xavier Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε @polakis21 @xavier 48 lvl είμαι. Astrologer 26 int/20 dex, Meteorite Staff/Bloodhound's Fang. OK μπαίνω στο κάστρο 🏰! Thanx μάγκες! καλα εισαι, μπες αφοβα. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε Να πάω προς Caelid ή να μπω στο Stormveil Castle? https://eldenring.wiki.fextralife.com/Recommended+Level+by+Location 1
Lobo10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, AnimaTronic είπε @polakis21 @xavier 48 lvl είμαι. Astrologer 26 int/20 dex, Meteorite Staff/Bloodhound's Fang. OK μπαίνω στο κάστρο 🏰! Thanx μάγκες! Ζεις;
AnimaTronic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Lobo10 είπε Ζεις; Χαχα δηλαδή? Τι εννοείς?
Lobo10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Χαχα δηλαδή? Τι εννοείς? Αν σε καθάρισαν ρε μούτρο 🤣🤣
polakis21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Να ρωτησω κατι; Οσο ανεβαζεις λεβελ ανεβαινει και το λεβελ των εχθρων; Μην καθομαι και φαρμαρω τσαμπα δηλαδη. Εφτασα λεβελ 130 σημερα και δεν εχω κανει ουτε το μισο στορυ. Να προχωρησω ή να φαρμαρω κι αλλο;
xavier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, polakis21 είπε Να ρωτησω κατι; Οσο ανεβαζεις λεβελ ανεβαινει και το λεβελ των εχθρων; Μην καθομαι και φαρμαρω τσαμπα δηλαδη. Εφτασα λεβελ 130 σημερα και δεν εχω κανει ουτε το μισο στορυ. Να προχωρησω ή να φαρμαρω κι αλλο; οχι. προχωρα αφοβα. εγω τελειωσα 137 λεβελ και το τελειωσα ευκολα, βεβαια παιζει ρολο και το build σου. εξισου σημαντικο με το λεβελ σου, ειναι να αναβαθμισεις τον εξοπλισμο σου και το summon σου. 2
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, polakis21 είπε Να ρωτησω κατι; Οσο ανεβαζεις λεβελ ανεβαινει και το λεβελ των εχθρων; Μην καθομαι και φαρμαρω τσαμπα δηλαδη. Εφτασα λεβελ 130 σημερα και δεν εχω κανει ουτε το μισο στορυ. Να προχωρησω ή να φαρμαρω κι αλλο; Προς θεού μην φαρμαρεις άλλο θα κάψεις την εμπειρία του παιχνιδιού. Προχώρα και πλέον κάνε level up με τα souls των boss. Ήδη είσαι σε επίπεδο για end game. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πέφτεις. Σε αρκετά σημεία πιο δύσκολο μου ήταν να φτάσω στο boss από το ίδιο. 1
polakis21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Προς θεού μην φαρμαρεις άλλο θα κάψεις την εμπειρία του παιχνιδιού. Προχώρα και πλέον κάνε level up με τα souls των boss. Ήδη είσαι σε επίπεδο για end game. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πέφτεις. Σε αρκετά σημεία πιο δύσκολο μου ήταν να φτάσω στο boss από το ίδιο. Οκ καταλαβα. Τωρα μπηκα στην Capital. Εχω πολυ δρομο ακομα;
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εισαι περίπου στα 3/4 του παιχνιδιού αν κάνω σωστούς υπολογισμούς. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Fulgore
xavier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 εξαρταται και ποσσα απο τα προαιρετικα θελεις να κανεις. εχεις τελειωσει caelid, altus plateau, mt gelmir?
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Οι τελευταίες περιοχές είναι μετά από εκεί που είναι τώρα.
xavier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Οι τελευταίες περιοχές είναι μετά από εκεί που είναι τώρα. για μενα, πρωτα καθαριζεις τα υπολοιπα και μετα τελειωνεις τη capital. Αν παει να μπει inner capital τωρα, ουσιαστικα μπαινει στο end game. Απλα ειναι προαιρετικες περιοχες. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Ειτε πάει πρώτα στα βουνά, είτε πάει πρώτα εκει που είναι τώρα, είναι στο Endgame αφού μιλάμε για το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Ο λόγος που οι περισσότεροι πάνε πρώτα Capital είναι γιατί αν πάς αργότερα, χάνεις κάποια πράγματα όπως πχ ένα legendary weapon( δεν γίνομαι συγκεκριμένος προφανώς λόγω spoiler).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα