Charismo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Το Patch θα φέρει diversity. Αυτό που nerfαραν είναι κυρίως OP mechanics τα οποία εκμεταλλεύονταν μέχρι αηδίας στο PVP.
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Nerf και το mimic και το stomp... Και δεν έλεγα να μου κατσει κανα τζοκερ.
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, klainmaingr είπε Nerf και το mimic και το stomp... Και δεν έλεγα να μου κατσει κανα τζοκερ. Σιγά το nerf στο mimic, σήμερα έβγαλα SL120 Morgott σε 20-30 sec απλά με mimic και moonveil WA + L1 spam... Πας μετά να παίξεις το ίδιο boss coop που έχει τα τριπλάσια hp και τρέμει το φυλοκάρδι σου μην πας 2 shot lol. Το stomp ευτυχώς που έφαγε nerf για να αναγκαστούν οι invaders να παίξουν και με άλλα tools γιατί όλοι λίγο πολύ αυτό παίζαμε. Spoiler
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Σιγά το nerf στο mimic, σήμερα έβγαλα SL120 Morgott σε 20-30 sec απλά με mimic και moonveil WA + L1 spam... Πας μετά να παίξεις το ίδιο boss coop που έχει τα τριπλάσια hp και τρέμει το φυλοκάρδι σου μην πας 2 shot lol. Το stomp ευτυχώς που έφαγε nerf για να αναγκαστούν οι invaders να παίξουν και με άλλα tools γιατί όλοι λίγο πολύ αυτό παίζαμε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Yeah και εγω δεν ειδα καμια διαφορά στην τελική. Να σου πω την αλήθεια και το stomp μια χαρα δουλεύει ακομα. Αν δεν ηξερα οτι μπηκε πατς δε θα προσεχα καν το ελάχιστα μεγαλυτερο animation.
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, klainmaingr είπε Yeah και εγω δεν ειδα καμια διαφορά στην τελική. Να σου πω την αλήθεια και το stomp μια χαρα δουλεύει ακομα. Αν δεν ηξερα οτι μπηκε πατς δε θα προσεχα καν το ελάχιστα μεγαλυτερο animation. Παραμένει καλό για area control, αλλά έχει πάει περίπατο το damage και τα 1 shot / 2 shots.
polakis21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εγω παιζω χωρις update και συνεχιζω για τερματισμο χεχε!
james9tito Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εχω δυο μερες παιζω το quest της Ranni the Witch. Χωρις υπερβολη, αυτο δεν ειναι sidequest, θα μπορουσε να σταθει ως game των 40 ευρω ξερωγω. Κατα τα αλλα Spoiler πηγα Roundtable και διπλκα στον Blacksmith βλεπω την πορτα ανοιχτη. Λεω wtf? Μπαινω και βλεπω εναν κοκκινο Npc διπλκα σε ενα πτωμα. Μετα απο λιγο ειχαν εξαφανιστει...Καποιο side quest ειναι σιγουρα χαμπαρι δεν πηρα.. 1
Saloufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εγώ το πάω τελέιως blind! κάπου στο level 50 κατάλαβα ότι τα spirit ashes αναβαθμίζονται! Είχα βρει την NPC αλλά δεν πήρα πρέφα τι παίζει, ούτε καν την μέδουσα είχα πάρει γιατί έπρεπε να της μιλήσεις 3ς φορές για να σου την δώσει, ενώ εγώ της μίλησα 2. To mimic το πήρα σήμερα Level 110 και είμαι κάπου στο 65% του παιχνιδιού. Προχθές πήρα είδηση ότι το Hoarfrost Stomp είναι OP! αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ βγάλανε patch οι χλιμίτζουρες!!!
polakis21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Επιτελους το καταφερα το τερματισα! Mε level 153 και mimic tear και τεραστια προσπαθεια δυο ημερων! Πραγματικα απιστευτο παιχνιδι αξιζε καθε ευρω! Πραγματικα ομως εχω αφησει παρα πολλες περιοχες ανεξερευνητες αλλα δεν ξερω αν εχω τα κουραγια να παω να τις δω, τωρα που το τερματισα. Ισως αφοσιωθω σε gt7 και assetto corsa next gen με την τιμονιερα μου και παμε για αλλα!!! 5
lebron15 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, lebron15 είπε Είναι μία περιοχή στο βορειότερο σημείο του mountain of the giants σαν νησί. Να προσπαθήσω να βρω τρόπο να πάω ή θα με πάει το παιχνίδι μόνο του μέσω του story; Το βρήκα μόνος μου! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από lebron15 1
Chocobo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Στις 18/3/2022 στις 8:48 ΜΜ, Saloufas είπε Εγώ το πάω τελέιως blind! κάπου στο level 50 κατάλαβα ότι τα spirit ashes αναβαθμίζονται! Είχα βρει την NPC αλλά δεν πήρα πρέφα τι παίζει, ούτε καν την μέδουσα είχα πάρει γιατί έπρεπε να της μιλήσεις 3ς φορές για να σου την δώσει, ενώ εγώ της μίλησα 2. To mimic το πήρα σήμερα Level 110 και είμαι κάπου στο 65% του παιχνιδιού. Προχθές πήρα είδηση ότι το Hoarfrost Stomp είναι OP! αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ βγάλανε patch οι χλιμίτζουρες!!! Και εγώ αποφεύγω τα περισσότερα σποιλ.Ακόμα και εδώ αν κάτι που διαβάζω δεν το καταλαβαίνω το προσπερνάω.Έχει γίνει λίγο αηδία να παίζουν οι 9/10 με το guide δίπλα μη χάσουν το τελειο build τα quest κλπ.Για δε βλέπετε ολότελα ένα walkthrough στο youtube να τελειώνετε ρε παιδιά.Τέσπα.Έγινε στόχος το achievement και το platinum σε κάθε game.Τι να το κάνεις όμως όταν απλά είδες ένα βίντεο και έκανες οτι είδες. Σαν την αίσθηση της εξερεύνησης , του να βρίσκεις κάτι μόνος δεν έχει. P.S το να γυρνάς σε παλιά περιοχή leveled up και να ξαναχάνεις είναι γαμάτο 7 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Έχει γίνει λίγο αηδία να παίζουν οι 9/10 με το guide δίπλα μη χάσουν το τελειο build τα quest κλπ. Έγινε στόχος το achievement και το platinum σε κάθε game. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι 9/10 παίζουν με το guide δίπλα μην χάσουν το τέλειο build. Εδώ καλά καλά οι περισσότεροι ούτε το 2ρο major boss δεν έχουν φάει για τι τέλεια build μιλάμε?? Για τα quest του παιχνιδιού όμως εννοείται και θα τα κάνεις μέσω guide ή θα τα δεις μέσω youtube, γιατί είναι κακώς τοποθετημένα στο παιχνίδι και τα περισσότερα τα χάνεις πολύ εύκολα. Και σε καμία περίπτωση δεν έγινε στόχος το Platinum σε κάθε game,όταν με τα platinum ασχολείται από τότε που μπήκαν κάτω από το 8% ας πούμε κατά μέσο όρο. Στο elden ring πχ για την ps4 έκδοση, ούτε το 2% δεν έχει κάνει το παιχνίδι platinum κοντά 1 μήνα μετά... Ας παίξει ο καθένας όπως θέλει/τον βολεύει, δεν θα δώσει αναφορά αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι guide,ή αν θα πάει για platinum/100% ,αν θα κάνει summon, τι build θα φτιάξει, αν θα χρησιμοποιήσει Ashes ή όχι, αν θα χρησιμοποιήσει cheats(PC) κλπ. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από Fulgore 1
nickk0kkav Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Εγω προφανως κ εβαλα guide κ τελειωσα τα 2 μεγαλα sidequests Spoiler Fia και Ranni Αλλα αξιζε full. Γενικα νομιζω οτι υπαρχει σωστος τροπος χρησης των guide . Πριν λιγες μερες ρωταγα αν ξεκιναει κατευθειαν new game plus γιατι νομιζα οτι το παιχνιδι τελειωνει στο Spoiler Στη capital Leyndell . Καλο ε ??? Απο οτι καταλαβαινω πολλοι απλα μετα τις 60-70 ωρες καπου βαρεθηκαν κ ειπαν απο εδω κ περα παω main quest μονο . Δεκτο. Εγω παλι ειμαι γυρω στις 74-75 ωρες κ θεωρω αδιανοητο να τελειωσω το παιχνιδι χωρις να παω σε ολες τις περιοχες κ να φαω ολα τα major boss (οχι των caves τα υπολοιπα προαιρετικα) και δε θα διστασω να βαλω guide 1
Chocobo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 54 λεπτά πριν, Fulgore είπε Από πουθενά δεν προκύπτει ότι 9/10 παίζουν με το guide δίπλα μην χάσουν το τέλειο build. Εδώ καλά καλά οι περισσότεροι ούτε το 2ρο major boss δεν έχουν φάει για τι τέλεια build μιλάμε?? Για τα quest του παιχνιδιού όμως εννοείται και θα τα κάνεις μέσω guide ή θα τα δεις μέσω youtube, γιατί είναι κακώς τοποθετημένα στο παιχνίδι και τα περισσότερα τα χάνεις πολύ εύκολα. Και σε καμία περίπτωση δεν έγινε στόχος το Platinum σε κάθε game,όταν με τα platinum ασχολείται από τότε που μπήκαν κάτω από το 8% ας πούμε κατά μέσο όρο. Στο elden ring πχ για την ps4 έκδοση, ούτε το 2% δεν έχει κάνει το παιχνίδι platinum κοντά 1 μήνα μετά... Ας παίξει ο καθένας όπως θέλει/τον βολεύει, δεν θα δώσει αναφορά αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι guide,ή αν θα πάει για platinum/100% ,αν θα κάνει summon, τι build θα φτιάξει, αν θα χρησιμοποιήσει Ashes ή όχι, αν θα χρησιμοποιήσει cheats(PC) κλπ. Πολύ αρπάχτηκες χωρίς λόγο.Δεν έχω όρεξη για διαμάχες για παιχνίδια.Ούτε είπα σε κανένα πως να παίζει.Καλη συνέχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα