Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος το πρώτο playthrough από εμένα με αρκετά ακόμα πράγματα και quests να εκκρεμούν.

Θα ξεκινήσω το δεύτερο με άλλο build και θα διαβάσω κάποια guides με τα quests που έλουσα ή δεν βρήκα καθόλου.

Φοβερή εμπειρία και διαφωνώ με κάποιους που λένε πως προς το τέλος το παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο καλό. Ομολογουμένως το final boss δεν είναι το αγαπημένο μου της σειράς, αλλά είχε κάποια αξιομνημόνευτα fights όπως 

Spoiler

Godfrey the First Elden Lord (Ίσως το αγαπημένο μου fight στο game) και Maliketh the Black Blade.

Τώρα πάω για platinum. Στο δεύτερο playthrough που ξέρεις σε μεγάλο βαθμό τι να περιμένεις είσαι και πιο άνετος και ρο ευχαριστιέσαι πιο πολύ. Θα πειραματιστώ και με κανένα τρελό build.

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλος κι από εμένα το έπος, 120 ώρες 170 lvl, σκοτώνοντας και όλους τους demigods! Εννοούνται κι άλλα playthroughs με μάγο, cleric και Samurai! Μάλλον θα κάνω ένα respec για Μάγο και πάω για NG+.

• Like 5
Δημοσ.

Όσοι έχουν ήδη ξεκινήσει νέο playthrough, να ρωτήσω. 

Διάβασα πως ο χάρτης παραμένει ξεκλείδωτος, αλλά όχι τα graces. Τα εικονίδια που σηματοδοτούν σπηλιές κτλ παραμένουν? Επίσης τα marks σου? Για να ξέρω αν είναι να μαρκάρω σημεία με dungeons να μην τα ξαναψάχνω.

26 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Τέλος κι από εμένα το έπος, 120 ώρες 170 lvl, σκοτώνοντας και όλους τους demigods! Εννοούνται κι άλλα playthroughs με μάγο, cleric και Samurai! Μάλλον θα κάνω ένα respec για Μάγο και πάω για NG+.

Εγώ ο μόνος demigod που δεν μπόρεσα να βρω είναι ο

Spoiler

Mohg, the Omen. Σκότωσα μόνο τον Mohg στο Empyrean Cocoon. Ο άλλος υποθέτω πως έχει να κάνει με ένα quest που συνδέεται με secret ending και το οποίο δεν κατάφερα ποτέ να βρω. Γενικά αν θέλουν τα κρύβουν καλά οι άτιμοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα το παιχνίδι αλλά διάλεξα να συνεχίσω αντί για νέο, πήγα και έβγαλα τα bosses που μου είχαν διαφύγει οπως και αρκετά άλλα πράγματα, τώρα που θέλω να ξεκινήσω με τον ίδιο χαρακτήρα NG+? πως γίνεται? στο elden throne οταν πάω να μπω στην περιοχη που έγινε το final fight δεν μπαίνει και στον χάρτη μου απενεργοποιεί όλα τα site of grace και το fast travel. 

edit: το βρήκα οκ, έπρεπε να κανω rest στο table of lost grace. 

Άλλη ερώτηση τωρα, εχω 2 εκα runes, στο ng+ θα μου τα δώσει η ξεκινάς με  0? αν είναι να τα ρίξω σε level up.

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Charismo είπε

Διάβασα πως ο χάρτης παραμένει ξεκλείδωτος, αλλά όχι τα graces. Τα εικονίδια που σηματοδοτούν σπηλιές κτλ παραμένουν? Επίσης τα marks σου? Για να ξέρω αν είναι να μαρκάρω σημεία με dungeons να μην τα ξαναψάχνω.

Απόκρυψη περιεχομένων

Mohg, the Omen. Σκότωσα μόνο τον Mohg στο Empyrean Cocoon. Ο άλλος υποθέτω πως έχει να κάνει με ένα quest που συνδέεται με secret ending και το οποίο δεν κατάφερα ποτέ να βρω. Γενικά αν θέλουν τα κρύβουν καλά οι άτιμοι.

Ο χάρτης παραμένει ξεκλειδωτος μαζί και ότι έχεις ήδη ανακαλύψει (ruins, caves κτλ). Μόνο οι graces εξαφανίζονται. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Charismo είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Τα εικονίδια με τα dungeons παραμένουν, δεν χρειάζονται marks.

Όσο αναφορά για το άλλο που λες:

Spoiler

Όχι η τοποθεσία του Mohg the Omen δεν σχετίζεται με κάποιο quest. Απλώς δεν εξερεύνησες καλά μια συγκεκριμένη περιοχή. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη περιοχή εξακολουθεί να είναι προσβάσιμη και μετά τον τερματισμό του τελικού boss οπότε αν δεν έχεις ξεκινήσει NG+, μπορείς να ψάξεις ακόμα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πρώτη επαφή με παιχνίδι της From δεν τα πήγα και άσχημα…

115 ώρες μετά… 90 ώρες το πρώτο playthrough και άλλες 25 μετά για την πλατίνα  

011A1363-5DE6-45F8-9C06-825F43FFEE42.jpeg

Επεξ/σία από epsilon753
  • Like 8
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Charismo είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Spoiler

Ναι είναι ένας περίεργος σωλήνας στους υπονόμους που πρέπει να πηδήξεις σε ένα άνοιγμα πάνω από τη σκάλα για να το βρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο και να μου αρεσει το παιχνιδι δεν ξερω αν θα το τερματισω. 3 φορες εχω πει οτι το τερματισα και εχουν βγει 3 bosses αμεσως μετα. Ειδικα στο τελος που εχει καπακι 2 μαχες και ξεκινας απο την αρχη αμα χασεις ειναι απελπισια. 

Γενικα το τελευταιο κομματι του παιχνιδιου και στο συνολο τους οι τελευταιες περιοχες με κουρασαν σε πολυ μεγαλο βαθμο. 

Γενικα και απο ενα σημειο και μετα, το μοναδικο νοημα στο exploration του παιχνιδιου και στο να σκοτωσεις ολα τα bosses και να βρεις οσο περισσοτερο loot μπορεις (εκτος απο το αισθημα επιτευγματος και το story/διαφορετικα endings) , ειναι να εχεις επιλογες στο ng+ και να πειραματιστεις με διαφορα οπλα και builds. Εγω προσωπικα που δεν παιζω ποτε ξανα ενα  game αφου το τερματισω, το ενδιαφερον μου σε αυτο το κομματι αρχισε να φθινει. 

Γενικα παντως, το κατατασσω στην κορυφη των games της from, πιο πανω και απο το bloodborne. Αλλα η αισθηση που μου εχει δημιουργηθει στο τελος, ειναι παρομοιο με το να βλεπεις μια πολυ ωραια ταινια, η οποια ομως ειναι τοσο μεγαλη σε διαρκεια, που απο ενα σημειο και μετα νιωθεις οτι παρατραβηξε και παρακαλας να τελειωσει.

Επεξ/σία από gtsoui
  • Like 1
Δημοσ.

Από τα πιο απολαυστικά platinum που έχω πάρει.

Άξιζε κάθε λεπτό που αφιέρωσα και κάθε ευρώ που ξόδεψα. Λείπουν τέτοιου είδους παιχνίδια με τόσο content και τόσα secrets. Θυμίζουν λίγο τα old school παιχνίδια που δε σταματούσαμε να βρίσκουμε μυστικά όταν ήμασταν μικροί.

0ED6FFD5-0F67-4D3F-96C0-F3662C4ECFC7.png

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Charismo είπε

Από τα πιο απολαυστικά platinum που έχω πάρει.

Άξιζε κάθε λεπτό που αφιέρωσα και κάθε ευρώ που ξόδεψα. Λείπουν τέτοιου είδους παιχνίδια με τόσο content και τόσα secrets. Θυμίζουν λίγο τα old school παιχνίδια που δε σταματούσαμε να βρίσκουμε μυστικά όταν ήμασταν μικροί.

0ED6FFD5-0F67-4D3F-96C0-F3662C4ECFC7.png

ωραίος, εγώ παιδευομαι λίγο, έκανα 2 ng+ για να κάνω και τους άλλους τερματισμούς speed runs μόνο τα main bosses.  Η μλκ είναι οτι είχα αφήσει τα achivments legendary armaments/sorceries/talisman/ashen. Έπρεπε να τα ειχα κάνει στο πρώτο run επειδή είχα όλα τα site of grace ενεργοποιημένα.  Τώρα που πηγα να τα κάνω με οδηγό απο το youtube και να δω ποια μου λείπουν δυστυχώς είμαι ng+4,  ένα σπαθί δεν μπόρεσα να το πάρω γιατί έχω τερματίσει το παιχνίδι και η πόλη έγινε ερείπια, θέλει νέο run δηλαδη ng+5! Anyway ακόμα ένα μου έμεινε το leg sorceries & incarnations, αύριο τώρα. 

Δημοσ.

Ένα παράπονό μου με το game τώρα που ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το online pve, είναι το scaling στα 2 άτομα. Κάποια bosses που ήδη ήταν kinda tanky είναι σα να έχουν 3πλά hp.😁 Makes 0 sense.

Spoiler

Πχ πας στον Godfrey solo και μπορείς να φωνάξεις Shabiri, Nepheli και Mimic και εξαϋλώνεται σε dt και μετά λες να πας elden beast για χαβαλέ με ένα φιλαράκι (double moonveils εγώ - blasphemers αυτός οπότε δε λες ότι δεν έχουμε DPS) και είναι war of attrition κυριολεκτικά και δε το βγάζουμε με τίποτα στο τέλος.😁 Boss που το έβγαλα με την 3η σε blind run solo.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Saloufas είπε

ωραίος, εγώ παιδευομαι λίγο, έκανα 2 ng+ για να κάνω και τους άλλους τερματισμούς speed runs μόνο τα main bosses.  Η μλκ είναι οτι είχα αφήσει τα achivments legendary armaments/sorceries/talisman/ashen. Έπρεπε να τα ειχα κάνει στο πρώτο run επειδή είχα όλα τα site of grace ενεργοποιημένα.  Τώρα που πηγα να τα κάνω με οδηγό απο το youtube και να δω ποια μου λείπουν δυστυχώς είμαι ng+4,  ένα σπαθί δεν μπόρεσα να το πάρω γιατί έχω τερματίσει το παιχνίδι και η πόλη έγινε ερείπια, θέλει νέο run δηλαδη ng+5! Anyway ακόμα ένα μου έμεινε το leg sorceries & incarnations, αύριο τώρα. 

Κι εγω δεν μπορεσα να το παρω το σπαθι, αλλα τωρα βαριεμαι να το ξαναπαιξω. Θα το παρω απο κανεναν online, μπορει να στο πεταξει και να βγαλεις το trophy. Επισης, σκοτωσα το regal ancestor spirit αλλα δεν μου εδωσε το τροπαιο. Πρεπει να κανω και κατι αλλο;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Κι εγω δεν μπορεσα να το παρω το σπαθι, αλλα τωρα βαριεμαι να το ξαναπαιξω. Θα το παρω απο κανεναν online, μπορει να στο πεταξει και να βγαλεις το trophy. Επισης, σκοτωσα το regal ancestor spirit αλλα δεν μου εδωσε το τροπαιο. Πρεπει να κανω και κατι αλλο;

Εχει δύο ancestral spirits στη Nokron. Τα σκότωσες και τα δύο? Μόνο το ένα είναι για το trophy, αλλά μήπως φταίει αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...