Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AlgorZeus είπε

Πραγματικά το παιχνίδι το απολαμβάνω. Παίζω και coop με το γιο μου κάποια βραδιά, ο οποίος καθαρίζει τα περισσότερα για μένα😁. Τα προηγούμενα λόγο υψηλής δυσκολιας με αποθουσαν, αλλά στο elden έδωσα την ευκαιρία στον εαυτό μου κατάλαβα τη φιλοσοφία και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, κάνοντας παράλληλα εκατοντάδες ερωτήσεις στο γιό μου...🤣 Έχω κλείσει γύρω στις εκατό ώρες και συνεχίζω, έχοντας πολλά να μάθω ακομα🤓

Έτσι είναι οι σωστοί πατεράδες.😁 Ελπίζω να μην σας έχω κάνει invade και να σας έχω σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ilos είπε

Έτσι είναι οι σωστοί πατεράδες.😁 Ελπίζω να μην σας έχω κάνει invade και να σας έχω σπάσει τα νεύρα.

Χαχαχα...4-5 που βρέθηκαν στο δρόμο μας τους έριξε τ'αγορι μου...εγώ μένω πάντα πίσω με τα γυναικόπαιδα 😁 πλέκω κάλτσες και σωβρακα για τους φαντάρους...

Πέρα από την πλάκα, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τις γνώσεις σας και το μεράκι που έχετε για τα games κάνετε και εμάς τους μη γνώστες σοφότερους 👍

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά το Mimic nerf πότε έγινε ; Ρωτάω καθώς και προν 3 μέρες που έπαιξα τελευταία φορά το Mimic μου φάνηκε πανίσχυρο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chocobo είπε

Παιδιά το Mimic nerf πότε έγινε ; Ρωτάω καθώς και προν 3 μέρες που έπαιξα τελευταία φορά το Mimic μου φάνηκε πανίσχυρο.

Μερικές ημέρες μετά το release. Σκέψου ότι κι εγώ δεν το πρόλαβα pre-nerf και έχει μερικές εβδομάδες που βρήκα το mimic στο πρώτο playthrough.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Chocobo είπε

17 Μαρτίου με το 1.03 patch.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, petran91 είπε

Έχω φάει σοβαρό σκάλωμα στο Godskin Duo. Είμαι 113lvl μια φορά το έφτασα κάτω από τη μέση...

Δοκίμασα τα πάντα. Sleep, bleed, διάφορους συνδιασμούς weapon + shield + arrows, πάντα wipe. Πήρα και +10 το mimic. Είχα απελπιστεί. 
Είδα ότι αν πάω να μπω από άλλη είσοδο έχει να πατήσω summon έναν άλλον κύριο (με Κ κεφαλαίο θα προσθέσω) όπου τελικά το έκανα στο 2o try.  Τέτοιο κόλλημα δεν έχω ξαναφάει...

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως εμαθα το skill της malenia που λεγατε.Πραγματικα δεν ξερω αν μπορεσω να την βγαλω ποτε εφοσον και guard να κανεις παλι λειτουργει το skill της.

Μου φαινεται θα συνεχισω το main story και μπορει να την ξαναδοκιμασω πριν το τερματισμο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Δυστηχως εμαθα το skill της malenia που λεγατε.Πραγματικα δεν ξερω αν μπορεσω να την βγαλω ποτε εφοσον και guard να κανεις παλι λειτουργει το skill της.

Μου φαινεται θα συνεχισω το main story και μπορει να την ξαναδοκιμασω πριν το τερματισμο.

Με το που την δεις στον αερα τρεχεις στην αντιθετη κατευθυνση, στο δευτερο χτυπημα το ιδιο και στο τριτο κανεις roll στην κατευθυνση που ερχεται. 

Εγω στο ng+ δεν θελω να την σκοτωσω, ειναι το αγαπημενο μου boss :P 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Θεωρητικα δε θελει guard μονο rolls για αυτο την εκαναν ετσι . 

Απο την αλλη μπορεις να τη βγαλεις με online coop οπως εγω :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Βγάλε Tiche, πάρε κάτι με bleed και Bloodborne her ass. Έχει χαμηλό poise οποτε άμα την gangbang δεν προλαβαίνει να κλάσει. ;)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petran91 είπε

Δοκίμασα τα πάντα. Sleep, bleed, διάφορους συνδιασμούς weapon + shield + arrows, πάντα wipe. Πήρα και +10 το mimic. Είχα απελπιστεί. 
Είδα ότι αν πάω να μπω από άλλη είσοδο έχει να πατήσω summon έναν άλλον κύριο (με Κ κεφαλαίο θα προσθέσω) όπου τελικά το έκανα στο 2o try.  Τέτοιο κόλλημα δεν έχω ξαναφάει...

Πραγματικα διαβάζω συνεχώς για άτομα που βρήκαν πρόβλημα με Godskin Duo και απορώ γιατί το έφαγα στο πρώτο try χωρίς να ξέρω καν ότι έμπαινα σε boss room. Με μιμικ (μετα νερφ) +10. Αρχίζω και καταλαβαίνω πόσο imbalanced και easy mode πρεπει να έγινε το παιχνίδι για εμένα απ' όταν πήρα Blasphemous blade. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Πραγματικα διαβάζω συνεχώς για άτομα που βρήκαν πρόβλημα με Godskin Duo και απορώ γιατί το έφαγα στο πρώτο try χωρίς να ξέρω καν ότι έμπαινα σε boss room. Με μιμικ (μετα νερφ) +10. Αρχίζω και καταλαβαίνω πόσο imbalanced και easy mode πρεπει να έγινε το παιχνίδι για εμένα απ' όταν πήρα Blasphemous blade. 

Μήπως άλλαξε τίποτα με κάποιο patch? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με δυσκόλεψε τόσο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...