Babis_allos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, Anakha είπε Κρατάς τα πάντα απο όπλα και πανοπλίες και τα περισσότερα αν όχι όλα τα consumables. Ο χαρτης φυσικα και γίνεται όλος reset. Χάνεις τα bells που έχεις δώσει στις γριές στο roundtable για να πουλάνε εξτρα αντικείμενα. Πρέπει να τα ξαναβρείς. Οι εχθροί δεν scaleαρουν με το level σου αλλα ανεβαίνουν σε damage και health κατα ένα στάνταρ ποσοστό απο το προηγούμενο σου playthrough και αυτο μέχρι το NG+7. Μετά δεν αλλάζει η δυσκολία. Είτε πας στο NG+ 50 lvl είτε πάς 200 οι εχθροι θα έχουν δυναμώσει το ίδιο. Ευχαριστω! Αρα απ οτι καταλαβαινω στο NG+ Αναγκαστικα συνεχιζω με τον ιδιο χαρακτηρα σωστα; Δεν ειναι οτι μπορω να αλλαξω
jimpsar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Black Blade Kindred boss Αυτό το πράγμα βγαίνει ή το έχουν βάλει για να γίνεται χαβαλές? Τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός? Ο,τι hit μου κάνει είναι instakill... Τώρα θα μου πεις "που πας ρε Καραμήτρο με 27 vigor?"... Νταξει ξέρω ότι θα βγεί, απλά ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας Χαχχαχα μια απο τα ιδια και εγω. Τον έφτασα 2 φορές να τον βγάλω αλλά γιοκ. Τελικά τον καταφερα με longbow / Radhan bow μετά από κάνα 20 λεπτο μάχης Σας διαβάζω τόσο καιρό και έχω λαβει αρκετες πληροφορίες απο όλους και ευχαριστώ γιαυτό. είμαι 157 lvl vagabond Strength full . Αλλα εχω δωσει και faith / arc τελευταια Φυσικα έχω το rune farming για να φτάσω τόσο κατά τα άλλα τώρα πάω Great Lift ενώ έχω καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες περιοχές. Είμαι στις 60 ώρες περίπου και πραγματικά δεν θέλω να τελειώσει το άτιμο. 2ο Souls game που παίζω μετά το Demon Souls ( όπου αφού το πήρα/ έδωσα 2 φορές στο τέλος το τερμάτισα ) Keep on going then... 1
Anakha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Ευχαριστω! Αρα απ οτι καταλαβαινω στο NG+ Αναγκαστικα συνεχιζω με τον ιδιο χαρακτηρα σωστα; Δεν ειναι οτι μπορω να αλλαξω Μπορείς να κάνεις respec στην Rennala πριν ξεκινήσεις το NG+. Κρατάς το starting class αλλά μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση, ονομα και να αλλάξεις τα stats σου. Δηλαδή αν επαιζες ενα quality build dex/str και θέλεις να παίξεις dex/int για παραδειγμα στο NG+ βάζεις στο int τα skill points που είχες στο str ή κάνεις ότι άλλο θέλεις. Αλλιώς αν θέλεις αλλο starting class ξεκινάς new game και φτιάχνεις χαρακτήρα απο την αρχη. 1
moure Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Το έχω πάρει και εγώ και έχω περίπου 13 ώρες στο game.Δεν είχα ξαναπαίξει souls παιχνίδι και στην αρχή μου φαινόταν κάπως το combat system, έτρωγα ξύλο και από απλούς στρατιώτες. Δεν ακολουθώ οδηγούς προχωράω και όπου με βγάλει.Έφτασα κάποια στιγμή στον Margit level 15 εγώ και με διέλυσε.Θα ξανά δοκιμάσω όταν θα είμαι 30. Έχω επιλέξει Vagabond και ακόμα ψάχνομαι δεν είμαι σίγουρος ποια όπλα και stats να ανεβάσω.Επίσης έχω μαζέψει ένα σωρό πράγματα που δεν έχουν ιδέα που μου χρησιμεύουν. Το γουστάρω πολύ το game δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το τελειώσω αλλά σίγουρα δεν θα τα παρατήσω εύκολα. 1
ilos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Black Blade Kindred boss Αυτό το πράγμα βγαίνει ή το έχουν βάλει για να γίνεται χαβαλές? Τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός? Ο,τι hit μου κάνει είναι instakill... Τώρα θα μου πεις "που πας ρε Καραμήτρο με 27 vigor?"... Νταξει ξέρω ότι θα βγεί, απλά ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας Είπα να πάω μετά λίγο later. mimic ξε-mimic ο senpai Miyazaki finds a way.😁
polakis21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω τον φιλο μελος anakha που μου ανοιξε τα ματια με dupe rune farm! Level 505 σε μια βραδια χαχα!!! Απιστευτο Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από polakis21 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, jimpsar είπε είμαι 157 lvl vagabond Strength full . Αλλα εχω δωσει και faith / arc τελευταια Φυσικα έχω το rune farming για να φτάσω τόσο κατά τα άλλα τώρα πάω Great Lift ενώ έχω καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες περιοχές. Είμαι στις 60 ώρες περίπου Θα γίνει απίστευτα βαρετό το game χωρίς challenge. Έχω 200+ ώρες και είμαι 150 level. 3 λεπτά πριν, polakis21 είπε Ευχαριστω τον φιλο μελος anakha που μου ανοιξε τα ματια με dupe rune farm! Level 505 σε μια βραδια χαχα!!! Απιστευτο Jfc. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
ilos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Θα γίνει απίστευτα βαρετό το game χωρίς challenge. Έχω 200+ ώρες και είμαι 150 level. Jfc. Κοντεύω 190 και δεν έχω παράπονο έχω γεμίσει κόκκαλα και αλοιφές με τα souls μου. 😁 SL120 / +9 weapons. 5 ώρες πριν, moure είπε Το έχω πάρει και εγώ και έχω περίπου 13 ώρες στο game.Δεν είχα ξαναπαίξει souls παιχνίδι και στην αρχή μου φαινόταν κάπως το combat system, έτρωγα ξύλο και από απλούς στρατιώτες. Δεν ακολουθώ οδηγούς προχωράω και όπου με βγάλει.Έφτασα κάποια στιγμή στον Margit level 15 εγώ και με διέλυσε.Θα ξανά δοκιμάσω όταν θα είμαι 30. Έχω επιλέξει Vagabond και ακόμα ψάχνομαι δεν είμαι σίγουρος ποια όπλα και stats να ανεβάσω.Επίσης έχω μαζέψει ένα σωρό πράγματα που δεν έχουν ιδέα που μου χρησιμεύουν. Το γουστάρω πολύ το game δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το τελειώσω αλλά σίγουρα δεν θα τα παρατήσω εύκολα. Σε ζηλεύω, αυτό το πνεύμα είχα και εγώ όταν πρωτοέπαιξα Demons Souls στο ps3. Και το ER είναι πολύ καλύτερο παιχνίδι συνολικά. Θα έχεις τρομερή εμπειρία όταν το τερματίσεις την πρώτη φορά. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από ilos 2
Saloufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μόλις έφτασα στο τέλος, 168 ωρες και 169 level. Το θεμα είναι ότι μου έχει 2 επιλογές 1.Summon Ranni και 2. Touch Fractured Marika. Να υποθέσω επειδή δεν έχω τελειώσει άλλες αποστολές απο Npcs έχω μόνο αυτές τις 2 επιλογές? Θα έπρεπε να έχει περισσότερες? Στο palace Approach μπορείς να κάνεις τρελό φαρμινγκ πάντως, 40.000 runes στο λεπτό. 1
Charismo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Saloufas είπε Μόλις έφτασα στο τέλος, 168 ωρες και 169 level. Το θεμα είναι ότι μου έχει 2 επιλογές 1.Summon Ranni και 2. Touch Fractured Marika. Να υποθέσω επειδή δεν έχω τελειώσει άλλες αποστολές απο Npcs έχω μόνο αυτές τις 2 επιλογές? Θα έπρεπε να έχει περισσότερες? Στο palace Approach μπορείς να κάνεις τρελό φαρμινγκ πάντως, 40.000 runes στο λεπτό. Λίγοι έχουν βρει το TRUE ending μέχρι τώρα, οπότε δεν είσαι ο μόνος. Εγώ έπαθα σοκ όταν συνηδειτοποίησα πως το TRUE final boss είναι ο Spoiler 3
Saloufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στο τέλος διάλεξα το Rannie's ending. Κοιτάω να δω τι δεν έχω κάνει από achivments μιας και δεν έβλεπα guids. Spoiler Πέρα απο τα achievements για να μαζέψεις όλα τα sorceries and incarnations, talismans, ashens και armaments που φαίνεται οτι 1% τα εχουν βρει και δεν παίζει να τα βρεις χωρίς οδηγό, αυτά που δεν έκανα είναι ο Dragonlord Placidusax, εκεί που τον είχαν κρυμμένο στο crumbling Farum Azula δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρει κάποιος μονος του. Τον Lichdragon Fortissax που ενώ δεν ειχα αφήσει την Fia να με αγκαλιάσει γιατί κάποιος ειχε πει εδώ ότι σου τρώει ζωή, παρολα αυτά είχα κάνει ότι χρειάζονταν, είχα πάει στο deeproots depths είχα βγάλει το boss αλλά δεν πρόσεξα οτι κάθεται σε μια γωνιά και πρέπει να της μιλήσεις. Και τον Mohg the omen που εκεί κατω στα sewers χάνει το παιδί την Μάνα. Παράξενο και που το elden beast δεν έχει achievement, τον έβγαλα αλλά πέθανα και εγω σύγχρονος και ενώ πήρα το great rune με μετέφερε κατευθείαν σε άλλο location και εχασα τα runes, εκει πίστευα οτι δεν εσκασε το achievement γι αυτό το λόγο, αλλά απ' ότι βλέπω τωρα στο ιντερνετ δεν έχει το elden beast achievement.
james9tito Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, Anakha είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το έχεις το dagger? Αν ναι δοκίμασε να το δώσεις στον D. Αλλίως άφησε την να σε κρατήσει και δες αν σου βγάλει κάποιον έξτρα διάλογο μήπως στο δώσει. https://eldenring.wiki.fextralife.com/Fia Spoiler Δεν βρισκω το dagger πουθενα! Στα quest items δεν πρεπει να ειναι? Γιατι αν ειναι στα οπλα παιζει να εκανα μαλακια και να το πουλησα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω
Anakha Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, james9tito είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν βρισκω το dagger πουθενα! Στα quest items δεν πρεπει να ειναι? Γιατι αν ειναι στα οπλα παιζει να εκανα μαλακια και να το πουλησα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω Είναι quest item αλλά μην σκας και να μην το εχεις πάρει σώζεται το quest. Spoiler So fun fact about this questline and D (Minor spoilers ahead) Once you set fire to the tree with the Giant's Forge (Don't even have to beat Azula) The questline automatically skips to her at Deeproot Depths, D's dead (And yes you can grab his armor) You can give the armor to his brother on your way to deeproot, meet Fia do the rest of the questline stuff as normal for her, and D's brother will still kill her. ALSO FUN FACT, the boss that D's brother is right outside, you can give him the armor THEN SUMMON D, which will summon his brother if it's after he's dead.
james9tito Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, Anakha είπε Είναι quest item αλλά μην σκας και να μην το εχεις πάρει σώζεται το quest. Απόκρυψη περιεχομένων So fun fact about this questline and D (Minor spoilers ahead) Once you set fire to the tree with the Giant's Forge (Don't even have to beat Azula) The questline automatically skips to her at Deeproot Depths, D's dead (And yes you can grab his armor) You can give the armor to his brother on your way to deeproot, meet Fia do the rest of the questline stuff as normal for her, and D's brother will still kill her. ALSO FUN FACT, the boss that D's brother is right outside, you can give him the armor THEN SUMMON D, which will summon his brother if it's after he's dead. Spoiler Μα σπαω το κεφαλι μου πως γινεται να μην το εχω , αφου εχω κανει τα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα