthrough μου πήραν σύνολο κανένα 5ωρο, και αυτά τα έκανα επειδή μετά το τέλος δεν μπορούσα να πάρω συγκεκριμένα achievements. Στην ουσία τρέχω και προσπερνάω τα πάντα πηγαίνοντας απλά στα σημεία ενδιαφέροντος. Γενικά δεν είναι τόσο ζόρι να πατήσεις begin new journey, φάνταζε πολύ ταλαιπωρία πριν το κάνω, αλλά δεν είναι.

Και εγω καπως ετσι.Στο 1ο playthrough εκανα το quest της raani και τωρα μενουν τα αλλα δυο.Τωρα δοκιμασα τον tree sentinel και τον morgot,τους  εβγαλα με την πρωτη και χωρις summon.Λογικα ειμαι λιγο op για την αρχη του game.Στην αρχη ελεγα δεν θα ξαναπαιξω αλλα επειδη ειναι οντως γρηγορο λογικα θα τα ασχοληθω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Και εγω καπως ετσι.Στο 1ο playthrough εκανα το quest της raani και τωρα μενουν τα αλλα δυο.Τωρα δοκιμασα τον tree sentinel και τον morgot,τους  εβγαλα με την πρωτη και χωρις summon.Λογικα ειμαι λιγο op για την αρχη του game.Στην αρχη ελεγα δεν θα ξαναπαιξω αλλα επειδη ειναι οντως γρηγορο λογικα θα τα ασχοληθω.

Είναι πολύ γρήγορο και είσαι πολύ OP στο 2ο ειδικά Playthrough.. Με summon φεύγουν όλα first try, ίσως το τελευταίο είναι λίγο δύσκολο.

Κι εγώ μόλις το τερμάτισα την πρώτη φορά είπα τέλος, αλλά μετά πραγματικά δεν έβρισκα τι να παίξω μετά από αυτό το έπος, οπότε το ξαναέβαλα στην κονσόλα για την πλατίνα :D

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran91 είπε

Είναι πολύ γρήγορο και είσαι πολύ OP στο 2ο ειδικά Playthrough.. Με summon φεύγουν όλα first try, ίσως το τελευταίο είναι λίγο δύσκολο.

Κι εγώ μόλις το τερμάτισα την πρώτη φορά είπα τέλος, αλλά μετά πραγματικά δεν έβρισκα τι να παίξω μετά από αυτό το έπος, οπότε το ξαναέβαλα στην κονσόλα για την πλατίνα :D

Ειναι καποια παιχνιδια που οταν τα τερματιζεις δεν εχεις τι να παιξεις ή νιωθεις οτι ολα τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι μετρια σε σχεση με αυτο.Τελευταια φορα που το επαθα αυτο ηταν με το botw.Το elden ring πραγματικα απο την μερα που βγηκε το επαιζα καθε μερα τουλαχιστον 2 ωρες.Χθες ηταν η πρωτη μερα που δεν ανοιξα καθολου την κονσολα.Εκανα αποτοξινωση με το switch βεβαια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...