ilos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, klainmaingr είπε Αν και θα πάω για 100%, 100% (sic) δεν τολμάω να ανοίξω γουικι ή youtube. Θα ήτανε ασέβεια απέναντι σε αυτόν τον κόσμο. Ας κάνω και άλλα runs. Δεν υπάρχει το game. Blind τα πάντα και όπου με βγάλει. Καλή τύχη να βρεις τους NPC σε αυτό το αχανές world χωρίς τυφλοσούρτη. Γιατί χρειάζονται τα questline τους για όλα τα endings και το 100% και έχουν την τάση είτε να χάνονται, είτε να buggάρουν (επειδή έχουν κάτι αδιανόητα triggers), είτε από σχεδιασμό το ένα quest να κάνει break το άλλο αν δε τα κάνεις την κατάλληλη στιγμή ή διαλέξεις κάτι λάθος. Εδώ εγώ είχα κολλήσει στο πως θα κάνω trigger το festival που είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις το game, ποιο 100%.😁 Αυτό και τα broken op stuff σε pve/pvp κρατάν πίσω το game για μένα από το perfect 10. 42 λεπτά πριν, lebron15 είπε Εγώ απορώ πως τόσος κόσμος το έχει τερματίσει εδώ και μέρες. Το παίζω day 1 και η καθημερινότητα μου είναι λίγο πολύ δουλειά-Elden Ring-ύπνος. Αν έχεις δίπλα το map από το wiki και πας μόνο στα points of interest αποφεύγοντας τα πάντα με τον torrent, γλιτώνεις τον 10πλάσιο χρόνο... Αλλά εγώ προσωπικά αρνούμαι να παίξω έτσι. Για αυτό και είμαι ακόμα στο πρώτο μου run και οι άλλοι έχουν 3ο - 4ο char.😁 Συν ότι στην αρχή με είχε βαρέσει στο ocd και έχασα άπειρο χρόνο να βγάλω κάτι crucible με σχεδόν starting char. Το μόνο που κάνω είναι όταν τελειώσω εντελώς μια περιοχή, ανοίγω το map για να δω αν έχω ξεχάσει κανένα dungeon. Ευτυχώς κάνω καλή σκούπα και σπάνια αφήνω πράγματα. 3
polakis21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Πως ξερετε αν εχετε καθαρισει μια περιοχη; Ετσι στην τυχη ή υπαρχει κατι που να σας το δειχνει;
Mitroglou7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, polakis21 είπε Πως ξερετε αν εχετε καθαρισει μια περιοχη; Ετσι στην τυχη ή υπαρχει κατι που να σας το δειχνει; Εγώ προσωπικά έκανα ένα πέρασμα μόνος μου και έβρισκα ό,τι έβρισκα. Έπειτα έβλεπα και wiki και καθάριζα και τα 1-2 ruins/caves που δε βρήκα. Τέλος και από μένα στις 58 ώρες. Όταν βρω το κουράγιο θα γράψω και πώς το βρήκα σαν παιχνίδι που μου άφησε λίγο ανάμεικτα συναισθήματα. Όχι τόσο στο αν είναι ή όχι παιχνιδάρα που η απάντηση είναι προφανής. Όσο σε κάποια μόνιμα "what if" που έχω με τη συγκεκριμένη εταιρία που αρνείται πεισματικά να μας δώσει το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών ενώ μπορεί για λόγους δηθενιάς.
Charismo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, polakis21 είπε Πως ξερετε αν εχετε καθαρισει μια περιοχη; Ετσι στην τυχη ή υπαρχει κατι που να σας το δειχνει; Θα σου απαντήσω. ΔΕΝ έχεις καθαρίσει την περιοχή. Άκου εμένα που ακόμα βρίσκω νέα caves και graces στο Limegrave ενώ έχω φτάσει στο Βορρά. Μόνο με guide στο 2ο - 3ο playthrough μπορείς να είσαι σίγουρος πως τα έχεις καθαρίσει όλα. Το game έχει μυστικά σε κάθε γωνιά σε ένα τεράστιο χάρτη. 1
lebron15 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Charismo είπε Θα σου απαντήσω. ΔΕΝ έχεις καθαρίσει την περιοχή. Άκου εμένα που ακόμα βρίσκω νέα caves και graces στο Limegrave ενώ έχω φτάσει στο Βορρά. Μόνο με guide στο 2ο - 3ο playthrough μπορείς να είσαι σίγουρος πως τα έχεις καθαρίσει όλα. Το game έχει μυστικά σε κάθε γωνιά σε ένα τεράστιο χάρτη. Μπήκαμε co op με έναν φίλο προχθες για να τον βοηθήσω με τον Margit και ανακάλυψα δύο sites of grace που είχε βρει αυτός με 100 ώρες παιχνιδιού λιγότερες
klainmaingr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, polakis21 είπε Πως ξερετε αν εχετε καθαρισει μια περιοχη; Ετσι στην τυχη ή υπαρχει κατι που να σας το δειχνει; Εγώ πάω γωνία, γωνία και πέτρα πέτρα. Μόνο έτσι υποθέτω οτι έχω καθαρίσει καλούτσικα. Αλλα θα κάνω και άλλο πέρασμα αργότερα και ίσως ανοίξω και κάναν οδηγό. 57 λεπτά πριν, ilos είπε Καλή τύχη να βρεις τους NPC σε αυτό το αχανές world χωρίς τυφλοσούρτη. Γιατί χρειάζονται τα questline τους για όλα τα endings και το 100% και έχουν την τάση είτε να χάνονται, είτε να buggάρουν (επειδή έχουν κάτι αδιανόητα triggers), είτε από σχεδιασμό το ένα quest να κάνει break το άλλο αν δε τα κάνεις την κατάλληλη στιγμή ή διαλέξεις κάτι λάθος. Εδώ εγώ είχα κολλήσει στο πως θα κάνω trigger το festival που είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις το game, ποιο 100%.😁 Αν χρειαστεί και άλλο playthough.. άς είναι. Αλλα το να πάω με οδηγό το πρώτο run ενώ θα μπορούσα να εξερευνώ είναι ντροπή. Προς το παρόν πάντως νομίζω οτι μου πάει καλά με τα npc.. Γενικά σου δίνει πολύ περισσότερα χιντς πλέον σε σχέση με τα παλιότερα from που έπρεπε να κάνεις βουντου και λιτανίες για να καταλάβεις τι έπρεπε να κάνεις.
Charismo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Αν χρειαστεί και άλλο playthough.. άς είναι. Αλλα το να πάω με οδηγό το πρώτο run ενώ θα μπορούσα να εξερευνώ είναι ντροπή. Προς το παρόν πάντως νομίζω οτι μου πάει καλά με τα npc.. Γενικά σου δίνει πολύ περισσότερα χιντς πλέον σε σχέση με τα παλιότερα from που έπρεπε να κάνεις βουντου και λιτανίες για να καταλάβεις τι έπρεπε να κάνεις. Αυτό με τους NPCs ισχύει σε μεγάλο βαθμό αλλά κυρίως στην αρχή. Μετά πάλι η μπάλα χάνεται, ειδικά όταν το sidequest του ενός επηρεάζει και quests άλλων NPCs. Κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά πλέον είμαι βέβαιος πως έχω κάνει fail κάποια, χωρίς να κάνω εμφανές λάθος. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lebron15 είπε Έχω παίξει 100 ώρες περίπου, είμαι level 110 και είμαι στην τελευταία περιοχή. Μάλιστα, δεν κάνω επ'ουδενί speed runs, απλώς όπου βρίσκω νέα περιοχή μπαίνω για να μαζέψω loot και να καθαρίσω το boss περιοχής, κάστρου, κατακόμβης κλπ. Εγώ απορώ πως τόσος κόσμος το έχει τερματίσει εδώ και μέρες. Το παίζω day 1 και η καθημερινότητα μου είναι λίγο πολύ δουλειά-Elden Ring-ύπνος. Τώρα είμαι στο mountaintop of the giants έχοντας αφήσει στην μέση την περιοχή γιατί στο εν τω μεταξύ ανακάλυψα Nokstella, Rot Lake, Shaded Castle. Έχει τον ατέλειωτο το παιχνίδι, από την άλλη με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι θα είχα βαρεθεί. Από τα λίγα παιχνίδια που μπορούν να προσφέρουν τέτοια εμπειρία. Στο εδώ θέμα μόλις 2-3 άτομα έχουμε σχολιάσει που το έχουμε τελειώσει και ακόμα και τα ποσοστά στα achievements/trophies να δεις, είναι πολύ χαμηλά μετά απο 2.5 εβδομάδες. Εμένα πχ μου πήρε 70ώρες περιπου για να το τελειώσω, προφανώς έχοντας αφήσει optional bosses/side quests και όχι δεν έκανα το οτιδήποτε έχει ο χάρτης γιατί από ένα σημείο και μετά έπαιζε ανακύκλωση(ειδικά από catacombs). Αρα μην υποθέτετε ότι όλοι έχουν αφιερώσει ξέρω γω 120+ώρες για το παιχνίδι για να το τελειώσουν. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από Fulgore 1
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έφυγε και η περιβόητη Malenia The Severed. Την μακέλεψα με Mimic Tear +10 και Blasphemous Blade +10. Ήμουν βέβαια αρκετά OP με level 168. Πάντως με αυτά η μάχη δεν πήρε παραπάνω από 2-3 λεπτά. Νομίζω είμαι έτοιμος για end game. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 1
AnimaTronic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, ilos είπε ...στην αρχή με είχε βαρέσει στο ocd και έχασα άπειρο χρόνο να βγάλω κάτι crucible με σχεδόν starting char. Αυτό το έπαθα κι εγώ. Αντί να ξεκινήσω να παίζω, με είχε πιάσει μια ΕΠΙΚΗ μ@λακια και ΕΠΡΕΠΕ να βγάλω τον Tree Sentinel με starting char... Αφού τον έβγαλα με Astrologer, Prisoner και Samurai, ηρέμησα, έσβησα τα πάντα και ξεκίνησα να παίζω... 1
polakis21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Πως μπορω να καλεσω co op καποιον απο εσας να με βοηθησετε σε καποια bosses;
jokul7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Στο εδώ θέμα μόλις 2-3 άτομα έχουμε σχολιάσει που το έχουμε τελειώσει και ακόμα και τα ποσοστά στα achievements/trophies να δεις, είναι πολύ χαμηλά μετά απο 2.5 εβδομάδες. Εμένα πχ μου πήρε 70ώρες περιπου για να το τελειώσω, προφανώς έχοντας αφήσει optional bosses/side quests και όχι δεν έκανα το οτιδήποτε έχει ο χάρτης γιατί από ένα σημείο και μετά έπαιζε ανακύκλωση(ειδικά από catacombs). Αρα μην υποθέτετε ότι όλοι έχουν αφιερώσει ξέρω γω 120+ώρες για το παιχνίδι για να το τελειώσουν. Σα βγεις στον πηγαιμό για το Elden Tree, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. Tα Bosses και τους Demigods, τον θυμωμένο Radahn μη φοβάσαι, τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρείς, αν με τον Torrent τα προσπεράσεις και πίσω σου τ'αφήσεις. Πάντα στον νου σου νάχεις τo Elden Tree. Το φθάσιμον εκεί είν' ο προορισμός σου. Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι διόλου. Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει· και γέρος πια ν' αράξεις στο δεντρί, πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο, μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει το Elden Tree. To Elden Tree σ' έδωσε το ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτό δεν θάβγαινες στον δρόμο. Αλλο δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχικό το βρεις, το Elden Tree δεν σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες τα Elden Trees τι σημαίνουν. 4
zeke Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Στο εδώ θέμα μόλις 2-3 άτομα έχουμε σχολιάσει που το έχουμε τελειώσει και ακόμα και τα ποσοστά στα achievements/trophies να δεις, είναι πολύ χαμηλά μετά απο 2.5 εβδομάδες. Εμένα πχ μου πήρε 70ώρες περιπου για να το τελειώσω, προφανώς έχοντας αφήσει optional bosses/side quests και όχι δεν έκανα το οτιδήποτε έχει ο χάρτης γιατί από ένα σημείο και μετά έπαιζε ανακύκλωση(ειδικά από catacombs). Αρα μην υποθέτετε ότι όλοι έχουν αφιερώσει ξέρω γω 120+ώρες για το παιχνίδι για να το τελειώσουν. Μα δεν σημαινει κατι αυτο,,,,αν το δεις απο αλλη αποψη υπαρχουν αρκετα ατομα (βαλε και μενα μεσα) που θα μπουν να τεσταρουν πραγματα, builds, pvp ή και speedruns,, που ουτε καν τους νοιαζει το 100% achievement ή τα trophies... Εχω γραψει γυρω στις 40 ωρες / 50+ lvl απο τοτε που βγηκε, ειμαι κοντα για τιτλους τελους, αλλα δεν προχωραω γιατι κανω συνεχως ασταματητα invades και τεσταρω scalings, incantations κλπ...Ο @ilos ξερει τι ξυλο πεφτει με 3v1 που εχω πετυχει... 😅 Θελω ενα 2 βδομαδο ρεπο να λιωσω ER με την ησυχια μου 😄 1
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, zeke είπε Μα δεν σημαινει κατι αυτο,,,,αν το δεις απο αλλη αποψη υπαρχουν αρκετα ατομα (βαλε και μενα μεσα) που θα μπουν να τεσταρουν πραγματα, builds, pvp ή και speedruns,, που ουτε καν τους νοιαζει το 100% achievement ή τα trophies... Δεν έγραψα εγώ κάπου ότι σημαίνει κάτι αυτό. Ο συμφορουμίτης έγραψε ότι απορεί ότι πολλοί το έχουν τερματίσει εδώ και τόσες μέρες,και εγώ του απάντησα ότι δεν είναι στην πράξη πολλοί που το έχουν τερματίσει και ότι ακόμα και αν το έχουν τερματίσει κάποιοι, δεν σημαίνει ότι έγραψαν άπειρες ώρες πχ 120+ ώρες. Στην ουσία και εσύ αυτό το πράγμα λές.... 12 λεπτά πριν, zeke είπε Εχω γραψει γυρω στις 40 ωρες ειμαι κοντα για τιτλους τελους
zeke Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 @Fulgore ΄σχωρα με, τωρα μπηκα σπιτι 😑... σε προηγουμενο ποστ σου ηθελα να κανω απαντηση,,,αλλα επιασες το νοημα 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα