gtsoui Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Εγω το μονο πραγμα που χρησιμοποιω απο το ιντερνετ για βοηθημα ειναι απλα μια λιστα που καταγραφει ποιες περιοχες να πας με τη σειρα αναλογα με το lvl σου, στο περιπου τουλαχιστον. Το θεμα μου ομως ειναι οτι σε αρκετες απο αυτες βρισκω αδιεξοδο και καταφερνω να εξερευνησω ενα πολυ μικρο κομματι τους, γιατι φοβαμαι οτι συνδεονται με quests τα οποια δεν εχω ενεργοποιησει η χασει....
Anakha Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, james9tito είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μα σπαω το κεφαλι μου πως γινεται να μην το εχω , αφου εχω κανει τα παντα Spoiler Για να μην το έχεις σημαίνει πως αφού έφτασες Altus plateau δεν πήγες στην Fia ή αν πήγες δεν την άφησες να σε πάρει αγκαλιά για να εμφανίσει τον έξτρα διάλογο που θα οδηγούσε στο να σου δώσει το dagger. 1
louros7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, polakis21 είπε Ευχαριστω τον φιλο μελος anakha που μου ανοιξε τα ματια με dupe rune farm! Level 505 σε μια βραδια χαχα!!! Απιστευτο Πως γίνεται αυτό???
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Black Blade Kindred boss Αυτό το πράγμα βγαίνει ή το έχουν βάλει για να γίνεται χαβαλές? Τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός? Ο,τι hit μου κάνει είναι instakill... Τώρα θα μου πεις "που πας ρε Καραμήτρο με 27 vigor?"... Νταξει ξέρω ότι θα βγεί, απλά ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας Βγαινει βγαινει απλα ειναι για κανα 90-100 lvl εκει,Αν και μεσα στο chappel εχει και εναν χοντρουλη ,μην τον ταισεις παρα πολυ ,μπορει να ορμηξει και ειναι σκληρος κ^&*λης Στο halightree ειμαι εγω πως το λενε αυτο,εκει πεφτει τρελο ξυλικηκαι ειμαι 120 lvl Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από SOCRATIS1000 2
polakis21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, louros7 είπε Πως γίνεται αυτό??? Με εναν φιλο σου βρισκεστε online και πεταει ο ενας στον αλλο lord runes και μαζευεις εκατομμυρια για πλακα 1
jimtriol Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, gtsoui είπε Εγω το μονο πραγμα που χρησιμοποιω απο το ιντερνετ για βοηθημα ειναι απλα μια λιστα που καταγραφει ποιες περιοχες να πας με τη σειρα αναλογα με το lvl σου, στο περιπου τουλαχιστον. Το θεμα μου ομως ειναι οτι σε αρκετες απο αυτες βρισκω αδιεξοδο και καταφερνω να εξερευνησω ενα πολυ μικρο κομματι τους, γιατι φοβαμαι οτι συνδεονται με quests τα οποια δεν εχω ενεργοποιησει η χασει.... Μη πολυαγχωνεσαι, θα κάψεις αρκετά quests ούτως η άλλως όσο κ αν προσέχεις.Δε θα το ευχαριστηθεί ς αν δε νιώσεις ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις.Θα τα κάνεις στο ng+ , το game έχει τρομερό replayability. Εδώ είχα κάψει τόσα quests στο Ds3 που είναι και linear , εδώ ότι και αν κάνεις δε γίνεται ,απλώς καταπιέζεσαι άμα το σκέφτεσαι συνέχεια και δε το απολαμβάνεις . Στο το λέω γιατί στην αρχή έτσι έκανα και εγω . Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από jimtriol 5
AlgorZeus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, jimtriol είπε Μη πολυαγχωνεσαι θα κάψεις αρκετά quests ούτως η άλλως όσο κ αν προσέχεις.Δε θα το ευχαριστηθεί ς αν δε νιώσεις ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις.Θα τα κάνεις στο ng+ ,ούτως η άλλως το game έχει τρομερό replayability. Εδώ είχα κάψει τόσα quests στο Ds3 που είναι και linear εδώ ότι και αν κάνεις δε γίνεται ,απλώς καταπιέζεσαι άμα το σκέφτεσαι συνέχεια και δε το απολαμβάνεις ,στο λέω γιατί στην αρχή έτσι έκανα και εγω Συμφωνώ απολύτως εγώ πάω εντελώς στα τυφλά. Όπου βλέπω πόρτα μπαίνω....(τρώω τό ξύλο της αρκούδας και βγαίνω) 😂 1
gtsoui Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ξυπολητη samurai μου μολις εκπορθησε την πρωτευουσα...τα boss τα εφαγα στην 3η με 4η προσπαθεια. Παιζω ομως παντα με τα λυκακια μου. Που να παει τωρα, divine tower of east altus η forbidden lands? Γενικα τα bosses μεχρι στιγμης τα χω ευκολα εκτος απο καποιους συγκεκριμενους εχθρους. Ακολουθει η samurai μου την ατακα του arnold. If it bleeds we can kill it. Οτι δεν ματωνει, το αφηνουμε για αργοτερα! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από gtsoui
nickk0kkav Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, gtsoui είπε Η ξυπολητη samurai μου μολις εκπορθησε την πρωτευουσα...τα boss τα εφαγα στην 3η με 4η προσπαθεια. Παιζω ομως παντα με τα λυκακια μου. Που να παει τωρα, divine tower of east altus η forbidden lands? Γενικα τα bosses μεχρι στιγμης τα χω ευκολα εκτος απο καποιους συγκεκριμενους εχθρους. Ακολουθει η samurai μου την ατακα του arnold. If it bleeds we can kill it. Οτι δεν ματωνει, το αφηνουμε για αργοτερα! Τα divine tower δεν εχουν εχθρους απλα ξεκλειδωνουν τα great runes . Καντο να τελειωνεις κ μετα forbidden lands
DoMxx199 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Ερώτηση! Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει με το θέμα του NAT Type 3 στο PS5, καθώς δε με αφήνει να παίξω multiplayer επι της ουσίας στο Elden Ring; Δε μπορούσα με τίποτα να κάνω summon το φίλο μου, οπότε το έψαξα στο Reddit κι έπεσα σε σχετικό θέμα. Έπειτα, το δοκίμασα με δεδομένα από κινητο (!) και λειτούργησε μια χαρά… προσπάθησα να κάνω port forwarding αλλά τζίφος. Οπότε θα εκτιμούσα οποία βοήθεια ή συμβουλή.
ileos10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, DoMxx199 είπε Ερώτηση! Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει με το θέμα του NAT Type 3 στο PS5, καθώς δε με αφήνει να παίξω multiplayer επι της ουσίας στο Elden Ring; Δε μπορούσα με τίποτα να κάνω summon το φίλο μου, οπότε το έψαξα στο Reddit κι έπεσα σε σχετικό θέμα. Έπειτα, το δοκίμασα με δεδομένα από κινητο (!) και λειτούργησε μια χαρά… προσπάθησα να κάνω port forwarding αλλά τζίφος. Οπότε θα εκτιμούσα οποία βοήθεια ή συμβουλή. Καλημέρα,ειχα το ιδιο προβλημα παρε τηλεφωνο τον παροχο σου κ πες του να σου κανει την IP Public
DoMxx199 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ileos10 είπε Καλημέρα,ειχα το ιδιο προβλημα παρε τηλεφωνο τον παροχο σου κ πες του να σου κανει την IP Public Το έφτιαξα τελικά με port forwarding! Έτοιμος για multiplayer ˆˆ
Charismo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Η Spoiler Crumbling Farum Azula είναι η απόδειξη ότι το platforming δεν ταιριάζει στα Souls. Φοβερή αισθητικά περιοχή, αλλά γιατί τόσα άλματα από δω κι από κει σε κολόνες και βράχια. 😆
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Λύστε μου μια απορία γιατί θα μου σπάσουν τα νεύρα: πώς βάζω πάλι πίσω στο LΤ το parry skill;
Charismo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Λύστε μου μια απορία γιατί θα μου σπάσουν τα νεύρα: πώς βάζω πάλι πίσω στο LΤ το parry skill; Μάλλον άλλαξες ασπίδα κι έβαλες κάποια με άλλο skill (Ή καθόλου skill) ή αντικατέστησε το parry της ασπίδας σου με άλλο Ash of War. Αν θέλεις να βάλεις parry σε μια ασπίδα που δεν το έχει, μπορείς να το αγοράσεις από Spoiler το Warmaster Shack που πουλάει Ashes of War. Δεν παίρνουν όλες parry όμως. (π.χ. οι μεγάλες έχουν άλλα skills) 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα