Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γράφω και το ξαναλέω άλλες 1000 φορές όποιον δε τον νοιάζει το pvp για target level/minmax invasions κλπ, ας κάνει level up άφοβα μην τον παίρνετε με τα μούτρα.😁 Δηλαδή θα "χαλάσει την εμπειρία του το game" επειδή θα έχει 50 vig και 50 str/dex (πέραν του softcap) αντί για 30-40 σε αυτά τα stats, ενώ αν παίζει ξέρω εγώ

Spoiler

moonveil, hoarfrost stomp, instacurse, mimic ash και λοιπές σπασμένες δυνάμεις

το παιχνίδι είναι μια χαρά και "balanced". LOL

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ilos είπε

Το γράφω και το ξαναλέω άλλες 1000 φορές όποιον δε τον νοιάζει το pvp για target level/minmax invasions κλπ, ας κάνει level up άφοβα μην τον παίρνετε με τα μούτρα.😁 Δηλαδή θα "χαλάσει την εμπειρία του το game" επειδή θα έχει 50 vig και 50 str/dex (πέραν του softcap) αντί για 30-40 σε αυτά τα stats, ενώ αν παίζει ξέρω εγώ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

moonveil, hoarfrost stomp, instacurse, mimic ash και λοιπές σπασμένες δυνάμεις

το παιχνίδι είναι μια χαρά και "balanced". LOL

Εχω παντως που εκανα 2-3 playthrough για να δω πολλα builts λεω να δοκιμασω σχεδον τα παντα σε ενα playthrough τελικα χαχαχα

------------

Παντως μιας που το farming ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ εχω μεινει στα 83 lvl κ οτι runes μαζευω το δινω για νεες πανοπλιες κ οπλα . Προφανως κ τρωω ξυλο απο πολλους αλλα τα επομενα 10 lvl θα πανε στο faith για να δοκιμασω το παρακατω

Spoiler

Sword of the flame and night ,καπως ετσι

Αρα δε θα γινω και τοσο δυνατος εκτος αν το οπλο ειναι οντως σπασμενο

-------

Οπως σε ολα τα souls υπαρχουν καποια οπλα / builts σπασμενα κ οσοι δε θα εχουν τρωνε ξυλο . Παντως δοκιμασα το 

οπλο

Spoiler

Moonveil , σουπερ αντικειμενικα αλλα οταν εχω μαθει να παιζω τοσες ωρες με zeinhander δυσκολευομαι να το συνηθισω . Ειδικα απο τη στιγμη που εχω το αρχικο fp τελειωνει γρηγορα

Edit : παντως περναω υπεροχα . Τα boss με εχουν απογοητευσει καπως gameplaywise μπορω να πω οτι με καποια npc phantoms ή κ λιγα mini boss εχω κανει πολυ πιο απολαυστικες μαχες 

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως παιδια υπαρχει ανισορροπια στο παιχνιδι. Εχω λιωσει στο φαρμ, εχω φτασει 140 λεβελ και παρολα αυτα σκαει ο καθε ξεμπαρκος εχθρος σε προχωρημενες περιοχες και με δυο hit πεθαινεις πχ ενω εχω sword fire flame, hoarfrost stomp, και τεραστια μπαρα ενεργειας. Για μενα απαραδεκτο. Υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ αρχικων και τελικων περιοχων, οπως και στα boss. Τωρα εβγαλα τον morgott και παω για τον επομενο απο πανω του. Για πολυ καψιμο μιλαμε…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι στις 30 ώρες , 63 λέβελ και μόλις έφαγα τoν  lorreta στο manor .Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και πραγματικά ο κόσμος του είναι απίθανος.Βέβαι παθαίνω ένα ψυχοπλάκωμα και επειδη είμαι σε μια τσίτα δεν μπορώ να κάνω πολύωρα sessions αν δεν χαλαρώσω με κάτι fun.

Σίγουρα υπάρχει η παγίδα να φαρμάρεις πολύ και να ανέβεις λεβελ που ίσως να χαλάσει την εμπειρία του achievement μετά αλλά το δικό μου θέμα είναι οτι ενώ βρίσκω αρκετά όπλα , δεν βρίσκω πουθενά armors!

Βλέπω κάτι εκπληκτικά σετ και εγώ είμαι με το αρχικό samurai, έχοντας για εναλλακτικές ,κάτι μούφες drops απο limgrave.Είναι rewards απο quest και για αυτό δεν βρί

Επεξ/σία από George7Byron
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Παντως παιδια υπαρχει ανισορροπια στο παιχνιδι. Εχω λιωσει στο φαρμ, εχω φτασει 140 λεβελ και παρολα αυτα σκαει ο καθε ξεμπαρκος εχθρος σε προχωρημενες περιοχες και με δυο hit πεθαινεις πχ ενω εχω sword fire flame, hoarfrost stomp, και τεραστια μπαρα ενεργειας. Για μενα απαραδεκτο. Υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ αρχικων και τελικων περιοχων, οπως και στα boss. Τωρα εβγαλα τον morgott και παω για τον επομενο απο πανω του. Για πολυ καψιμο μιλαμε…

Αν δεν έχεις καλό armor και leveled up weapon ή ashes το δικό σου level δε θα σε βοηθήσει στο endgame. Επίσης, ένα λάθος που κάνουν πολλοί (Ειδικά οι νέοι σε souls games) είναι να εφησυχάζονται λόγω του μεγάλου level και να νομίζουν πως απλά σπαμάροντας R1/R2 θα βγάλουν όλα τα bosses ή τους αντιπάλους.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Charismo είπε

Αν δεν έχεις καλό armor και leveled up weapon ή ashes το δικό σου level δε θα σε βοηθήσει στο endgame. Επίσης, ένα λάθος που κάνουν πολλοί (Ειδικά οι νέοι σε souls games) είναι να εφησυχάζονται λόγω του μεγάλου level και να νομίζουν πως απλά σπαμάροντας R1/R2 θα βγάλουν όλα τα bosses ή τους αντιπάλους.

Το βασικό λάθος που κάνουν πολλοί(ειδικά οι νέοι σε souls games)είναι ότι μένουν στις αρχικές ώρες/κομμάτι του παιχνιδιού που πιο πολύ κάνεις explore και νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους. 

Επειδή όμως προχωρώντας το παιχνίδι παραπάνω αλλάζει το όλο πράγμα(και ακόμα και πολλά level να έχεις πάρει,δεν βοηθάει τόσο όσο στην αρχή), μάλλον οι περισσότεροι θα τα βρήκαν μπαστούνια και έφυγε ο αρχικός ενθουσιασμός.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Το βασικό λάθος που κάνουν πολλοί(ειδικά οι νέοι σε souls games)είναι ότι μένουν στις αρχικές ώρες/κομμάτι του παιχνιδιού που πιο πολύ κάνεις explore και νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους.

Επειδή όμως προχωρώντας το παιχνίδι παραπάνω αλλάζει το όλο πράγμα, μάλλον οι περισσότεροι θα τα βρήκαν μπαστούνια αν κρίνω από το γεγονός ότι μόλις 2-3 άτομα έχουμε γράψει που το ολοκληρώσαμε το παιχνίδι,και τα περισσότερα σχόλια έχουν γραφτεί κυρίως για το πρώτο μισό του παιχνιδιού(για τα πρώτα 2 major bosses).

Το ότι έχουν ολοκληρώσει λίγοι το game και μιλούν ακόμα για το πρώτο μισό βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με το γεγονός πως είναι πολύ μεγάλο και δεν έχουν όλοι το χρόνο να αφιερώσουν για να το βγάλουν σε 2-3 εβδομάδες. Εγώ για παράδειγμα μόνο τα Σαββατοκύριακα αφιερώνω σοβαρό χρόνο για να το προχωρήσω. Τις καθημερινές προσπαθώ να κλέψω 1-2 ώρες.

Αλλά σίγουρα κάποιοι θα το αφήσουν ειδικά όσοι το πήραν λόγω hype, χωρίς να ξέρουν με τι έχουν να μπλέξουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

Το ότι έχουν ολοκληρώσει λίγοι το game και μιλούν ακόμα για το πρώτο μισό βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με το γεγονός πως είναι πολύ μεγάλο και δεν έχουν όλοι το χρόνο να αφιερώσουν για να το βγάλουν σε 2-3 εβδομάδες. Εγώ για παράδειγμα μόνο τα Σαββατοκύριακα αφιερώνω σοβαρό χρόνο για να το προχωρήσω. Τις καθημερινές προσπαθώ να κλέψω 1-2 ώρες.

Αλλά σίγουρα κάποιοι θα το αφήσουν ειδικά όσοι το πήραν λόγω hype, χωρίς να ξέρουν με τι έχουν να μπλέξουν.

Πίστεψε με δεν έχει να κάνει τόσο με την διάρκεια του παιχνιδιού.

Αν δεις δηλαδή πιο πίσω σχόλια/ροή κουβέντας, αυτή ήταν πολύ έντονη μέχρι και την 2ρη περιοχή(Lurn).

Από αυτήν και μετά όμως που αρχίζουν τα πρώτα ζόρια(Cael)είναι που έχουν μειωθεί και τα περισσότερα σχόλια, αρα αναμενόμενο να είναι και λίγοι αυτοί που θα το τερματίσουν το παιχνίδι.

Γιαυτό και έγραψα ότι οι περισσότεροι έκαναν το λάθος να δώσουν παραπάνω βάση/ενθουσιαστούν από το αρχικό κομμάτι που είναι και το ευκολότερο.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πίστεψε με δεν έχει να κάνει τόσο με την διάρκεια του παιχνιδιού.

Αν δεις δηλαδή πιο πίσω σχόλια/ροή κουβέντας, αυτή ήταν πολύ έντονη μέχρι και την 2ρη περιοχή(Lurn).

Από αυτήν και μετά όμως που αρχίζουν τα πρώτα ζόρια(Cael)είναι που έχουν μειωθεί και τα περισσότερα σχόλια, αρα αναμενόμενο να είναι και λίγοι αυτοί που θα το τερματίσουν το παιχνίδι.

Γιαυτό και έγραψα ότι οι περισσότεροι έκαναν το λάθος να δώσουν παραπάνω βάση/ενθουσιαστούν από το αρχικό κομμάτι που είναι και το ευκολότερο.

Miquella's Haligtree. Πολύ ξύλο και δεν μιλάω μόνο για το boss. Όλη η περιοχη μοιράζει άπλετα πόνο. Το παιχνίδι είναι αριστούργημα. Ακόμα και αφου το τερμάτισα έφαγα αρκετές ώρες να εξερευνώ. Τώρα θα κάνω ένα break για να μην με χωρίσει η γυναίκα μου και σε κανένα μήνα βουρ για NG+ ή καινούργιο χαρακτηρα ή respec και NG+. 

• Like 2
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ κρατάω ένα τύπου journal για να θυμάμαι τους NPCs που συναντώ και τι μου ζητούν και μόλις συνειδητοποίησα πως έχω να δω από την πρώτη ώρα του game

Spoiler

εκείνο τον τύπο που λέγεται Diallos στο Roundtable και έψαχνε τη servant του. Ποιος ξέρει πού θα τον βρω χαντακωμένο κάποια στιγμή. :lol: 

Είχα ξεχάσει πως υπάρχει ο τύπος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/3/2022 στις 4:45 ΜΜ, ilos είπε

Και αυτό είναι κρίμα γιατί αναγκάζουν κόσμο (ειδικά όσοι πάνε για platinum) να παίζει με το wiki ανοιχτό 1st run.

Αν και θα πάω για 100%, 100% (sic) δεν τολμάω να ανοίξω γουικι ή youtube. Θα ήτανε ασέβεια απέναντι σε αυτόν τον κόσμο. Ας κάνω και άλλα runs. Δεν υπάρχει το game. Blind τα πάντα και όπου με βγάλει.

Αισίως έχω καθαρίσει όλο το overworld (60 ώρες - 85lvl), τελείωνω και το nokron σήμερα και πάω να συνεχίσω απο το κεντρικό κάστρο για τα βουνά. Αυτός ο συνδυασμός botw με souls mechanics με έχει τρελάνει.

Αλλα μιάς και έχω προχωρήσει αρκετά, ας ρωτήσω εδώ. Μπορώ να βγάλω κάπως το ash απο το bloodhound fang και να βάλω κάποιο άλλο τύπου.... hoarfrost stomp? Τώρα παίζω με το pick και το fang στο χέρι αλλα τζάμπα μου ανεβάζει το load.

Επίσης ξέρουμε αν και με τι scaleάρει το stomp? Καταντάει όλο το παιχνίδι easy mode...

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Αν και θα πάω για 100%, 100% (sic) δεν τολμάω να ανοίξω γουικι ή youtube. Θα ήτανε ασέβεια απέναντι σε αυτόν τον κόσμο. Ας κάνω και άλλα runs. Δεν υπάρχει το game. Blind τα πάντα και όπου με βγάλει.

Αισίως έχω καθαρίσει όλο το overworld (60 ώρες - 85lvl), τελείωνω και το nokron σήμερα και πάω να συνεχίσω απο το κεντρικό κάστρο για τα βουνά. Αυτός ο συνδυασμός botw με souls mechanics με έχει τρελάνει.

Αλλα μιάς και έχω προχωρήσει αρκετά, ας ρωτήσω εδώ. Μπορώ να βγάλω κάπως το ash απο το bloodhound fang και να βάλω κάποιο άλλο τύπου.... hoarfrost stomp? Τώρα παίζω με το pick και το fang στο χέρι αλλα τζάμπα μου ανεβάζει το load.

Επίσης ξέρουμε αν και με τι scaleάρει το stomp? Καταντάει όλο το παιχνίδι easy mode...

Δεν έχω εμπειρία με το Bloodhound Fang και δεν ξέρω αν είναι special weapon, αλλά τα special weapons όπως το Troll Knight's Sword που χρησιμοποιοώ εγώ δεν παίρνουν άλλο Ash of War. Μόνο το δικό τους χρησιμοποιούν. Αν πας στον Hewg στο Roundtable και δεν έχει επιλογή για το weapon σημαίνει πως είναι special.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Charismo είπε

Δεν έχω εμπειρία με το Bloodhound Fang και δεν ξέρω αν είναι special weapon, αλλά τα special weapons όπως το Troll Knight's Sword που χρησιμοποιοώ εγώ δεν παίρνουν άλλο Ash of War. Μόνο το δικό τους χρησιμοποιούν. Αν πας στον Hewg στο Roundtable και δεν έχει επιλογή για το weapon σημαίνει πως είναι special.

Είπα μήπως έχει κάνα ιτεμ ή κάναν βεντορ που τα αλλάζει. Αλλα makes sense.. Thanks.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, klainmaingr είπε

Είπα μήπως έχει κάνα ιτεμ ή κάναν βεντορ που τα αλλάζει. Αλλα makes sense.. Thanks.

Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι για τα special. Τόσο πολλά που έχει να κάνεις και να βρεις ωστόσο, δεν θα μου έκανε εντύπωση να υπάρχει αργότερα τρόπος να τα αλλάξεις κι αυτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, polakis21 είπε

Φίλε μου όντως, μην φαρμάρεις άλλο. Χάνεις από την ευχαρίστηση που μπορεί να σου προσφέρει το παιχνίδι αφού παίζεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Έχω παίξει 100 ώρες περίπου, είμαι level 110 και είμαι στην τελευταία περιοχή. Μάλιστα, δεν κάνω επ'ουδενί speed runs, απλώς όπου βρίσκω νέα περιοχή μπαίνω για να μαζέψω loot και να καθαρίσω το boss περιοχής, κάστρου, κατακόμβης κλπ.

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Εγώ απορώ πως τόσος κόσμος το έχει τερματίσει εδώ και μέρες. Το παίζω day 1 και η καθημερινότητα μου είναι λίγο πολύ δουλειά-Elden Ring-ύπνος. Τώρα είμαι στο mountaintop of the giants έχοντας αφήσει στην μέση την περιοχή γιατί στο εν τω μεταξύ ανακάλυψα Nokstella, Rot Lake, Shaded Castle. Έχει τον ατέλειωτο το παιχνίδι, από την άλλη με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι θα είχα βαρεθεί. Από τα λίγα παιχνίδια που μπορούν να προσφέρουν τέτοια εμπειρία.

Επεξ/σία από lebron15
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...