Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Charismo είπε

Εγώ το έκανα με Save Scumming. Το βάζω σε spoiler.

Απόκρυψη περιεχομένων

Μετά το final boss και ΠΡΙΝ μιλήσεις στη Fractured Marika βγαίνεις από το παιχνίδι και κλείνεις από τις ρυθμίσεις της κονσόλας το αυτόματο upload στο cloud. Ξαναμπαίνεις και βλέπεις το πρώτο ending. Παίρνεις το trophy. Βγαίνεις και κατεβάζεις από το cloud το save που είχες πριν μιλήσεις στη Marika. Ξαναμπαίνεις βλέπεις το δεύτερο ending κτλ.

Αφού τα δεις όλα μπορείς να ξαναενεργοποιήσεις το αυτόματο upload. 

Τωρα δηλαδη που το τερματισα ηδη μια φορα εφαγα πακετο; Πρεπει να ξαναπαιξω ολο το παιχνιδι;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Τωρα δηλαδη που το τερματισα ηδη μια φορα εφαγα πακετο; Πρεπει να ξαναπαιξω ολο το παιχνιδι;

Δυστυχώς ναι. Αλλά τα speedruns απ’ότι βλέπω, ειδικά αν είσαι μπουρί είναι λίγες ώρες υπόθεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμιά θεωρία για αυτό το μέρος ; 
Μετά απο κάνα μισάωρο ψαξίματος γύρο γύρο είπα να δω αν είναι μέρος του map online αλλά δεν βρήκα κάποια τοποθεσία.Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί να βάλουν ένα κτίριο εκεί. 

*Το μέρος είναι εκεί που είναι τα 3 στίγματα στο χάρτη* φαίνεται και μονοπάτι να περνάει αλλά στην ουσία δεν βρίσκω κάτι άλλο.Είναι ορατό μόνο αν είσαι Unsightly Catacombs και κοιτάς κάτω(το μαρκαρισμένο κόκκινο)

F6C64CC3-7C42-41A6-8D4C-F22807064373.jpeg

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση για αυτούς που παίζουν multiplayer,pvp κτλ..Πως έχουν διαμορφωθεί τα caps για να ξέρω πως να φτιάξω το build μου και να σταματήσω το leveling..Στο ds3 ήταν στο 120 αν θυμάμαι καλά.Καπου πήρε το μάτι μου οτι στο elden ring πήγε στο 150.Προς παρόν είμαι στο stormveil castle level 35 αλλά δε το ανεβάζω άκομα για να μην είναι overleveled

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.

Ρε παίδες δώστε μια γνώμη:

Έχω Moonveil Katana +4 και Meteorite Staff.

Αξίζει να ανεβάζω dex και int παράλληλα ή να ρίχνω περισσότερα levels στο int?

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jimtriol είπε

Παιδιά μια ερώτηση για αυτούς που παίζουν multiplayer,pvp κτλ..Πως έχουν διαμορφωθεί τα caps για να ξέρω πως να φτιάξω το build μου και να σταματήσω το leveling..Στο ds3 ήταν στο 120 αν θυμάμαι καλά.Καπου πήρε το μάτι μου οτι στο elden ring πήγε στο 150.Προς παρόν είμαι στο stormveil castle level 35 αλλά δε το ανεβάζω άκομα για να μην είναι overleveled

Εχουν χιλιοειπωθει το πως διαμορφωνονται σε ολα τα souls,,,περισσοτερο βασει των diminish returns.

Εδω επικρατει ενα μπαχαλο,,,απο την αλλη ομως παιζουν απο 100 μεχρι τα 150 που ειναι ψιλο αδιαφορο κατ'εμε,,,πολυ μεγαλο level, εκτος αν ειναι κατι ιδιαιτερο λογω μεγαλων req. Min-maxed ειναι στα 100 παντως και ίσως αν θες να usareis κατι παραπανω στα 120.

Επισης δεν ειναι must να παιζεις pvp ή online σε αυτα τα lvl. Μπορεις και pve, NG+++....οσο παει, αφου πλεον μετα δεν εχει τοσο σημασια αν φας πολλα hit, ουτως ή αλλως θα φευγεις 1-2 hit 😅 , οποτε pve/pvp same thing. 😉

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Chocobo είπε

Καμιά θεωρία για αυτό το μέρος ; 
Μετά απο κάνα μισάωρο ψαξίματος γύρο γύρο είπα να δω αν είναι μέρος του map online αλλά δεν βρήκα κάποια τοποθεσία.Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί να βάλουν ένα κτίριο εκεί. 

*Το μέρος είναι εκεί που είναι τα 3 στίγματα στο χάρτη* φαίνεται και μονοπάτι να περνάει αλλά στην ουσία δεν βρίσκω κάτι άλλο.Είναι ορατό μόνο αν είσαι Unsightly Catacombs και κοιτάς κάτω(το μαρκαρισμένο κόκκινο)

F6C64CC3-7C42-41A6-8D4C-F22807064373.jpeg

Το manor βλέπεις.😁

Αν δεις αριστερά είναι και το evergaol στην ευθεία.

15 ώρες πριν, zeke είπε

Εχουν χιλιοειπωθει το πως διαμορφωνονται σε ολα τα souls,,,περισσοτερο βασει των diminish returns.

Εδω επικρατει ενα μπαχαλο,,,απο την αλλη ομως παιζουν απο 100 μεχρι τα 150 που ειναι ψιλο αδιαφορο κατ'εμε,,,πολυ μεγαλο level, εκτος αν ειναι κατι ιδιαιτερο λογω μεγαλων req. Min-maxed ειναι στα 100 παντως και ίσως αν θες να usareis κατι παραπανω στα 120.

Επισης δεν ειναι must να παιζεις pvp ή online σε αυτα τα lvl. Μπορεις και pve, NG+++....οσο παει, αφου πλεον μετα δεν εχει τοσο σημασια αν φας πολλα hit, ουτως ή αλλως θα φευγεις 1-2 hit 😅 , οποτε pve/pvp same thing. 😉

100+ level μόνο για duels ή gang squads. Δεν έχει πολύ νόημα αλλιώς και είναι χαζομάρα το meta σε αυτό το SL που παίζουν όλοι rivers/ double seppukku ή ακόμα και το exploit για να τα βγάλουν πέρα. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και καλοί παίχτες που να παίζουν invasions σε αυτό το SL χωρίς να καταφεύγουν σε αυτά τα tools αλλά είναι πολύ tryhardιά imo.

Έφτιαξα από περιέργεια έναν sl20 με dragon halberd +0 και έχω ευχαριστηθεί invasions. Εντάξει αραιά και που πέφτω σε gang squads με rivers ή τρελά breaths αλλά τις περισσότερες φορές είναι πιο normal τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ilos είπε

Το manor βλέπεις.😁

Αν δεις αριστερά είναι και το evergaol στην ευθεία.

Πιθανό απλά το Manor αν δείς το βίντεο έχω βάλει τις μπλε σημαδούρες και δεν είναι εκεί.Το Manor είναι πολύ πιο μακριά του.Δες στο 0:32 το βίντεο που είναι οι σημαδούρες στο map.Βέβαια εξωτερικά μοιάζει σε μερικά σημεία με το manor(οπότε ίσως είναι απλά απροσεξία στη σχεδίαση ; Δε ξέρω) 

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ.
Στις 21/3/2022 στις 6:33 ΜΜ, Anakha είπε

Αρχικα απενεργοποιείς το αυτοματο upload των saves. Μετα συναντιώμαστε, σου ρίχνω τα rune stacks. Βγαίνεις απο το παιχνίδι και κάνεις upload στο cloud το save με τα stacks στο inventory σου. Ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι, συναντιόμαστε και μου ρίχνεις τα stacks που σου έδωσα. Βγαίνεις απο το παιχνίδι, κατεβάζεις το save που ανέβασες νωριτερα και γίνεται αυτο όσες φορές θέλουμε. Μέτα κάνουμε το αντίθετο. Θα βγαίνω εγώ και θα σου ρίχνω συνέχεια stacks. Σήμερα τελειώνω αργα απο δουλειά. Αν θέλεις αύριο το βραδάκι μπορόυμε να το δοκιμάσουμε. Μπορείς να πάρεις 100.000.000 σε λιγότερο απο 10 λεπτά

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει με τον συγκεκριμένο τρόπο ? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Πιθανό απλά το Manor αν δείς το βίντεο έχω βάλει τις μπλε σημαδούρες και δεν είναι εκεί.Το Manor είναι πολύ πιο μακριά του.Δες στο 0:32 το βίντεο που είναι οι σημαδούρες στο map.Βέβαια εξωτερικά μοιάζει σε μερικά σημεία με το manor(οπότε ίσως είναι απλά απροσεξία στη σχεδίαση ; Δε ξέρω) 

Ναι είδα που έβαλες τα markers. Στη θάλασσα ανάμεσα.😁 Optical illusion είναι, το manor είναι πίσω από τα markers όχι πάνω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το double seppuku πως λειτουργει? Εγω που ειχα ενα,ειδα οτι buffαρε το attack power  και στα δυο οπλα (το αλλο ηταν keen). Το βαζεις και στα δυο οπλα και το κανεις μια φορα και τα buffαρει δυο φορες? 

Edit, το βρηκα

Επεξ/σία από gtsoui
Δημοσ.

καλησπέρα να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση , αν πας  new game  για να φτιαξεις εναν νεο χαρακτηρα , τον προηγουμενο σου δεν τον χανεις σωστα? εχει κατι σαν  save slots να υποθεσω ? 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jimpsar είπε

καλησπέρα να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση , αν πας  new game  για να φτιαξεις εναν νεο χαρακτηρα , τον προηγουμενο σου δεν τον χανεις σωστα? εχει κατι σαν  save slots να υποθεσω ? 

Ναι σωστά 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα και εγώ χτες lvl 150 περίπου με build godskin peeler μαζί με Eleonoras, το τελευταίο boss και το Fire Giant ήταν τα 2 πιο δύσκολα για μένα. Τώρα ξεκίνησα new game + με το Mohgs spear και το dragon seal. Το art που έχει το spear είναι εκπληκτικό!

Πρώτο μου souls παιχνίδι και αν εξαιρέσω τις τελευταίες περιοχες που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα συνολικά το παιχνίδι είναι φοβερό, πρώτη φορά κλείνω 80 ώρες σε παιχνίδι μετά από πολλά πολλά χρόνια.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...