Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δεν έχω πολλές ώρες στο game, γύρω στις 20, έχω φάει τον Godrick και καμιά 20αριά bosses ακόμα εδώ κι εκεί και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είναι μάλλον το ευκολότερο της From. Με Vagabond το παίζω βέβαια, γιατί ήθελα να το βγάλω στο χαλαρό, αλλά παραείναι χαλαρό το run για τα γούστα μου, ειδικά οι μάχες πάνω στο άλογο είναι σκέτο ψέμα. Από εκεί και πέρα, καταπληκτική αισθητική και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση του μεσαίωνα για ακόμα μια φορά από τον Miyazaki, αλλά λίγο κουραστικό το ανελέητο grinding και οι έλλειψη τακτικής στα bosses. Σε καμία περίπτωση δεν είναι επιπέδου Bloodborne ή Demon's Souls, ωστόσο είναι μια ευχάριστη εμπειρία, ως εκεί.
jokul7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, Malthador είπε μπορώ να πω ότι είναι μάλλον το ευκολότερο της From. Κι εγώ έτσι έλεγα στις 20 ώρες... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 4 minutes ago, jokul7 said: Κι εγώ έτσι έλεγα στις 20 ώρες... Μακάρι να κάνω λάθος, αλήθεια το εύχομαι.
JohnTheReaper89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Μακάρι να κάνω λάθος, αλήθεια το εύχομαι. Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα... Το Limgrave είναι βόλτα στο πάρκο σε σχέση με αυτά που έπονται!!!
Saloufas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Charismo είπε Εχει δύο ancestral spirits στη Nokron. Τα σκότωσες και τα δύο? Μόνο το ένα είναι για το trophy, αλλά μήπως φταίει αυτό. και τα 2 εχουν achievement. Ancestor spirit kai Regal Ancestor spirit. 1
gtsoui Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στην αρχη ειναι ευκολο... Απο ενα σημειο και μετα ομως ανεβαινει η δυσκολια κατακορυφα. Οχι τοσο στα bosses, αλλα περισσοτερο στην εκαστοτε περιοχη και στα απλα mobs. Το παραμικρο λαθος στη μαχη πληρωνεται ακριβα, 2 hits απο καποια απλα mobs ειναι μοιραια. Βασικα, η εμπειρια του καθενος σε σχεση με τη δυσκολια του παιχνιδιου διαφερει αναλογα με το build.
Charismo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Saloufas είπε και τα 2 εχουν achievement. Ancestor spirit kai Regal Ancestor spirit. Α, οκ. Δε θυμόμουν πως είχε και το πρώτο.
ilos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Αν χρησιμοποιήσεις όλα τα tools που σου δίνει το game πχ horseback battle και kiting για τα field bosses, summons (ειδικα mimic), bleed, frost, συγκεκριμένα strong weapon arts/spells combos ναι σου δίνει την εντύπωση ότι είναι υπερβολικά εύκολο σε SOLO play. Αν αρχίσεις όμως να κάνεις λίγο handicap τον εαυτό σου (όχι πολύ), ας πούμε αν παίξεις Malenia χωρίς summons ή τον Crucible στο Limgrave Evergaol με low sl/weapons. Ε δε το λες και "εύκολο" τότε. Σου δίνει την ψευδέσθηση του εύκολου γιατί είναι open world και λες i'll be back stronger κάποια στιγμή, όταν τρως το spanking σου. Αυτό πχ στο Sekiro δε συνέβαινε θα καθόσουν ώρες/μέρες/βδομάδες ίσως σε roadblock bosses. Και δοκιμάστε να παίξετε endgame bosses σε duo, θα δείτε ότι είναι πολύ πιο strong λόγω scaling σε σχέση με solo που μπορεί να είναι εντελώς αστεία γιατί τα κάνεις burst. 1
Charismo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, ilos είπε Και δοκιμάστε να παίξετε endgame bosses σε duo, θα δείτε ότι είναι πολύ πιο strong λόγω scaling σε σχέση με solo που μπορεί να είναι εντελώς αστεία γιατί τα κάνεις burst. Εκτός αν το duo σου είναι ο τύπος στο video.
jimtriol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δεν έχω τερματίσει ακόμα το παιχνίδι ,αλλά για να πω την αμαρτία μου αυτό που με χαλάει λίγο είναι το open world.Ενω γενικά είμαι fan των open world τα παιχνίδια της fromsoft τελικά τα προτιμώ να είναι linear.Ενω είχα εντυπωσιαστεί με την ιδέα ενός open world souls like τελικά κατέληξα ότι σε αυτού του είδους τα παιχνίδια τα προτιμώ να είναι πιο linear γιατι μου κάνει λίγο χαοτικο.Το παιχνίδι είναι τρομερό σε γενικές γραμμές βεβαια 2
ilos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Charismo είπε Εκτός αν το duo σου είναι ο τύπος στο video. Εντάξει προφανώς μιλάω για τον average Chad.😁
gtsoui Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Με καθαρο μυαλο σημερα το απογευμα το τερμάτισα! Χρειαστηκε να κανω μια δυο αλλαγες στα 2 τελευταια bosses, οπως το να βγαλω το blood απο το ενα katana και να το κανω και εκεινο keen. Απο δυσκολια τα ειπα πιο πριν. Σε γενικες γραμμες τα bosses μου φανηκαν στην πλειοψηφια τους ενα τσακ πιο δυσκολα απο αυτα του demons souls αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Ισως φταιει το οτι με τα χρονια ψιλοεμαθα τα souls παιχνιδια, ισως ηταν και το build με dual katana παει το bleed συννεφο. Φυσικα ειχε και καποια αρκετα ζορικα και θεωρω οτι παλι εχει σχεση με το build. Πχ το godskin duo που θεωρειται απο τα δυσκολα το εβγαλα στην 2η προσπαθεια, αλλα ο radagon με εφαγε πανω απο 20 φορες χαλαρα. Δε θυμαμαι ποσες ωρες επαιξα θα το δω αυριο αλλα πρεπει να μου πηρε τουλαχιστον 60 ωρες, ισως λεω και λιγες.
polakis21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Εμενα μου εχουν μεινει 3 τροπαια. Το ενα για τα οπλα που μου μενει αυτο που χανεις το ενα οπλο οταν καιγεται η capital και τα δυο εναλλακτικα τελη. Για τα τέλη πρεπει να το ξαναπαιξω απο την αρχη ή με καποιο load γινεται στο τελος; 1
Charismo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, polakis21 είπε Εμενα μου εχουν μεινει 3 τροπαια. Το ενα για τα οπλα που μου μενει αυτο που χανεις το ενα οπλο οταν καιγεται η capital και τα δυο εναλλακτικα τελη. Για τα τέλη πρεπει να το ξαναπαιξω απο την αρχη ή με καποιο load γινεται στο τελος; Εγώ το έκανα με Save Scumming. Το βάζω σε spoiler. Spoiler Μετά το final boss και ΠΡΙΝ μιλήσεις στη Fractured Marika βγαίνεις από το παιχνίδι και κλείνεις από τις ρυθμίσεις της κονσόλας το αυτόματο upload στο cloud. Ξαναμπαίνεις και βλέπεις το πρώτο ending. Παίρνεις το trophy. Βγαίνεις και κατεβάζεις από το cloud το save που είχες πριν μιλήσεις στη Marika. Ξαναμπαίνεις βλέπεις το δεύτερο ending κτλ. Αφού τα δεις όλα μπορείς να ξαναενεργοποιήσεις το αυτόματο upload. 2
Saloufas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, polakis21 είπε Εμενα μου εχουν μεινει 3 τροπαια. Το ενα για τα οπλα που μου μενει αυτο που χανεις το ενα οπλο οταν καιγεται η capital και τα δυο εναλλακτικα τελη. Για τα τέλη πρεπει να το ξαναπαιξω απο την αρχη ή με καποιο load γινεται στο τελος; Για να έχεις επιλογή στο τέλος προϋποθέτει να έχεις κάνει το quest της Rannie για το ένα και για το άλλο να βρεις την Frenzied Flame. Εγώ τελείωσα τα άλλα 2 τέλη με ng+ μέσα σε μια μέρα, δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται να βγάλεις όλα τα bosses...κάνε ng+ και βγάλε μόνο τα απαραίτητα 13 bosses, Spoiler Τέλος και από μένα με τα achievements 1000/1000. 240 Level και 209 ώρες gameplay. Για 2 συγκεκριμένα items έπαιξα 2 φορές το παιχνίδι από την αρχή! lol. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα