ilos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, polakis21 είπε Μηπως ειναι glitch και μας μπαναρουν ομως; Εγω δεν εχω θεμα να το κανουμε, αρκει μην τρεχουμε μετα με κανα ban. Στειλε pm να δοκιμασουμε αυριο απογευμα/βραδυ Δε θα σας μπανάρουν για trades 100%, τόσα χρόνια το ίδιο πράγμα γίνεται.😁 Ban/corrupt ίσως να φας αν μπει hacker στο παιχνίδι σου, ειδικά στο pc. Κάνεις/ δε κάνεις trade (και να σηκώσεις banned/data mined item δηλαδή) μπορεί να σου κάνει corrupt το save file ή να φας soft ban με κάποιο άλλο exploit του. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό ds/ds2/ds3 στο pc πχ είχαμε εξωτερικά προγράμματα pvp watchdog κλπ και βλέπαν για abnormal stats ή ακόμα χειρότερα για RCE attacks. Στις κονσόλες είναι πολύ πιο σπάνιο εώς ανύπαρκτο φαινόμενο (ειδικά στο ps5 που δεν είναι εύκολο να πειράξεις save file).
Anakha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, polakis21 είπε Μηπως ειναι glitch και μας μπαναρουν ομως; Εγω δεν εχω θεμα να το κανουμε, αρκει μην τρεχουμε μετα με κανα ban. Στειλε pm να δοκιμασουμε αυριο απογευμα/βραδυ Είναι 100% safe. Όπως ανέφερε και ο @Ilos γίνεται χρόνια αυτό σε όλα τα souls games. Υπάρχουν subs στο reddit που ασχολούνται μόνο με trading. Ban πέφτει για να το πω πιο απλά απ'οτι ο ilos ,αν χρησιμοποιήσεις trainer, κάποιο cheat engine ή στο ps4 κάποιο save editor. Θα σου στείλω μήνυμα το βράδυ να το κανονίσουμε. Το παιχνίδι το τερμάτισα 140 level. 402 έφτασα με τα stacks εννοείται 🙂 Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Anakha
gtsoui Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Εγω λοιπον ξεκινησα τριτο playthrough απο την αρχη γιατι τελικα δεν ειμαι της μαγειας. Εφτιαξα μια ξυπολητη samurai με δυο katana, το ενα keen και το αλλο blood και με low load. Με vigor 43 που λεω να μην το ανεβασω αλλο γιατι ειδα οτι δινει λιγο σε καθε lvl πλεον, dexterity 48 και δυστυχως endurance 35.. Ισως την κανω respec γιατι για το low load χωρις talisman θελει ακομα περισσοτερο endurance (περιπου 38 ισως) και θεωρω οτι ειναι too much γι'αυτο που σου δινει. Γι'αυτο και ειναι ξυπολητη. Armor εχω την champion και τα katana ειναι +14, lvl 86 ειμαι και τωρα μολις πηγα mount gelmir. Απο damage ειναι τουμπανο.....ολα τα bosses τα εχω λυωσει το πολυ στην τριτη προσπαθεια..και λογω raw damage αλλα και των bleed. Το μονο boss που με δυσκολευει επειδη δεν του κανω damage ειναι το fully grown beast στο gelmir το οποιο αφησα για τωρα. Κατα 99% το μονο που θα ανεβαζω τωρα σε καθε lvl ειναι το dexterity. 3
james9tito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Ακολουθει σποιλερ για το quest της Fia. Spoiler Εχω σκοτωσει το Boss που δινει το Deathroot και τους Fia's Companions. Δεν θα επρεπε να ειναι εκει η Fia? Ειναι ακομα στο κρεβατι στο Rountable. Κατι εχω χασει αλλα τι?
Anakha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, james9tito είπε Ακολουθει σποιλερ για το quest της Fia. Απόκρυψη περιεχομένων Εχω σκοτωσει το Boss που δινει το Deathroot και τους Fia's Companions. Δεν θα επρεπε να ειναι εκει η Fia? Ειναι ακομα στο κρεβατι στο Rountable. Κατι εχω χασει αλλα τι? Spoiler Για να ειιναι ακομα roundtable σημαινει πως δεν εδωσες το dagger στον D ή αν το εδωσες δεν εξαντλησες τον διαλογο της για να φυγει.
james9tito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Anakha είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για να ειιναι ακομα roundtable σημαινει πως δεν εδωσες το dagger στον D ή αν το εδωσες δεν εξαντλησες τον διαλογο της για να φυγει. Spoiler Αρα "χαλασα" το quest με καποιον τροπο. Η Fia το μονο που λεει ειναι να μου κρατησει το χερι .
Anakha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, james9tito είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αρα "χαλασα" το quest με καποιον τροπο. Η Fia το μονο που λεει ειναι να μου κρατησει το χερι . Spoiler Το έχεις το dagger? Αν ναι δοκίμασε να το δώσεις στον D. Αλλίως άφησε την να σε κρατήσει και δες αν σου βγάλει κάποιον έξτρα διάλογο μήπως στο δώσει. https://eldenring.wiki.fextralife.com/Fia Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Anakha 1
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Ποπο το έχετε πάει σε άλλο επίπεδο εσείς. Εγώ ούτε σε άλογο δεν έχω ανέβει ακόμα. Γενικά από τους οδηγούς για αρχάριους ποιον προτείνετε;
Anakha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, james9tito είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αρα "χαλασα" το quest με καποιον τροπο. Η Fia το μονο που λεει ειναι να μου κρατησει το χερι . Spoiler So fun fact about this questline and D (Minor spoilers ahead) Once you set fire to the tree with the Giant's Forge (Don't even have to beat Azula) The questline automatically skips to her at Deeproot Depths, D's dead (And yes you can grab his armor) You can give the armor to his brother on your way to deeproot, meet Fia do the rest of the questline stuff as normal for her, and D's brother will still kill her. ALSO FUN FACT, the boss that D's brother is right outside, you can give him the armor THEN SUMMON D, which will summon his brother if it's after he's dead. Τελικά σώζεται το quest. Δες το spoiler. 1
AnimaTronic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Black Blade Kindred boss Αυτό το πράγμα βγαίνει ή το έχουν βάλει για να γίνεται χαβαλές? Τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός? Ο,τι hit μου κάνει είναι instakill... Τώρα θα μου πεις "που πας ρε Καραμήτρο με 27 vigor?"... Νταξει ξέρω ότι θα βγεί, απλά ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από AnimaTronic
Charismo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Black Blade Kindred boss Αυτό το πράγμα βγαίνει ή το έχουν βάλει για να γίνεται χαβαλές? Τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός? Ο,τι hit μου κάνει είναι instakill... Τώρα θα μου πεις "που πας ρε Καραμήτρο με 27 vigor?"... Νταξει ξέρω ότι θα βγεί, απλά ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας Ναι όντως. Που πας ρε Καραμήτρο με 27 Vigor θα σου πω. Είναι πολύ χαμηλό, τουλάχιστον για το δικό μου skill σε τέτοια bosses. Τώρα αν είσαι κανένας αέρινος που δεν τον ακουμπάει τίποτα, αλλάζει το πράγμα.
Babis_allos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Στο NG+ τι κρατιεται/αλλαζει; Ξεκινας στο λεβελ σου με τα αντικειμενα σου αλλα ολοι πι εχθροι ειναι scaled up στο λεβελ σου; Εχεις ηδη τα sites of grace? Μπορει κανεις να με κατατοπισει;
Saloufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 @AnimaTronic Από αυτό το gargoyle έφαγα πολυ ξύλο, έβγαλα τον τυπο στο κάστρο, τον δράκο στην γέφυρα και το erdtree πιο κάτω αλλά αυτός δεν έβγαινε με τίποτα. Όταν πηρα το mimic καπου level 110 γύρισα και τον καθάρισα με συνοπτικές διαδικασίες. 1
Anakha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Babis_allos είπε Στο NG+ τι κρατιεται/αλλαζει; Ξεκινας στο λεβελ σου με τα αντικειμενα σου αλλα ολοι πι εχθροι ειναι scaled up στο λεβελ σου; Εχεις ηδη τα sites of grace? Μπορει κανεις να με κατατοπισει; Κρατάς τα πάντα απο όπλα και πανοπλίες και τα περισσότερα αν όχι όλα τα consumables. Ο χαρτης φυσικα και γίνεται όλος reset. Χάνεις τα bells που έχεις δώσει στις γριές στο roundtable για να πουλάνε εξτρα αντικείμενα. Πρέπει να τα ξαναβρείς. Οι εχθροί δεν scaleαρουν με το level σου αλλα ανεβαίνουν σε damage και health κατα ένα στάνταρ ποσοστό απο το προηγούμενο σου playthrough και αυτο μέχρι το NG+7. Μετά δεν αλλάζει η δυσκολία. Είτε πας στο NG+ 50 lvl είτε πάς 200 οι εχθροι θα έχουν δυναμώσει το ίδιο.
xavier Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Saloufas είπε @AnimaTronic Από αυτό το gargoyle έφαγα πολυ ξύλο, έβγαλα τον τυπο στο κάστρο, τον δράκο στην γέφυρα και το erdtree πιο κάτω αλλά αυτός δεν έβγαινε με τίποτα. Όταν πηρα το mimic καπου level 110 γύρισα και τον καθάρισα με συνοπτικές διαδικασίες. μια απο τα ιδια...ετρωγα ξυλο και γυρισα καποια στιγμη αργοτερα 40 λεβελ περισσοτερο και εφυγε στο χαλαρο. παντως αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει κανενας λογος να το φας. νομιζω οτι μπορεις να μπεις στην πορτα απο πισω του, που ετσι και αλλιως ειναι αδιεξοδο. Στην αρχη νομιζα οτι υπηρχε καποιο ασανσερ εκει, αλλα τιποτα περα απο τον μπαρμπα που δινει το quest του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα