skiabox Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, abcd1234 είπε Τέλος επιτέλους 155 ώρες, αν δεν υπήρχε η malenia θα ήταν 20 λιγότερες Από ποιο level και πάνω κυκλοφορείς σχετικά άνετα στο παιχνίδι;
AlgorZeus Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, skiabox είπε Από ποιο level και πάνω κυκλοφορείς σχετικά άνετα στο παιχνίδι; Όσο υψηλό και να είσαι επίπεδο όλο και κάτι μπορεί να σε σκοτώσει... Πάντα πρέπει να έχεις το νου σου😁
SabotazNic Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, skiabox είπε Όχι λέω αυτόν που προσφέρει στο σπιτάκι λίγο πριν τον Margit. Στον Margit πήγα μαζί με ένα παλικάρι που έχει τελειώσει σχεδόν το game και πάλι χάσαμε. Συμπέρασμα. Θέλει να πας τουλάχιστον με άλλους 2. 1η φορα σε games της From Software? Συμπερασμα: Αν χανεις καπου, τοτε μαλλον πρεπει να πας πρωτα καπου αλλου
nickk0kkav Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, skiabox είπε Από ποιο level και πάνω κυκλοφορείς σχετικά άνετα στο παιχνίδι; Λαθος παιχνιδι . Εχω χασει επειδη πηγα να το παιξω ανετος οταν επεστρεψα σε περιοχη που την ειχα πρωτο επισκεφτει με γυρω στα 50 level λιγοτερα
Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, NickTG είπε Αυτή δηλαδή είναι από τις εκφράσεις που πρέπει να έχεις native τα αγγλικά ή αγκαλιά το google? Ναι.Εκτός αν νομίζεις πως η πλειοψηφία εδώ ξέρει την έννοια.Δεν μιλάω για μετάφραση κατά λέξη αλλά την έννοια.
nickk0kkav Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μια ερωτηση : Υπαρχει λογος να κανεις dual wield ακριβως το ιδιο weapon ?? Εκτος απο το οτι δειχνεις φοβερος δηλαδη Ρωταω γιατι ειμαι ng+ πιο πολυ για τα boss weapons αν αξιζει να παρω καποιο 2η φορα
Charismo Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Μια ερωτηση : Υπαρχει λογος να κανεις dual wield ακριβως το ιδιο weapon ?? Εκτος απο το οτι δειχνεις φοβερος δηλαδη Ρωταω γιατι ειμαι ng+ πιο πολυ για τα boss weapons αν αξιζει να παρω καποιο 2η φορα Γενικά με powerstancing κάνεις παραπάνω damage αν κάνεις land και τα δύο hits. Σε guides έχω διαβάσει κάνεις από x1.50 μέχρι x1.85 του damage, ανάλογα με το όπλο σε μικρότερο χρονικό διάστημα από δύο R1s. Επίσης απ'όσο ξέρω κερδίζεις και σε bleed buildup κτλ. αν έχει effects το weapon. Για το δεύτερο δεν είμαι τόσο σίγουρος. 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) I am tarnished,of the lands between and i have never known victory..... Ασε μας μωρε malenia. Περα απο την πλακα ομως πλεον εμαθα το 1ο της phase καλα και μπορω να την παω στο 2ο.Εκει με σκοτωνει στο αρχικο attack αλλα πιστευω πως θα την βγαλω επιτελους. Περισσοτερο μου εχει σπασει τα νευρα ο tree sentinel πριν τον malekith.Eιναι οptional βεβαια αλλα 2 φορες που τον προσπερασα μου εριξε μια αφου ειχα περασει το fog gate με αποτελεσμα να μου ριξει την ενεργεια οποτε μετα απλα dead Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από dekulinkgr 1
skiabox Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Αυτή η στρογγυλή τράπεζα τι φάση; Τι ρόλο παίζει αυτό το δωμάτιο; Επίσης όταν είσαι εκεί και ανοίγεις map για κάποιο λόγο φαίνεται μόνο αυτό το σημείο.
petran91 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε εχει σπασει τα νευρα ο tree sentinel πριν τον malekith Ακριβώς αυτό και σε μένα. Μετά από 10 tries τον προσπέρασα, έβγαλα τον malakath first try, και ξαναγύρισα για τον sentinel μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού.
AlgorZeus Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Πριν από 2-3 ημερες ξάπλωσα τον χοντρομπαλά στο festival και χθες μπήκα για πρώτη φορά στην Nokron, Τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι... Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος με το παιχνίδι 🥳 5
petran91 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, skiabox είπε Αυτή η στρογγυλή τράπεζα τι φάση; Τι ρόλο παίζει αυτό το δωμάτιο; Είναι το κεντρικό hub του παιχνιδιού φαντάσου. Εκεί μπορείς να κανεις αναβαθμίσεις στα όπλα σου στα spirit ash σου και να αγοράσεις διαφορα items αργότερα. 7 ώρες πριν, skiabox είπε Επίσης όταν είσαι εκεί και ανοίγεις map για κάποιο λόγο φαίνεται μόνο αυτό το σημείο. Κανεις zoom out και φαίνεται και ο υπόλοιπος χάρτης.
zeke Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 11/4/2022 στις 9:03 ΠΜ, nickk0kkav είπε Μια ερωτηση : Υπαρχει λογος να κανεις dual wield ακριβως το ιδιο weapon ?? Εκτος απο το οτι δειχνεις φοβερος δηλαδη Ρωταω γιατι ειμαι ng+ πιο πολυ για τα boss weapons αν αξιζει να παρω καποιο 2η φορα Με τα αναλογα affinities και attributes μπορεις να πετυχεις εναν πολυ cancerous συνδιασμο. 😅 Γι'αυτο εχει πολυ ζουμι με τα διαφορετικα builds που μπορεις να κανεις... 1
jimtriol Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, zeke είπε Με τα αναλογα affinities και attributes μπορεις να πετυχεις εναν πολυ cancerous συνδιασμο. 😅 Γι'αυτο εχει πολυ ζουμι με τα διαφορετικα builds που μπορεις να κανεις... Σωστός, σε όλα τα παιχνίδια της fromsoft όλα τα builds είναι viable αρκεί να τα κανεις σωστα.Είναι ανάλογα το πώς θέλει να παίξει ο καθένας, δεν υπάρχει το τέλειο όπλο ή το καλύτερο..Είναι τι σε βολεύει Εγώ παίζω με dual shimitars από την αρχή του παιχνιδιού και έτσι θα το πάω μέχρι τέλους.Το κάνει πιο δύσκολο χώρις ασπίδα αλλά κάνω πολύ damage και σε pvp στηρίζομαι πιο πολύ στη ταχυτητα του build στο να καταφέρω run dual attacks σε τύπους με τίγκα poise και θεορατες σπαθαρες...Τα πάντα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους αλλά το βασικό είναι να επιλέξεις αυτό που είναι fun για σένα και μετά σε ng+ να πειραματιστείς και με άλλα πράγματα αν θες Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από jimtriol
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Λεβελ 655 και συνεχιζω για το ανωτατο χεχε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα