abcd1234 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 86 ώρες in Σε όλα τα υπόλοιπα souls τώρα τελείωνα 2ο play through Εδώ είμαι ακόμα στους 3 από τους 5 shardbearers (τώρα κυνηγάω τον 4ο), την πρωτεύουσα δεν την έχω άγγιξει καν ακόμα, και από ότι έχω καταλάβει έχει μπόλικο πράγμα ακόμα και αφού φας τους 5 shardbearers Πραγματικά δεν βλέπω πως μπορεί να μου πάρει λιγότερο από 120 ώρες Μπράβο στην from για το content που έχουν βάλει, δεν μετανιώνω ούτε ευρώ 1
George7Byron Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Περίπου στις 42 ώρες ,έχοντας ανοίξει αρκετό χάρτη και νωπά βιασμένος απο Radahn στον 72 λεβελ samurai μου... Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό ,με τους πιο ενδιαφέροντες και επικίνδυνους κόσμους που έχω παίξει σε open world..Μόνιμη τσίτα, με φοβερή αίσθηση εξερεύνησης και πραγματικά φαίνεται τεράστιο.Η εμπειρία μου δεν είναι μεγάλη απο souls καθώς έχω τελειώσει μόνο τα souls 2,3 και bloodborne αλλα γενικά λόγω των πολλών επολογών, φαίνεται πιο προσιτό. Το κύριο παράπονο που έχω είναι οτι το βρίσκω αψυχο,δηλαδη δεν υπάρχει μια προφανής σύνδεση με τον ήρωα σου και με τον αγώνα του για την σωτηρία των lands between.Ακόμα ένας μουγκός ήρωας σε μια πολύ ομιχλώδης πλοκή που καταντάει λίγο μια μηχανή dps...Το μόνο που σε νοιάζει είναι τι νούμερα πετάει.Αυτό ίσως περνούσε σε πιο γραμμικά games αλλά νομίζω οτι σε τέτοιο scale , φαίνονται όλα επικά και αυτή η προσέγγιση λίγο τσίπικη...Σαν να έλειπαν resources για να δομηθεί σε άλλο επίπεδο.Νομίζω οτι ήθελε μια παραπάνω western rpg πινελιά στην πλοκή.Βάλε ένα journal!Θα χαλάσει η μανέστρα?Εκεί είχα την προσμονή του Martin που γενικά δεν φαίνεται η συμμετοχή του.Εχω την εντύπωση οτι υπάρχει ένας τάχαμου ελιτισμός-nerdισμός ,οτι έτσι είναι τα souls και όλα δικαιολογούνται,όπως ακριβώς στα zelda-nintendo. Με όλο αυτό που δίνει είναι ακόμα εντυπωσιακό game και ήδη το κατατάσσω μέσα στα 3 καλύτερα open world games που έχω παίξει (witcher 3 και red dead redemption 2 τα άλλα)έχοντας τερματίσει και το breath of the wild..Θα έλεγα οτι είναι σε γενικές γραμμές το αντίθετο απο το rdr 2.Εκεί είχαμε εναν ζωντανό ,πανέμορφο και ρεαλιστικό-immersive κόσμο, με κακό σε γενικές γραμές gameplay και αργο pacing αλλά ζούσες για τον τυπάρα τον Arthur και την πλοκή του,υπήρχε συναίσθημα και δέσιμο με τον χαρακτήρα σου. Στο elden ring έχουμε πάλι τον πιο άρρωστο dark fantasy κόσμο που έχουμε δεί,με φοβερή ποικιλία encounters,builds, bosses και εξαιρετικό gameplay και αίσθηση ανακάλυψης αλλά για το story και τον χαρακτήρα μας,είναι λίγο κούφιο.Αν δεν σε γραπώσει η ντοπαμίνη του σκοτώνω ,level up,ανακαλύπτω δεν νομίζω να κολλήσει κάποιος..Η δυσκολία είναι αποτρεπτική αλλά αν μπείς In the zone δεν το αφήνεις για αυτό τον λόγο. Τελευταίο παράπονο είναι λόγο το τεχνικό κομμάτι που θα το ήθελα πιο σύγχρονο με καλύτερα assets k animations,παρόλο που το βρίσκω εξαιρετικό σε artwork και ήδη έχω πολλές στιγμές που έχω ενθουσιαστεί.Αλλά αν όλο αυτό ήταν σε μηχανή του dark souls remake?Θα ματωναν τα μάτια μας απο ηδονή Συνεχίζουμε πορωτικά χαροκαμμένοι tarnished Αγωνιστικές καλημέρες Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από George7Byron 7
polakis21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το τερματισα στις 40 ωρες και ενω ημουν με φαρμ λεβελ 150. Ειπα θα το σταματησω και δεν θα ασχοληθω αλλο με το παιχνιδι, αλλα η πορωση που σου δινει να εξερευνησεις τον κοσμο του, με εκανε να το ξαναπαιξω και τωρα εχω κολλησει να βγαλω ολα τα boss. Αλλα ρε παιδια δεν σου λεει τιποτα για το στορυ. Πας στα τυφλα. Δεν ηξερα καν οτι πρεπει να βαλω τα great runes σε πυργους για να τα κανω restore. Απιθανα πραγματα. Λεβελ 159 και συνεχιζω Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από polakis21 2
lebron15 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το τερμάτισα στις 130 ώρες, level 151 και με πολλά runes για να ανέβω και άλλα level σε περίπτωση που το πάω για new journey στο μέλλον. Εδώ και 25 μέρες περίπου αποτελούσε την μόνιμη ενασχόλησή μου, πέρασα υπέροχα και σίγουρα μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Από εκεί και πέρα θα φανεί στο μέλλον όταν θα έχει κατακάτσει για τα καλά η σκονή τι gaming κληρονομιά θα αφήσει αφενός και πόσο ψηλά θα το έχω μέσα αφετέρου. Από όσο μπορώ να γνωρίζω είδα όλες τις περιοχές, τουλάχιστον όλες τις σημαντικές. Σίγουρα θα μου ξέφυγαν τίποτα ruins ή κατακόμβες αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα άλλαζε την συνολική εμπειρία. Ένα αρνητικό που μπορώ να βρω σίγουρα είναι ότι το τέλος του δεν μου έδωσε στον ίδιο βαθμό αυτό το γλυκόπικρο συναίσθημα που μου προσέφερε το Sekiro. Ούτε όσον αφορά την ιστορία, αλλά ούτε από θέμα δυσκολίας. Δηλαδή, το τελευταίο cutscene θα μπορούσε να είναι λιγότερο σπαρτιάτικο. Προσωπικά, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και δεν ένιωσα επιβράβευση. Επίσης, δεν ένιωσα ότι κατάφερα κάποιο μεγάλο επίτευγμα τερματίζοντας το παιχνίδι και δεν είμαι κάνας βετεράνος στα souls. Για αυτό δηλώνω ξεκάθαρα ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχθεί σχεδόν από τον οποιοδήποτε. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από lebron15 1
Anakha Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Το παιχνίδι το τερμάτισα και απλά για το γαμώτο θέλω να κάνω τον χαρακτήρα αυτον max level. PVP δεν παίζει αυτός απλά περισσότερο για να μπορώ να δοκιμάσω όλα τα όπλα και spells για τους υπόλοιπους χαρακτήρες που θα φτιάξω. Τώρα έιναι 402. Έχω καμια 25αρια μυρια σε rune stacks. Θέλει κανένας να βοηθήσει να κάνουμε dupe. Έχει πολύ κόσμο στο reddit αλλά είπα να το προτείνω εδώ πρώτα. Σε PS5 παίζω.
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Τέλος κι από εμένα στις 120 ώρες. Απίστευτο παιχνίδι που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου σε εξερεύνηση και στήσιμο κόσμου αλλά θα προτιμούσα και εγώ πολύ περισσότερο narrative μιας και έκαναν τον κόπο να εμπλέξουν τον Martin. Έκαναν ένα βήμα μπροστά σε αυτόν τον τομέα με το Sekiro εδώ ξαναπήγαν πίσω. Τους δικαιολογώ όμως επειδή η έκταση του παιχνιδιού ήταν τεράστια και ίσως δεν διέθεταν τον χρόνο και το budget να αναπτύξουν το στόρυ όσο θα ήθελαν. Εκεί που δεν υπάρχει δικαιολογία βέβαια είναι στο optimization του παιχνιδιού. Τα έχουμε πει πολλές φορές αλλά επαναλαμβάνουν κάθε φορά τα ίδια ακριβώς προβλήματα από το Demon's Souls στο PS3 αγνοώντας όλα τα παράπονα. Κατέχουν το ρεκόρ του πιο αδιάφορου developer post-launch παιχνιδιού. Έτσι μας βγήκε, πάμε παρακάτω. Και πιστεύω ότι ούτε στο επόμενο παιχνίδι τους δεν θα φροντίσουν να εξελίξουν λίγο την τεχνολογία τους. 4
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τέλος κι από εμένα στις 120 ώρες. Απίστευτο παιχνίδι που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου σε εξερεύνηση και στήσιμο κόσμου αλλά θα προτιμούσα και εγώ πολύ περισσότερο narrative μιας και έκαναν τον κόπο να εμπλέξουν τον Martin. Έκαναν ένα βήμα μπροστά σε αυτόν τον τομέα με το Sekiro εδώ ξαναπήγαν πίσω. Τους δικαιολογώ όμως επειδή η έκταση του παιχνιδιού ήταν τεράστια και ίσως δεν διέθεταν τον χρόνο και το budget να αναπτύξουν το στόρυ όσο θα ήθελαν. Εκεί που δεν υπάρχει δικαιολογία βέβαια είναι στο optimization του παιχνιδιού. Τα έχουμε πει πολλές φορές αλλά επαναλαμβάνουν κάθε φορά τα ίδια ακριβώς προβλήματα από το Demon's Souls στο PS3 αγνοώντας όλα τα παράπονα. Κατέχουν το ρεκόρ του πιο αδιάφορου developer post-launch παιχνιδιού. Έτσι μας βγήκε, πάμε παρακάτω. Και πιστεύω ότι ούτε στο επόμενο παιχνίδι τους δεν θα φροντίσουν να εξελίξουν λίγο την τεχνολογία τους. Ναι το κλασικό "Είσαι ένας τυπάκος ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο και πρέπει να τους σκοτώσεις όλους για να γίνεις Elden Lord, Rekindled, Soul Master" και τα λοιπά περίμενα κι εγώ να το αλλάξουν κάπως. Ξέρεις σε κάθε Game πως θα σε πετάξει σε ένα κόσμο όπου θα σου αναφέρει δυο-τρεις βασιλιάδες-βασίλισσες και θα ξεπαστρέψεις όλο τους το γενεαλογικό δέντρο και πάμε παρακάτω.
spiritclay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Για όσους το έχουν τελειώσει, για να δείς το content του παιχνιδιού πρέπει αφο5 τερμαρισεις να το παίξεις ξανα κ ξανα μέχρι να μην μείνει τπτ; δλδ δεν ειναι σε φάση witcher που οταν τελειωνεις το main mission μπορεις μα συνεχίσεις την εξερευνηση στον τεραστιο χάρτη κάνοντας 8λα τα υπόλοιπα quests και βλέποντας όλα τα μέρη;
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, spiritclay είπε Για όσους το έχουν τελειώσει, για να δείς το content του παιχνιδιού πρέπει αφο5 τερμαρισεις να το παίξεις ξανα κ ξανα μέχρι να μην μείνει τπτ; δλδ δεν ειναι σε φάση witcher που οταν τελειωνεις το main mission μπορεις μα συνεχίσεις την εξερευνηση στον τεραστιο χάρτη κάνοντας 8λα τα υπόλοιπα quests και βλέποντας όλα τα μέρη; Στα Souls μπορείς να επιλέξεις αν θα συνεχίσεις ή θα ξεκινήσεις NG+. Απλά υπάρχουν quests που μπορείς να χάσεις ανεπανόρθωτα και χρειάζεται NG+.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, spiritclay είπε Για όσους το έχουν τελειώσει, για να δείς το content του παιχνιδιού πρέπει αφο5 τερμαρισεις να το παίξεις ξανα κ ξανα μέχρι να μην μείνει τπτ; δλδ δεν ειναι σε φάση witcher που οταν τελειωνεις το main mission μπορεις μα συνεχίσεις την εξερευνηση στον τεραστιο χάρτη κάνοντας 8λα τα υπόλοιπα quests και βλέποντας όλα τα μέρη; Για να δεις όλο το content του παιχνιδιού σε κάποια πράγματα πχ side quests,κάποια optional bosses,διαφορετικά ending κλπ θέλει new game+ και να πιάσεις ένα οδηγό να δεις τι πρέπει να κάνεις για αυτά,αλλιώς να τα δείς μέσω youtube. Δεν έχεις δηλαδή πρόσβαση σε όλα αφού τελειώσεις το παιχνίδι,και πολλά θεωρούνται Missable. Είναι ο κύριος λόγος που διαφωνησα και πιο πίσω με τον άλλο συμφορουμίτη, ότι δυστηχώς ή ευτυχώς σε όλα τα παιχνίδια της FromSoftware, χάνεις αρκετά πράγματα αν δεν ψάξεις βοήθεια στο Internet έτσι όπως είναι σχεδιασμένα.... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από Fulgore 1
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, spiritclay είπε Για όσους το έχουν τελειώσει, για να δείς το content του παιχνιδιού πρέπει αφο5 τερμαρισεις να το παίξεις ξανα κ ξανα μέχρι να μην μείνει τπτ; δλδ δεν ειναι σε φάση witcher που οταν τελειωνεις το main mission μπορεις μα συνεχίσεις την εξερευνηση στον τεραστιο χάρτη κάνοντας 8λα τα υπόλοιπα quests και βλέποντας όλα τα μέρη; Μπορείς να συνεχίσεις κανονικά μετά τον τερματισμό. Απλά όταν σε ρωτάει αν θες να ξεκινήσεις 2ο journey διαλέγεις όχι. Φυσικά έχεις την επιλογή αυτή για αργότερα αν το αποφασίσεις μέσα από ένα μενού στο Roundtable Hold Grace. Όσο πλησιάζεις όμως στο τέλος χάνονται και κάποια npc sidequests. Επίσης να ξέρετε ότι αφού νικήσετε το τελικό boss, δεν μπορείτε να επαναλάβετε τη μάχη παρόλο που το fog παραμένει έξω από την πύλη. Άρα μπορείτε να δείτε μόνο έναν τερματισμό ανά playthrough. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 1
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Μπορείς να συνεχίσεις κανονικά μετά τον τερματισμό. Απλά όταν σε ρωτάει αν θες να ξεκινήσεις 2ο journey διαλέγεις όχι. Φυσικά έχεις την επιλογή αυτή για αργότερα αν το αποφασίσεις μέσα από ένα μενού στο Roundtable Hold Grace. Απλά να ξέρετε ότι αφού νικήσετε το τελικό boss, δεν μπορείτε να επαναλάβετε τη μάχη παρόλο που το fog παραμένει έξω από την πύλη. Άρα μπορείτε να δείτε μόνο έναν τερματισμό ανά playthrough. Σωστά. Αν θέλετε να γλιτώσετε τα πολλά playthroughs, μόνο με save scumming σε cloud με κλειστό το auto-upload.
jokul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 100 ώρες, 120 lvl, συνεχίζω να εκπλήσσομαι με το περιεχόμενο! Πραγματικά απίστευτο game! Πάντως δεν μπορώ να το τερματίσω ακόμα (εννοώ δεν μπορώ να νικήσω 2 bosses, το ένα mandatory). Ίσως έχω κολλήσει με τελείως λάθος builds κλπ αλλά έχω τελειώσει DS 1,2,3 και DLCs, Bloodborne και Sekiro. Τί να πω, πλέον το θεωρώ το πιο δύσκολο μετά το Sekiro... Σχετικά με τα διαφορετικά endings, υπάρχει εδώ ένας οδηγός για save πριν το τέλος στις κονσόλες. https://esportsextras.com/elden-ring-unlock-all-known-endings-one-save-saves-you-dozens-of-hours/
spiritclay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Αρα.με αυτα τα δεδομένα οταν με το καλό το ξεκινήσω, θα εχω οδηγό μαζί για να καταφερω μα δω οσο πιο πολυ περιεχόμενο μπορώ...
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jokul7 είπε Τί να πω, πλέον το θεωρώ το πιο δύσκολο μετά το Sekiro... Κοίτα να δεις πόσο διαφορετικά κάθεται για τον κάθε άνθρωπο μια που αναφέρεις το Sekiro. Εγώ προσωπικά δεν συνάντησα κανένα boss στο παιχνίδι που να έφτασε σε επίπεδο δυσκολίας την lady Butterfly στο Sekiro (ούτε καν λόγος για Genichiro και Isshin). Και το λέω αυτό έχοντας βγάλει solo ακόμα και την προαιρετική Malenia (κάπου στις 10 προσπάθειες) για την οποία διαβάζω ότι κάποιοι την θεωρούν το πιο δύσκολο boss της From... Τι να πω. Ακόμα και τα mini-bosses του Sekiro μου φάνηκαν απείρως πιο δύσκολα από ό,τι έχω δει στο Elden Ring. Από κει και πέρα όσο αναφορά τα Souls/Bloodborne, Sister Friede, Nameless King, Orphan of Kos, Lady Maria, Ornstein/Smough και άλλα πολλά μου φάνηκαν πιο δύσκολα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα