AlgorZeus Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, skiabox είπε Χαχα... Θάνατος με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο... Μέχρι και ένα πρόβατο με σκότωσε ένα βράδυ 😋
Saloufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 New Elden Ring Patch Buffs a Boss Who Got Accidentally Nerfed Είπα και εγώ, μέχρι και ng++++ που πήγα τον έβγαλα χωρίς καν να προλάβει να περάσει σε 2 φάση! Η επικότερη μάχη του παιχνιδιού για μένα.
petran91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Έχω φάει σοβαρό σκάλωμα στο Godskin Duo. Είμαι 113lvl μια φορά το έφτασα κάτω από τη μέση...
Charismo Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 46 λεπτά πριν, petran91 είπε Έχω φάει σοβαρό σκάλωμα στο Godskin Duo. Είμαι 113lvl μια φορά το έφτασα κάτω από τη μέση... Από τα πιο ενοχλητικά bosses για solo. Είναι και οι δύο αδικαιολόγητα aggressive και γρήγοροι. Όταν ο χοντρός αρχίζει και στιφογυρίζει σαν τον οδοστρωτήρα αν δεν είσαι καλά τοποθετημένος χαιρετάς. Επειδή θεωρώ τα duo bosses δύσκολο να τα κάνουν balanced και το συγκεκριμένο duo είναι περίτρανο παράδειγμα, εγώ χρησιμοποίησα mimic tear και το έβγαλα με τη μια. Είναι το ιδανικό distraction για να σε αφήσουν έστω και λίγο σε ησυχία και να τους χώσεις ευκολότερα. 1
petran91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Charismo είπε εγώ χρησιμοποίησα mimic tear Μα πάντα με mimic tear προσπαθώ κι εγώ:P Χωρίς αυτό δεν το φτάνω ούτε στη μέση.. Είδα κάτι "κομπίνες" τώρα με sleep και θα το προσπαθήσω αργότερα.. 1
nickk0kkav Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, petran91 είπε Μα πάντα με mimic tear προσπαθώ κι εγώ:P Χωρίς αυτό δεν το φτάνω ούτε στη μέση.. Είδα κάτι "κομπίνες" τώρα με sleep και θα το προσπαθήσω αργότερα.. Εγω ημουν μεγαλυτερο level απο εσενα αλλα δε με ταλαιπωρησε πολυ . Δες πρωτα ποιον βαραει το mimic κ πηγαινε βαρα τον κ εσυ . Με το που τον ριξεις ντου κ οι δυο στον 2o για να τον κανετε disrupt
Saloufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Το Mimic τι level το έχεις? Και εγώ δεν θυμάμαι να με δυσκόλεψαν, 2η ή 3η προσπαθεια και βγήκαν.
petran91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Εγω ημουν μεγαλυτερο level απο εσενα αλλα δε με ταλαιπωρησε πολυ . Δες πρωτα ποιον βαραει το mimic κ πηγαινε βαρα τον κ εσυ . Με το που τον ριξεις ντου κ οι δυο στον 2o για να τον κανετε disrupt Παίζω strength build με βαρύ 2h weapon. Μάλλον εκεί το χάνω. 11 λεπτά πριν, Saloufas είπε Το Mimic τι level το έχεις? Και εγώ δεν θυμάμαι να με δυσκόλεψαν, 2η ή 3η προσπαθεια και βγήκαν. +5 είναι νομίζω
nickk0kkav Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, petran91 είπε Παίζω strength build με βαρύ 2h weapon. Μάλλον εκεί το χάνω. +5 είναι νομίζω Με βαρυ οπλο κ οι δυο στον ιδιο το εχετε ευκολα το stagger . Και εγω κατι τετοιο παιζω . Το mimic αμεσα να το πας στο +10
petran91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, nickk0kkav είπε Το mimic αμεσα να το πας στο +10 Μπορει να το εχω και +8 δεν θυμαμαι καθολου τωρα. Θα το κοιταξω μολις γυρισω παντως ναι. 1
jimtriol Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πιο σπαστικό στο παιχνίδι είναι οι μεγάλες αρκούδες.Μακελευω κάθε λογής boss νιώθοντας ανίκητος πλέον μετά από 60 ώρες+και καλπαζω φουσκωμένος από περηφάνεια στο δάσος και τσουπ αρκούδα 🐻 κρυμμένη στο ξέφωτο να μου προκαλεί πανικό και panic rolls και να κολλάω στα κούτσουρα και στις φυλλωσιές ανυπεράσπιστος σε συνδιασμό με τα frame drops.Μιλαμε για πολλά καντήλια 6 ώρες πριν, AlgorZeus είπε Χαχα... Θάνατος με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο... Μέχρι και ένα πρόβατο με σκότωσε ένα βράδυ 😋 Κλασική τρόλια για πολλά καντήλια..Ξέρεις τι είναι να είσαι ένα hit μακρυά από το να βγάλεις boss που παλεύεις ώρα και ξαφνικά ένας τράγος από το πουθενά που βρίσκεται στο κάμπο να στη ρίχνει στο λωκο και να χάνεις..😂😂😂😂 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από jimtriol
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Guys σε bosses που θέλετε aggro τότε Crystalian ftw! Σε bosses που θέλετε pure dmg τότε Tiche. Το Mimic δεν λέει πολλά πια. Για τις αρκούδες συμφωνώ, πολύ σπάσιμο, αλλα υπάρχει ένα sweet spot για charged attack και visceral. 1
AlgorZeus Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Guys σε bosses που θέλετε aggro τότε Crystalian ftw! Σε bosses που θέλετε pure dmg τότε Tiche. Το Mimic δεν λέει πολλά πια. Για τις αρκούδες συμφωνώ, πολύ σπάσιμο, αλλα υπάρχει ένα sweet spot για charged attack και visceral. Μιας και αναφερεις τα summons, μου 'ρθε φλασάκι ότι έχω κολλήσει λιγάκι.Δεν έχω βρει κανένα απ'αυτα που περιγράφεις.... Πραγματικά το παιχνίδι το απολαμβάνω. Παίζω και coop με το γιο μου κάποια βραδιά, ο οποίος καθαρίζει τα περισσότερα για μένα😁. Τα προηγούμενα λόγο υψηλής δυσκολιας με αποθουσαν, αλλά στο elden έδωσα την ευκαιρία στον εαυτό μου κατάλαβα τη φιλοσοφία και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, κάνοντας παράλληλα εκατοντάδες ερωτήσεις στο γιό μου...🤣 Έχω κλείσει γύρω στις εκατό ώρες και συνεχίζω, έχοντας πολλά να μάθω ακομα🤓 8
malias4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δηλαδη το νερφαρανε το mimic ? Kαι μολις το πηρα ρε μπου χου χου 😒
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, malias4 είπε Δηλαδη το νερφαρανε το mimic ? Kαι μολις το πηρα ρε μπου χου χου 😒 Καλύτερα, πριν το έκανες summon και απλά καθόσουν στην γωνια με pop corn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα