nickk0kkav Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, petran91 είπε Καταρχάς σε ευχαριστώ για τις υπεραναλυτικές απαντήσεις. Πραγματικά δεν ξέρω πώς κόλλησα σε τόσο πολύπλοκο παιχνίδι που δεν εξηγεί και τίποτα καλά καλά. Λίγο bloodborne είχα δοκιμάσει και λίγο demons souls και τα παράτησα άμεσα! Να πω ότι pvp μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πρώτα να δω που παν τα 4 και μετά αν τελειώσω την ιστορία και εξακολουθώ να θέλω να παίζω βλέπουμε για pvp. Explain please σε ποια bells αναφέρεσαι Αυτό το έχω ήδη αλλά το βλέπω εκεί να κάθεται. Το κάνω κάτι? Κι εδώ ένα explain please. Τα bells οταν τα βρισκεις τα δινεις στο roundtable στη κυρια merchand . Οχι απο την πλευρα του armorsmith απο την αλλη πλευρα. Ετσι η merchand αποκτα το iventory αλλων εμπορων κ αλλα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εννοει οτι μπορεις να αγορασεις stones απο τη merchant (Επειδη χωρις τις bells δεν ειναι farmable δηλαδη δεν υπαρχουν απειρες στο κοσμο) ------ Οσο για το great rune Spoiler Πρεπει να το ενεργοποιησεις ! Μπορεις να ψαξεις μονος σου πως χαχαχα Αν θες γενικο hint ψαξε Spoiler Στο χαρτη κατι πυργους . Καθε great rune ενεργοποιειται σε διαφορετικο πυργο . Για εμενα ψαξε λιγο κ μετα αν θες σου λεμε ή βλεπεις σε guide τι κ πως 1
petran91 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Τα bells οταν τα βρισκεις τα δινεις στο roundtable στη κυρια merchand . Οχι απο την πλευρα του armorsmith απο την αλλη πλευρα. Ίσως δεν έχω βρει κανένα bell μέχρι τώρα (?) γι αυτό δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεται.. 3 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Οσο για το great rune Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πρεπει να το ενεργοποιησεις ! Μπορεις να ψαξεις μονος σου πως χαχαχα οκ 😎
nickk0kkav Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, petran91 είπε Ίσως δεν έχω βρει κανένα bell μέχρι τώρα (?) γι αυτό δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεται.. οκ 😎 Ναι πιθανον να μην εχεις βρει αλλα μπορεις να πας στη merchant κ να πατησεις offer bells μπας κ εχεις κατι αλλα δεν ηξερες τι ειναι κ δεν ασχοληθηκες . Το πολυ πολυ να φας ακυρο 1
polakis21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρηκα και το mimic tear summon και το αναβαθμιζω τωρα για να εχω παρεα χεχε! Επομενο βημα ειναι να μπω volcano και να παρω το ash of war που δινει τιγκα hit power στην φωτια και τον παγο στο σπαθι μου. Για να παω μετα στα τελικα boss Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από polakis21
ilos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, petran91 είπε Καταρχάς σε ευχαριστώ για τις υπεραναλυτικές απαντήσεις. Πραγματικά δεν ξέρω πώς κόλλησα σε τόσο πολύπλοκο παιχνίδι που δεν εξηγεί και τίποτα καλά καλά. Λίγο bloodborne είχα δοκιμάσει και λίγο demons souls και τα παράτησα άμεσα! Να πω ότι pvp μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πρώτα να δω που παν τα 4 και μετά αν τελειώσω την ιστορία και εξακολουθώ να θέλω να παίζω βλέπουμε για pvp. Explain please σε ποια bells αναφέρεσαι Αυτό το έχω ήδη αλλά το βλέπω εκεί να κάθεται. Το κάνω κάτι? Κι εδώ ένα explain please. Έχουμε και λέμε. Spoiler Τα bells είναι ειδικά items (πέφτουν συνήθως από mini bosses - αλλά έχω βρει και σε chests) που τα δίνεις στον vendor στο roundtable για να σου πουλάει και άλλα πράγματα. Τα πιο σημαντικά είναι τα smithing bells (ειδικά τα απλά - όχι τα somber), γιατί χρειάζεσαι κυριολεκτικά άπειρα για το κάθε όπλο σε αντίθεση με τα somber που θες από ένα την φορά. Όταν σου λέω μη βάζεις στην ασπίδα αν δε σου περισσεύουν είναι για αυτό το λόγο. Αν τα έχεις ξεκλειδώσει στον vendor μετά βάζε όσα θες όπου θες δε παίζει ρόλο απλά φαρμάρεις runes. Τα great runes γίνονται activate στο game από ένα rare item το rune arc (είναι σχετικά περιορισμένα για να τα βρεις). Αν θες να φαρμάρεις rune arcs θα πρέπει να παίξεις online είτε να βοηθήσεις κόσμο στο pve, είτε να φας τον host σε pvp. Στην περίπτωση του Godrick great rune, αν το έχεις equiped και κάνεις rune arc θα πάρεις +5 σε όλα τα stats (οπότε θα σου ανέβει και λίγο το equip load λόγω endurance). Αλλά όπως και στο DS3 έτσι και στο ER αυτό το bonus θα διαρκέσει μέχρι να πεθάνεις. Αν πεθάνεις και θες ξανά το bonus θα πρέπει να ξανακάνεις rune arc. Tbh εγώ τα λιμπίζομαι και κακώς δε τα χρησιμοποιώ.😁 Γιατί αν κάνεις trade ή παίζεις pvp κάποια στιγμή θα μαζέψεις άπειρα. Btw όπως σου έγραψαν κάποια από τα great runes χρειάζονται ενεργοποίηση σε κάποιο divine tower. Δε δουλεύουν όλα με το που φας το boss. 1
petran91 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, ilos είπε Έχουμε και λέμε. Απόκρυψη περιεχομένων Τα bells είναι ειδικά items (πέφτουν συνήθως από mini bosses - αλλά έχω βρει και σε chests) που τα δίνεις στον vendor στο roundtable για να σου πουλάει και άλλα πράγματα. Τα πιο σημαντικά είναι τα smithing bells (ειδικά τα απλά - όχι τα somber), γιατί χρειάζεσαι κυριολεκτικά άπειρα για το κάθε όπλο σε αντίθεση με τα somber που θες από ένα την φορά. Όταν σου λέω μη βάζεις στην ασπίδα αν δε σου περισσεύουν είναι για αυτό το λόγο. Αν τα έχεις ξεκλειδώσει στον vendor μετά βάζε όσα θες όπου θες δε παίζει ρόλο απλά φαρμάρεις runes. Τα great runes γίνονται activate στο game από ένα rare item το rune arc (είναι σχετικά περιορισμένα για να τα βρεις). Αν θες να φαρμάρεις rune arcs θα πρέπει να παίξεις online είτε να βοηθήσεις κόσμο στο pve, είτε να φας τον host σε pvp. Στην περίπτωση του Godrick great rune, αν το έχεις equiped και κάνεις rune arc θα πάρεις +5 σε όλα τα stats (οπότε θα σου ανέβει και λίγο το equip load λόγω endurance). Αλλά όπως και στο DS3 έτσι και στο ER αυτό το bonus θα διαρκέσει μέχρι να πεθάνεις. Αν πεθάνεις και θες ξανά το bonus θα πρέπει να ξανακάνεις rune arc. Tbh εγώ τα λιμπίζομαι και κακώς δε τα χρησιμοποιώ.😁 Γιατί αν κάνεις trade ή παίζεις pvp κάποια στιγμή θα μαζέψεις άπειρα. Btw όπως σου έγραψαν κάποια από τα great runes χρειάζονται ενεργοποίηση σε κάποιο divine tower. Δε δουλεύουν όλα με το που φας το boss. got it. Εχουμε δουλειά το βράδυ φαίνεται :P 1
Mitroglou7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Από τότε που το τελείωσα δε μου πάει η καρδιά να πιάσω χειριστήριο. Μια μινι gaming κατάθλιψη. Ό,τι και να παίξω μετά από αυτό σκουπίδι θα μου φανεί. 5
jokul7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Λοιπόν επειδή τα side quests είναι άλλο ένα Elden Ring κρυμμένο μέσα στο Game και είναι πραγματικά τεράστιο κρίμα να μην τα δει κάποιος, εγώ πήγα εδώ: https://eldenring.wiki.fextralife.com/NPCs και κάνω όλα τα Quests των NPCs. Thank me later! 2
Charismo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Εγώ στο πρώτο playthrough δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να είμαι με ένα guide από δίπλα. Φοβάμαι και τα spoilers. Έχουν πεθάνει ήδη 2-3 χωρίς να καταλάβω γιατί και άλλοι τόσοι αγνοούνται, αλλά εντάξει θα το ξεπεράσω.
jokul7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Charismo είπε Εγώ στο πρώτο playthrough δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να είμαι με ένα guide από δίπλα. Φοβάμαι και τα spoilers. Έχουν πεθάνει ήδη 2-3 χωρίς να καταλάβω γιατί και άλλοι τόσοι αγνοούνται, αλλά εντάξει θα το ξεπεράσω. Εγώ έχω πέσει σε τοίχο και προκειμένου να φαρμάρω άσκοπα, κάνω τα quests.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Charismo είπε Εγώ στο πρώτο playthrough δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να είμαι με ένα guide από δίπλα. Φοβάμαι και τα spoilers. Έχουν πεθάνει ήδη 2-3 χωρίς να καταλάβω γιατί και άλλοι τόσοι αγνοούνται, αλλά εντάξει θα το ξεπεράσω. Ευτυχώς υπάρχει και το youtube να δεις ότι έχασες αφού έχεις τελειώσει το παιχνίδι πχ https://www.youtube.com/user/UnitedWalkthroughsHD/videos
xavier Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Από τότε που το τελείωσα δε μου πάει η καρδιά να πιάσω χειριστήριο. Μια μινι gaming κατάθλιψη. Ό,τι και να παίξω μετά από αυτό σκουπίδι θα μου φανεί. για εμενα το gaming απο τη στιγμη που το τελειωσα ειναι να βλεπω αλλους στο twitch να το παιζουν. Απο την μια δε θελω να ξανακολλησω απο την αλλη δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. 6
AnimaTronic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Από τότε που το τελείωσα δε μου πάει η καρδιά να πιάσω χειριστήριο. Μια μινι gaming κατάθλιψη. Ό,τι και να παίξω μετά από αυτό σκουπίδι θα μου φανεί. Αυτή είναι η μ@λακια των παιχνιδιών της FromSoftware... Τα τελειώνεις και μετά μένεις με το καναρίνι στο χέρι... Τράβα παίξε κάτι άλλο τώρα μετά από το Elden Ring... Γίνεται? Δύσκολα... 4
Mitroglou7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, jokul7 είπε Εγώ έχω πέσει σε τοίχο και προκειμένου να φαρμάρω άσκοπα, κάνω τα quests. Που κόλλησες και τι build παίζεις?
jokul7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε Που κόλλησες και τι build παίζεις? Δεν θέλω γέλωτες... Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα