Chocobo Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Παιδιά απορία που φαρμάρετε ; Έχω βρεί 2 σποτάκια.Το πρώτο ήταν στην αρχή του παιχνιδιού που έκανα teleport απο limgrave -> caelid Bestial Sanctum και οι εχθροί έδιναν 1050+- xp.Το δεύτερο η σπηλιά πέραν απο την έρημο που πολεμάς τον Radahn όπου οι εχθροί δίνουν μεταξύ 1000–2800 ανάλογα αν έχεις και xp boost. Απλά βλέπω κόσμο με 60 ώρες και είναι ήδη παραπάνω λεβελ απο μένα που είμαι 115 με 111 ώρες gaming.Πρέπει να έχω χάσει κάποιο πολύ καραμπινάτο μέρος παρόλο που ψάχνω τα πάντα. 1
Saloufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Chocobo είπε Παιδιά απορία που φαρμάρετε ; Έχω βρεί 2 σποτάκια.Το πρώτο ήταν στην αρχή του παιχνιδιού που έκανα teleport απο limgrave -> caelid Bestial Sanctum και οι εχθροί έδιναν 1050+- xp.Το δεύτερο η σπηλιά πέραν απο την έρημο που πολεμάς τον Radahn όπου οι εχθροί δίνουν μεταξύ 1000–2800 ανάλογα αν έχεις και xp boost. Απλά βλέπω κόσμο με 60 ώρες και είναι ήδη παραπάνω λεβελ απο μένα που είμαι 115 με 111 ώρες gaming.Πρέπει να έχω χάσει κάποιο πολύ καραμπινάτο μέρος παρόλο που ψάχνω τα πάντα. Mohgwyn's Palace το καλύτερο μέρος. μαζι με το πουλί που πεφτει στον γκρεμό 11000runes και τα 21 mobs που ειναι μαζεμένα και δινουν 2000runes, βγάζεις 40 με 50.000runes σε 2 με 3 λεπτά ανάλογα το dmg και το aoe που κανείς. Σε ng+ που είχα πάει έδιναν τα 2πλασια runes. 3 1
nickk0kkav Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Chocobo είπε Παιδιά απορία που φαρμάρετε ; Έχω βρεί 2 σποτάκια.Το πρώτο ήταν στην αρχή του παιχνιδιού που έκανα teleport απο limgrave -> caelid Bestial Sanctum και οι εχθροί έδιναν 1050+- xp.Το δεύτερο η σπηλιά πέραν απο την έρημο που πολεμάς τον Radahn όπου οι εχθροί δίνουν μεταξύ 1000–2800 ανάλογα αν έχεις και xp boost. Απλά βλέπω κόσμο με 60 ώρες και είναι ήδη παραπάνω λεβελ απο μένα που είμαι 115 με 111 ώρες gaming.Πρέπει να έχω χάσει κάποιο πολύ καραμπινάτο μέρος παρόλο που ψάχνω τα πάντα. Α εγω δε κανω τετοια πραγματα ! https://m.youtube.com/watch?v=c48l-S42EnI Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από nickk0kkav
gtsoui Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σωστα λεει ο φιλος παραπανω, το βρηκα κατα τυχη στο mohgwyn palace και το μαλιστα εκτος απο 3 mobs τα υπολοιπα απλα καθονται. 2400 runes μου εδινε ο καθενας με το talisman. Σε καθε γυροβολια επαιρνα του κοσμου τα runes και το site of grace ειναι ακριβως διπλα! Ενα αλλο που ειχα βρει πριν απο αυτο ηταν κοντα στο frozen lake που εχει τους γιγαντες με την αμαξα. Ο ενας εδινε 7800 runes περιπου και ο αλλος καμια φορα χωρις να ξερω τον λογο 38.000! Ισως ηταν καποιο bug... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από gtsoui 1
Chocobo Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Saloufas είπε Mohgwyn's Palace το καλύτερο μέρος. μαζι με το πουλί που πεφτει στον γκρεμό 11000runes και τα 21 mobs που ειναι μαζεμένα και δινουν 2000runes, βγάζεις 40 με 50.000runes σε 2 με 3 λεπτά ανάλογα το dmg και το aoe που κανείς. Σε ng+ που είχα πάει έδιναν τα 2πλασια runes. Να σαι καλά.Το πουλί το είδα στην απάντηση του φίλου απο κάτω δεν κατάλαβα που είναι.Το άλλο μέρος δεν έχω φτάσει ακόμα 😐 απο οτι είδα είναι ψιλο end game area.Σήμερα έφτασα Leyndel.
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, gtsoui είπε Σωστα λεει ο φιλος παραπανω, το βρηκα κατα τυχη στο mohgwyn palace και το μαλιστα εκτος απο 3 mobs τα υπολοιπα απλα καθονται. 2400 runes μου εδινε ο καθενας με το talisman. Σε καθε γυροβολια επαιρνα του κοσμου τα runes και το site of grace ειναι ακριβως διπλα! Ενα αλλο που ειχα βρει πριν απο αυτο ηταν κοντα στο frozen lake που εχει τους γιγαντες με την αμαξα. Ο ενας εδινε 7800 runes περιπου και ο αλλος καμια φορα χωρις να ξερω τον λογο 38.000! Ισως ηταν καποιο bug... Δεν είναι bug αν enemies έχουν golden eyes δίνουν τα 5πλάσια τουτέστιν 5 x 7.8k.
nickk0kkav Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Chocobo είπε Να σαι καλά.Το πουλί το είδα στην απάντηση του φίλου απο κάτω δεν κατάλαβα που είναι.Το άλλο μέρος δεν έχω φτάσει ακόμα 😐 απο οτι είδα είναι ψιλο end game area.Σήμερα έφτασα Leyndel. Δε θα σε παει το παιχνιδι μονο του ειναι προαιρετικη περιοχη . Πας μεσω του side quest που δειχνει το video που εβαλα πριν . Υπαρχει επιπλεον κ μια πυλη νομιζω μετα απο το σημειο που εισαι 1
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Για Mohgwyn είτε θα κάνετε το quest του Varre (που έτσι και αλλιώς το κάνεις αν θες invades) ή θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το consecrated που υπάρχει μια waygate... 2
polakis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Παιδια επειδη ξαναπαιζω γρηγορα με ng+, μετα την renalla που παω για να προχωρησω το στορυ γρηγορα;
nickk0kkav Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, polakis21 είπε Παιδια επειδη ξαναπαιζω γρηγορα με ng+, μετα την renalla που παω για να προχωρησω το στορυ γρηγορα; Capital Leyndell
xaralas Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Το new game plus είναι τελείως διαφορετικό από το πρώτο playthrough. Είναι πολύ πιο εύκολο από το πρωτο μέχρι τα τελευταία bosses τουλάχιστον, κάνεις μόνο αυτά που θες, ξέρεις που θα πας κλπ. Βέβαια πάλι εδώ φαίνεται το ποσό unbalanced είναι το early medium stage με το late game. Ποιο souls προτείνεται να ξεκινήσω μετά το Elden; Ποιο είναι πιο κοντά; Το 3;
nickk0kkav Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, xaralas είπε Το new game plus είναι τελείως διαφορετικό από το πρώτο playthrough. Είναι πολύ πιο εύκολο από το πρωτο μέχρι τα τελευταία bosses τουλάχιστον, κάνεις μόνο αυτά που θες, ξέρεις που θα πας κλπ. Βέβαια πάλι εδώ φαίνεται το ποσό unbalanced είναι το early medium stage με το late game. Ποιο souls προτείνεται να ξεκινήσω μετά το Elden; Ποιο είναι πιο κοντά; Το 3; Παντα ετσι ειναι το new game plus στα souls . Μη ξεχνας οτι ξερεις ηδη κ τις αδυναμιες καθε εχθρους boss, το level design κ τις παγιδες . Δεν ειναι ενδειξη οτι unbalanced εκτος αν δες στο 1ο playthrough να πας μετα την rennala στη capital Leyndell που απλα δε γινεται . Εισαι υποχρεωμενος να κανεις κ προαιρετικο περιεχομενο για να δυναμωσεις . Αν δεν εχεις παιξει κανενα ds το remake του ds1 πρεπει να το δεις αλλα φοβαμαι οτι θα σου φανει απαρχειωμενο σε επιπεδο μηχανισμων σε σχεση με elden Το DS3 οντως θα σε ξενισει λιγοτερο --‐--- Αν κ λεω ολα αυτα ακομα δεν εχω ξεκινησει το new game plus στο elden ring εκανα καποια side (οσα δε κοπηκαν δηλαδη - τρομερο το quest της millicent ) Τσεκαρω αν μου ξεφυγε κανα καλο ashe of war , κανω duplicate στα walking mauseuliums κ συνεχιζω 2
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός για εμάς τους νουμπάδες μπας και παίξουμε παραπάνω από μισή ώρα το παιχνίδι; Τόσα λεφτά δώσαμε να το αγοράσουμε.
Chocobo Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, skiabox είπε Παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός για εμάς τους νουμπάδες μπας και παίξουμε παραπάνω από μισή ώρα το παιχνίδι; Τόσα λεφτά δώσαμε να το αγοράσουμε. Υπάρχουν online.Περισσότερο όμως θα σου χρησιμεύσει / χρησίμευε να ξέρεις με τι παιχνίδι έχεις να κάνεις. Θέλει υπομονή , παίζοντας θα μάθεις.Το καλύτερο είναι να μάθεις καλά dodge και εχθρούς / bosses(τις κινήσεις τους) Επίσης λόγο ανοιχτού κόσμου , ειδικά για άγνωστο με το είδος παίκτη , επιβάλλεται να εξερευνείς και να κάνεις level up για να φας τα boss του main game.Το να τρέξεις το main story για τον απλό gamer δεν παίζει, μην βλέπεις κατι youtubers που πάνε με ένα βρακί μέχρι το τελευταίο boss χωρίς hit. Έχει ένα δυνατό learning curve το παιχνίδι αλλά αξίζει με το παραπάνω. 1
Soler777 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Με λειπει που βλεπω σε σολς φορουμ ερωτησεις του στυλ που θα φαρμαρω και οχι με ποια στρατιγικη θα ριξω το ταδε μπος η πως θα περασω την ταδε περιοχη, καλη η αρπαχτη του μιγιαζακι ελπιζω μονο τα λεφτα να πιασουν τοπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα