Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει τέλειο build στα παιχνίδια της fromsoft...Το τέλειο build είναι αυτό που ταιριαζει στο στυλ σου και μπορούν να δουλέψουν όλα,αρκεί να ξέρει ς πως λειτουργούν οι μηχανισμοί και τι στατς να ανεβάσεις.Αυτη είναι και η μαγεία του παιχνιδιού..Εγώ επέλεξα warrior με σκοπό να πάω με dual swords χωρίς ασπίδα και για αυτό που ήθελα να κάνω είναι πολύ fun.Τρελο damage ,superspeed αλλά αμυντικά βασισμένο μόνο στο roll, και δίνει και ένα επιπλέον challenge χωρίς shield.Οσο και να το προτείνουν πχ εγώ δε μπορώ να παίξω με greatswords και εδώ και στο Ds3, θέλω κάτι πιο mobile και fast οπότε καλοί οι οδηγοί και τα builds αλλά το βασικό είναι να φτιάξεις κάτι που το γουστάρεις 

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Αν δεν έχεις όρεξη για διαμάχες για παιχνίδια, τότε να μην ειρωνεύεσαι τους άλλους αν χρησιμοποιούν ή όχι οδηγό/βοήθειες ειδικά σε fromsoftware παιχνίδια(μιας και ανέφερες και τα quests) ή αν ασχολούνται με τα achievements. 

Το σχόλιο σου ήταν αρκετά προκλητικό για μια μεγάλη μερίδα κόσμου, άρα μια χαρά λόγος υπάρχει για την απάντηση που πήρες σε αυτό συγκεκριμένα.

Και εγώ δεν είμαι υπέρ όσων χρησιμοποιούν cheats/trainer στην PC έκδοση για να τερματίσουν το παιχνίδι , αλλά δικαίωμα τους αν τα χρησιμοποιήσουν.

Δεν θα κάτσω να τους ειρωνευτώ όπως κάνουν πόσοι άλλοι ιντερνετικά, με σχόλια τύπου ''casuals'',''noobs'',''git gud'' κλπ

25 λεπτά πριν, pcmasteralex είπε

Fellow tarnished, μετά την λίμνη πάμε altus plateau ή καλύτερα caelid?🤔

Caelid.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν δεν έχεις όρεξη για διαμάχες για παιχνίδια, τότε να μην ειρωνεύεσαι τους άλλους αν χρησιμοποιούν ή όχι οδηγό/βοήθειες ειδικά σε fromsoftware παιχνίδια(μιας και ανέφερες και τα quests) ή αν ασχολούνται με τα achievements. 

Το σχόλιο σου ήταν αρκετά προκλητικό για μια μεγάλη μερίδα κόσμου, άρα μια χαρά λόγος υπάρχει για την απάντηση που πήρες σε αυτό συγκεκριμένα.

Και εγώ δεν είμαι υπέρ όσων χρησιμοποιούν cheats/trainer στην PC έκδοση για να τερματίσουν το παιχνίδι , αλλά δικαίωμα τους αν τα χρησιμοποιήσουν.

Δεν θα κάτσω να τους ειρωνευτώ όπως κάνουν πόσοι άλλοι ιντερνετικά, με σχόλια τύπου ''casuals'',''noobs'',''git gud'' κλπ

Caelid.

Δεν βλέπω τη μεγάλη μερίδα κόσμου πέραν απο σένα.Ασχολήσου με κάτι άλλο άνθρωπε μου πέραν του να ψάχνεις να μαλώσεις στο ινσόμνια.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως απορώ πόσοι θα καταφέρουν να βρουν το Miquella's Haligtree το οποίο είναι πολύ μεγάλη περιοχή με σημαντικό loot και τελικό boss χωρίς να συμβουλευτούν ένα guide. 

Ούτε εγώ είμαι υπέρ του να πηγαίνεις χέρι χέρι με ένα guide για το παραμικρό αλλά από την άλλη εδώ μιλάμε ότι μπορείς να χάσεις πολύ περιεχόμενο επειδή έτυχε να μην κραδένεις το όπλο σου σε μία γωνιά μιας άσχετης σκοτεινής περιοχής στο σωστό σημείο και στη σωστή χρονική στιγμή. Και όλα αυτά χωρίς το παραμικρό clue πχ από κάποιον NPC. Είναι λίγο καραφλιαστικό μετά από ένα σημείο.

Εντάξει το να είναι κρυμμένο έτσι πχ ένα πολύ δυνατό όπλο αλλά όχι και ολόκληρο legacy dungeon...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εγώ πάντως απορώ πόσοι θα καταφέρουν να βρουν το Miquella's Haligtree το οποίο είναι πολύ μεγάλη περιοχή με σημαντικό loot και τελικό boss χωρίς να συμβουλευτούν ένα guide. 

Ούτε εγώ είμαι υπέρ του να πηγαίνεις χέρι χέρι με ένα guide για το παραμικρό αλλά από την άλλη εδώ μιλάμε ότι μπορείς να χάσεις πολύ περιεχόμενο επειδή έτυχε να μην κραδένεις το όπλο σου σε μία γωνιά μιας άσχετης σκοτεινής περιοχής στο σωστό σημείο και στη σωστή χρονική στιγμή. Και όλα αυτά χωρίς το παραμικρό clue πχ από κάποιον NPC. Είναι λίγο καραφλιαστικό μετά από ένα σημείο.

Εντάξει το να είναι κρυμμένο έτσι πχ ένα πολύ δυνατό όπλο αλλά όχι και ολόκληρο legacy dungeon...

Καλα δεν είναι ανάγκη να τα βρεις κ όλα, όπως και στα άλλα της φροσοφτ. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμενο έτσι ώστε να τα ανακαλύπτεις όλα στα ng+ για να έχει και νόημα το replayability .Επίσης υπάρχουν και τα messages από άλλους παίκτες που βοηθάνε.

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Καλα δεν είναι ανάγκη να τα βρεις κ όλα...Το παιχνίδι είναι σχεδιασμενο έτσι ώστε να τα ανακαλύπτεις όλα στα ng+ για να έχει και νόημα το replayability .Επίσης υπάρχουν και τα messages από άλλους παίκτες που βοηθάνε.

Μα δεν λέω να τα βρεις όλα.

Στο παράδειγμα μου αναφέρομαι σε μια πολύ μεγάλη περιοχή για την οποία δεν σου δίνεται το παραμικρό hint για το πως θα πας και θα πρέπει να βασιστείς καθαρά σε τυφλή τύχη. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν ακούγατε από κάπου την ονομασία Miquella's Haligtree, δεν θα τη βρίσκατε όχι σε NG+, αλλά ούτε σε δύο ανθρώπινες ζωές. Είναι υπερβολικά τυχαίο και άσχετο αυτό που πρέπει να κάνεις απλά και μόνο για να ξεκινήσεις το puzzle. Δεν βασίζεται καθόλου στην παρατηρητικότητα σου ως παίχτης ούτε το αναφέρει κάποιος npc. Ο λόγος που την ξέρουμε είναι επειδή κάποιος στους 12 εκατομμύρια παίκτες έτυχε να πέσει σε εκείνο ακριβώς το σημείο.

Επίσης τα messages πολλές φορές προσπαθούν να σε κοροιδέψουν και να σε αποπροσανατολίσουν αντί να σε βοηθήσουν. Δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτά.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μα δεν λέω να τα βρεις όλα.

Στο παράδειγμα μου αναφέρομαι σε μια πολύ μεγάλη περιοχή για την οποία δεν σου δίνεται το παραμικρό hint για το πως θα πας και θα πρέπει να βασιστείς καθαρά σε τυφλή τύχη. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν ακούγατε από κάπου την ονομασία Miquella's Haligtree, δεν θα τη βρίσκατε όχι σε NG+, αλλά ούτε σε δύο ανθρώπινες ζωές. Είναι υπερβολικά τυχαίο και άσχετο αυτό που πρέπει να κάνεις απλά και μόνο για να ξεκινήσεις το puzzle. Δεν βασίζεται καθόλου στην παρατηρητικότητα σου ως παίχτης ούτε το αναφέρει κάποιος npc. Ο λόγος που την ξέρουμε είναι επειδή κάποιος στους 12 εκατομμύρια παίκτες έτυχε να πέσει σε εκείνο ακριβώς το σημείο.

Επίσης τα messages πολλές φορές προσπαθούν να σε κοροιδέψουν και να σε αποπροσανατολίσουν αντί να σε βοηθήσουν. Δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτά.

Φαινεται ποια είναι τα τρολ γιατί έχει κ αλλά δίπλα ή το καταλαβαίνεις από το πόσοι έχουν πεθάνει αν πχ σου λέει να πηδήξεις από ένα γκρεμό

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Kαι στα dlc προηγούμενων Souls παιχνιδιών, πάλι δεν σου έλεγε το παιχνίδι πως να έχεις πρόσβαση σε αυτά πχ στο dark souls 1 remastered, καλή τύχη να βρεις πως θα πάς στην περιοχή του dlc χωρίς οδηγό.

Εδώ χωρίς βοήθεια δεν μπορείς να βρείς ούτε τα εικονίδια των debuffs που έχεις ποια είναι/τι κάνουν, γιατί το παιχνίδι πάλι δεν σου λέει τίποτα για αυτά.

Για να μην πιάσουμε τα side quests, πόσο εύκολο είναι να χάσεις την πλειοψηφία αυτών, ορισμένα από τα οποία χρειάζονται και για τα διαφορετικά τέλη.

Γιαυτό και βγαίνουν και τόσα πολλά video/οδηγοί συγκεκριμένα για τα παιχνίδια της FromSoftware. 

2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Δεν βλέπω τη μεγάλη μερίδα κόσμου πέραν απο σένα.

Τα πιο πολλά σχόλια στα θέματα του Elden Ring,τι σχόλια είναι?

Δεν είναι συμβουλές/βοήθεια/οδηγείες που να πάνε/τι να κάνουν?

Για αυτό το λόγο δεν έχει γεμίσει και το youtube??

Τέλος το ότι λίγα άτομα γράφουν στα θέματα όταν διαφωνούν σε κάτι, δεν σημαίνει ότι ψάχνουν να μαλώσουν.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jimtriol είπε

Καλα δεν είναι ανάγκη να τα βρεις κ όλα, όπως και στα άλλα της φροσοφτ. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμενο έτσι ώστε να τα ανακαλύπτεις όλα στα ng+ για να έχει και νόημα το replayability .Επίσης υπάρχουν και τα messages από άλλους παίκτες που βοηθάνε.

Μα και new game+ να παίξεις, πάλι ορισμένα πράγματα χωρίς καμία απολύτως βοήθεια/οδηγό δεν τα βρίσκεις, αυτό λέει και ο @D.Luffy πιο πάνω, και εκεί είναι που διαφώνησα και με τον συμφορουμίτη πιο πίσω,ακριβώς επειδή μιλάμε για παιχνίδι της FromSoftware.

Δεν μιλάμε δηλαδή για την περίπτωση του να παίξεις το παιχνίδι και κάθε 2 λεπτά να κοιτάς οδηγό, ούτε είπε κανείς ότι το παιχνίδι υποχρεωτικά πρέπει να το παίξει κάποιος έχοντας δίπλα ένα οδηγό.

Αν κάποιος όμως θέλει να βγάλει το παιχνίδι έχοντας δίπλα του ένα οδηγό από την αρχή ή χρησιμοποιώντας πχ cheats(PC) ας το κάνει, που είναι το κακό?

Μια από τα ίδια και για όσους ασχολούνται πολύ(ή λίγο)με trophies/achievements.

Εντομεταξύ αυτά είναι πράγματα που ισχύουν για όλα τα παιχνίδια της εταιρείας, δεν είναι ότι τώρα μόνο στο Elden Ring συμβαίνει αυτό το πράγμα......

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μα και new game+ να παίξεις, πάλι ορισμένα πράγματα χωρίς καμία απολύτως βοήθεια/οδηγό δεν τα βρίσκεις, αυτό λέει και ο @D.Luffy πιο πάνω, και εκεί είναι που διαφώνησα και με τον συμφορουμίτη πιο πίσω,ακριβώς επειδή μιλάμε για παιχνίδι της FromSoftware.

Δεν μιλάμε δηλαδή για την περίπτωση του να παίξεις το παιχνίδι και κάθε 2 λεπτά να κοιτάς οδηγό, ούτε είπε κανείς ότι το παιχνίδι υποχρεωτικά πρέπει να το παίξει κάποιος έχοντας δίπλα ένα οδηγό.

Αν κάποιος όμως θέλει να βγάλει το παιχνίδι έχοντας δίπλα του ένα οδηγό από την αρχή ή χρησιμοποιώντας πχ cheats(PC) ας το κάνει, που είναι το κακό?

Μια από τα ίδια και για όσους ασχολούνται πολύ(ή λίγο)με trophies/achievements.

Εντομεταξύ αυτά είναι πράγματα που ισχύουν για όλα τα παιχνίδια της εταιρείας, δεν είναι ότι τώρα μόνο στο Elden Ring συμβαίνει αυτό το πράγμα......

Καθείς όπως θέλει ,εγώ δεν ακουμπάω οδηγό στο πρώτο playthrough υπό τον φόβο των σποιλερ που αναπόφευκτα θα δεις(την ειχα πάθει στα souls).Στο ng+ είναι αλλιώς γιατί δε σου χαλάει την εμπειρια.Ουτως ή άλλως όλα τα quest να τα κάνεις με τη πρώτη ακόμα και με οδηγο δε μπορείς να τα κάνεις όλα με μια φορά γιατί το ένα ακυρώνει το άλλο + θέλω και να νιώθω ότι οποιαδήποτε επιλογή μου είχε επίπτωση ακόμα και να χάσω κάτι..Βέβαια εγώ σκοπεύω να κάνω τουλάχιστον 3 playthrough οπότε λογικα θα τα δω όλα. Ο οδηγός έχει νόημα πιο πολύ νομίζω για κάποιον που θα το παιξει μια και μόνο φορα.Επισης αν είναι το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας που παίζεις είναι λογικο να κοιτάξεις , αλλά αν είσαι veteran ,επειδή για να μη κρυβόμαστε τα παιχνίδια τους είναι σχεδόν πανομοιότυπα ,(μόνο τα ονόματα αλλάζουν και μερικές φορές ούτε αυτά), εισαι πιο υποψιασμένος και τα πιάνεις πιο εύκολα.

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.

Λοιπον εβγαλα και τον Rodahn.Η περιοχη caelid δεν μου αρεσε καθολου.Σιχαινομαι πλεον rot-poison.Φανταζομαι αυτο ειναι γιατι εννοειται μηδεν εξηγηση απο την from.

Αφου σκοτωσα τον rodahn μπαινω inventory και βλεπω πουθενα το great rune του.Λεω τι εγινε.Restart το παιχνιδι και το ps5 μηπως εφαγε κανα κολλημα.Τιποτα απολυτως.Εε αναγκάστικα να το ψαξω στο internet να δω τι συμβαινει γιατι κλασσικα δεν εξηγει τιποτα.Οποτε αναγκαζομαστε να ψαξουμε οδηγους-βοηθεια στο internet.

Θα πω ολοκληρωμενη αποψη αφου τερματισω το παιχνιδι παντως.

Ααα μακραν οι χειροτεροι εχθροι για μενα οι αρκουδες.Ειδικα σε κλειστο χωρο δεν....

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Καθείς όπως θέλει ,εγώ δεν ακουμπάω οδηγό στο πρώτο playthrough υπό τον φόβο των σποιλερ που αναπόφευκτα θα δεις(την ειχα πάθει στα souls).Στο ng+ είναι αλλιώς γιατί δε σου χαλάει την εμπειρια.Ουτως ή άλλως όλα τα quest να τα κάνεις με τη πρώτη ακόμα και με οδηγο δε μπορείς να τα κάνεις όλα με μια φορά γιατί το ένα ακυρώνει το άλλο + θέλω και να νιώθω ότι οποιαδήποτε επιλογή μου είχε επίπτωση ακόμα και να χάσω κάτι..Βέβαια εγώ σκοπεύω να κάνω τουλάχιστον 3 playthrough οπότε λογικα θα τα δω όλα. Ο οδηγός έχει νόημα πιο πολύ νομίζω για κάποιον που θα το παιξει μια και μόνο φορα.Επισης αν είναι το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας που παίζεις είναι λογικο να κοιτάξεις , αλλά αν είσαι veteran ,επειδή για να μη κρυβόμαστε τα παιχνίδια τους είναι σχεδόν πανομοιότυπα ,(μόνο τα ονόματα αλλάζουν και μερικές φορές ούτε αυτά), εισαι πιο υποψιασμένος και τα πιάνεις πιο εύκολα.

Μαζί σου σε αυτό.

Ούτως ή άλλως αν δεις όλα τα σχόλια στο εδώ θέμα(και στο δίπλα ), κανένας δεν έχει προτείνει την χρήση πλήρη οδηγού, όπως και κανένας δεν έχει γράψει ότι παίζει αγκαλιά με οδηγό για να κάνει πχ όλα τα quests,πόσο μάλλον για τέλειο build. Αρα δεν ξέρω από που προκύπτουν οι 9 στους 10 που αναφέρθηκε πιο πίσω.

Εντομεταξύ μιλάμε για FromSoftware παιχνίδι, κοινώς για πολλά πράγματα πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου, και βετεράνος στην σειρά να είσαι, και ακόμα και σε ng+ να παίξεις, πάλι χωρίς καμία βοήθεια δεν θα τα βρείς.

Εγώ πχ το μόνο πράγμα που κοίταξα από οδηγό βήμα βήμα που λέμε  ήταν τι χρειάζεται για τα διαφορετικά τέλη(στην ουσία 2 side quest συγκεκριμένα),για να γλυτώσω τα 3 playthrough και να ρίξω αυτό το χρόνο σε αλλα παιχνιδια που έχω στην αναμονή.

24 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Εε αναγκάστικα να το ψαξω στο internet να δω τι συμβαινει γιατι κλασσικα δεν εξηγει τιποτα.

Οποτε αναγκαζομαστε να ψαξουμε οδηγους-βοηθεια στο internet.

Και εσύ guide βρούτε? :D 

Δημοσ.

Οπως θελει ο καθενας παιζει . Κολλας καπου ? Πας αλλου . Ή κανεις farming για να ανεβεις lvl. Ή βαζεις guide για να βρεις smithing stones για upgrade ή καλυτερα talisman. Οπως σημερα . 

Επεστεψα στη 

Spoiler

Capital leyndell δεν ειχα εξερευνησει τιποτα. Ουτε ειχα καταλαβει οτι μπορεις να πας υπονομους. Σπαστικη περιοχη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...