malias4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Ρε κ εγω το πηρα λιγο μετα που βγηκε λογω hype κ ας μην ειχα ξαναπαιξει καθολου τετοιου στυλ παιχνιδι. Μαλιστα το πηρα κουτατο που ελεγα να φυγει σε 1-2 μερες αγγελια 😂 Τελικα ειμαι περιπου στις 60 ωρες κ εχω πορωθει πολυ! Βεβαια κοιταω youtube βοηθεια αν κολλησω καπου αλλα δεν νιωθω καθολου ασχημα γιαυτο 😁 Επισης για τα κ@@λοπαοδα τους πρωτους δυσκολους εχθρους στην αρχη που βαρεθηκα να διαβαζω το you died τωρα που εχω ανεβει λεβελ παω μια βολτιτσα κ τους ξαπλωνω κατω καθε μερα !!! Με πλατυ χαμογελο στο προσωπο , revenge ρε 🖕👊🏻 6
tliako Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Φανταζομαι τι θα κανατε αν παιζατε το Demon Souls στο PS3 στο σημειο που συναντας τον πρωτη ιπποτη με μπλε ματια , νομιζεις οτι απο εκει ειναι ο κανονικος δρομος κ δε μπορεις να κανεις ουτε level up. Αν ναι θα το πουλαγατε οπως εκαναν πολλοι Αυτό το loop από την αριστερή σκάλα μέχρι να ξανακατέβεις από δεξιά στο Βoletarian Palace για να ανοίξεις το gate για τον Phalanx παραμένει από τα πιο replayed τμήματα σε παιχνίδι ever . Πρώτη επαφή με το souls μοντέλο, καμία ένδειξη που να πας και τι είναι βατό ( δράκοι που αράζουν στο λόφο και απλά σε καίνε από βαρεμάρα πχ). Κυριολεκτικά ήταν κάθε στροφή και death. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από tliako 1
xaralas Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, skiabox είπε Ωραία. Αρα θα πρέπει να βρω κάποιο guide του παιχνιδιού στο youtube που να σου λεει με ποια σειρά να σκοτώσεις τα mini bosses. Οχι ότι δεν κινδυνεύεις εξίσου και από άλλα πράγματα. Σε κάποια φάση με σκοτώναν κάτι λουλούδια που βγάζανε δηλητηριώδες αέριο. Τώρα γιατί το αγόρασα. Για το hype και επειδή δεν είχα ιδέα ότι τα souls παιχνίδια φτιάχθηκαν για να ταλαιπωρούν τόσο πολύ τον παίκτη χωρίς να παίρνει πίσω διασκέδαση. Από εδώ και πέρα ξέρω βέβαια. Κοιτα και εγω ειμαι casual gamer πλεον και πρωτη φορα παιζω souls game. Το Elden Ring σου δίνει τεραστια ελευθερια, ασε το πρωτο mini boss και προχωρα, εχεις να εξερευνησεις τοσες περιοχες και ταυτοχρονα θα ανεβεις λεβελ θα ανεβασεις εξοπλισμο και μετα γυρνας πισω και παιρνεις εκδικηση. Ετσι ξεκινησα και εγω στην αρχη και μου φαινοταν βουνο αλλα το open world του παιχνιδιου με κρατησε και σιγα σιγα εθιστηκα και εκλεισα 100 ωρες. 2
ilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνουμε πάλι όσο αναφορά την δυσκολία του ER και γενικά των soulsborne. Διαχρονικά όλα τα παιχνίδια τους (με εξαίρεση το Sekiro που όντως απαιτεί skill + focus) πάνω κάτω τα ίδια είναι. Μπορείς με τα tools που σου παρέχουν να τα κάνεις όσο ευκολότερα ή όσο δυσκολότερα θες. Και δόξα τον θεό δε ζούμε στο 2009 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το DeS που δεν ήξερες που σου πάνε τα 4 με τα weird mechanics του και δεν υπήρχε καν twitch, wiki για να συμβουλευτείς. Στο gamefaqs την βγάζαμε και κάθε φορά που έβρισκε κάποιος κάτι ήμασταν #mindblown. 😁 Ούτε θα μαλώσω κάποιον που τα βρίσκει ανούσια δύσκολα και θα προτιμήσει να παίξει κάτι άλλο, ούτε θα συνηγορήσω με τους elitists που λένε ά έπαιξες coop/με summons το game άρα τουτέστιν journalist mode. 😁 Ειδικά σε game που διαρκεί τόσο πολύ θα βαρεθείς κάποια στιγμή αφού χάσεις 10-15 φορές στην Malenia την πρώτη φορά που θα πας εκεί, θα χτυπήσεις ένα mimic ash για να δεις το υπόλοιπο game. Ακόμα και ο distortion στο twitch αυτό έκανε την πρώτη φορά που την έπαιξε, δε νομίζω να είναι χειρότερος παίχτης από τους "elitists". Πιο πολύ είναι θέμα παραπληροφόρησης δηλαδή, ο κόσμος περιμένει επιλογή δυσκολίας με το που ξεκινάει το game αλλά αυτό είναι θέμα mechanics στα soulsborne (farming, summons, build planning κλπ). 4 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, ilos είπε Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνουμε πάλι όσο αναφορά την δυσκολία του ER και γενικά των soulsborne. Ο Miyazaki πλένει τα πόδια του κάθε βραδυ με τα δάκρυα των casuals που δεν έχουν έστω την κοινή λογική να δουν κάνα review πριν αγοράσουν κάτι στο οποιο είναι παντελώς άσχετοι. 1
petran91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Κι εγώ έπεσα θύμα του hype και το πήρα day one χωρίς να μου αρέσουν κα-θό-λου τα soulsborne παιχνίδια. Στις πρώτες 5 ώρες που δεν ήξερα τι κάνω είχα ξενερώσει απίστευτα ήθελα να το πουλήσω. Τώρα είμαι στις 60 ώρες, θεωρώ κοντά στο τέλος του πρώτου playthrough και νιώθω ότι δεν έχω δει τίποτα ακόμα. Έχοντας no.1 για μένα το TLoU 2, βάζω δίπλα του το elden ring πλέον (άλλοι κόσμοι τα 2 παιχνίδια, δεν τα συγκρίνω άμεσα, συγκρίνω το πώς περνάω εγώ παίζοντας τα). 1
D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 @skiabox Ίσως αυτό το είδος παιχνιδιού απλώς να μην είναι του γούστου σου. Έχει μια πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πρέπει να μάθεις τους μηχανισμούς του και να τους εκμεταλλευτείς προς όφελος σου. Αν δεν θες να το κάνεις αυτό τότε δεν είναι για σένα. Easy mode υπάρχει. Κάνοντας level up και βρίσκοντας νέα πιο δυνατά όπλα, το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο . Ως αρχάριος όμως η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι λίγη βοήθεια στο build του χαρακτήρα σου αν δεν θες να πειραματιστείς από μόνος σου. Ένα guide για αρχάριους ώστε να μάθεις τι πρέπει να προσέχεις και πως λειτουργεί ο κόσμος. Το class του χαρακτήρα που θα φτιάξεις, πρέπει να ταιριάζει με τον τρόπο που θες να προσεγγίσεις το παιχνίδι. Προτιμάς να έρχεσαι σώμα με σώμα με τον αντίπαλο με ασπίδα και σπαθί? Σου αρέσει να κρατάς απόσταση και να ρίχνεις ξόρκια ή βέλη από μακριά? Ή θες ο χαρακτήρας σου να είναι γρήγορος και ευέλικτος χωρεύοντας γύρω γύρω από τους εχθρούς? Έχει σημασία αυτό για να ξέρεις σε ποια stats και όπλα πρέπει να επενδύσεις. Αν όμως βαριέσαι να μπλέκεις με αυτά και θες απλώς να πατάς το R1 και να πέφτουν κάτω οι εχθροί τότε ξέχασε το και πάνε παρακάτω γιατί αυτό δεν πρόκειται να γίνει. 2
skiabox Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε @skiabox Ίσως αυτό το είδος παιχνιδιού απλώς να μην είναι του γούστου σου. Έχει μια πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πρέπει να μάθεις τους μηχανισμούς του και να τους εκμεταλλευτείς προς όφελος σου. Αν δεν θες να το κάνεις αυτό τότε δεν είναι για σένα. Easy mode υπάρχει. Κάνοντας level up και βρίσκοντας νέα πιο δυνατά όπλα, το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο . Ως αρχάριος όμως η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι λίγη βοήθεια στο build του χαρακτήρα σου αν δεν θες να πειραματιστείς από μόνος σου. Ένα guide για αρχάριους ώστε να μάθεις τι πρέπει να προσέχεις και πως λειτουργεί ο κόσμος. Το class του χαρακτήρα που θα φτιάξεις, πρέπει να ταιριάζει με τον τρόπο που θες να προσεγγίσεις το παιχνίδι. Προτιμάς να έρχεσαι σώμα με σώμα με τον αντίπαλο με ασπίδα και σπαθί? Σου αρέσει να κρατάς απόσταση και να ρίχνεις ξόρκια ή βέλη από μακριά? Ή θες ο χαρακτήρας σου να είναι γρήγορος και ευέλικτος χωρεύοντας γύρω γύρω από τους εχθρούς? Έχει σημασία αυτό για να ξέρεις σε ποια stats και όπλα πρέπει να επενδύσεις. Αν όμως βαριέσαι να μπλέκεις με αυτά και θες απλώς να πατάς το R1 και να πέφτουν κάτω οι εχθροί τότε ξέχασε το και πάνε παρακάτω γιατί αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Μα αυτό ρωτάω πιο πάνω. Ποιον οδηγό προτείνετε για να ανέβω γρήγορα levels και να έρθω στο balance των υπόλοιπων παιχνιδιών, γιατί σίγουρα από ότι βλέπω τα souls είναι εξαίρεση,
D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, skiabox είπε Μα αυτό ρωτάω πιο πάνω. Ποιον οδηγό προτείνετε για να ανέβω γρήγορα levels και να έρθω στο balance των υπόλοιπων παιχνιδιών, γιατί σίγουρα από ότι βλέπω τα souls είναι εξαίρεση, Θα σου πρότεινα να δεις το beginner’s guide του IGN. Δεν είναι δύσκολο να το βρεις. Πάντως μη περιμένεις να έρθεις στο “balance” των υπολοίπων παιχνιδιών. Το ER δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Assassin’s Creed ή Witcher ακόμα και αν φτάσεις level 200 με τα καλύτερα όπλα… Σίγουρα μπορείς να κάνεις την εμπειρία πιο εύκολη αλλά όχι σε τέτοια επίπεδα. Για level ups ψάξε λίγο online να βρεις κανένα καλό farming spot. Υπάρχουν πολλά ανάλογα με το που βρίσκεσαι. Ενα μικρό tip από εμένα, δώσε βάση στην εξερεύνηση αρχικά. Μη κοιτάς να ρίξεις κάτω όποιον βλέπεις μπροστά σου. Αν βλέπεις ότι ο χαρακτήρας σου γίνεται μακαρίτης με 1-2 hits, σημαίνει ότι δεν ήρθε ακόμα η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις τέτοιο εχθρό. Τον αφήνεις και επιστρέφεις αργότερα πιο δυνατός και με καλύτερο εξοπλισμό. Το καλό για σένα με το ER είναι ότι σου δίνει κάτι που δεν σου έδιναν τα υπόλοιπα souls. Ελευθερία. Εκμεταλλεύσου την και μη κολλάς σε ένα συγκεκριμένο σημείο που αρχικά φαίνεται ακατόρθωτο. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από D.Luffy 1
dakangr Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, skiabox είπε Μα αυτό ρωτάω πιο πάνω. Ποιον οδηγό προτείνετε για να ανέβω γρήγορα levels και να έρθω στο balance των υπόλοιπων παιχνιδιών, γιατί σίγουρα από ότι βλέπω τα souls είναι εξαίρεση, Οταν ξεκινησα να ασχολουμε με το μαζοχιστη το Μιγιαζακι, 2 ήταν οι βοηθοι μου: Wiki fextralife με απειρες πληροφοριες. Και στο yουtube ο κολλητος ο αδερφος μου ο FightinCowboy. Ορεξη να χεις να διαβαζεις. 2
dekulinkgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 @skiabox δες και στο youtube τον vaatividya ,ειδικο των souls .Εχει βγαλει video για να γινεις op στην αρχη.Το παιχνιδι στην αρχη θα σου σπαει τα νευρα αλλα οσο το μαθαινεις και θα καταλαβαινεις καλυτερα καποια πραγματα θα το λατρεψεις. Τοσο δυσκολα ρε παιδια ειναι η Malenia??Ειμαι στην περιοχη της και λογικα κοντευω να την συναντησω. Αντε να το τερματισω να γραψω την γνωμη μου,η οποια ομως θα ειναι η γενικη μου αποψη για τα souls,που δυστηχως πλεον κουραζει-εχει κορεστει. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Τοσο δυσκολα ρε παιδια ειναι η Malenia??Ειμαι στην περιοχη της και λογικα κοντευω να την συναντησω. Όχι τόσο, η περιοχή είναι λίγο hardcore, ειδικά στην αρχή που πέφτεις για πλακα. Το boss απλά έχει ένα skill που το κάνει κάπως δύσκολο. Θα δεις. 1
Charismo Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Τοσο δυσκολα ρε παιδια ειναι η Malenia??Ειμαι στην περιοχη της και λογικα κοντευω να την συναντησω. Αν ακολουθήσεις το παρακάτω guide είναι αστεία. Spoiler Πολύ φασαρία για το τίποτα. Το παιδί τα εξηγεί απλούστατα. 1
dekulinkgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όχι τόσο, η περιοχή είναι λίγο hardcore, ειδικά στην αρχή που πέφτεις για πλακα. Το boss απλά έχει ένα skill που το κάνει κάπως δύσκολο. Θα δεις. Η περιοχη ειναι οντως hardcore.Ειδικα στην αρχη στο δεντρο αλλα και οι καταραμενοι zombie scarlet rot που σε εχουν one hit αμα σε αγκαλιασουν.Βεβαια με διαφορα το καλυτερο μερος για farming. 36 λεπτά πριν, Charismo είπε Αν ακολουθήσεις το παρακάτω guide είναι αστεία. Τωρα φανταζομαι-η λογικη λεει οτι και η malenia θα σε ριχνει scarlet rot.Λογικα αυτο θα εννοειται.Το βιντεο δεν το εχω δει για να αποφυγω spoilers .Αν τα βρω σκουρα ομως θα του ριξω μια ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα