Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Κοίτα να δεις πόσο διαφορετικά κάθεται για τον κάθε άνθρωπο μια που αναφέρεις το Sekiro. Εγώ προσωπικά δεν συνάντησα κανένα boss στο παιχνίδι που να έφτασε σε επίπεδο δυσκολίας την lady Butterfly στο Sekiro (ούτε καν λόγος για Genichiro και Isshin). Και το λέω αυτό έχοντας βγάλει solo ακόμα και την προαιρετική Malenia (κάπου στις 10 προσπάθειες) για την οποία διαβάζω ότι κάποιοι την θεωρούν το πιο δύσκολο boss της From... Τι να πω. Ακόμα και τα mini-bosses του Sekiro μου φάνηκαν απείρως πιο δύσκολα από ό,τι έχω δει στο Elden Ring.

Από κει και πέρα όσο αναφορά τα Souls/Bloodborne, Sister Friede, Nameless King, Orphan of Kos, Lady Maria, Ornstein/Smough και άλλα πολλά μου φάνηκαν πιο δύσκολα.

Μάλλον έχει πως κάθεται στον καθένα.

Τα DS/ER τα βρήκα πολύ εύκολα γιατί μπορούσα να παίξω με shield.

Το Sekiro μέτριο προς εύκολο με εξαίρεση το τελευταίο boss. Στο 1ο playthrough ισως να ζορίστηκα ελαφρώς. Στο 2ο που έκανα πριν κάτι μήνες όλα τα boss που ανέφερες τα έβγαλα 1st-2nd try παρόλο που το έπαιξα πόσα χρόνια μετά.

Το Bloodborne πάντα με ζόριζε άπειρα. Και τη 1η και τη 2η φορά που το έπαιξα(προσφατα η 2η) μου έβγαλε τη πίστη. Ποτέ δε μου κλίκαρε το combat του.

Έχει να κάνει με το ποιο playstyle βολεύει τον καθένα πιστεύω ώστε να κλικάρει στο μυαλό του και στο muscle memory του.

• Like 1
Δημοσ.

Black blade kindred και Lord of blood τα πιο δύσκολα για εμένα. Το πρώτο συγκεκριμένα που ήταν και φουλ προαιρετικό το έβγαλα μόνο σε πολύ μεγάλο level και αφού είχα ανοίξει και το mountaintop of the giants. Το δεύτερο με εκνεύρισε γιατί έφτασα πολλές φορές λίγα χτυπήματα πριν πέσει αλλά όλες εκτός μίας κατάφερνε να επιβιώνει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Anakha είπε

Το παιχνίδι το τερμάτισα και απλά για το γαμώτο θέλω να κάνω τον χαρακτήρα αυτον max level. PVP δεν παίζει αυτός απλά περισσότερο για να μπορώ να δοκιμάσω όλα τα όπλα και spells για τους υπόλοιπους χαρακτήρες που θα φτιάξω. Τώρα έιναι 402. Έχω καμια 25αρια μυρια σε rune stacks. Θέλει κανένας να βοηθήσει να κάνουμε dupe. Έχει πολύ κόσμο στο reddit αλλά είπα να το προτείνω εδώ πρώτα. Σε PS5 παίζω.

Φιλε ενδιαφερομαι. Πως κανουμε dupe;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Φιλε ενδιαφερομαι. Πως κανουμε dupe;

Αρχικα απενεργοποιείς το αυτοματο upload των saves. Μετα συναντιώμαστε, σου ρίχνω τα rune stacks. Βγαίνεις απο το παιχνίδι και κάνεις upload στο cloud το save με τα stacks στο inventory σου. Ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι, συναντιόμαστε και μου ρίχνεις τα stacks που σου έδωσα. Βγαίνεις απο το παιχνίδι, κατεβάζεις το save που ανέβασες νωριτερα και γίνεται αυτο όσες φορές θέλουμε. Μέτα κάνουμε το αντίθετο. Θα βγαίνω εγώ και θα σου ρίχνω συνέχεια stacks. Σήμερα τελειώνω αργα απο δουλειά. Αν θέλεις αύριο το βραδάκι μπορόυμε να το δοκιμάσουμε. Μπορείς να πάρεις 100.000.000 σε λιγότερο απο 10 λεπτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους! Γι'αυτους που κανουν min-max (λιγοι ειμαστε @ilos 😅) εφτιαξε ο τυπας calc tools πιο πολυ για το AR που μας ενδιαφερει,,,αλλα εχει και hp/fp/stm στο excel του.
Δεν εχει talismans για το +dmg στο AR αλλα το κανεις με τα windows 😂

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JdkVb-llZHPhMD-IwO8d2o1jtHhiTIXbcJv0YzC8ZHY/copy

https://negator13-eldenring.azurewebsites.net/calculator

Επεξ/σία από zeke
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2022 στις 4:42 ΜΜ, D.Luffy είπε

Εγώ πάντως απορώ πόσοι θα καταφέρουν να βρουν το Miquella's Haligtree το οποίο είναι πολύ μεγάλη περιοχή με σημαντικό loot και τελικό boss χωρίς να συμβουλευτούν ένα guide.

Μόλις πήγα εκει που λες χωρίς να εχω δει κανενα guide. Δεν ήταν κάτι το πολύ τραγικό στο κάστρο να λύσεις τον γρίφο για να πας. Πιστεύω απλά θέλει παρατηρητικότητα μιας και τα Clue στα δίνει το παιχνίδι. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Μόλις πήγα εκει που λες χωρίς να εχω δει κανενα guide. Δεν ήταν κάτι το πολύ τραγικό στο κάστρο να λύσεις τον γρίφο για να πας. Πιστεύω απλά θέλει παρατηρητικότητα μιας και τα Clue στα δίνει το παιχνίδι. 

Δεν μιλάω για το κάστρο αλλά για το που είναι κρυμμένος ο Albus και το πρώτο μισό από το haligtree secret medallion. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν μιλάω για το κάστρο αλλά για το που είναι κρυμμένος ο Albus και το πρώτο μισό από το haligtree secret medallion. 

Μα το που κρύβεται το 2 μισό του μενταγιόν στο λέει ο Sir Gideon στο round table. Σου λέει πηγαινε στο village of the albinaurics και εκει εχουν κάπου κρυμμένο οι χωρικοί το 2ο κομμάτι. Τωρα αν κάποιος δεν κατάφερε να βρει που ειναι ο albus ok, εγω τον ειχα βρει στο πρώτο περασμα από εκεί αλλά δεν μου έδωσε κάτι.

Δημοσ.

Μπηκα στο Miquella's Haligtree 125lvl + κ παλι ξυλο τρωω τι γινεται ρε παιδια !

Μια νεα περιοχη να μπω κ να πω ενταξει το εχω ...μπα που τετοια τυχη . Υπουλη περιοχη 

Οσο αφορα το main quest εφαγα το παρακατω boss 

Spoiler

Fire Giant

Τωρα τι κανω ? 

Spoiler

Ξερω οτι καποια side πρεπει να τα εχω προχωρησει για να μη κοπουν . Θα αργησω πολυ να επιστρεψω στον κοσμο κ στο fast travel ?? 

Δημοσ.

Από ένα σημείο και μετά αφού πάρεις τα απαραίτητα tools (bleed/frost/mimic/καλά spells κλπ) ίσως είναι το πιο εύκολο παιχνίδι της from soft. Και αυτό λέει πολλά γιατί DS2 (πλην 2-3 Bosses) και DeS (mage) είναι walk in the park. Εμένα τρέμει το φυλλοκάρδι μου αν είμαι ανάμεσα σε 5-6 σκυλιά από αυτά που κάνουν instableed και όχι όποτε περνάω fog gate.😁

Και btw έχω κάνει limit τον char με 120 level (40 vigor) και +9 moonveils για περισσότερο invade range. Στο 150 με 60 vigor και κάπου +100 AR στις moonveil (αλλάζει το dex scaling) ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο πιο εύκολο θα είναι.

54 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Μα το που κρύβεται το 2 μισό του μενταγιόν στο λέει ο Sir Gideon στο round table. Σου λέει πηγαινε στο village of the albinaurics και εκει εχουν κάπου κρυμμένο οι χωρικοί το 2ο κομμάτι. Τωρα αν κάποιος δεν κατάφερε να βρει που ειναι ο albus ok, εγω τον ειχα βρει στο πρώτο περασμα από εκεί αλλά δεν μου έδωσε κάτι.

Μόνο αν θες δες spoiler, είναι αρκετά μακριά.

Spoiler

Mountaintop of the giants - Castle Sol

Και ο Albus δίνει το πρώτο μισό αν του μιλήσεις 2-3 φορές. Χρυσός κανόνας στα soulsborne - exhaust all npc dialogs.

Βασικά όχι ακριβώς αλλα:

Spoiler

Σου δίνει Hint για την τοποθεσία της Loretta η οποία μετά σε εμπιστεύεται για το πρώτο μισό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Από ένα σημείο και μετά αφού πάρεις τα απαραίτητα tools (bleed/frost/mimic/καλά spells κλπ) ίσως είναι το πιο εύκολο παιχνίδι της from soft. Και αυτό λέει πολλά γιατί DS2 (πλην 2-3 Bosses) και DeS (mage) είναι walk in the park. Εμένα τρέμει το φυλλοκάρδι μου αν είμαι ανάμεσα σε 5-6 σκυλιά από αυτά που κάνουν instableed και όχι όποτε περνάω fog gate.😁

Και btw έχω κάνει limit τον char με 120 level (40 vigor) και +9 moonveils για περισσότερο invade range. Στο 150 με 60 vigor και κάπου +100 AR στις moonveil (αλλάζει το dex scaling) ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο πιο εύκολο θα είναι.

Οπως ομως ολα της from αμα δε παιζεις σπασμενο built εχεις θεμα . Επιλογη σου (μου) βεβαια . Εχω παιζω με βαρυ σπαθι / βαρια πανοπλια με medium roll οποτε ναι κανω πολυ damage αλλα με συγκεκριμενους αντιπαλους που ειναι πολυ γρηγοροι ή εχουν range εχω μεγαλο θεμα . Εννοειται ομως οτι βοηθανε τα ashes με τα skills κ τα διαφορετικα attributes 

Ναι οκ εχω καμια 10αρια αντικειμενα για respec αλλα δε θελω :P . Συμφωνω οτι τα boss δεν ειναι κ ΤΟΣΟ προβλημα απο ενα σημειο κ μετα αν κ με δυσκολεψε πολυ το boss που ανεφερα παραπανω 

Πλακα πλακα νομιζω οτι τιποτα δε με φοβιζει οσο οι αρκουδες :P

Εχμ κ νομιζω οτι ακομα κ τωρα καποιες περιοχες της caelid φοβαμαι να κατεβω απο το αλογο κ να τις εξερευνησω σαν αντρας χαχαχαχα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Anakha είπε

Αρχικα απενεργοποιείς το αυτοματο upload των saves. Μετα συναντιώμαστε, σου ρίχνω τα rune stacks. Βγαίνεις απο το παιχνίδι και κάνεις upload στο cloud το save με τα stacks στο inventory σου. Ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι, συναντιόμαστε και μου ρίχνεις τα stacks που σου έδωσα. Βγαίνεις απο το παιχνίδι, κατεβάζεις το save που ανέβασες νωριτερα και γίνεται αυτο όσες φορές θέλουμε. Μέτα κάνουμε το αντίθετο. Θα βγαίνω εγώ και θα σου ρίχνω συνέχεια stacks. Σήμερα τελειώνω αργα απο δουλειά. Αν θέλεις αύριο το βραδάκι μπορόυμε να το δοκιμάσουμε. Μπορείς να πάρεις 100.000.000 σε λιγότερο απο 10 λεπτά

Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα! Μπορεί να γίνει και για άλλα αντικείμενα; Ψήνομαι κι ‘γω - όχι για τόσα ενδεχομένως αλλά ένα μικρό boost θα το ήθελα ^^

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Οπως ομως ολα της from αμα δε παιζεις σπασμενο built εχεις θεμα . Επιλογη σου (μου) βεβαια . Εχω παιζω με βαρυ σπαθι / βαρια πανοπλια με medium roll οποτε ναι κανω πολυ damage αλλα με συγκεκριμενους αντιπαλους που ειναι πολυ γρηγοροι ή εχουν range εχω μεγαλο θεμα . Εννοειται ομως οτι βοηθανε τα ashes με τα skills κ τα διαφορετικα attributes 

Ναι οκ εχω καμια 10αρια αντικειμενα για respec αλλα δε θελω :P . Συμφωνω οτι τα boss δεν ειναι κ ΤΟΣΟ προβλημα απο ενα σημειο κ μετα αν κ με δυσκολεψε πολυ το boss που ανεφερα παραπανω 

Πλακα πλακα νομιζω οτι τιποτα δε με φοβιζει οσο οι αρκουδες :P

Εχμ κ νομιζω οτι ακομα κ τωρα καποιες περιοχες της caelid φοβαμαι να κατεβω απο το αλογο κ να τις εξερευνησω σαν αντρας χαχαχαχα

Η χειρότερη περιοχή για μένα στο game είναι ο βάλτος στο Moghwyn. Ακόμα και με το άλογο είναι επικίνδυνο να την διασχύσεις με τόσο aggro range που έχουν τα κοράκια και τα σκυλιά.

Για αυτό το λόγο ευχαριστήθηκα pve με ένα φιλαράκι που κάναμε coop εκεί για την white mask.

6 λεπτά πριν, DoMxx199 είπε

Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα! Μπορεί να γίνει και για άλλα αντικείμενα; Ψήνομαι κι ‘γω - όχι για τόσα ενδεχομένως αλλά ένα μικρό boost θα το ήθελα ^^

Τα μόνα που δε γίνονται trades είναι όπλα/stuffs/seals κλπ μεγαλύτερο level από αυτά που έχεις ήδη και rune arcs for some weird reason. Είναι από τα καλύτερα games για να σετάρεις νέους char με trades.

P.S. Οι αρκούδες και κυρίως οι iron maidens (άπειρο poise) είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα. Αλλά και πάλι είναι αστεία μπροστά σε κοράκια/σκυλιά να σε κυνηγάνε στο Moghwyn. Για pure melee χαρακτήρες μιλάμε πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφαγα ενα 2ωρο να βγάλω την Malenia! οτι να ναι τωρα ετσι? τι boss ηταν αυτό! ειδικά στην 2η φάση έκανε τα παλαβά τής, παλι καλά τις περισσότερες ψηλές τις έτρωγε το mimic!!! Αλλά δεν άντεχε μεχρι το τέλος το καημένο!😅

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Anakha είπε

Μηπως ειναι glitch και μας μπαναρουν ομως; Εγω δεν εχω θεμα να το κανουμε, αρκει μην τρεχουμε μετα με κανα ban. Στειλε pm να δοκιμασουμε αυριο απογευμα/βραδυ

Επεξ/σία από polakis21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...