Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

@skiabox  δες και στο youtube τον vaatividya ,ειδικο των souls .Εχει βγαλει video για να γινεις op στην αρχη.Το παιχνιδι στην αρχη θα σου σπαει τα νευρα αλλα οσο το μαθαινεις και θα καταλαβαινεις καλυτερα καποια πραγματα θα το λατρεψεις.

Τοσο δυσκολα ρε παιδια ειναι η Malenia??Ειμαι στην περιοχη της και λογικα κοντευω να την συναντησω.

Αντε να το τερματισω να γραψω την γνωμη μου,η οποια ομως θα ειναι η γενικη μου αποψη για τα souls,που δυστηχως πλεον κουραζει-εχει κορεστει.

Αυτός είναι για προχωρημένους.

Εγώ είμαι εδώ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Η περιοχη ειναι οντως hardcore.Ειδικα στην αρχη στο δεντρο αλλα και οι καταραμενοι zombie scarlet rot που σε εχουν one hit αμα σε αγκαλιασουν.Βεβαια με διαφορα το καλυτερο μερος για farming.

Τωρα φανταζομαι-η λογικη λεει οτι και η malenia θα σε ριχνει scarlet rot.Λογικα αυτο θα εννοειται.Το βιντεο δεν το εχω δει για να αποφυγω spoilers .Αν τα βρω σκουρα ομως θα του ριξω μια ματια.

Βασικά τρολια ήταν, καθώς ο τύπος στο βίντεο είναι level 1 με ένα βρακί και κάνει συνεχόμενα parry. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2022 στις 7:08 ΜΜ, skiabox είπε

Εξυπνη επιχειρηματική κίνηση θα ήταν να βάλει ρυθμιστή δυσκολίας.

Ξέρεις τι είναι να έχεις δώσει 70 ευρώ και να έχεις παίξει μόνο μισή ώρα επειδή ο πρώτος εχθρός στο άλογο σε σκοτώνει με 2-3 χτυπήματα;

Ρε φίλε τι λες; Αυτό είναι το νόημα αυτού του παιχνιδιού. Γιατί να έχει difficulty levels (που φανταζομαι εχει, μεχρι New Game Plus 7)

Να το πω και αλλιώς:

Το πρώτο playthrough είναι το Easy mode, οπως στο Bloodborne. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.

Σχετικα με τη δυσκολια του Elden Ring πρεπει να πουμε για τους αρχαριους οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ . Αποφευγεις οσους μπορεις για φτασεις στο επομενο grace / checkpoint. Και προφανως αν χασεις σε boss δε θα κατσεις να τους ξαναφας ολους απο την αρχη . Αν και βεβαια στο elden ring εχεις τα statue of marika κ δε σε βγαζει ποτε πολυ μακρυα (σε σχεση με τα προηγουμενα souls) 

Σκοπιμα υπαρχουν μερικοι overpowered εχθροι μοιρασμενοι μεσα στις πιστες . Επειδη τον βλεπεις μπροστα σου δε σημαινει οτι μπορεις να τον ριξεις 

Προφανως ετσι βεβαια θα χασεις πολλα items , αλλα οταν εισαι πιο δυνατος μπορεις να επιστρεψεις κ να εξερευνησεις . Ειδικα στα caves μου εχει τυχει να μην εχω τους απλους εχθρους να με εχουν παρει στο κυνηγι κ να βγει το boss με τη πρωτη . Ετσι ειναι στημενο το παιχνιδι. 

Και φυσικα απο την αλλη πλευρα οτι καταφερες κουτσα στραβα να φτασεις στο boss δε σημαινει οτι μπορεις κ να τον φας . 

Και επιπλεον ακομα κ αν εισαι πολυ μεγαλυτερο level αν κανεις παλαβομαρες σε ριχνουν ανετα . 

Πολυ βασικα για τους αρχαριους 

1) να βρειτε ασπιδα με 100% damage reduction κ να μαθετε να παιζετε με αυτη . Ενταξει αναγκαστηκα θα μαθετε κ τα rolls αλλιως δεν θα πατε μακρυα αλλα αρχιστε απο το σωστο μπλοκαρισμα κ τα αλλα θα ερθουν 

2) μαθετε διαχειριση της stamina . Υπολογιστε ποσα χτυπηματα μπορειτε να κανετε με το οπλο σας . Οταν δεν δεχεστε επιθεση κατεβαστε την ασπιδα για να γεμισει πιο γρηγορα η stamina . Τα melee class ανεβαστε endurance , αμα μεινεις απο stamina λιγο health παραπανω δε θα σε σωσει

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνιδι για μενα δεν θελει guide ακομα και στην πρωτη επαφη. 

Αυτο που θελει ειναι να αναγνωρισεις την ιδιαιτεροτητα του και να προσαρμοστεις σε αυτη. 

Για παραδειγμα, ειναι δυσκολο να βρεις παιχνιδι που με το που ξεκινας θα βρεις εναν εχθρο που σε εχει για πλακα και πρεπει να ανεβεις καμποσα lvl να τον φας. Η δυσκολια τους και τα lvl των εχθρων αυξανονται σταδιακα. Επισης, κακα τα ψεμματα, στην συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων οι απλοι εχθροι δεν ειναι τιποτα παραπανω απο cannon fodder. Ειναι εκει μονο και μονο για να πεθανουν, να μαθεις τα skills σου κτλ. Στο elden ring, οι εχθροι ειναι εκει για να σε σκοτωσουν. Οτι lvl και να εισαι, μπορει να σε σκοτωσει ο οποιοσδηποτε με το παραμικρο λαθος. 

Απλα, οταν το 99% των παιχνιδιων ειναι οπως εξηγησα παραπανω, λογικο ειναι να βρισκεις τοιχο σε κατι που εχει τελειως διαφορετικη προσεγγιση. Τωρα αν καποιος δεν εχει την υπομονη, δεν θα ευχαριστηθει το παιχνιδι.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παντως δυσκολο η ευκολο αν το τερματισω δεν ξαναπαιζω μιγιαζακηgame με το τιποτα 😂 Θα κρατησω το steelbook του διπλα στο xbox την αφισα μου κ τα σεα μου οκα ενθυμια πολεμου αλλα οχι αλλο you died ρεεε Ξυπναω κοιμαμαι βλεπω στον υπνο μου bloodhoundfang ,sites of grace και δρακους

Επισης πιστευω δεν ειναι παιχνιδι να το παιζεις μια ωρα το σου κου. Πρεπει να αφιερωσεις τα ολα σου αλλιως το ξεχνας. 

Ειναι υπεροχο παντως, απιστευτα πανεμορφο και τεραστιο !!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, abcd1234 είπε

ρε τι παίζει με malenia

πραγματικά το πιο bullshit boss στην ιστορία των souls, ποιος σχεδίασε αυτό το πράγμα

Aμα πηγες under-leveled char/summon στην πιο "δύσκολη" περιοχή δεν σου φταίει η κοπέλα που σε έχει σαπίσει στις φάπες αλλα ούτε και οι devs. :P Επίσης παίζει και npc summon extra εκεί άμα έχεις κάνει το απαιραίτητο quest, οποτε βγάλε και τα δυο και κάτσε στην γωνια και πετα πέτρες. :P

Bs φάση είναι το meteor attack του Redahn για παράδειγμα που σε one shot με vigor 60. :D

• Like 1
Δημοσ.

Εχω φτασει πριν τον τελευταιο αρχηγο σε ng+. Πως θα το κανω να βγαλω τα δυο τροπαια των εναλλακτικων τερματισμων χωρις να ξαναπαιξω το παιχνιδι απο την αρχη;

Δημοσ.
Στις 1/4/2022 στις 9:25 ΜΜ, Chocobo είπε

Παιδιά απορία που φαρμάρετε ; Έχω βρεί 2 σποτάκια.Το πρώτο ήταν στην αρχή του παιχνιδιού που έκανα teleport απο limgrave -> caelid Bestial Sanctum και οι εχθροί έδιναν 1050+- xp.Το δεύτερο η σπηλιά πέραν απο την έρημο που πολεμάς τον Radahn όπου οι εχθροί δίνουν μεταξύ 1000–2800 ανάλογα αν έχεις και xp boost.

Απλά βλέπω κόσμο με 60 ώρες και είναι ήδη παραπάνω λεβελ απο μένα που είμαι 115 με 111 ώρες gaming.Πρέπει να έχω χάσει κάποιο πολύ καραμπινάτο μέρος παρόλο που ψάχνω τα πάντα.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αυτή πήγα και πήγα από level 47 σε 53 σε λιγότερο από μια ώρα.

Δημοσ.
38 minutes ago, polakis21 said:

Εχω φτασει πριν τον τελευταιο αρχηγο σε ng+. Πως θα το κανω να βγαλω τα δυο τροπαια των εναλλακτικων τερματισμων χωρις να ξαναπαιξω το παιχνιδι απο την αρχη;

Save στο cloud ή σε usb πριν από τον τελευταίο αρχηγό. Μηδενίζεις και μετά φορτώνεις το save. Στο Bloodborne έτσι το έκαναν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...